2623  job i Region Syddanmark
AC medarbejder til direktionssekretariatet
Region Syddanmark
Syddanmark
6621 Gesten
Sekretariatet hører sammen med kommunikationsteamet og er en del af stabene på Sydvestjysk Sygehus under direktionen. I alt er der 8 ansatte, hvoraf du vil blive én af 3 direktionssekretærer, som har indgående viden om organisationens hjørner og forståelse for direktionens behov og opgaver. Sekretariatet servicerer direktionen, Fælles MED-udvalget og afdelingsledelsesmøder.

Dine hovedopgaver som AC medarbejder, vil være at understøtte direktionens dagligdag gennem koordinering af mødeaktiviteter, være tovholder på større og mindre opgaver i organisationen, sagsbehandling af forskellige borger –og patienthenvendelser, forberede og udarbejde mødemateriale, udarbejde dagsordner og referater – alt sammen med høj kvalitet og præcision.
Indrykket: 28-01-2020 20:11:08
Ansøgningsfrist: 16-02-2020 20:09:00
Team Leader til produktion, Jels
JKS A(S
Syddanmark
6600 Vejen
Har du lyst til at blive en del af et af verdens største brands inden for kvalitets trægulve? Kender du til produktion af træ, møbler eller lign., og har du enten et par års erfaring som leder eller lysten og evnerne til at tage springet ind i din første rolle som leder i en produktion? Så er dette måske den oplagte mulighed for dig.

Jobbet som Team Leader for produktionen af Layers omfatter både ledelsesopgaver, LEAN relaterede opgaver, men også operationelle opgaver, hvor man indgår på linjen sammen med de nuværende 2 kolleger. Layers bliver på nuværende tidspunkt produceret i et mindre produktionsafsnit, men den skal snarligt flyttes pga. den øgende efterspørgsel. En del af produktionen vil blive outsourced i en begrænset periode med henblik på at opbygge kapaciteten på fabrikken i Jels.
Indrykket: 23-01-2020 21:31:53
Ansøgningsfrist: 28-02-2020 21:30:00
Account Manager ? Agro til Eksportafdelingen
NDI Group A/S
Syddanmark
6650 Brørup
NDI Group A/S
Account Manager ? Agro til Eksportafdelingen

NDI Group A/S, Brørup

Brænder du for salg og kommunikation? Kan du sælge, og motiveres du af resultater? Vil du arbejde i en international virksomhed i vækst og være en del af et ungt og dynamisk team?

NDI`s eksportafdeling er i vækst og har brug for yderligere hænder til at varetage vores gode kunder. Som Account Manager ? Agro får du ansvaret for at betjene en række europæiske kunder med dæk og fælge fra vores brede sortiment.

Opgaven:

 • Opsøgende salgsarbejde på de tysktalende markeder.
 • Etablere og opretholde langsigtede kunderelationer.
 • Vedligeholdende salg samt mersalg til eksisterende kunder.
Indrykket: 28-01-2020 14:32:24
Ansøgningsfrist: 25-02-2020 00:00:00
Delivery Manager - IT Infrastruktur
Solar Danmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Solar Danmark A/S
Delivery Manager - IT Infrastruktur

Solar Danmark A/S, Vejen

Har du et stort personligt drive? Er du god til at omsætte strategiske og operationelle mål til håndgribelige tekniske tiltag og føre dem ud i livet? Og har du erfaring inden for projektledelse og/eller IT og infrastruktur? Så er vores stilling som Delivery Manager hos Solar måske noget for dig.

Som Delivery Manager er det dig, der er kontaktpersonen for projektorganisationen, og det er dermed dig, som møder forretningsledelsen og produktejere. Det er således din opgave at levere grænsefladen mellem parterne ved at afstemme operationelle og strategiske mål med muligheder og tekniske løsninger samt føre dem ud i livet. Herunder bistår du i opgaven med at identificere samt udarbejde forslag og business cases.

Solar Danmark A/S
Indrykket: 28-01-2020 12:23:24
Ansøgningsfrist: 09-02-2020 00:00:00
Salgsassistent til Wunderwear-butik
Wunderwear By Lady Lingeri
Syddanmark
6600 Vejen
Wunderwear By Lady LingeriSalgsassistent til Wunderwear-butik

Wunderwear By Lady Lingeri, Vejen

Giver du altid kunderne en god oplevelse?

Og vil du være en del af et friskt team i en af Danmarks største lingeributikker, hvor der altid er noget at rive i?

  ?Du har allerede erfaring som salgsassistent ? og hvis du drømmer om at blive selvstændig, kan det også blive en mulighed. Jeg har nemlig ejet butikken i snart 40 år og er begyndt at tænke på min efterfølger,? fortæller din nye chef, Rita Fredslund-Hansen.
Indrykket: 28-01-2020 10:36:14
Ansøgningsfrist: 25-02-2020 00:00:00
Salgsassistent til byggemarkedet
Davidsens Tømmerhandel A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Davidsens Tømmerhandel A/SSalgsassistent til byggemarkedet

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vejen

Som salgsassistent hos Davidsen er den daglige kundekontakt omdrejningspunkt for din hverdag. Det er derfor afgørende, at du stortrives med at sætte salg og kundebetjening i højsædet.

Du bliver en vigtig medspiller i teamet af engagerede og kompetente kolleger i et stærkt fagligt miljø, hvor vi hver dag sætter en ære i sparring på højt fagligt niveau. Dine fokusområder er kundeservice, salg, varedisponering og -optimering, - kombineret med din evne til at skabe mersalg og altid at holde dine ansvarsområder indbydende og salgsklare.

For at lykkes godt i jobbet er det afgørende, at dit salgsfokus og din evne og vilje til at skabe resultater er stærk. Du er konkurrencemenneske på den gode måde, og du har flair for at spørge ind til kundens køb med det formål at skabe mersalg. Det er desuden afgørende, at du i kombination med dit stærke salgsfokus har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.

Indrykket: 27-01-2020 12:38:01
Ansøgningsfrist: 24-02-2020 00:00:00
Lagerekspedient
Davidsens Tømmerhandel A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Davidsens Tømmerhandel A/SLagerekspedient

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vejen

Har du flair for god kundeservice, brænder for at give hver eneste kunde en rigtig god serviceoplevelse? Så er du måske den nye kollega vi søger til vores byggemarkedslager i Vejen.

Som Lagerekspedient hos Davidsen har du kontakt med mange af vores kunder hver dag. Vi har et spændende varesortiment, som bidrager til at gøre din hverdag både afvekslende og interessant.

Dine primære opgaver bliver dels at servicere vores kunder med udlevering fra vores lager, dels at sikre vedligeholdelse af lageret, - herunder opfyldning og oprydning, så lageret altid fremstår pænt og præsentabelt.

Det er vigtigt, at du stortrives med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores kunder fylder rigtigt meget ? og at du sætter en ære i hver eneste dag at yde vores kunder rigtig god service.

Indrykket: 27-01-2020 12:34:50
Ansøgningsfrist: 24-02-2020 00:00:00
Salgsleder Ferskvarer, Kvickly, Vejen
Kvickly
Syddanmark
6600 Vejen
Kvickly
Salgsleder Ferskvarer, Kvickly, Vejen

Kvickly

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden inden for ferskvarer og samtidig være mellemleder
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din Souschef

I Kvickly lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som salgsleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Der er først og fremmest din opgave, at:

 • Sørge for, at der altid er en høj standard i din afdeling og altid levere en salgsklar butik
 • Sikre en lønsom drift og økonomi i din afdeling
 • Inspirere og sikre, at afdelingens medarbejdere trives
 • Sikre at vi altid er sæsonaktuelle
Kvickly
Indrykket: 27-01-2020 10:14:34
Ansøgningsfrist: 16-02-2020 00:00:00
Produktionsplanlægger til nøglestilling
Skare Meat Packers K/S
Syddanmark
6600 Vejen
Skare Meat Packers K/S
Produktionsplanlægger til nøglestilling

Skare Meat Packers K/S, Vejen

Hvis du er uddannet slagter, har flair for IT, tal og planlægning, og søger nye udfordringer, så er du måske vores nye produktionsplanlægger.

Din overordnede arbejdsopgave vil være at kombinere den daglige og ugentlige produktionsplanlægning med praktisk udførelse på tværs af hele organisationen, således at der sikres en optimal afvikling af den løbende produktion.

Da der er tale om fødevareproduktion, hvor varerne skal leveres til detailkunder i hele EU på præcise tidspunkter, er fleksibilitet en nødvendighed.

Weekend arbejde kan forekomme.

Skare Meat Packers K/S
Indrykket: 24-01-2020 10:14:33
Ansøgningsfrist: 21-02-2020 00:00:00
Laborant
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Vitamin Testing Denmark A/SLaborant

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S, Vejen

Motiveres du i et dynamisk job, hvor dine faglige kompetencer sættes i spil og hvor du får mulighed for at udvikle dig indenfor laborantfaget? Trives du med et højt arbejdstempo og er du en dygtig teamplayer? ? Så er Eurofins Vitamin Testing måske noget for dig.

Til laboratoriet, som er markedsledende indenfor analyser af vitaminer, søger vi en kvalitetsbevidst laborant, som har lyst til at indgå i et team af 110 dygtige og engagerede medarbejdere.

Eurofins Vitamin Testing er specialiseret i vitaminanalyser, herunder bl.a. aminosyrer samt fedt- og vandopløselige vitaminer, og er kompetencecenter på dette område for Eurofins på verdensplan. Dygtige kolleger vil være med til at sikre, at du får en grundig oplæring i matricer og metoder, så du bliver klædt godt på, til at varetage vores høje kvalitetskrav.

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S
Indrykket: 23-01-2020 15:14:34
Ansøgningsfrist: 20-02-2020 00:00:00
SoMe Manager
Dragsbæk A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Mercuri Urval
SoMe Manager

Mercuri Urval søger for Dragsbæk A/S i Vejen

In-house bureau for "Naturli", "Bakkedal" og "Pastella"

Kom med på rejsen i etableringen af et kreativt og ambitiøst in-house bureau til at understøtte Dragsbæks go-2-market-strategi. Med pennen som dit sværd og et kreativt og modigt mind-set udfordrer du det konventionelle og sætter agendaen på SoMe.

I forbindelse med etableringen af et nyt food innovations-site i Vejen udvides marketing-afdelingen med nye specialistkompetencer til at understøtte ambitionen og strategien på det danske og de internationale markeder.

Til at underbygge positionering og branding af Naturli', Pastella og Bakkedal etableres et in-house bureau til at udvikle marketingplaner og content via agile processer.

Mercuri Urval
Indrykket: 22-01-2020 15:14:49
Ansøgningsfrist: 03-02-2020 00:00:00
Development Chemist and Industrial PhD ? is that you?
Eurofins Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Eurofins Miljø A/SDevelopment Chemist and Industrial PhD ? is that you?

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Are you passionate about working with chemical analysis, developing tomorrow's methods and are you ready to become part of a dedicated team? Then it is you we are looking for.

The position is initially targeted at a forthcoming 4 year development and research project, which is carried out in collaboration with a large number of Danish and international partners. Eurofins Miljø A/S

In connection with the 4-year R&D project, we offer you the opportunity to do a Industrial PhD in collaboration with the University of Copenhagen.

The tasks will center on the development and implementation of new analytical methods in non-target/chemical fingerprinting for the water sector. The methods will primarily be chromatographic methods (GC/MS, GC/MS/MS, LC/MS/MS, LC/QTOF and others).

Indrykket: 22-01-2020 15:14:44
Ansøgningsfrist: 14-02-2020 00:00:00


søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland