2622 job i Sønderjylland 199 job i dette område
2622 job i Sønderjylland 199 job i dette område

top job

Logistik- og salgsassistent
JKS A/S
Syddanmark
6100 Haderslev
Hvis vi skriver: salgs-, logistik- og indkøbsopgaver og to dage der ikke er ens, men som alligevel indeholder rutineopgaver, struktur, analyse og pivottabeller - bliver du så interesseret? Hvis vi så fortsætter med at beskrive en alsidig stilling i en større virksomhedsgruppe med en mindre afdeling i Danmark, hvor alle arbejder sammen med alle, og hvor der er brug for en struktureret holdspiller - vil du så søge denne stilling?

Som logistik- og salgsassistent kommer du til at indgå i en udviklende og spændende rolle som et administrativt og logistisk bindeled mellem vores internationale distributører og fabrikker. Da vi er et mindre kontor i Danmark, får du et stort ansvar og en bred rolle, hvor du varetager både store og små opgaver med øje for salg og support.

Du vil i samarbejde med logistikchefen få medansvar for den daglige disponering af EU-landevejstransport samt oversøiske containertransporter, og du kommer også til at supportere på indkøbsopgaver, ordrehåndtering og generelle salgs- og supportopgaver.

I samarbejde med salgsafdelingen bliver du desuden ansvarlig for bl.a. at sikre den generelle koordinering af vare-flow mellem de forskellige produktioner og markeder.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:46:11
Ansøgningsfrist: 17-02-2022 23:59:00
QA-medarbejder med erfaring fra FMCG
JKS A/S
Syddanmark
6392 Bolderslev
Vi søger en kollega, der sammen med de øvrige medarbejdere i kvalitetsafdelingen har fokus på fødevaresikkerhed, produktkvalitet og dokumentation. Vi er i afdelingen ansvarlige for at Kohbergs produkter lever op til såvel lovgivningen som kunders og egne skærpede krav til kvalitet, sikkerhed, sundhed, miljø og CSR.

I kvalitetsafdelingen løfter vi i flok og har et tæt samarbejde omkring opretholdelse og videreudvikling af kvalitetsniveauet hos Kohberg Bakery Group. Vi består af en varesikrings- og en kvalitetsgruppe og er i alt 9 kollegaer.

Som QA-medarbejder får du bl.a. det faglige ansvar for at holde dig løbende opdateret på nye regler, krav og lovgivning inden for fødevarer. Du er medansvarlig for at opdatere og vedligeholde vores dokumentation på råvarer, deklarationer, næringsværdier, nøglehulsmærkning osv. Samtidig er du med til at formidle og koordinere ændringer internt hos Kohberg, hvilket giver dig en stor berøringsflade på tværs af afdelingerne. Du vil også være i dialog med leverandører, kunder og myndigheder. Derfor kræver stillingen gode kommunikative evner.

Du kan også se frem til:

Undervisning af kollega ift. nye regler
Mængdeberegninger til deklarationer
Deltagelse i projekter – f.eks. omkring nye recepter
Ad hoc-opgaver

Om dig:
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og/eller nogle års praktisk erfaring fra en kvalitetsafdeling. Erfaring fra fødevarebranchen vil være en fordel.

Til dine egenskaber hører, at du:

er ansvarsfuld, struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne
er vant til at begå dig i et produktionsmiljø
har overblik og en udpræget prioriteringsevne
trives med en dynamisk og krævende hverdag, hvor man udviser fleksibilitet
er beslutsom og handlekraftig
tager initiativ og er proaktiv
er positiv, ukompliceret og robust
forstår vigtigheden af teamwork og har gode kommunikative evner, gerne også på engelsk og tysk
kendskab til programmet Dankost ville være en fordel
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:41:04
Ansøgningsfrist: 01-03-2022 23:59:00
servicetekniker/elektriker til Sønderjylland
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Actulux A/S ønsker at være den foretrukne partner inden for projektering og levering af ABV-anlæg og relaterede løsninger. Vi vækster og har travlt, og derfor er ønsket at udvide vores organisation med endnu en dygtig tekniker til servicering af vores kunder i Sønderjylland og Fyn.

Du får en spændende arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde med service, installation og idriftsættelse af åbningssystemer inden for komfort, brandventilation og røgudluftningsanlæg af ovenlysvinduer og glas/alufacader.

Dine arbejdsopgaver bliver eks.:

Servicering og årligt eftersyn på eksisterende anlæg – både pneumatiske og elektriske
Installation og idriftsætning af brandventilation og røgudluftningsanlæg samt komfortåbninger
Fejlfinding samt teknisk kundesupport
Salg og vedligehold af serviceaftaler.

Om dig

Du er uddannet elektriker og har lyst og mod på at arbejde med brandventilation og sammenkoblede sikringsanlæg. Måske du allerede har erfaring med brandventilation, men hvis ikke, sørger vi for en grundig og fyldestgørende oplæring. Da Actulux A/S er en kendt spiller på markedet inden for høj kvalitet og service, er det derfor altafgørende, at du som person er udadvendt, velkommunikerende og brænder for altid at levere professionel rådgivning hos både nye og eksisterende kunder. Din entusiasme og positive indstilling til teamwork er en væsentlig drivkraft for din succes i jobbet.

Du bor centralt i Sønderjylland, evt. omkring Vejle, Kolding eller Fredericiaområdet.

Actulux A/S løser opgaver i hele Danmark, og du kan derfor forvente et mindre antal rejsedage i løbet af året. Det er derfor vigtigt, at du som person er fleksibel i forhold til arbejdstider. Vi har i dag produktion og administration på vores adresse i Hadsund, men flytter ultimo 2022 til nye lokaler i Støvring syd for Aalborg.

Du tilbydes
En arbejdsplads, hvor servicearbejdet udføres med udgangspunkt fra din bopæl, og hvor du samtidig er tilknyttet det interne serviceteam på vores hovedkontor.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor fokus er på høj kundetilfredshed og kvalitet. Vores organisationsstruktur er flad, og derfor er engagement og faglig stolthed en stor del af hverdagen blandt vores dygtige og dedikerede medarbejdere.

Der stilles servicebil, PC og mobiltelefon til rådighed. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:38:42
Ansøgningsfrist: 19-02-2022 23:59:00
Projektingeniør til projektering af procesanlæg
JKS A/S
Syddanmark
6580 Vamdrup
Lobe ApS er med hovedsæde i Vamdrup en attraktiv og dynamisk ingeniør- og handelsvirksomhed, der tager miljø og den grønne omstilling alvorligt. Som nichevirksomhed med ekspertise inden for fortrængningspumper og procesudstyr leverer de produkter og løsninger til et bredt udsnit af kunder, så som industrivirksomheder og offentlige institutioner.

Om jobbet
I teknisk afdeling sidder man med intern support til kunder og samarbejde med leverandører. Du kommer til at sidde i en afdeling med stærk faglig sparring og sidemandsoplæring fra kompetente kollegaer, der kan bidrage med stor viden om arbejdsgange og produkter, kunder og leverandører.

I jobbet sidder man med følgende arbejdsopgaver:

Dimensionering, konstruktion og 3D tegning af diverse maskiner (typisk pumper med tilhørende rørføring, ventiler og styringer)
Udarbejdelse af løsningsforslag/teknisk afklaring i tæt dialog med kunden og leverandører, herunder udarbejdelse af:
3D layout forslag
PI-Diagrammer
Styringsbeskrivelser
Udlægning af pumper ved hjælp af diverse selekteringsprogrammer, herunder:
Tryktabsberegninger
Dimensionering af motorer og frekvensomformere m.m.
Afklaring af materiale og dokumentationskrav
Teknisk backup for sælgerne i Danmark, Norge og Sverige
Indkøb og projektledelse, herunder ordrebehandling af diverse projekter

Som person forventer vi, at du har en struktureret og detaljeret arbejdsform, at du kan sætte dig ind i vores kunders sted og brænder for at finde den rette løsning. Du kommer gerne med nogle års erfaring fra en lignende stilling og har gode tegningskundskaber og kommunikative evner.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:35:02
Ansøgningsfrist: 21-02-2022 23:59:00
Arbejdsleder til DESKLINE® - nathold
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en arbejdsleder, der kan bidrage til, at vi fortsætter vores høje vækstrater. Vi er pt. ca. 190 medarbejdere i DESKLINE produktionen, der arbejder på 3 skift. Du vil få ansvaret for de ca. 40-50 produktionsmedarbejdere og 2 lagermedarbejdere på natholdet i DESKLINE på to lokationer på vores hovedkontor i Guderup.

For den rigtige kandidat er det et udfordrende og spændende job i et produktionsmiljø, der er baseret på LEAN og produktionsteams, og hvor man har stor indflydelse og skal have fokus på vores evne til at levere varer rettidigt til kunderne.
Medarbejdere i DESKLINE er fleksible, ansvarsbevidste og kompetente. De forventer derfor et højt informationsniveau og en leder, der forstår at inddrage dem i beslutninger og i forandringer.

Vi har brug for en arbejdsleder, som vil trives med en foranderlig hverdag, kan lide den menneskelige kontakt, og som ikke er bange for at sætte klare forventninger op for medarbejdernes adfærd – og følge op på dem. I jobbet vil der være en høj grad af frihed under ansvar, hvor du får mulighed for at træffe selvstændige beslutninger inden for givne rammer.

Du får reference til Senior Director Operations og vil indgå i et arbejdslederteam bestående af tre andre ledere (2 daghold, 1 aftenhold).

Arbejdslederne er en del af et driftsteam, der varetager arbejdsledelse, ordrebehandling/planlægning, sikkerhed & arbejdsmiljø, kvalitet, logistik, udvikling, produktionsteknik og vedligehold.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 15:42:58
Ansøgningsfrist: 01-04-2022 23:59:00
Fast chauffør til forvogn og anhænger
Meldgaard Miljø A/S
Andet
77777 Udenfor Region Syddanmark
Er du vores kommende chauffør?

I Bulk-Transport A/S disponerer vi over forvogn/hænger, suge/blæsebiler, tiptrailere, Walking Floor og trucktrailere til palle leveringer.

Vi udvider og får en bil mere. Derfor søger vi en fast chauffør til forvogn og anhænger til korn og foderstoffer.

Vi forventer at du:
• Har erfaring med tipkørsel, og som chauffør i det hele taget er påkrævet
• Er i besiddelse af chaufførbevis og kørekort CE

Du må påregne udedøgn fra mandag til fredag.
Der er kørsel i hele landet, og mulighed for at tage bilen med hjem, hvis du bor rigtigt geografisk set.

Hos Bulk-Transport A/ S kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte transportleder Jesper Hansen på tlf. 20 42 72 27 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 13. februar 2022.
Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-01-2022 14:05:22
Ansøgningsfrist: 13-02-2022 23:59:00
Afløser til dagrenovation i Tønder
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6270 Tønder
Er du vores nye kollega i Meldgaard Miljø A/S?

Til dagrenovationskørsel ved Meldgaard Miljø A/S i Tønder søger vi afløsere, som kan afløse ved ferie, sygdom og spidsbelastninger.

Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med gode kollegaer, samt gode løn- og personalevilkår.
Kunne du tænke dig et fleksibelt job, hvor du kan lide at have borgerkontakt og yde en god service? Så er denne stilling lige noget for dig.

Det er et krav, at du har kørekort kategori C samt EU chaufførbevis.

Herudover forventer vi, at du:
• Har god fysisk form
• Er omstillingsparat og fleksibel
• Er mødestabil
• Trives med at arbejde udendørs

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har det din interesse, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest
den 13. februar 2022.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt formand Stefan Marcussen på
tlf. 52 18 73 70. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-01-2022 10:09:29
Ansøgningsfrist: 13-02-2022 23:59:00
Struktureret indkøbsassistent
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Lægger du vægt på grundighed og overblik i dagligdagen, har du erfaring med indkøb, og trives du med en bred kontaktflade, så er jobbet her måske noget for dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 15:42:56
Ansøgningsfrist: 01-02-2022 23:59:00
Udviklingsmotiveret Product Manager
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Som Product Manager står du sammen med dine kollegaer i Product Management i spidsen for udvikling og innovation af et stort produkt program. I har som team det overordnede produktansvar, og skal sikre kvaliteten i hele processen, fra idéerne skabes hos vores kunder eller i vores egen udviklingsafdeling, til kundernes forventninger bliver indfriet.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 15:40:47
Ansøgningsfrist: 01-02-2022 23:59:00
Mekanisk Konstruktør med solid procesforståelse
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Har du erfaring med mekanisk konstruktion indenfor automation og kunne du tænke dig at være med til at løfte mekanisk produktudvikling til nye højder? Vi søger lige nu en dygtig mekanisk konstruktør med god procesforståelse og med solid erfaring indenfor mekanisk kontruktion, dimensionering af maskinelementer, samt D-FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) som skal bidrage til en effektiv eksekvering af udviklings og kundeprojekter af høj kvalitet samt vedligeholdelse af vores nuværende produktplatform.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 12:00:57
Ansøgningsfrist: 01-02-2022 23:59:00
Robot og Automationsingeniør med passion for udvikling
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Er du klar til nye udfordringer inden for udvikling og design af robot og automationssystemer? Er du en stærk tekniker med flair for robot- og visionsystemer? Driver du dine egne opgaver og går gerne forrest i projekt teams, og byder ind med dine faglige kompetencer, samtidig med at du kan involvere og motivere kolleger? Så er du måske den ingeniør vi søger til vore robot og automationsløsninger.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 11:58:13
Ansøgningsfrist: 01-02-2022 23:59:00
Erfaren formand / kloakmester til anlægsprojekter
Arkil A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi har travlt og søger en erfaren formand, der brænder for at lede dygtige medarbejdere og udføre alsidige anlægsprojekter i Sønderjylland.


Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed

Du bliver en del af Arkils anlægsafdeling i Sønderborg, som har travlt og bl.a. udfører projekter inden for byggemodning, kloakrenovering, fjernvarme, vejanlæg og jordarbejder.

I øjeblikket arbejder vi på flere store projekter, bl.a. kloakrenoveringsopgaver i Sønderborg, Broager, Løjt, Nordborg og Skærbæk. Derudover er vi i gang med udrulning af Fjernvarme på Nordals. Vi har flere rammeaftaler med forsyningsselskaber og mange gode, faste samarbejdspartnere. Afdelingen løser også vejsaneringsopgaver på mindre veje og cykelstier samt udfører brolægningsarbejde, jordflytning og afvandingsprojekter.


Bidrag til et stærkt team

Du bliver en vigtig del af vores dygtige hold på ca. 15 funktionærer og 85 dygtige timelønnede kollegaer i marken. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelsen. Der er kort fra tanke til handling, og vi har smidige beslutningsprocesser.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, godt arbejdsmiljø og et positivt, professionelt samarbejdsklima.

Du får ansvaret for at lede egenproduktionen på dine projekter, herunder den daglig planlægning af opgaver samt sikkerhed og arbejdsmiljø i forbindelse med udførelsen af arbejdet.

Som ny medarbejder i Arkil bliver du introduceret og oplært i vores systemer, så du kommer godt fra start i jobbet. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning samt sundhedsforsikring.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 14:54:39
Ansøgningsfrist: 31-01-2022 23:59:00
Entrepriseleder til Arkil Asfalt
Arkil A/S
Syddanmark
6500 Vojens
Søger du en lederstilling i en vækstende entreprenørvirksomhed, hvor du udfordres, lærer nyt og får mulighed for at få udvidet dine ansvarsområder?
Så har vi et spændende job til dig som entrepriseleder hos Arkil Asfalt i Skrydstrup.


Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur

Du bliver tilknyttet vores asfaltdivision, der udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder på motorveje, landeveje, kommuneveje, lufthavne, parkeringspladser, industriarealer m.m. Herudover sælges asfalt direkte fra vores asfaltfabrikker, og vi har eget laboratorie, hvor der konstant arbejdes på at forbedre eksisterende asfaltprodukter og udvikle nye typer af asfalt og belægninger. Læs mere om vores arbejde her


Bidrag til et fagligt stærkt team

Du får udgangspunkt fra vores afdeling i Skrydstrup, som består af ca. 60 medarbejdere. I dagligdagen vil du opleve et godt samarbejde i afdelingen, hvor vi sparrer aktivt med hinanden til gavn for både projekterne og vores faglige videreudvikling. Tonen er uformel, og der er kort afstand mellem medarbejdere og ledelse, hvilket betyder korte beslutningsveje.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 14:52:32
Ansøgningsfrist: 28-02-2022 23:59:00
Dygtig truckfører
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Vi søger vikarer med truckcertifikat til kunder i Koldingområdet på dag, aften og nat.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

Kørsel med truck
Pakning
Plukning
Kontrol
Forefaldende lagerarbejde


Faglige kompetencer:

Du har praktisk erfaring fra lagerarbejde
Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Truckcertifikat


Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er stabil og møder til tiden
Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og -opgaver
Du er i god fysisk form, da arbejdet kan være fysisk krævende
Du kan fremvise straffeattest


Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 14:41:14
Ansøgningsfrist: 01-03-2022 23:59:00
Chef til Bulk Transport A/S
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Chef til Bulk-Transport A/S
Vil du stå i spidsen for at lede og styre den fortsatte udvikling i selskabet?

I Bulk-Transport A/S disponerer vi over 80-140 biler på dagsbasis. Der er tale om forvogn/hænger, suge/blæsebiler, tiptrailere, Walking Floor og trucktrailere til palle leveringer.
Vi tilbyder alt inden for vognmandskørsel og læsning med egen læssemaskine – vi kører med foderstoffer, træpiller, byggematerialer m.m. alt efter behov. For nærmere information se linket www.bulk-transport.dk.

Jobbet
Bulk-Transport har over de seneste fire år gennemgået en fantastisk udvikling. Med en omsætning på den gode side
af 200 mio., har selskabet nået en størrelse, hvor vi mener, det er rette tid til at ansætte en ny chef til selskabet.

Vi søger derfor en chef, med relevant lederuddannelse og mangeårig erfaring med ledelse, der med stor gennemslagskraft, empati og vilje vil stå for den daglige drift og den fortsatte udvikling af selskabet.
Fundamentet er godt – med et stærkt hold af medarbejdere (19 funktionærer, og 65 egne chauffører), velfungerende processer, langvarige samarbejdspartnere, spændende og bred kundeportefølje.

Bulk-Transport er en del af Meldgaard Gruppen, hvor der bl.a. er fælles stabsfunktion med HR, Økonomi, IT m.m. Her vil du også blive en del af chefgruppen, hvor der er rig mulighed for sparring med koncernens øvrige afdelingschefer.

Om dig
Du har stor erfaring med ledelse og udvikling af en virksomhed. Branchekendskab vil være en fordel, men absolut ikke et krav.

Endvidere forventer vi, at du:
• Personligt er du visionær og strategisk funderet med blik for helheden
• Har gode forhandlingsevner
• Brænder for ledelse
• Har erfaring med organisationsudvikling
• Har et godt drive og er stærk på økonomi og forretningsforståelse
• Har kendskab til ISO-certificering

Hos Bulk-Transport A/S kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje. Vi kan også tilbyde personalegoder såsom kantine, fitness, m.m.

Send din ansøgning via Søg stillingen – senest den 7. februar 2022. Tiltrædelse snarest muligt.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Johan Nielsen på tlf. 20337319.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 10:30:34
Ansøgningsfrist: 07-03-2022 23:59:00
Formand i Vejen
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Er du vores kommende formand i Vejen?

Meldgaard Miljø A/S søger snarest muligt en kørende formand med gode leder egenskaber og gennemslagskraft til at koordinere dagrenovationsopgaver i Vejen.

Jobbet

Udover at køre på en fast tur, er der følgende arbejdsområder:
• Sørge for bemanding, herunder planlægning af ferie og fridage, udfylde ugeplanerne og registrere fravær
• Ansættelse og oplæring af nye medarbejdere
• Give instruktioner og informationer til mandskab vedr. betjening af bil, kærre og udfyldning af sedler m.m.
• Være behjælpelig ved nedbrud af biler
• Indrapportering af mangler
• Løbende information og samarbejde med driftslederen samt kontoret, hvor det er påkrævet
• Koordinering af materiel ved nedbrud og helligdage i samarbejde med driftslederen

Om dig
Vi forventer at du:
• Har gode IT-kundskaber (Office pakken)
• Har C kørekort og EU kvalifikationsbevis
• Er robust og har en god fysik
• Er klar i din kommunikation
• Er positiv og en god kollega/leder

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Daniel Broders på telefon 20 33 73 49 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 7. februar 2022.
Tiltrædelse hurtigst muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 10:22:01
Ansøgningsfrist: 07-02-2022 23:59:00
Ingeniør til produktansvar (Mekanik)
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en ingeniør, som trives med en stor kontaktflade i en international virksomhed.

Er det dig?

Som produktansvarlig vil du indgå i et team af 5 produkt- og produktionsansvarlige, hvor sparring og vidensdeling på tværs er i højsædet. Teamet er teknisk ansvarlig for eksisterende produkter, som masseproduceres i mange forskellige varianter, både lokalt og globalt. Produkterne ændres løbende. Der skal tilføjes nye optioner, funktionaliteten skal forbedres, der skal gennemføres kostoptimeringer, samt oprettes nye varer og specialvarer. Du vil desuden agere sparringspartner til udviklingsafdelingen ved design af nye produkter.

Du har kontakt til stort set alle afdelinger i virksomheden og har sammen med teknisk salg en del kontakt til datterselskaber og kunder.


Primære arbejdsopgaver

Oprettelse af nye special- og standardvarer efter kundens ønsker
Gennemføre kostoptimeringer med tilhørende investeringer i værktøjer, så produktet bibeholder sin konkurrencedygtighed
Sikre produktets funktionalitet for kunden igennem hele produktets levetid
Gennemføre og dokumentere tekniske forbedringer på produkter
Gennemføre kvalitetsforbedringsopgaver og deltage i reklamationsbehandling
Være projektleder på mindre projekter så som nyudvikling, optimering og lign.
Udforme teknisk info vedr. forbedringer eller ændringer af produkter


Du

er (ny-) uddannet maskin-/mekatronikingeniør eller en erfaren maskinteknolog/tekniker
har gerne erfaring fra en masseproducerende virksomhed
er engageret, iderig og tager initiativ
er struktureret, kvalitetsbevidst og god til at se problemet fra forskellige vinkler
er god til at samarbejde og skabe resultater på tværs af organisationen
er omstillingsparat og kan lide variationen mellem projekter og dagligdagsopgaver
kan selvstændigt drive egne projekter fra start til slut
har humor, godt humør og trives i et team
taler og skriver dansk og engelsk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 14-01-2022 14:30:52
Ansøgningsfrist: 31-03-2022 23:59:00
Koordinator søges til Teknisk afdeling
Fleggaard Leasing
Syddanmark
6330 Padborg
Har du interesse for biler og måske endda kendskab til de fleste bilmærker, modeller og udstyrsvarianter? Motiveres du af opgaver, hvor der skal være struktur og orden på tingene samtidig med, at du har en stor kontaktflade både internt og eksternt? Hvis ja, så har vi en spændende og udfordrende stilling til dig på vores hovedkontor i Padborg.

I teknisk afdeling har vi ansvaret for at aftaler med vore samarbejdspartnere bliver overholdt, når vores biler er på værksted. Det er derfor en klar fordel, hvis du har en baggrund fra bilbranchen, men det er ikke et krav. Hvis bare du har en smule kendskab til biler samt vilje og lyst til at lære noget nyt, så skal vi nok lære dig op.

Dine opgaver bliver bl.a.

- Håndtering af værkstedsrekvisitionssystem
- Fakturakontrol
- Dialog med leverandører omkring reparationer.
- Tage imod serviceopkald fra kunder og leverandører
- Opdatere bil- og udstyrspriser i interne systemer.
- Håndtering af aftaler indenfor service, dæk, glas, forsikring og vejhjælp

Indgangsvinklen til jobbet kan være mange. Du kommer måske fra en stilling som indskriver, værkførerassistent eller teknisk rådgiver og uddannet automekaniker, eller har erfaring fra en administrativ stilling inden for bilbranchen. Din baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har teknisk indsigt og interesse for biler, er udadvendt samt god til at samarbejde og kommunikere – både internt og eksternt. Derudover er du som person bevidst om vigtigheden af at afslutte sager med leverandører og kunder på en god og professionel måde, ligesom du er kvalitetsbevidst. Udover at du som person har fokus på, at overholde deadline, så har du

- Gode tysk- og engelsk kundskaber
- God tal forståelse
- Erfaring med office-pakken
- God teknisk viden og mekanisk forståelse.

Om Fleggaard leasing
Fleggaard Leasing er Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskab. Vi arbejder konstant på at identificere nye muligheder og udvikle løsninger til at understøtte vores leasingforretning. Du bliver en del af en stærk og innovativ forretningskultur, hvor du sammen med talentfulde og engagerede kollegaer får mulighed for at sætte dagsordenen på markedet for leasing af køretøjer i Danmark.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den perfekte kandidat. Så send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig.

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Office Manager Paul Lindemann på tlf.:72132065
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 14-01-2022 14:27:32
Ansøgningsfrist: 28-02-2022 23:59:00
Fast chauffør til sugeblæs tiptrailer
Meldgaard Miljø A/S
Andet
77777 Udenfor Region Syddanmark
Bulk-Transport A/S søger chauffør til suge/blæs tiptrailer

Vores chauffør går på pension, og vi mangler derfor en chauffør til en Suge/blæs tiptrailer

I Bulk-Transport A/S disponerer vi over forvogn/hænger, suge/blæsebiler, tiptrailere, Walking Floor og trucktrailere til palle leveringer.

Bilen:
• Suge/blæs tiptrailer – fuldt renoveret
• Nyt trækker cirka d. 1. april 2022
• Bilen kører fast for DLG

Stillingen:
• Mulighed for afløser/oplæring allerede fra nu
• Fastansættelse fra d. 10. februar 2022
• Udedøgn skal påregnes
• Kørsel i hele landet - mulighed for at tage bilen med hjem, hvis du bor rigtigt geografisk set.

Vi forventer at du:
• Har erfaring med suge/blæs-kørsel
• Er i besiddelse af chaufførbevis, førerkort og kørekort CE

Hos Bulk-Transport A/S kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kørselsleder Jesper Hansen på tlf. 20 42 72 27 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 6. februar 2022.
Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.


Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 14-01-2022 10:15:02
Ansøgningsfrist: 06-02-2022 23:59:00
Koordinator til Indkøbsafdeling
JKS A/S
Syddanmark
6270 Tønder
Er du en dygtig forhandler, der brænder for at samle trådene igennem hele værdikæden? Har du samtidig en kreativ åre og flair for detaljen? Så er det dig, vi mangler i teamet hos Det Gamle Apotek!

Det Gamle Apotek A/S i Tønder ønsker at forny sig og går nye tider imøde i 2022 og søger en operationel, hands-on Koordinator der kan kombinere sin erfaring inden for indkøb og logistik og samtidig har en finger på pulsen med ”hvad der rører sig”.

Din hovedopgave vil ligge i at assistere dine kollegaer med processen lige fra selve produktudvikling over sourcing fra især Asien og til overlevering af produkterne til salg. Du vil blive en del af et hold hvis mål er at udvikle og optimere samarbejdet på tværs af de interne afdelinger og de eksterne partnere, hvilket også kræver en god forståelse for forskellige kulturer og personligheder.

Det drejer sig om sæsonartikler, hvor julepynt er den største varegruppe, som bl.a. bliver udbudt i større kæder inden for både detail- og byggemarkeder og sælges i hele Norden.

Som en vigtig del af teamet vil du komme til at agere som tovholder mellem afdelingerne for i sidste ende at styrke vores fokus på både produkterne og på slutkunden. Du får med garanti brug for både din kommercielle forståelse, din strukturerede arbejdsfacon og dine evner til at skabe tætte relationer både internt og eksternt ud til leverandører.

Som Koordinator vil du referere til Det Gamle Apoteks Indkøbschef.Dine arbejdsopgaver vil også omfatte:

Bestilling af vareprøver
Oprettelse af varer og indkøb
Sikre rettidigt vareflow og opfølgning herpå
Løbende kontakt til partnere og leverandører især i Asien
Import og søfragt
Kvalitetskontrol
Tæt samarbejde intern og ekstern
Vedligeholde varedata i Navision C5Personprofil

Du er en god købmand og trives med et foranderligt og hektisk job, hvor du arbejder proaktivt og selv tager ansvar. Du kan begå dig i en mindre virksomhed, hvor alle spiller en nøglerolle for at få tingene til at flyde optimalt. Da der arbejdes med sæson- og kampagnevarer, forventes du at kunne være fleksibel mht. arbejdstiderne i højsæsonen.

Du har en stærk personlighed og formår at prioritere dine opgaver. Samtidig arbejder du struktureret, har et stort drive og er løsningsorienteret.


Du er god til at sætte dig selv i gang og arbejder selvstændigt. Derudover er du:

Vant til at begå dig i forskellige kulturer
En habil bruger af ERP-systemer, her gerne Navision C5
Vant til at arbejde med Office pakken
I stand til at kommunikere på både dansk og engelsk – tysk er et plus

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 10-01-2022 18:01:19
Ansøgningsfrist: 01-03-2022 23:59:00
Operatør til procesovervågning
JKS A/S
Syddanmark
6300 Gråsten
il Chr. Hansen, nærmere betegnet enzymfabrikken i Gråsten, søger vi en dygtig og fleksibel operatør. Fabrikken spiller en central rolle i fremstillingen og forsyning af enzymer til hele verden.


Om jobbet

Med reference til teamlederen bliver du en del af et engageret og selvstyrende team, der alle arbejder ud fra den samme vision om at være verdens bedste fabrik for ekstraktion af enzymer. Vi er ambitiøse, forstår dog samtidig værdien af, at det skal være sjovt at komme på arbejde. Derfor vil du også opleve en afslappet og uformel tone samtidig med en respekt for hinandens forskelligheder.

Hovedopgaven som operatør består i den daglige overvågning og betjening af procesanlæg.

Derudover omfatter arbejdsopgaverne

Medvirke til at gældende hygiejne- og sikkerhedsprocedurer overholdes
Kontinuerlig sikring af kvalitet samt produktivitet af vores ekstraktionslinje
Foretage prøveudtagning af sterile prøver
Løbende forbedringer og procesoptimeringer
Rengøring af udstyr og lokaler
Dokumentere og arbejde efter GMP-regler
Bidrage til et godt arbejdsmiljø


Din profil

Vi ser gerne, at du har en solid baggrund som operatør, og som den ideelle kandidat stammer din erfaring fra en fødevarevirksomhed. Da fabrikken er ISO/HACCP og Miljøcertificeret og vi arbejder efter GMP regler, ville det klart være en fordel at du er fortroligt med disse standarder.

Du er lærenem, kan arbejde både selvstændigt og i teams og bidrager med din kvalitets- og ansvarsbevidsthed. Du trives med at engagere dig i dit arbejde og samtidig motiveres du af de rutinemæssige opgaver der ligger i jobbet.

Besidder du et truckcertifikat er det kun en fordel.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 10-01-2022 17:57:55
Ansøgningsfrist: 01-03-2022 23:59:00
Elektronikfagteknikerlærling
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Har du lyst til at arbejde med elektronik? Og har du lyst til at hjælpe med at løse tekniske problemer, som kan være med til at sikre og forbedre kvaliteten i LINAK produkter? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Som Elektronikfagteknikerlærling på LINAK får du en enestående chance for at få en uddannelse i en succesfuld international virksomhed. Afhængigt af om du tager uddannelsen som EUD eller EUX, tager uddannelsen 3½-4 år, og varierer mellem skoleophold og praktikforløb hos LINAK.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med analyse teamet i Kvalitetsafdelingen. Arbejdet vil foregå i et dynamisk miljø, hvor udfordringerne er mange og variationen i opgaverne er stor. Størstedelen af din læretid vil foregå i Kvalitetsafdelingen, som er central og dækker alle LINAK produkterne. Derudover vil du også igennem læretiden blive stationeret i andre afdelinger for at imødekomme kravene til uddannelsesplanen og give dig en bred viden indenfor elektronikfagtekniker feltet.


Kvalitetsafdelingen består af 25 funktionærer, som er klar til at give den kommende lærling en hjælpende hånd og mange spændende opgaver.

Primære arbejdsopgaver

Fejlfinding og analyser på returnerede produkter
Konstruktion og opbygning af testudstyr til internt brug
Opbygning af testopstillinger
Test, afprøvning og dokumentering af nye produkter
Udførelse af forefaldende teknisk arbejde

Du:

har bestået grundforløbet (EUD eller EUX)
har lysten og viljen til at lære nyt
er positiv, imødekommende og kan lide at kommunikere med andre
er fleksibel og har gå-på-mod
er god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt
er serviceminded og kvalitetsbevidst

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 10-01-2022 17:26:15
Ansøgningsfrist: 29-04-2022 23:59:00
Kontorelev med speciale i Administration
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Hos LINAK A/S får du som kontorelev:

- en bred 2-årig kontoruddannelse indenfor kundeservice, disponering, shipping og økonomi, som du kan gøre brug af hele livet
- erhvervserfaring i en global virksomhed, hvor udvikling og vækst er på dagsordenen
- et introforløb og hjælp fra erfarne kollegaer, som står klar til at byde dig velkommen
- et socialt netværk til øvrige elever, lærlinge og praktikanter hos LINAK A/S

Som kontorelev på LINAK får du en enestående chance for at få dig en 2-årig uddannelse i en succesfuld international virksomhed. Du vil starte din elevtid i vores Customer Service afdeling og vil i løbet af din elevtid stifte bekendtskab med andre spændende afdelinger.

Du vil møde både faglige og personlige udfordringer, og der vil blive lagt vægt på din vilje, evne og lyst til at lære noget.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 10-01-2022 17:24:35
Ansøgningsfrist: 29-04-2022 23:59:00
Head of Global Supply Chain
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
This is your opportunity to be part of a success story and lead a customer focused and agile Supply Chain, that has a strategic impact and gives your company a competitive advantage.

We are looking for a Senior Supply Chain leader to take responsibility for driving supply chain activities across the LINAK group.

LINAK is one of the world’s leading suppliers of actuator systems, and we serve more than 12.000 active customers that buy over 24.000 different standard and customer specific products either direct or through our 25+ sales subsidiaries. We have factories in Denmark, Slovakia, USA, China and Thailand, and suppliers from across the world.

You will be responsible for driving a global matrix organisation covering all factories, where you will be responsible for our LINAK end-to-end Global Supply Chain and order fulfillment process. You will have direct report from employees (Global Process Owners, Supply Chain Specialist, Data/System Experts, and project employees) and the leader for our central Customer Service team.
You will be an active part of the LINAK A/S (factory in Denmark) Operations Management Team, the Corporate Operations Committee and you report to the COO for the LINAK group.

Our customers recognise LINAK as a reliable and value adding supplier. We interact with customers and suppliers, and we continuously aim to improve performance in everything we do – speed, flow, service, and cost. To stay ahead of competition, it is decisive that we continuously

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 10-01-2022 17:22:11
Ansøgningsfrist: 28-02-2022 23:59:00
Fast chauffør
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Meldgaard Transport A/S er grundstenen bag Meldgaard Gruppen. I dag varetager vi hovedsagligt tømning af containere, transport af løst gods til større byggerier og entreprenøropgaver.

Vi søger en fast chauffør til en fast bil med blandet kørsel: Tip, fortrinsvist jord, sand, grus og asfalt. Der vil også være kørsel med blokvogn/sengetrailer. Udedøgn må påregnes.

• Erfaring med tip- og blokvognskørsel er en fordel.
• Kørekort CE og EU chaufførbevis er et krav.
• Du skal have lyst til afvekslende opgaver, og er fleksibel mht. arbejdstider.
• Aflønning ift. overenskomst DIO I (ATL) og 3F.

Hør mere om jobbet som chauffør i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=5IBuNddd7hE

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte disponent Rasmus Jespersen på tlf. 20 33 72 42 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 30. januar 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 10-01-2022 07:38:44
Ansøgningsfrist: 30-01-2022 23:59:00
Salgsassistent
Elvstrøm Sails A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Brænder du for salg og kundeservice, så har vi brandet og produktet !

Hvis du endda har lidt saltvand i blodet, gør det bestemt ikke noget.

Vi søger en profil, der i høj grad bliver et omdrejningspunkt i salgsafdelingen. Du kommer til at indgå i salgsafdelingen som back-up til vores Key Account Managers – naturligvis med dine egne selvstændige områder, ligesom du får en stor berøring med vores forhandlere og til opgave at supportere dem også. For dig betyder god kundeservice alt! Du arbejder struktureret, bevarer overblikket og det gode humør og sætter en ære i at følge opgaverne til dørs. Og så har du ikke noget imod at give et nap med, hvor der er behov. Vi arbejder meget internationalt og du skal derfor kunne begå dig på engelsk og tysk.


Jobbet

• Ordrebehandling i Axapta
• Håndtering af webshop ordrer på merchandise
• Forhandler kontakt, kunde - og værftskontakt og support
• Oprettelse og vedligeholdelse af prislister til værftskunder
• Udarbejdelse af nøgletal til salgsafdelingen
• Håndtering af info-mail samt personlige og telefoniske kundehenvendelser
• Ad hoc opgaver i afdelingen, men også for hele huset


Hvad har du

Du har sikkert en kommerciel baggrund og/eller erfaring med salg og kundeservice fra tidligere jobs, gerne i et internationalt miljø. Du har sans for tal og et godt øje til excel. Og så har du et open-minded sind og en evne til at omstille dig. Vi er et lille team, der i høj grad arbejder efter devisen, frihed under ansvar. Det kræver, at du er en selvstændig type, der ikke er bleg for at tage initiativ og sætte en ære i at følge dine opgaver til dørs.


Vi tilbyder

Vi tør godt love, at du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for salg og kundeservice.
Vi tør også godt love, at du selv får rig mulighed for at være med til at præge dagligdagen, og de områder, du kommer til at arbejde med. Er du selv sejler hjælper det dig naturligvis til hurtigere at kunne sætte dig ind i tingene. Ellers så får du med tiden styr på det - med hjælp fra kolleger.


Arbejdssted og lønpakke

Det primære arbejdssted er vores hovedsæde i Aabenraa, men der vil kunne forekomme nogen rejseaktivitet, fx. i forbindele med udstillinger. Du tilbydes en lønpakke, som svarer til kvalifikationer og ansvar.

Ansøgning og spørgsmål

Venligst send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter mærket ”Salgsassistent” til:

Elvstrøm Sails A/S
Paul Elvstrøms Vej 4
6200 Aabenraa

Også gerne på mail til cdh@elvstromsails.com.

Ansøgningsfristen er 30. januar 2022, men vi afholder løbene samtaler, idet vi sigter mod opstart pr. 1 marts 2022.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef, Christian Due Hammershøy på telefon 2080 6201. Vi glæder os til at høre fra dig
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 07-01-2022 13:46:29
Ansøgningsfrist: 30-01-2022 23:59:00
Anlægsstruktørlærling til Arkil
Arkil A/S
Syddanmark
6270 Tønder
Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig vi står og mangler.

Som struktørlærling hos Arkil kan du blive faglært superhåndværker i entreprenørbranchen på ca. 3 ½ år. Hvis du har interessen og viljen – har vi pladsen til dig. Vi uddanner også voksenelever, så tøv ikke med at søge.


Som lærling i Arkil A/S kan du forvente:

Du bliver tilknyttet vores afdeling i Tønder, hvor du sammen med 2-3 igangværende lærlinge, skal starte med at arbejde på et projekt for Tønder Kommune. Du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse.

Du kommer blandt andet til at lære en masse om infrastruktur, belægning, udskiftning af kloakering og forsyningsledninger samt byggemodninger.

Jobbet kræver fleksibilitet, da du kommer til at arbejde på forskellige pladser. Det er derfor en fordel, at du som minimum har kørekort til personbil og selv kan komme fra A til B.


Vi forventer til gengæld af dig at:

Du har afsluttet folkeskolen, og har som minimum traktorkørekort.
Du er robust og ansvarsbevidst.
Du er loyal og holder dine aftaler.

Er du indstillet på at arbejde udendørs i al slags vejr og kan du lide til tider fysisk hårdt arbejde? Er du lærenem og villig til at påtage dig nye opgaver, positiv af natur og i besiddelse af et godt humør, så er du måske Arkils næste lærling.


Løn og ansættelsesvilkår:

Arkil tilbyder løn fra uddannelsesaftalens start, som er efter gældende overenskomst mellem Dansk byggeri og 3F.

Ansøgningsfrist: Den 10. februar 2022.

Er du interesseret eller ønsker du blot at høre mere om jobbet, så kontakt endelig Finn K. Bork på tlf. 51525212.

Du kan se mere på vores hjemmeside ELEV/LÆRLING | Vil du være elev i Arkil? (emply.com) eller på www.facebook.com/arkil-elever.


Arkil uddanner fremtidens arbejdskraft

Som anlægsstruktør kan du gennem dit arbejde være med til at binde Danmark sammen og sørge for at bygge fundamenterne til generationerne efter os.
Vil du være med til at sikre et renere miljø og være med til, at millioner fremover kan færdes i en velfungerende infrastruktur?
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 06-01-2022 10:06:16
Ansøgningsfrist: 10-02-2022 23:59:00
Content writer with good technical communication skills
JKS A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Do you have the ability to quickly grasp complex technical concepts and translate them into easily understandable, compelling and engaging content? Do you thrive in a role with varied tasks that cover all aspects of content? Do you have excellent English writing skills? Then you might be our new content writer.

At DAMM we have developed radio communication solutions for the past 40 years, positioning us as one of the leading providers in the market. Our products have gained a strong reputation of being easy to deploy and expand, and we are now looking for a content writer who is able to communicate the features and benefits of these products and solutions.

As our new content writer you will create and maintain high-quality content and documentation to use for promotion towards end-customers as well as to support partners worldwide promoting DAMM’s products, services and solutions. The job requires you to work both independently and as part of a team, taking responsibility for developing stories around our products and services and successfully launching these in close collaboration with the team.


Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 05-01-2022 15:37:36
Ansøgningsfrist: 01-02-2022 23:59:00
Renovationsarbejder til Vejen
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Er du vores nye kollega i Meldgaard Miljø A/S?

Vi søger en fast renovationsarbejder i Vejen til dagrenovationskørsel.

Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med gode kollegaer, samt gode løn- og personalevilkår.
Kunne du tænke dig et frit job, hvor du kan lide at have borgerkontakt og yde en god service? Så er denne stilling lige noget for dig.

Det er et krav, at du har kørekort kategori C samt EU chaufførbevis.
Herudover forventer vi, at du:
• Har god fysisk form
• Er omstillingsparat og fleksibel
• Er mødestabil
• Trives med at arbejde udendørs

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har det din interesse, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest
den 26. januar 2022.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt formand Stefan Marcussen på
tlf. 52 18 73 70. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 05-01-2022 10:28:10
Ansøgningsfrist: 26-01-2022 23:59:00
Asfaltformand til stort maskinhold
Arkil A/S
Syddanmark
6500 Vojens
Vil du være en del af en god lokal afdeling i en landsdækkende organisation?

Hos Arkil Asfalt i Skrydstrup får du en hverdag med høj frihedsgrad til at udføre dine projekter, hvoraf de fleste er i lokalområdet.


Stort maskinhold

Som formand for et stort maskinhold har du ansvaret for et hold med ca. 6-7 specialarbejdere til udførelse af større og mindre asfaltprojekter for både offentlige og private kunder, primært i det sydjyske område.

Du formår at bevare overblikket i en travl hverdag og både holde fokus på det projekt, du er i gang med, og samtidig også have blikket rettet mod kommende projekter og planlægningen af disse.

Har du brug for sparring, står resten af afdelingen klar til at dele deres erfaringer med dig.


Bidrag til et stærkt team

I afdelingen i Skrydstrup får du 50 glade kolleger. Mange har været her i adskillige år, så vi kender hinanden rigtig godt og har sammen opbygget en god portion erfaring inden for vores felt.

Samtidig bliver du del af en veletableret koncern med den tryghed, det giver dig, og hvor du får mulighed for at samarbejde og sparre med kolleger på tværs af afdelinger og geografi.

Vi vil og skal sørge for, at det er sikkert for dig at gå på arbejde, og det er vores ambition altid at have arbejdsmiljø og sikkerhed som højeste prioritet. Derfor gennemfører alle medarbejdere e-læringsforløb omkring arbejdsmiljø og sikkerhed, hvilket bl.a. er medvirkende til, at vi ligger under branchens landsgennemsnittet på antallet af arbejdsulykker.


Kvalifikationer

- Du har erfaring med arbejdet som asfaltformand.
- Du har som minimum kørekort til personbil.
- Du er kvalitetsbevidst og har en veludviklet ordenssans, så du kan levere projekterne til tiden i den højeste kvalitet.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 05-01-2022 09:28:53
Ansøgningsfrist: 05-02-2022 23:59:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland