1857 job i Sønderjylland
1857 job i Sønderjylland

Information til arbejdsgivere


Honda CBR 600 F3

 

Fuld kontrol med jobannoncen og ud til flest muligt ?

 

Indledende betragtninger

Arbejdskraften i Danmarks mobilitet er begrænset. Det er kun job med særlige vilkår som kan får arbejdssøgende til, at køre / flytte langt væk fra den aktuelle bopæl. Årsagen er naturligvis omkostningerne i forbindelse med transport – også de menneskelige.

Da medarbejdere helst vil arbejde indenfor overkommelig afstand fra bopælen er annoncering af lokale og regionale job vigtig.

 

Sydjob, Fynjob og de lokale jobbanker dækker arbejdsgivernes behov

Sydjob.dk og Fynjob.dk dækker region Syd- og Sønderjylland og Fyn. Lokalt er vi repræsenteret i de største byer i regionen hvilket betyder det er nemt for jobsøgende, at finde et job i kørselsafstand fra den nuværende bopæl.

 

   

 

 

Der er ingen grænse mellem Danmark og Tyskland

Alle undersøgelser viser specialiseret arbejdskraft er central i.f.m. udvikling og den marginaliserede konkurrence. Tysk arbejdskraft er særdeles kvalificeret og danske arbejdsgivere har på baggrund af blandt andet lønninger og arbejdsforhold gode muligheder for, at tiltrække medarbejdere fra Tyskland.

Jobannoncen på Sydjob kan med et klik vises på:

 

 

 

Ovenstående koncept giver fuld kontrol over jobannoncen !

Ovenstående koncept giver fuld kontrol over jobannoncen som aktiveres og deaktiveres efter behov på de mest markante medier.

 

Yderligere informationer

Sydjob / Fynjob stiller sig til enhver tid til vores fulde rådighed med yderligere informationer.

Send en mail til sydjob@sydjob.dk eller kontakt os på vores hovednummer +45 40 987 659