1607 job i Region Syddanmark 58 job i dette område
1607 job i Region Syddanmark 58 job i dette område
Afdelingslæge/Overlæge i Arbejdsmedicin
Region Syddanmark
Syddanmark
7200 Grindsted
Aktuelt søges 1-2 arbejdsmedicinske afdelingslæger/overlæger til at indgå i det samlede speciallægeteam på Arbejdsmedicinsk Afdeling. Stillingerne ønskes besat snarest eller efter aftale. Der er tale om fuldtidsstillinger.
Indrykket: 17-09-2020 21:26:57
Ansøgningsfrist: 29-09-2020 23:59:00
Klinisk psykolog Arbejdsmedicinsk Afdeling
Region Syddanmark
Syddanmark
7200 Grindsted
Et barselsvikariat som psykolog med klinisk funktion, er ledig til besættelse d. 15. oktober 2020 eller snarest derefter. Stillingen vil være af 1 års varighed
Indrykket: 10-09-2020 19:01:07
Ansøgningsfrist: 25-09-2020 23:59:00
Driftsleder til procesanlæg og verdensnyhed inden for fiskeolie
Danforel A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Danforel A/SDriftsleder til procesanlæg og verdensnyhed inden for fiskeolie

Danforel A/S, Grindsted

Har du erfaringen til at drifte og sikre den daglige produktion af et omega 3-fiskeolieanlæg? Trives du bedst, når du selvstændigt styrer procesanlægget, og kunne du tænke dig at være en del af en verdensnyhed inden for fiskeolie samt spille en central rolle i videreudviklingen af vores produkter?

Som driftsleder får du ? i samarbejde med den øvrige organisation ? ansvar for at sikre en god og effektiv afvikling af den daglige produktion af omega 3-fiskeolie og -protein. Du klargør anlægget og overvåger produktionen, ligesom du efterfølgende udfører CIP samt holder styr på færdigvarelageret.

Vi er et mindre, men meget udviklingsorienteret team, der er stolte af at være de første i verden, der tager fiskeolie til et nyt niveau med et naturligt højt indhold af vitaminer og mineraler.

Indrykket: 22-09-2020 00:17:27
Ansøgningsfrist: 01-10-2020 00:00:00
2 byggesagsbehandlere til boliger og sommerhuse
Varde Kommune
Syddanmark
6800 Varde
Varde Kommune2 byggesagsbehandlere til boliger og sommerhuse

Varde Kommune

Du vil blive ansat i gruppen for privatbyggeri, der er en del af kommunens Erhvervscenter. Organisationen er flad og indflydelsen på egne opgaver høj. Vores styrke er, at vi kan se fra den ene ende til den anden i forvaltningen. Du får rig mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer på tværs af organisationen.

Dine opgaver bliver bl.a. behandling af byggesager, landzoneadministration, lokalplanvurderinger, BBR og brandtekniske vurderinger. Arbejdet består bl.a. i sagsbehandling, vejledning og afholdelse af forhåndsdialog med bygherrer og deres rådgivere, samt tværorganisatorisk samarbejde knyttet til byggeprojekter.

Vi tilbyder dig:

  • Spændende og afvekslende arbejdsopgaver
  • En høj grad af uddelegering af ansvar og kompetencer
  • Stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
Indrykket: 18-09-2020 14:14:31
Ansøgningsfrist: 12-10-2020 00:00:00
Faglært og ufaglært køkkenpersonale søges til vikararbejde
Syddanmark
6800 Varde
Assistance HR Partners A/S
Faglært og ufaglært køkkenpersonale søges til vikararbejde

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Bor du måske i Ringkøbing, Varde eller Esbjerg? Og kan du komme til Nymindegab eller Oksbøl? Så tøv ikke med at ansøge!

Vi søger køkkenvikarer i henholdsvis Oksbøl og Nymindegab til både hverdag- og weekendarbejde. Så hvis du er kok, køkkenassistent eller blot har opnået erfaring i et køkken som ufaglært, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Om dig:

  • Du har erfaring inden for køkken- og kantineområdet og ønsker at skabe gode madoplevelser ? uanset hvor du er
  • Du har mulighed for at arbejde både hverdage samt weekendarbejde
  • Du kan arbejde selvstændigt og trives med, at to dage nødvendigvis ikke er ens
Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 17-09-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 15-10-2020 00:00:00
Dygtig og ambitiøs afdelingsleder til overbygningen
Varde Kommune
Syddanmark
6870 Ølgod
Varde KommuneDygtig og ambitiøs afdelingsleder til overbygningen

Varde Kommune

Vi søger en dygtig, ambitiøs og teamorienteret afdelingsleder til overbygningen på Ølgod Skole med tiltrædelse meget gerne pr. 1. november. Du skal have lyst til ledelse, mod på ledelse, og har du allerede erfaring med ledelse, vil vi se det som en fordel.

Ledelsesteamet består, udover dig, af skoleleder, viceskoleleder og SFO-leder. Vi arbejder tæt sammen som team, og vi er optaget af at sætte fælles retning for den fortsatte udvikling af Ølgod Skole.

Du får, i samarbejde med det øvrige ledelsesteam, ansvar for udviklingen af den pædagogiske praksis i overbygningen, samt personaleledelsesopgaver for medarbejderne i afdelingen, ligesom du er sparringspartner i forhold til elever og gerne går i dialog med forældrene.

Indrykket: 17-09-2020 08:44:09
Ansøgningsfrist: 23-09-2020 00:00:00
ISS søger medarbejder til brand- og ejendomsvedligeholdelsesopgaver hos attraktiv kunde i Oksbøl
ISS Facility Services A/S
Syddanmark
6840 Oksbøl
ISS Facility Services A/S
ISS søger medarbejder til brand- og ejendomsvedligeholdelsesopgaver hos attraktiv kunde i Oksbøl

ISS Facility Services A/S

Som medarbejder i stillingen får du mulighed for at anvende dine kompetencer indenfor håndværksfaget samt yde en personlig og serviceorienteret indsats over for kunden. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at supportere kunden med diverse tekniske og håndværksmæssige problemer og udfordringer samt indgå i brandberedskab.

Stillingen er på 20 ugentligt, men det er nødvendigt, at du er fleksibel og indstillet på, at der skal opretholdes et brandberedskab på alle tider af døgnet.

Du bliver en del af et team, hvor du sammen med dine kollegaer vil levere den standard og kvalitet, der er aftalt med kunden. Det er derfor vigtigt, at du som person er løsningsorienteret, ser service og kvalitet som to sider af samme mønt og kan kommunikere med alle typer af kunder.

ISS Facility Services A/S
Indrykket: 16-09-2020 10:17:50
Ansøgningsfrist: 06-10-2020 00:00:00
Salgsassistent til Imerco Grindsted
Imerco
Syddanmark
7200 Grindsted
Imerco
Salgsassistent til Imerco Grindsted

Imerco

Til vores butik flotte og indbydende butik i Grindsted søger vi en salgsassistent til 30 timer om ugen. Butikken ligger i centralt og du vil blive en del af et team på 5 engagerede medarbejdere.

Som salgsassistent i Grindsted bliver du en del af en butik med et nyt koncept. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice.

Andre opgaver vil være at:

  • sikre at butikken fremstår salgsklar og indbydende i form af kreative udstillinger
  • tilbyde kunderne en inspirerende butik
  • stå for lagerstyring og behandling af reklamationer
Imerco
Indrykket: 14-09-2020 11:14:33
Ansøgningsfrist: 10-10-2020 00:00:00
Direktionssekretær med overblik søges
Den Jyske Sparekasse
Syddanmark
7200 Grindsted
Den Jyske Sparekasse
Direktionssekretær med overblik søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Har du kendskab til den finansielle sektor og juridisk indsigt, er du systematisk og struktureret? Så er jobbet som direktionssekretær måske noget for dig.

Det er dig, der har overblikket over direktionssekretariatets årshjul og direktionens kalender, og du er altid et skridt foran. Samtidig er du hurtig til at omstille dig og prioritere anderledes, hvis omstændighederne kræver det.

Du vil deltage som referent i flere forskellige mødefora og du evner hurtigt at trække på dine erfaringer, forstå pointer og omsætte dem til præcise referater.

Kalenderstyring, udarbejdelse og indsamling af mødemateriale, referatskrivning, forberedelse af både interne og eksterne mødefora, korrekturlæsning og Powerpoint-præsentationer er blandt hovedopgaverne, men du er samtidig altid klar til at tage en ny opgave på dig.

Den Jyske Sparekasse
Indrykket: 14-09-2020 08:21:19
Ansøgningsfrist: 12-10-2020 00:00:00
Teknisk projektleder
Nobia Denmark A/S
Syddanmark
6870 Ølgod
People ExecutiveTeknisk projektleder

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Projektledelse, produktionsoptimering og teknologiimplementering - Ølgod

Er du en stærk og erfaren projektleder med solid teknisk forståelse og kunne du tænke dig at drive strategiske projekter med fokus på produktionsudvikling og -optimering? Er du nøglespilleren, der formår at skabe synlige resultater på tværs af værdikæden via kontinuerlig forbedring og øget udnyttelse af produktionsudstyr og teknologi? Så er du den person, vi søger!

Med reference til teknisk chef for Supply Chain bliver din overordnede mission at indfri udnyttelses- og forbedringspotentialer i produktionen. Som teknisk projektleder vil du træde ind i en rolle med diversitet i opgaverne og bidrage til virksomhedens fortsatte forretningsudvikling og optimering.

Indrykket: 11-09-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 09-10-2020 00:00:00
Hushjælp søges til familie i stor privat ejendom ved Hovborg
Klelund Dyrehave
Syddanmark
6682 Hovborg
Klelund DyrehaveHushjælp søges til familie i stor privat ejendom ved Hovborg

Klelund Dyrehave

Vi søger en person, der har lyst til at være en del af et lille hold, der dagligt får vores hjem til at fremstå rent, ordentligt og funktionelt. Det er vigtigt for os, at vores bolig ikke anses som en arbejdsplads, men i stedet som et hjem.

Jobbet indeholder til dagligt opgaver som rengøring, tøjvask og strygning. Udover de faste opgaver vil der løbende forekomme andre mindre opgaver, vi ønsker hjælp til. Ved arrangementer i huset samarbejder du med husets øvrige personale og familien om arrangementets praktiske planlægning og udførelse.

Vi lægger stor vægt på, at du sætter en ære i dit arbejde og finder glæde herved. Vi forventer, at du er arbejdsom, fleksibel, venlig, ærlig, loyal, har en positiv indstilling til arbejdsopgaverne og er omstillingsparat. Det vægtes højt, at du selv tænker på detaljen og kan lide, at der er orden i tingene.

Indrykket: 09-09-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 07-10-2020 00:00:00
BR-EL søger butikschef til butik med forbrugerelektronik
A/S El-Salg
Syddanmark
6870 Ølgod
BR-EL A/S
BR-EL søger butikschef til butik med forbrugerelektronik

BR-EL A/S, Ølgod

Er du klar til nye udfordringer og brænder du for at give kunden den bedste købsoplevelse?

BR-EL er en lokalt forankret virksomhed, og det vil være en fordel, hvis du kender til lokalområdet, for på den måde at lave den bedste markedsføring og de bedste kampagner. Som butikschef sørger du for at kunden altid får den bedste service og vejledning, og at butikken altid fremstår salgsklar.

Du er udadvendt og imødekommende, og nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig et ansvar, hvor du træffer beslutninger ? det er dig, som står for den daglige drift af butikken.

Det er vigtigt, at du besidder stærke evner inden for markedsføring og kommunikation på de sociale medier, og at du kan levere et flot visuelt udtryk. Tilstedeværelsen på de sociale medier, er et væsentligt parameter for butikkens udvikling.

Indrykket: 09-09-2020 10:21:20
Ansøgningsfrist: 07-10-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland