2515 job i Sønderjylland 246 job i dette område
2515 job i Sønderjylland 246 job i dette område

topjob

Struktureret indkøber
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Lægger du vægt på grundighed og ordentlighed i dit arbejde, samtidig med at du bevarer et godt overblik i dagligdagen? Har du erfaring med indkøb, og trives du med en bred kontaktflade, så er jobbet her måske noget for dig.

Du vil indgå i et team hvor der er strategisk- og operationelt indkøb til hele vores forretning. Du skal være med til at udvikle og sikre indkøb til Agramkow. Du skal være med til at sikre optimal leveringssikkerhed og indkøbs aftaler fra leverandører samt identificere total Cost og medvirke til AGRAMKOWs globale tilgang.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Afløser til dagrenovation i Vejen, Kolding og/eller Vejle
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Er du vores nye kollega i Meldgaard Miljø A/S?

Til dagrenovationskørsel ved Meldgaard Miljø A/S i Vejen, Kolding og/eller Vejle søger vi afløsere, som kan afløse ved ferie, sygdom og spidsbelastninger. Der vil være mulighed for fastansættelse.

Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med gode kollegaer, samt gode løn- og personalevilkår.
Kunne du tænke dig et fleksibelt job, hvor du kan lide at have borgerkontakt og yde en god service? Så er denne stilling lige noget for dig.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kørekort kategori C samt EU chaufførbevis.
Herudover forventer vi, at du:

• Har god fysisk form
• Er omstillingsparat og fleksibel
• Er mødestabil
• Trives med at arbejde udendørs

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har det din interesse, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest
den 18. december 2022.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt formand Flemming Paradisgaard på
tlf. 52 18 73 30. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Administrationselev til Meldgaard Transport A/S
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Er du vores kommende administrationselev?

Meldgaard Transport søger en dygtig elev til en spændende uddannelse, hvor ikke to dage er ens.
Du bliver en del af en afdeling, hvor der både er spændende administrationsopgaver, lettere
disponeringsopgaver, egne opgaver m.m.

Du vil have dagligt kontakt med samarbejdspartnere og kollegaer både i huset og eksternt.

Du tilbydes
• Et varieret uddannelsesforløb
• Personlig og faglig udvikling
• Et ungt dynamisk arbejdsmiljø
• Frihed under ansvar
• Fri omgangstone
• Samarbejde med eleverne i vores elevnetværk

Vi forventer at du
• Har lyst til at lære og kan stille spørgsmål
• Er fleksibel og kan tage initiativ
• Har drive og er videbegærlig
• Har lyst til disponerings- og faktureringsopgaver
• Kan arbejde selvstændigt
• Har erfaring med Office pakken, især Excel

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende elevstilling med gode ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring.
Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.
Vi kan tilbyde personalegoder såsom kantineordning, fitness, efteruddannelse m.m.

Som Administrationselev skal du opfylde overgangskravene til kontoruddannelsen inden opstart. Dette kan ske via et forløb (EUX, HHX, HG2, HGV, HGS) fra en handelsskole, hvor der øverst på beviset står kontor med speciale administration. Har du en studentereksamen (HF, STX,HTX), skal denne være suppleret med en EUD-student med fagretning kontor (varighed 5 uger). Disse forløb foregår på handelsskolen.
Er du over 25 år og opfylder overgangskravene, skal du have lavet en realkompetencevurdering, som en handelsskole nær dig, kan lave for dig.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Annette Fog Müller på tlf. 20 33 73 01. Send din ansøgning via Søg stillingen snarest muligt dog senest den 20. december 2022. Ansættelse hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt 700 medarbejdere. Virksomheden består af 18 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Handel, Miljø og Transport. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Medarbejder til ”Pølsevognen” CALLE Kruså
Calle
Syddanmark
6340 Kruså
Til vores ”Pølsevogn” V/ Calle Kruså, søger vi en dygtig, serviceminded og motiveret medarbejder, der har sans for godt købmandskab og lysten til at give vores mange grænsehandelskunder en god og positiv oplevelse. Udover at servicere vores kunder, får du til ansvar at have det daglige overblik i relation til varebeholdning, opgaveprioritering, bestillinger o.l.

Vi tilbyder

En fast fuldtidsstilling med ansvar, hvor der altid er fart over feltet, et smil på læben og et godt netværk. Du bliver en del af et familiært team og en stor koncern med masser af medarbejderfordele.

Vi forventer

At du er en ansvarlig og kollegial person, som nyder at servicere vores kunder. Du har et godt overblik og en god sans for købmandskab, varebeholdning og bestillinger.

Pølsevognen er åben hver dag mellem kl: 10-20, og du må derfor være klar på skiftende vagter og servicere vores kunder både dag, aften og weekend. 

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt endelig Srebrenko Sadikovic (Butikschef) ssa@calle.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Smed
JKS A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Er du klejnsmed, landbrugssmed, grovsmed, svejser eller lignende, og motiveres du af at opbygge anlæg fra start til slut? Så er det dig, vi søger…

Som smed hos Lachenmeier Monsun vil du komme til at arbejde selvstændigt med maskinopbygning efter forskellige kundekrav. Rammerne er i lyse moderne lokaler, og der er en ledelsesform med fokus på et godt arbejdsklima, frihed under ansvar og mulighed for udvikling og læring.

Om dig

- Du er uddannet klejnsmed, landbrugsmaskinsmed eller lignende
- Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og du er god til at løse de udfordringer, du støder på
- Du besidder en høj faglig stolthed og sætter en ære i at levere de bedste resultater
- Du er selvkørende og kan planlægge og styre egne opgaver og tid
- Du bidrager til og sætter pris på et godt arbejdsmiljø
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Chaufførelev til dagrenovation i Tønder
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6270 Tønder
Drømmer du om en spændende chaufføruddannelse, hvor du bliver en af Meldgaard Gruppens mange dygtige elever, som hver dag gør en forskel?

Vi søger en dygtig godschaufførelev til vores afdeling i Tønder - med udkørsel fra Løgumkloster, der nyder at være ude i den friske luft, gerne vil gå mange kilometer hver dag og som vil møde vores kunder med et smil på læben.

Stillingen
Vi tilbyder:
• Et varieret uddannelsesforløb
• Personlig og faglig udvikling
• Et dynamisk arbejdsmiljø
• Frihed under ansvar
• Fri omgangstone
• Løn iht. overenskomst mellem ATL og 3F

Om dig
Vi forventer at du:
• Har kørekort B og god fysisk form
• Er fleksibel og tager initiativ
• Har lyst til at lære og stiller spørgsmål
• Kan arbejde selvstændigt
• Kan møde stabilt og tidligt om morgenen

Uddannelsen til faglært godschauffør tager ca. 3 år. Der veksles mellem skole og praktik med generelle
færdigheder i transport og logistik. Under din praktik i virksomheden, skal du være indstillet på at skulle tidligt op om morgen, men så har du til gengæld tidligt fyraften.
Du vil få en spændende uddannelse med en aktiv hverdag, hvor du også vil have tid til fritidsinteresser.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende elevstilling med gode elevforhold og dygtige kollegaer som vil råde og vejlede dig under uddannelsen. Meldgaard er en velkonsolideret familievirksomhed med hovedsæde i Aabenraa, som har over 50 års erfaring indenfor bl.a. renovation og transport. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Daniel Broders på tlf. 2033 7349. Er det noget for dig, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest den 27. december 2022. Ansættelse hurtigst muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.


Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Brand Communication Manager
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Brænder du for at tage ansvaret for Corporate Communication i en international industriorganisation? Så har du muligheden i denne nyoprettede stilling for at drive både intern og ekstern kommunikation hos os

LINAK er en succesfuld familieejet virksomhed med et stærkt værdisæt, hvilket afspejler sig i vores kultur og dermed også i vores brand. Det skal du værne om, samt udvikle og implementere i vores kommunikation på tværs af målgrupper og kommunikationskanaler.

Vi søger en stærk kommunikator, som har minimum fem års erfaring fra en lignende stilling. Dine opgaver vil spænde alt fra helt lavpraktisk tekstskrivning, rådgivning omkring kommunikationsindsatsen og til ansvar for at kommunikationsstrategien bringes til live på de forskellige kommunikationsplatforme. 

Da det er en nyoprettet stilling, er det svært at sige, hvad din rolle udvikler sig til, men vi ved, at du starter med ansvaret for udviklingen af vores sustainability kommunikation og implementeringen af en tone-of-voice guide. Derudover vil du drive formidlingen af indhold, der understøtter vores brand positions. Vi har mange skribenter på LINAK og her er det vigtigt, at du kan rådgive dem og sikre konsistent og engagerende kommunikation til vores målgrupper.


Du vil rapportere til den marketingansvarlige for LINAK koncernen, og vil arbejde tættest sammen med Marketing, HR teamet og de forskellige forretningsområder. Men du vil få en meget bred kontaktflade i hele den globale LINAK organisation.

 

For den rigtige person er dette muligheden for at bringe din faglighed i spil og sætte dit eget præg på hvordan dit ansvar vil udvikle sig i takt med virksomhedens behov.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Senior Manager, Production Development
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
We are looking for a skilled and professional engineer who can take the lead in developing our production technical processes, systems and competences in Operations globally. You will be operating and co-operating cross-organisationally - using your skills to create Best Practice and execute improvement projects – and you will focus on the implementation of these across our product lines and other factories in Denmark, USA, China, Thailand and Slovakia.

You will be reporting directly to our COO. Together with a team of professional colleagues, you will be given a good opportunity to challenge the existing, generate concrete ideas and implement technical development projects within our core competences - particularly including further digitalisation, automation, Design for Manufacturing and other relevant initiatives which contribute to maintaining a strong competitive production.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Szukamy moze wlasnie Ciebie!
HPT
Syddanmark
6330 Padborg
Profesjonalny kierowca ciezarówki
do transportu chlodniczego CE

Warunki zatrudnienia:
• Umowa o prace w pelnym wymiarze w transporcie miedzynarodowych daleko(mozliwosc jazdy w podwójnej obsadzie)
• Umowa o prace w niepelnym wymiarze- jednodniowe trasy po Danii i pólnocnych Niemczech
• Umowa zlecenie w niepelnym wymiarze godzin i 450,00 EURO
• Lub zasugeruj nam, jak chcialbys pracowac i skontaktuj sie z Nami.

W celu uzyskania dalszych informacji prosimy o kontakt:
Sven Ohlsen – phone: +49 461 9958 9115
E-Mail: soh@hpt.dk

H. P. Therkelsen Logistics GmbH
Am Oxer 33 – D-24955 Harrislee
www.hpt.dk / www.hpt-logistics.de
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
PROFESSIONAL TRUCK DRIVER
HPT
Syddanmark
6330 Padborg
We are looking for you!

Professional truck driver
for refrigerated transport CE

Immediate employment:
• Permanent position for international long-distance transport (also 2 driver crews)
• In permanent employment for day trips in Denmark and Northern Germany
• Temporary driver part-time and EURO 450,00
• Or make us a suggestion how you would like to work

Do you want further information, please contact:
Sven Ohlsen – phone: +49 461 9958 9115
E-Mail: soh@hpt.dk

H. P. Therkelsen Logistics GmbH
Am Oxer 33 – D-24955 Harrislee
www.hpt.dk / www.hpt-logistics.de
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Service Tekniker
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Elsker du udfordringer og kan du se dig selv som en del af det team, der har ansvaret for service og installation af AGRAMKOWs udstyr hos kunder primært i Europa og Mellemøsten? Og motiveres du af at yde en god service og af at sikre en høj kundetilfredshed? Så kan du være den Service Tekniker, vi søger til vores team. Med din forståelse for el og mekanik og dit kendskab til elektronik bliver du en del af et internationalt team, der bidrager til en effektiv og kvalitetsorienteret kundeservice blandt vore kunder i hele verden. Eftersom størstedelen af vore kunder er globale, må du påregne en del rejseaktivitet – ca. 120 dage årligt. Du vil overfor vore kunder være ekspert indenfor en række af AGRAMKOWs produkter, hvorfor du naturligvis vil gennemgå en grundig oplæring i vores udstyr.

Du får reference til Service Manager, EMEA, men i forbindelse med installationsprojekter indgår du i tværfaglige projektteams, hvor du i tæt samarbejde med projektleder og øvrige projektteammedlemmer står for installation og support af AGRAMKOWs udstyr hos kunden.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Project Manager
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Har du evnerne til at lede flere projekter i forskellige faser og har du overblikket, der gør at du formår at følge projekter til dørs on-site hos kunden? Så er du måske vores nye projektleder.

Vi tilbyder en stilling med et bred palette af projekter fra det simple til det yderst komplekse, og du får en central rolle i forhold til vore kunders arbejde med bl.a. IoT, Industry 4.0 og bæredygtighed. Du bliver en del af et kompetent team bestående af tre projektledere. som arbejder med globale projekter hos kunder blandt verdens førende brands. 

Du bliver ansvarlig for at planlægge og drive egne projekter fra salg indtil overlevering til kunden. Det indebærer bl.a. ansvaret for kundekontakten og kundetilfredsheden hele vejen gennem projekterne.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Dygtig indkøbsansvarlig
JKS A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Er du en stærk indkøbsprofil med fokus på detaljen og parat til at tænke ud af boksen?

Vil du spille en vigtig strategisk rolle i en af Danmarks største forhandlere af brandbekæmpelses- og førstehjælpsudstyr?

Så søg denne stilling og grib muligheden for at udfordre dine personlige og faglige kompetencer i et meget ambitiøst og professionelt miljø.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Kontorelev
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Som kontorelev på LINAK får du en enestående chance for at få dig en 2-årig uddannelse i en succesfuld international virksomhed. Du vil starte din elevtid i vores Customer Service afdeling og vil i løbet af din elevtid stifte bekendtskab med andre spændende afdelinger.

Hos LINAK A/S får du som kontorelev: 

- en bred 2-årig kontoruddannelse indenfor kundeservice, disponering, shipping og økonomi, som du kan gøre brug af hele livet
- erhvervserfaring i en global virksomhed, hvor udvikling og vækst er på dagsordenen
- et introforløb og hjælp fra erfarne kollegaer, som står klar til at byde dig velkommen
- et socialt netværk til øvrige elever, lærlinge og praktikanter hos LINAK A/S

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Reperatør til vedligehold
AKD Danmark
Syddanmark
6520 Toftlund
AKD er inde i en positiv udvikling, og søger derfor en dygtig og engageret medarbejder som reparatør til vedligehold i Toftlund med snarlig tiltrædelse. Vedligeholdsafdelingen foretager vedligehold i alle afdelinger hos AKD i Toftlund.

Opgaver

• udføre reparation og fejlfinding på processer og udstyr
• deltage i optimering af udstyr
• deltage i renovering af anlæg mellem kampagner (mekanisk)
• opdatere dokumentation efter afsluttet opgave
• deltage i projekter med indkøring og opstart
• deltage i vagtturnus under kampagnen. (tidsrummet 05.00 til 18.00)


Vi tilbyder:

• et professionelt team af dygtige kollegaer
• stor indflydelse på din dagligdag
• et job i en moderne virksomhed i konstant udvikling
• en konkurrencedygtig løn og ansættelsesforholdet i øvrigt er omfattet af gældende overenskomst. Hertil kommer sundhedsforsikring, andre personalegoder og i øvrigt gode velordnede personaleforhold.


Vi forventer, at:

• du er uddannet, indenfor metalområdet. (smed, Industritekniker, Automatik tekniker)
• du har solidt kendskab til fejlfinding, ændring og optimering af processer
• du har gode analyseevner
• du har gode samarbejdsevner, men samtidig også kan arbejde selvstændigt
• du er ansvarlig og har en positiv indstilling til ting
• du er kendt med El og automatik, eller klar til at blive efter uddannet.
• er kendt med systemer til forebyggende vedligehold.

Ingen henvendelser uden uddannelser inden for Metal området.

Send dit CV til E mail ”CHL@akddanmark.dk”

Du må også gerne ringe til Vedligeholdschef Christian Lagoni tlf. 51160853
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Revisortrainee
Sønderjyllands Revision
Syddanmark
6200 Aabenraa


Elsker du at arbejde med både tal og mennesker? Er ansvar, respekt og fællesskab også vigtigt for dig? Og har du afsluttet HHX, STX eller HTX?


Hos os får du

- En uddannelse på bachelorniveau, der kombinerer teori og praksis
- Et stærkt fællesskab og ambitiøst læringsmiljø
- En hverdag med plads til både hårdt arbejde og gode grin
- Et højt fagligt niveau med udfordrende arbejdsopgaver
- Sparring med dygtige og engagerede kolleger

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Data Engineer
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
If you are looking for an opportunity to use your data engineering skills to take the lead in a successful international B2B company and help shape our future data platform, then this is the opportunity you are looking for!We are looking for a data engineer who is passionate about supporting all the great digitalisation initiatives that are ongoing at LINAK. You will be our new member of the Software Development team, designing and building solutions that will be long lasting, reduce complexity and optimise our system landscape.

Your focus area will be cloud-based data pipelines and help define and deliver new and useful data products. A part of this is transforming the ‘as-is’ integration landscape to be more future proof supporting both on-prem and cloud solutions.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Automatiktekniker / industritekniker
JKS A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Vil du være med til at drifte og vedligeholde et topmoderne teknisk anlæg? Så har du nu mulighed for at blive en del af en solid virksomhed med fokus på godt arbejdsmiljø.

Du bliver en del af et engageret hold, der har fokus på at gøre tingene rigtigt og sikre, at driften er stabil.

Tibnor er en moderne og nytænkende grossistvirksomhed, som sælger stål og metaller til industri og byggeri. Virksomheden har med høj faglighed og et stærkt sortiment en markant position i markedet.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Test engineer for TECHLINE®
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Are you passionate about putting your fingerprints on test processes and equipment for future-oriented and user-friendly products? Do you want to join the development towards World Class? Do you thrive in a dynamic and exciting company, where every day brings new and exciting challenges? Then you might be our new test engineer for our TECHLINE segment.

You will become part of a team of 11 colleagues consisting of 3 test engineers and 8 Technical Product Managers. You will be working closely together with the development department and product engineering. You will experience a high degree of freedom under responsibility, and you have the opportunity to shape your working day. As a person you are open and thrive in a function where you have a large contact surface with the operators.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Corporate Vice President, Purchasing
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Leder du efter muligheden for at være en del af en af dansk industris succeshistorier, sætte dine forhandlings- og lederevner i spil og lede en strategisk indkøbsfunktion?

Vi søger en leder til vores globale indkøbsfunktion til at tage ansvar for at drive indkøbsaktiviteter på tværs af LINAK koncernen. Vores indkøbsfunktion tager sig af pris- og kontraktforhandling af tekniske produkter, deltagelse i udviklingsprojekter for optimering af kostpriser og benchmarking i markedet. Du vil få direkte rapport fra 8 medarbejdere og bliver derudover ansvarlig for en global matrixorganisation. Du vil desuden rapportere til CEO, Bent Jensen og blive en del af ledergruppen for LINAK koncernen.

LINAK er en af verdens førende leverandører af aktuatorsystemer, og vi betjener mere end 12.000 aktive kunder, der køber over 24.000 forskellige standard og kundespecifikke produkter enten direkte eller gennem vores 28 salgsdatterselskaber. Vi har fabrikker i Danmark, Slovakiet, USA, Kina og Thailand samt leverandører i det meste af verden.LINAK er en sund forretning med gode økonomiske resultater år efter år og andelen af indkøbte dele udgør en stor del af vores samlede omsætning. Det betyder, at indkøbsprisen og -aftalerne har meget stor betydning for vores resultater. Dit og dit teams arbejde er derfor direkte synligt på bundlinjen – og det skal være en væsentlig drivkraft for dig.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Emballagekoordinator
JKS A/S
Syddanmark
6392 Bolderslev
Kohberg Bakery Group A/S søger en emballagekoordinator til en spændende og vigtig stilling som erstatning for en god kollega, der har ønsket at afprøve drømmen som selvstændig.

Det drejer sig om en stilling, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med en kollega i marketingafdelingen med en tilsvarende rolle.

Afdelingens fornemmeste opgave er både at færdiggøre Kohbergs nye emballager til tryk samt at implementere evt. ændringer på allerede eksisterende – alt sammen på baggrund af oplæg fra eksterne samarbejdspartnere. Emballagen består af poser og pap til både vores friske brød og frostvarer. Opmåling af brødets omfang samt den fysiske pakketest og dialogen med blandt andet de forskellige bageriafdelinger, varesikring og indkøb er en naturlig del af ansvarsområdet.

Jobbet indebærer en bred række varierende opgaver inden for Kohbergs eget brand og private label. Dette indebærer bl.a. også oprettelse af nye etiketter og implementering af ændringer på eksisterende i vores interne etiketsystem. Det kræver korrekturlæsning og evt. dialog med kunder samt med interne interessenter i Kohberg, herunder også selve koordineringen ved f.eks. overgang til ny emballage.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Key Account Manager med segmentansvar
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK Danmark er LINAK® koncernens danske datterselskab beliggende i Silkeborg. Her varetager vores dedikerede medarbejdere markedsføring, salg og support til det danske marked. LINAK leverer elektriske aktuatorløsninger, som forbedrer menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø. Med vores innovative aktuatorløsninger kan vi tilføre bevægelse til eksempelvis hospitalssenge, kontorborde, plejeapplikationer, elevationssenge og nogle af de stærkeste, industrielle applikationer over hele verden.

Vi søger en Key Account Manager med segmentansvar for vores DESKLINE segment i Danmark, da vores nuværende Key Account Manager går på pension næste år.

LINAK DESKLINE leverer en serie af komplette og fleksible aktuatorsystemer, der især indbygges i højdejusterbare borde, arbejdsborde, køkkenelementer, mediestandere og diske.

Kunderne i DESKLINE segmentet er markedsledende nationale og internationale virksomheder indenfor møbel- og designbranchen. Din primære opgave bliver at fastholde og udvikle eksisterende kunder såvel som at opsøge nye, potentielle kunder. Du skal kunne forstå kundens forretning og udfordringer og finde den optimale løsning, som giver kunden maximal værdi på den samlede leverance.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Chaufførelev søges til Meldgaard Miljø A/S i Vejen
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Kan du tænke dig en spændende uddannelse som gods- eller renovationschauffør, hvor du bliver en af Meldgaards dygtige elever, som hver dag gør en forskel?

Lige nu søger vi en elev til vores dagrenovationsafdeling i Vejen, som nyder at være ude i den friske luft, gerne vil gå mange kilometer hver dag og som vil møde vores kunder med et smil på læben.

Stillingen
Vi tilbyder:
• Et varieret uddannelsesforløb
• Personlig og faglig udvikling
• Et dynamisk arbejdsmiljø
• Frihed under ansvar
• Fri omgangstone
• Løn iht. overenskomst mellem ATL og 3F

Vi forventer at du:
• Har kørekort B og god fysisk form
• Er fleksibel og tager initiativ
• Kan møde stabilt og tidligt om morgenen
• Kan arbejde selvstændigt
• Har lyst til at lære og stiller spørgsmål

Uddannelsen til faglært godschauffør tager ca. 3 år. Der veksles mellem skole og praktik med
gennerelle færdigheder i transport og logistik. Dine skoleophold vil du kunne tage på en skole nær dig. Under din praktik i virksomheden skal du være indstillet på, at skulle tidligt op om morgen, men så har du til gengæld tidligt fyraften. Ud over en spændende uddannelse vil du få gået mange skridt og få masser af frisk luft.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende elevstilling med både gode elevforhold og gode kollegaer som vil råde og vejlede dig under uddannelsen. Meldgaard er en velkonsolideret familievirksomhed med hovedsæde i Aabenraa, som har over 50 års erfaring indenfor bl.a. renovation og transport. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Daniel Broders på tlf. 2033 7349. Er det noget for dig, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest den 23. november 2022. Vi holder løbende elevsamtaler.

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt 700 medarbejdere. Virksomheden består af 18 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er miljø, transport og handel. Hovedkontor: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.


Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indkøber
JKS A/S
Syddanmark
6392 Bolderslev
Befinder du dig godt i et selvstændigt lille team, hvor der sættes stor pris på din proaktivitet og løsningsorientering? Trives du med en kombination af daglige driftsopgaver og periodevise udviklingsprojekter? Så læs endelig videre…

Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer er med til at sikre, at vi altid har de rigtige varer på de rigtige tidspunkter i vores bagerier. Du får ansvar for udvalgte indkøbsrelaterede drifts- og disponeringsopgaver, primært inden for råvarer og emballage. Derudover vil du helt naturligt deltage i optimeringsprojekter og være med til at få dem i mål.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Intern teknisk salgssupporter
JKS A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Teknisk forståelse, kendskab til mekanik og hydraulik. God energi, godt kollegaskab og løsningsorienteret. Hører det til dine kompetencer og ønsker vedr. en god arbejdsdag?

Trives du med en travl hverdag, hvor opgaverne er mangeartede? Har du et STORT servicegen, og motiveres du af at hjælpe kunder med deres forskelligartede udfordringer? Er det vigtigt for dig at arbejde i et team med god energi og faglig sparring, og besidder du en teknisk viden inden for hydraulik og transmission? Så vil vi meget gerne høre fra dig.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Ambitious IT System Consultant
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Are you looking for an opportunity to take a technical lead around digital solutions in a successful international B2B company? Then this is the opportunity you are looking for!

LINAK is embarking on a digital journey to support our customers and colleagues with digital solutions to improve key factors like customer satisfaction and experience, business impact and efficiency.

To strengthen our focus on this strategic area, a new IT department has been established with core competencies within digital solutions and platforms - our global CRM (Microsoft Dynamics 365 CE) plays a key role in this journey.

We are looking for an ambitious and passionate IT System Consultant to be our new member of our CRM team and support all the great initiatives that are ongoing in LINAK. The CRM team consists of 4 people and is responsible for matching business needs and requirements with technical solutions.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Bogholder
JKS A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en ny kollega til vores bogholderiteam, som varetager vigtige og alsidige opgaver. Du vil blive en del af et engageret team med fire gode kollegaer i et trygt arbejdsmiljø med en flad struktur. Opgaverne er varierende og omfatter bl.a.:

Debitor- og kreditorbogholderi
Udarbejdelse af periodevis afstemninger og rapportering
Lønkørsel og kontraktudarbejdelse
Refusioner o.l. på virk.dk
Support til montører
Optimering af forretningsgange
Initiere øget digitalisering i afdelingen
Ad hoc-opgaver
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Teknisk Produkt Konfigurator til produktkonfiguratorteam
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en teknisk medarbejder med et kvalitetsbevidst mindset, og som er systematisk, struktureret og trives i en international virksomhed med en bred kontaktflade. Hvis du kan nikke genkendende til det, er du måske vores kommende kollega!Vores produktkonfiguratorteam består af 4 kolleger, som arbejder med at automatisere processen fra kundens ønsker til oprettelse af produkters styklister og arbejdsgange. Som teknisk medarbejder i produktkonfiguratorteamet er det din opgave at deltage i projekter for nye produkter, kunne forstå opbygningen deraf og programmere 150% styklister og mBOM (produktionsstyklister) til de nye og eksisterende produkter. Det bliver dit ansvar at sikre, at 150% styklister og mBOM bliver bygget korrekt i henhold til den tilgængelige information.Som teknisk produkt konfigurator får du mulighed for at bidrage til vores digitale tilstedeværelse, og du får indflydelse på vores agilitet i forhold til produktudvikling.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Teknisk Produkt Konfigurator
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger en teknisk medarbejder med et kvalitetsbevidst mindset, og som er systematisk, struktureret og trives i en international virksomhed med en bred kontaktflade. Hvis du kan nikke genkendende til det, er du måske vores kommende kollega!

Vores produktkonfiguratorteam består af 4 kolleger, som arbejder med at automatisere processen fra kundens ønsker til oprettelse af produkters styklister og arbejdsgange. Som teknisk medarbejder i produktkonfiguratorteamet er det din opgave at deltage i projekter for nye produkter, kunne forstå opbygningen deraf og programmere 150% styklister og mBOM (produktionsstyklister) til de nye og eksisterende produkter. Det bliver dit ansvar at sikre, at 150% styklister og mBOM bliver bygget korrekt i henhold til den tilgængelige information.

Som teknisk produkt konfigurator får du mulighed for at bidrage til vores digitale tilstedeværelse, og du får indflydelse på vores agilitet i forhold til produktudvikling.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Logistikchef
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
TECHLINE er inde i en meget positiv udvikling, og vi forventer at dette fortsætter. Vi vokser kraftigt, vi får nye kunder, vi får nye produkter, hvilket sætter større krav til vores organisation.

Som Logistikchef i TECHLINE Operations får du ledelsesansvaret for vareflowet fra leverandør til kunde. Du får reference til Director, Operations (TECHLINE) og vil arbejde tæt sammen med en bred vifte af kolleger der alle arbejder på, at vi når vores fælles mål om at levere den rette kundeoplevelse og kvalitet.

Du bliver en del af TECHLINE Operations, der producerer og leverer aktuatorer til industrielt brug. Området består af ca. 130 medarbejdere inden for produktion, logistik, kvalitet, produktionsteknik og produktvedligehold.

Du vil få ansvaret for den daglige ledelse og drift indenfor logistikopgaverne der er i TECHLINE. Logistik teamet består af 7 medarbejdere indenfor disponering, planlægning og Customer Service.

For den rigtige kandidat giver denne stilling mulighed for at være med til at præge logistikarbejdet og få stor indflydelse på vores evne til at levere til kunderne, arbejde med vores leverandører og sikre en stabil og sikker intern logistik og drift.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland