2071 job i Region Syddanmark 52 job i dette område
2071 job i Region Syddanmark 52 job i dette område

top job

Salgskoordinator til Fleggaard Leasing A/S søges
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Motiveres du af værdiskabende kundedialog og en bred berøringsflade? Er du knivskarp til tværgående koordineringsopgaver og trives du med en foranderlig hverdag? Så er det lige dig vi søger til stillingen som salgskoordinator til Fleggaard Leasing A/S
Indrykket: 01-12-2020 14:30:12
Ansøgningsfrist: 01-01-2021 23:59:00
kundekonsulent med gode salgsgener
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Er du serviceminded og resultatorienteret, og trives du i et spændende og udfordrende job på en dynamisk arbejdsplads med høje målsætninger? Har du et bredt kendskab til virksomheder på tværs af brancher, og kan du skabe sammenhæng mellem virksomhed og kandidat? Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet!

Du bliver en del af Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau og en del af et velfungerende team med glade kollegaer og loyale kunder, som løser opgaver for en lang række lokale virksomheder fra forskellige brancher, inden for vikar-, projekt- og fastansættelser samt Try & Hire.
Indrykket: 27-11-2020 15:53:25
Ansøgningsfrist: 25-12-2020 23:59:00
To analytikere til modeludvikling
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Har du lyst til at blive en del af et stærkt team af engagerede og dygtige kolleger, hvor du får mulighed for at anvende din teoretiske baggrund til at udvikle avancerede risikomodeller? Og brænder du for kvantitative metoder og risikostyring? Så er dette spændende job på hovedsædet i Aabenraa måske noget for dig.

Risikomodeller udvikler statistiske modeller ved hjælp af avancerede kvantitative metoder til styring af bankens kreditrisiko. Afdelingen er i en spændende udvikling som følge af bankens ambition om at øge anvendelsen af avancerede risikomodeller samt nye regulatoriske krav på området. Vi søger derfor to dygtige og gerne erfarne analytikere.

Arbejdet i afdelingen har stor ledelsesmæssig fokus og du får en central rolle i forhold til udviklingen og anvendelsen af bankens modeller samt den løbende interne og eksterne evaluering og dialog omkring modellerne. Du vil derfor få en bred berøring med en stor del af organisationen og et detaljeret indblik i data og processer på tværs af banken.
Indrykket: 27-11-2020 15:51:14
Ansøgningsfrist: 15-12-2020 23:59:00
Projekt- og økonomimedarbejder
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Til Sydbank Leasing søger vi en økonomimedarbejder (37 timer/uge), der kan kombinere effektivitet, dygtighed og godt humør til at udføre opgaver i Sydbank Leasings bogholderi og IT.

Hvis du har lyst og evner til at lære nye spændende arbejdsopgaver, vil du hos os få en varieret arbejdsdag med diverse økonomiopgaver. Du vil samtidig deltage i implementeringen af vores nye IT-system baseret på Business Central.

Idet stillingen er knyttet til vores særlige opgave med at indføre et nyt IT-system, er der tale om en midlertidig stilling af 1 års varighed.
Indrykket: 23-11-2020 17:05:02
Ansøgningsfrist: 15-12-2020 23:59:00
Ingeniørpraktik inden for Software
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger 2-3 studerende til ingeniørpraktik inden for softwareudvikling, som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af et dynamisk team. Du vil – som en naturlig del af teamet – blive inddraget i problemstillinger, samt indgå i arbejdet med både større og mindre projekter.

Opgaver kan fx være, at du er med til at definere arkitekturen i nye moduler, udvikle, skrive og dokumentere software til nye produkter, tilføre nye features i eksisterende produkter og vurdere HW i forhold til softwaremuligheder. Derudover vil en naturlig del af arbejdet være at sparre med kolleger omkring softwareløsninger samt at gennemgå design- og testspecifikationer herunder sikre, at krav er afklarede og dokumenterede.
Indrykket: 23-11-2020 10:45:11
Ansøgningsfrist: 31-12-2020 23:59:00
Ingeniørpraktik inden for IT
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger 1 studerende til ingeniørpraktik, som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af vores IT-organisation. Du vil – som en naturlig del af teamet – blive inddraget i tværgående optimeringsprojekter med fokus på processer og/eller applikationer.

Projekterne kan f.eks. være:

- at du i samarbejde med vores IT-arkitekter og R&D afdelinger kortlægger hvilke applikationer fra vores Application Portfolio der anvendes i udviklingsprocessen for LINAK produkterne.
-at du i samarbejde med vores Produktions IT arbejder med ISA-95 modellen, kortlægger applikationer og integrationer for at få skabt fundamentet for det videre arbejde med AI og ML i dette område.
- at du internt i IT arbejder med processer og governance rundt om begreberne Request og Change Management.

Fælles for ovenstående er, at du bliver inddraget i opgaver som planlægning og facilitering af workshops, behovsafklaring, interviews, forventningsafstemning, procesdefinering, implementering af processer og guidelines og meget mere.
Indrykket: 23-11-2020 10:43:50
Ansøgningsfrist: 31-12-2020 23:59:00
Medarbejder til koordinatorteamet – barselsvikariat
Dangaard A/S
Andet
99999 Grænsejob
il vores koordinatorteam søger vi en dygtig kollega til et barselsvikariat. Du trives med mange forskellige og spændende opgaver. Her vil du indgå i et dynamisk team, hvor hovedfokus er at supportere vores tyske kunder. Som person er du flydende i både dansk, tysk og engelsk, samtidig med at du har mange bolde i luften. Du tager ansvar, er løsningsorienteret og har masser af flid og viljen til at ville lykkes. Vi kan tilbyde en masse spændende opgave, super gode kolleger og nye udfordringer hver dag.
Indrykket: 20-11-2020 20:49:25
Ansøgningsfrist: 13-12-2020 23:59:00
Afdelingschef til Sourcing-afdeling
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vil du stå i spidsen for en ny afdeling, der får ansvaret for sourcing i IT i Sydbank? Vil du være ansvarlig for måden, vi arbejder med IT-leverandører og sikrer at vores kritiske outsourcing-aftaler altid lever op til gældende lovgivning? Så er jobbet som leder af Sourcing-afdelingen i Sydbank måske noget for dig.

Sydbank er i en spændende udvikling, hvor vi hele tiden arbejder med at omstille os til fremtidens bank. Det er en forretningsmæssig transformationsproces, hvor det at være bank og skabe gode kundeoplevelser hele tiden forandrer sig og stiller helt nye krav til processer, systemer og kompetencer. I denne proces spiller Sydbanks nye afdeling en vigtig rolle.
Indrykket: 20-11-2020 14:45:05
Ansøgningsfrist: 04-12-2020 23:59:00
Afdelingsleder for Pension
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Brænder du for pension? Og er du en erfaren leder? Så har vi jobbet til dig.
Sydbank søger en kompetent og inspirerende leder til en nyoprettet stilling i afdeling Pension. Du bliver leder for et specialistteam bestående af Sydbanks erfarne pensionsrådgivere. Din hovedopgave bliver at styrke pensionssalget yderligere i Sydbank. Din arbejdsdag vil udfolde sig i enten Aabenraa eller tæt på vores pensionsrådgivere, som er placeret over hele landet. Du får reference til afdelingsdirektør, Gitte Stentoft, som står i spidsen for fagkontoret ”Pension og Formue” under område ”Privat og Private Banking” i Sydbank.
Om jobbet

Som afdelingsleder skal du bl.a.:

Være ambitiøs og vise en tydelig retning, der skaber engagement og begejstring
Planlægge, gennemføre og følge op på jeres mål
Udvikle et faglig miljø mellem pensionsrådgiverne, hvor dine kompetencer bringes i spil - uanset om du er tilstede fysisk eller på distancen
Medvirke til at styrke pensionsrådgivernes kompetence og vidensniveau i samarbejde med dine kollegaer i Pension & Formue
Drive proaktiv ledelse ved at motivere dine medarbejdere, give feedback samt kvalificeret sparring.

Vi forestiller os at du:

Har solid erfaring som leder og gerne med fjernledelse samt en uddannelsesmæssig baggrund fra Forsikringsakademiet min. niv 5 eller tilsvarende.
Har erfaring med rådgivning omkring Pension
Er resultatorienteret og struktureret samt i besiddelse af et godt overblik
Kan være en vigtig holdspiller i samarbejdet på tværs af afdelingen
Har et smittende humør og trives med en travl hverdag.
Indrykket: 19-11-2020 16:59:45
Ansøgningsfrist: 06-12-2020 23:59:00
Projekt- og økonomimedarbejder
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Til Sydbank Leasing søger vi en økonomimedarbejder (37 timer/uge), der kan kombinere effektivitet, dygtighed og godt humør til at udføre opgaver i Sydbank Leasings bogholderi og IT.

Hvis du har lyst og evner til at lære nye spændende arbejdsopgaver, vil du hos os få en varieret arbejdsdag med diverse økonomiopgaver. Du vil samtidig deltage i implementeringen af vores nye IT-system baseret på Business Central.

Idet stillingen er knyttet til vores særlige opgave med at indføre et nyt IT-system, er der tale om en midlertidig stilling af 1 års varighed.

Hos os skal du deltage i økonomifunktionens daglige driftsopgaver. Disse driftsopgaver sætter dig samtidig i stand til at deltage i IT-funktionens projektrelaterede opgaver.

De nødvendige driftsopgaver i økonomifunktionen omfatter:

Fakturering og bogføring m.m.
Afstemninger
Afregninger til leverandører
Indberetninger
Regnskabsudarbejdelse
Håndtering registreringsafgifter

Du vil desuden blive involveret i de særlige IT-opgaver, som omfatter

Testopgaver i det nye system
Udarbejdelse af kravsspecifikationer i samarbejde med leverandøren
Udarbejdelse af dokumentskabeloner
Udarbejdelse af Power BI-rapporter
Udvikling af regnearksmodeller
Indrykket: 19-11-2020 16:58:15
Ansøgningsfrist: 15-12-2020 23:59:00
Fraud Specialist til central Fraud afdeling
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Som Fraud Specialist kan du udnytte dine analytiske evner til at efterforske og begrænse økonomisk kriminalitet. På længere sigt har du også indflydelse på, hvordan vi bedst muligt og stadigt mere systematisk begrænser bankens og kundernes økonomiske tab.

Vi søger en engageret kollega, der motiveres af at gøre en forskel ved behandling af netbank indbrud og mistænkelige betalinger fra vores kunders konti.

Du vil som fraud specialist komme til at arbejde med fortrolige sager, hvor du foretager analyse af mistænkelige betalings- og adfærdsmønstre. Disse skal vurderes objektivt ved at bruge din indre detektiv, nysgerrighed og sunde skepsis. Ligeledes vil din sunde skepsis komme i spil, når du tjekker betalinger fra kundernes konti for at sikre, at vi begrænser finansiel bedrageri mest muligt. På baggrund af dine analyser og drøftelser med kunderne skal der foretages politianmeldelser og underretninger af mistænkelige betalinger til de relevante instanser.

Du vil opnå højt specialiseret faglig viden, og du vil få en stor berøringsflade med bankens kunder, filialnet og eksterne samarbejdspartnere.

I afdelingen bestræber vi os på - igennem god sparring, grundig analyse og løbende kontrol - at sikre, at vi så tidligt som muligt opdager bedrageri eller misbrug. Det er meget vigtigt for os, at kunderne føler sig i trygge hænder.

Udover ovenstående vil du sammen med dine kolleger løbende deltage i at optimere overvågningen og kontrolfiltrene, så vi behandler tredjemands misbrug bedst muligt.
Indrykket: 18-11-2020 09:00:01
Ansøgningsfrist: 02-12-2020 23:59:00
Hotliner
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det du er god til, hvor der er højt til loftet, og hvor du kan gøre en forskel samtidig med at du kan dygtiggøre dig løbende?
I Hotline søger vi en der kan give kunderne en 5 stjernet oplevelse og har de tekniske færdigheder på plads.

Hotlines ansvarsområde er drift og support af bankens selvbetjeningsprodukter. Dagligdagen i Hotline består for det meste af teknisk og vejledende support til kunder, der bruger vores selvbetjeningsprodukter. Supporten foregår pr. telefon, chat eller mail.

· Et fuldtidsarbejde, der ligger mellem kl. 07:45 og 18:00 på hverdage

· Et selvstændigt og udadvendt job i en fremadrettet organisation med et højt ambitionsniveau

· En åben og inspirerende samarbejdsform

· Et godt arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar.

Matcher ovenstående dine tanker om god support, så har du nu muligheden for at blive Hotliner i et af branchens mest spændende miljø – vi søger nemlig en ny Hotliner på Peberlyk, idet vores nuværende har fået andet job i Banken.
Indrykket: 25-11-2020 15:11:05
Ansøgningsfrist: 09-12-2020 23:59:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland