2611  job i Region Syddanmark
Leder af Træning og Rehabilitering
Varde Kommune
Syddanmark
6800 Varde
Varde KommuneLeder af Træning og Rehabilitering

Varde Kommune

Som leder for Træning og Rehabilitering, bliver du leder for en stor gruppe dygtige, veluddannede og engagerede medarbejdere, der har styr på det daglige arbejde.

Vi har brug for en leder, der er i stand til at skabe udvikling, har blik for det kommende og som er i stand til at implementere de nye tiltag, der er behov for på en involverende måde. Det er samtidig centralt, at den ny leder har øje for både kvalitet i indsatserne og for optimering af driften, samtidig med at trivsel og motivation blandt medarbejderne bevares.

Når medarbejderne taler om deres nye leder, beskriver de en faglig kompetent leder, som er nærværende, rummelig og lydhør, og som evner at være synlig både i og uden for organisationen. De ønsker sig en visionær og strategisk leder, der har fingeren på pulsen, som kan skabe ro på bagsmækken og som er positiv, jordnær og inspirerende.

Indrykket: 24-01-2020 15:26:41
Ansøgningsfrist: 17-02-2020 00:00:00
Souschef - Varde
Lidl Danmark K/S
Syddanmark
6800 Varde
Lidl Danmark K/S
Souschef - Varde

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Indrykket: 23-01-2020 00:16:37
Ansøgningsfrist: 19-02-2020 00:00:00
Kunstnerisk leder for Varde Musicaltalentskole
Varde Kommune
Syddanmark
6800 Varde
Varde KommuneKunstnerisk leder for Varde Musicaltalentskole

Varde Kommune

Varde Musicaltalentskole er et nyt initiativ, der har til formål at styrke talentudviklingen af unge inden for scenekunst, sang og dans og samtidig forbedre deres muligheder for at blive optaget på en videregående kunstnerisk uddannelse. Skolen skal samtidig være et aktiv for og en aktiv del af det lokale og regionale musical- og kulturmiljø.

Som kunstnerisk leder for Varde Musicaltalentskole vil dine opgaver blandt andet være:

 • At varetage det overordnede kunstneriske, faglige og pædagogiske ansvar.
 • Udvikling og tilrettelæggelse af undervisningen herunder forelæsninger og workshops med gæsteundervisere.
 • Afvikling af optagelsesprøverne og den årlige afgangsforestilling.
Indrykket: 22-01-2020 15:34:51
Ansøgningsfrist: 03-02-2020 00:00:00
IT Teknisk supporter
Nobia Denmark A/S
Syddanmark
6870 Ølgod
Nobia Denmark A/S
IT Teknisk supporter

Nobia Denmark A/S, Ølgod/Tilst

Er du klar til at tage ansvaret for IT-driften på Nobia Danmarks 3 fabrikker og mere end 150 butikker, hvor du skal bruge alle dine tekniske kompetencer?

Her får du chancen for at sætte din tekniske viden i spil, ved at sørge for, at vores ca. 2.300 brugere kan levere de resultater, som vi er kendt for. Meget afhænger nemlig af, at vi hurtigt og sikkert kan servicere vores kollegaer med daglig brugersupport.

Du bliver en del af vores IT Service Desk team bestående af 9 kollegaer, og vi arbejder med mange forskelligartede IT-opgaver, og er i kontakt med hele organisationen.

Dine hovedopgaver vil bl.a. blive:

 • Netværksfejlsøgning, fejlregistrering og problemløsning
 • Overvågning af driften herunder centralt og decentralt hardware, software samt netværk
 • Samarbejde på tværs af IT, butikker og produktion
Nobia Denmark A/S
Indrykket: 17-01-2020 13:14:33
Ansøgningsfrist: 14-02-2020 00:00:00
Teamkoordinator til varemodtagelsen i Nr. Nebel
Davidsens Tømmerhandel A/S
Syddanmark
6830 Nørre Nebel
Davidsens Tømmerhandel A/STeamkoordinator til varemodtagelsen i Nr. Nebel

Davidsens Tømmerhandel A/S

Har du en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og kan du tage godt imod de mange varer, som hver dag ankommer til vores lokation i Nr. Nebel?

Som Teamkoordinator i Varemodtagelsen får du ansvaret for at varemodtage, registrere og checke de varer vi hver dag modtager til vores lokation i Nr. Nebel - og sikre orden og struktur på vores lager.

Opgaven kræver, at du mestrer god kommunikation på tværs af vores lokation - og har naturligt flair for at skabe orden, struktur og overblik.

Hvad tilbyder vi?
En meget central stilling i vores afdeling i Nr. Nebel som er under opbygning og udvikling. En rigtig spændende position og proces at blive en del af - og med rigtigt gode muligheder for at præge den afdeling du får ansvaret for.

Indrykket: 17-01-2020 11:14:33
Ansøgningsfrist: 14-02-2020 00:00:00
Lagerekspedient
Davidsens Tømmerhandel A/S
Syddanmark
6830 Nørre Nebel
Davidsens Tømmerhandel A/SLagerekspedient

Davidsens Tømmerhandel A/S, Nr. Nebel

Her er muligheden for at være med til opstarten af et af Davidsens byggemarkeder!

Har du flair for god kundeservice, brænder for at give hver eneste kunde en rigtig god serviceoplevelse - og ser du salg og mersalg til kunderne som en helt naturlig del af din hverdag?

Som Lagerekspedient hos Davidsen har du kontakt med mange af vores kunder hver dag. Vi har et spændende varesortiment, som bidrager til at gøre din hverdag både afvekslende og interessant.

Dine primære opgaver bliver dels at servicere vores kunder med udlevering fra vores lager, dels at sikre vedligeholdelse af lageret - herunder opfyldning og oprydning, så lageret altid fremstår pænt og præsentabelt.

Det er vigtigt, at du stortrives med et job, hvor den daglige dialog og kontakt med vores kunder fylder rigtigt meget ? og at du sætter en ære i hver eneste dag at yde vores kunder rigtig god service.

Indrykket: 17-01-2020 11:14:33
Ansøgningsfrist: 14-02-2020 00:00:00
Butikschef
ONLY
Syddanmark
6857 Blåvand
ONLY
Butikschef

ONLY, Blåvand

Til vores ONLY-butik i Blåvand søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Indrykket: 17-01-2020 09:32:33
Ansøgningsfrist: 30-01-2020 00:00:00
Salgsassistent
VERO MODA
Syddanmark
6800 Varde
VERO MODA
Salgsassistent

VERO MODA, Varde

Til vores VERO MODA-butik i Varde søger vi en udadvendt, serviceminded og skarp salgsassistent. Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel og salgsklar.

ARBEJDSOMRÅDER

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
Indrykket: 16-01-2020 17:14:32
Ansøgningsfrist: 13-02-2020 00:00:00
Praktikant
HTH
Syddanmark
6870 Ølgod
Nobia Denmark A/S
Praktikant

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Til uddannelsesafdelingen hos Nobia Danmark

Drømmer du om at arbejde med udvikling af mennesker og digitalisering i fremtiden? Så har du en unik chance for at få relevante erfaringer i en større dansk virksomhed, præget af et uformelt og internationalt miljø med mange spændende opgaver.

DIN PRIMÆRE OPGAVE
Udvikle og optimere vores School of Excellence platform, som er vores e-learning platform, hvor vi træner og uddanner vores sælgere på tværs af vores markeder primært; Danmark, Sverige og Norge. Fokus er at få nye medarbejdere hurtigt og effektivt klædt på til, at præstere i deres nye stilling, samt øge kompetencerne hos de erfarne medarbejdere. Samtidig vil du være med til at bidrage med udviklingen af en læringseffektmodel på e-learning. Udover de nævnte opgaver, vil du også komme med ud når vi afholder diverse arrangementer, blandt andet vores store Nordic Graduation. Derudover vil der løbende komme opgaver ind, som der skal løses.

Indrykket: 16-01-2020 10:32:23
Ansøgningsfrist: 12-02-2020 00:00:00
Kulturdriftsleder (stedfortræder) med fokus på de menneskelige ressourcer
Varde Kommune
Syddanmark
6800 Varde
Varde KommuneKulturdriftsleder (stedfortræder) med fokus på de menneskelige ressourcer

Varde Kommune

Er du den erfarne drifts- og personaleleder, der kan understøtte, coache og sparre med vores dygtige medarbejdere? Er du god til at få øje på løsninger? Så bør du søge stillingen som kulturdriftsleder på Varde Bibliotek. Vi søger en leder, der kan håndtere og stimulere en dynamisk organisation, og som samtidig kan bevare blikket for helheden og de overordnede mål.

Varde Bibliotek er på udkig efter en leder med evner, ambitioner og engagement ? en drifts- og personaleleder, der koordinerer, understøtter og går foran.

Dine primære opgaver er:

 • Drift, koordinering og udvikling af bibliotekets formidlere, værter, vores bibliotekarer, pædagoger, digitale og tekniske agenter
 • Styrke gro- og sammenhængskraften blandt medarbejderne
 • Stedfortræder for bibliotekslederen
Indrykket: 09-01-2020 09:14:33
Ansøgningsfrist: 03-02-2020 00:00:00
Økonomichef
Syddanmark
6800 Varde
Pay-Back specialist rekruttering ApSØkonomichef

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for kunde i Varde

Som økonomichef kan du glæde dig til at blive en del af et team af motiverede og specialiserede kollegaer. Virksomheden er velkonsolideret, har succes som leverandør og partner inden for et nicheområde, men fungerer også som OEM-leverandør til anerkendte virksomheder og brands. Virksomheden er beliggende i den sydlige del af Vestjylland.

En anden vigtig opgave er at understøtte direktionen i de strategiske dialoger og forhandlinger, som løbende finder sted. Du indtager derfor naturligt en fortrolig position som sparringspartner og højre hånd for direktionen.

Af opgaver kan nævnes:

 • optimering af processer, rapporteringssystemer og KPI?er
 • financial og business controlling
 • likviditetsstyring.
Indrykket: 08-01-2020 15:50:29
Ansøgningsfrist: 03-02-2020 00:00:00
ANDELSKASSEN SØGER LANDBRUGSRÅDGIVER TIL BANKENS LANDBRUGSCENTER
Danske Andelskassers Bank A/S
Syddanmark
6800 Varde
Danske Andelskassers Bank A/S
ANDELSKASSEN SØGER LANDBRUGSRÅDGIVER TIL BANKENS LANDBRUGSCENTER

Danske Andelskassers Bank A/S, Varde

Vil du arbejde i en bank, der med afsæt i en stærk lokal forankring har iværksat en spændende og udviklingsfokuseret strategi med ambitiøse mål?

Med reference til Landbrugsdirektøren får du ansvaret for egen portefølje udelukkende bestående af fuldtidslandbrug. Den overvejende andel vil være mælkeproducenter.

Dine ansvarsområder i jobbet

 • Udvikling af egen landbrugsportefølje
 • Afholdelse af møder med kunder
 • Sikre en stærk relation og rådgivning til kunderne
Danske Andelskassers Bank A/S
Indrykket: 08-01-2020 15:50:28
Ansøgningsfrist: 04-02-2020 00:00:00


søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland