2576 job i Sønderjylland 191 job i dette område
2576 job i Sønderjylland 191 job i dette område

top job

Process Manager - Cand.merc, int. Business Development ell. lign.
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Har du mod på at arbejde med processer på tværs i organisationen? Optimere allerede eksisterende arbejdsgange – eller udvikle nye hvor vi måtte mangle? Udfordre vanetænkningen, undersøge alternative metoder og teknologier til at opnå den ønskede effekt på vores leveringssikkerhed, servicegrader og omkostninger?

Så er jobbet som Process Manager indenfor materialedisponering noget for dig.

Du bliver en del af vores globale team på 10 medarbejdere, der hver har ansvaret for forskellige aspekter af vores globale supply chain. Du får en bred kontaktflade og vil have løbende dialog med mange interessenter, såvel internt i organisationen, som med eksterne samarbejdspartnere.

Primære opgaver:

Som procesejer skal du sikre implementering og videreudvikling af standardiseret arbejde i vores materialedisponering
Gennem den årlig value stream mapping sikre, at vi identificerer og implementerer løbende forbedringer til processen
Udarbejde performance målinger (KPI’er)
Gennem dialog sikre, at vi opsamler best practice og får det bredt ud globalt
Vedligeholde træningsmateriale og dokumentation
Deltage i projekter på tværs af organisationen
Fokus på digitalt understøttede processer – gennem anvendelse af ERP og andre applikationer
Deltage i videreudviklingen af vores IT-system landskab (bl.a. den løbende opdatering af vores ERP platform på alle fabrikker)
Indrykket: 07-05-2021 14:56:40
Ansøgningsfrist: 30-07-2021 23:59:00
Dygtig ufaglært medarbejder til finmontage
JKS A/S
Fyn
5260 Odense S
Vi søger en dygtig og erfaren montør/montrice der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

Fremstilling af kabelsæt
Krympning og afisolering
Diagramlæsning og fejlfinding

Faglige kompetencer:

Du har praktisk erfaring med alle ovenstående områder
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Indrykket: 05-05-2021 15:40:54
Ansøgningsfrist: 19-05-2021 23:59:00
raaco A/S oplever vækst i salg af bilindretning i Danmark og ønsker at udvikle salg til bilforhandlere i Nordtyskland. Motiveres du af selvstændig sal
raaco A/S
Andet
99999 Grænsejob
raaco A/S oplever vækst i salg af bilindretning i Danmark og ønsker at udvikle
salg til bilforhandlere i Nordtyskland. Motiveres du af selvstændig salgsudvikling af dit eget geografiske ansvarsområde? Taler du flydende tysk og har bopæl i Sønderjylland? Ønsker du et yderst kompetent backoffice i ryggen, når du åbner døren til nye kunder, så kan det være dig raaco A/S mangler…

Vi tilbyder en spændende og udfordrende nyoprettet fuldtidsstilling i en international virksomhed.

Du bliver en del af det nordiske salgsteam, som består af meget engagerede og kompetente kolleger med en positiv tilgang. Du kommer til at referere til den nordiske salgschef, som du kan sparre med dagligt. Vi klæder dig på med en grundig introduktion og oplæring i vores systemer og produkter, som vil foregå på vores hovedkontor i Nykøbing F. Din hverdag foregår ude ved kunderne med udgangspunkt fra din egen bopæl og der må påregnes 15-20 rejsedage.

Du tilbydes en fast løn med bonus- og pensionsordning samt varebil med bilindretning, sundhedsordning, bærbar pc, tablet og mobiltelefon.
Indrykket: 03-05-2021 11:04:43
Ansøgningsfrist: 28-05-2021 23:59:00
Maskinfører til 3 tons minigravemaskine
Arkil A/S
Fyn
5000 Odense C
Er du vores nye maskinfører?

Du bliver tilknyttet vores anlægsafdeling i Odense, der beskæftiger ca. 55 medarbejdere. Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for mange fagområder. Du vil blive tilknyttet vores projekt i Vollsmose, hvor vi lige nu er ved at lave ny infrastruktur.


Din adgangsbillet

Du har erfaring som maskinfører.
Du er mødestabil og punktlig.
Du sætter en ære i veludført arbejde.
Du har kørekort til alm. personbil.


Bidrag til et stærkt team

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Som ny medarbejder bliver du godt introduceret og oplært, så du kommer godt fra start i jobbet. Du får gode muligheder for kompetenceudvikling og efteruddannelse. Du aflønnes efter kvalifikationer.
Indrykket: 23-04-2021 13:47:34
Ansøgningsfrist: 31-05-2021 23:59:00
Anlægsstruktør til Arkil i Odense
Arkil A/S
Fyn
5000 Odense C
Du bliver tilknyttet vores anlægsafdeling i Odense, der beskæftiger ca. 55 medarbejdere. I Odense har vi gang i mange spændende projekter bl.a. fremtidens Vollsmose, hvor vi som hovedentreprenør står for alt anlægsarbejdet.

Din adgangsbillet

Du er faglært anlægsstruktør.
Du sætter en ære i veludført arbejde.
Du har en bred erfaring med entreprenørbranchen, gerne vejbygning og -belægning.

Du har som minimum kørekort til alm. personbil.

Hos os får du
Du får et selvstændigt job i et solidt firma, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse. Du bliver en del af et team, hvor samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Desuden får du en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver. Som ny medarbejder bliver du godt introduceret og oplært, så du kommer godt fra start i dit nye job. Du aflønnes efter kvalifikationer og får sundhedsforsikring samt god pensionsordning.
Indrykket: 23-04-2021 13:45:02
Ansøgningsfrist: 31-05-2021 23:59:00
Medarbejder til grøn vedligehold
Arkil A/S
Fyn
5000 Odense C
Har du erfaring med kørsel af traktor og mindre maskiner og vil du være del af en afdeling, som vedligeholder grønne områder omkring rastepladser langs motorvejen på Fyn? Så er du måske lige den kollega, vi leder efter.

Du bliver tilknyttet vores afdeling i Årslev, som er en del af Arkil Vejservice, der udfører en bred vifte af opgaver inden for f.eks. vedligeholdelse af motorveje og grønne områder.
Du vil dog være selvkørende på Fyn, hvorfor det er en fordel, at du er bosat på Fyn.


Opgaverne indebærer blandt andet:

Vedligeholdelse af grønne områder
Græsslåning
Hegnsklipning
Diverse serviceopgaver


Kan du svare ja til følgende, er det måske dig, vi leder efter:

Du har erfaring med kørsel af traktor og andre småmaskiner.
Du er mødestabil og har lyst til at arbejde i det fri.
Du har lyst til et job med vekslende opgaver og kan arbejde selvstændigt.
Da du skal være selvkørende, er det et krav, at du har kørekort til personbil.

Indrykket: 22-04-2021 17:41:19
Ansøgningsfrist: 19-05-2021 23:59:00
Landmålingstekniker, konstruktør, ingeniør
Arkil A/S
Fyn
5000 Odense C
Arkil er blandt Danmarks største entreprenørkoncerner. Vi har cirka 2.000 medarbejdere og en omsætning på 3 mia. kroner i Danmark og udlandet. Med 80 års erfaring fra branchen bliver du en del af en stærk og succesrig virksomhed.

Du bliver tilknyttet vores anlægsafdeling i Odense, som primært udfører opgaver for de fynske kommuner, forsyningsselskaber og større kunder på Fyn. Afdelingen beskæftiger ca. 55 medarbejdere på mange spændende projekter som byomdannelse i Thomas B. Thriges Gade og Fremtidens Vollsmose og ikke mindst traditionelle anlægsopgaver. Læs mere HER.


Et selvstændigt job

Hos os får du et selvstændigt job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Du får en afvekslende hverdag, hvor du nørder med data på kontoret, men du er også at finde på projekterne, hvor du hjælper vores produktion.


Ekspert i GPS, koter og koordinator

Dine arbejdsopgaver vil overvejende omfatte databehandling, indmåling, maskinstyring og kvalitetssikring. Som teknikeren i afdelingen, bliver du eksperten i GPS, koter og koordinator, hvor formænd kan få råd og assistance til landmåling, og vores projektledere kan få hjælp til mængdeberegninger.
Indrykket: 22-04-2021 17:39:28
Ansøgningsfrist: 01-06-2021 23:59:00
Fleggaard Leasing søger studentermedhjælper
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Til vores hovedkontor i Padborg søger vi en dygtig, energisk og struktureret studentermedhjælper. Som studentermedhjælper skal du varetage en lang række forskellige administrative arbejdsopgaver for vores tre forretningsben Fleggaard Leasing, Fleggaard Auto og Focus Flex Leasing.
Indrykket: 09-04-2021 15:16:22
Ansøgningsfrist: 28-06-2021 23:59:00
Studiejob i Aabenraa
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi tilbyder

En mulighed for at kickstarte din karriere under studiet med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring.

I Sydbank tror vi på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed banken. Vi fokuserer på at få dygtige kandidater, der ser en mulighed for at tage første skridt på en spændende karrierevej i Sydbank.
Om jobbet

Vi søger løbende kandidater til studiejobs indenfor regnskabsanalyse, procesoptimering, forretningsudvikling, kommunikation og marketing, økonomi, kapitalforvaltning, IT, jura og HR.

Opgaveindholdet vil være forskelligt afhængigt af, hvor i Sydbank studiejobbet tilbydes. Fælles er, at dygtiggørelse, udvikling og feedback vil være en del af din hverdag. Du vil opleve et selvstændigt ansvar for opgaveløsningen og en forventning om, at du bringer din teoretiske og metodiske faglighed i spil.

Arbejdstiden kan variere, men forventes i gennemsnit at være mellem 8 og 15 timer pr. uge. Vi er fleksible i forhold til studier og eksaminer og forventer det samme den anden vej. Der vil også i nogle studiejobs være mulighed for at arbejde fuldtid. Dette vil udelukkende være i perioder, som er undervisnings- og eksamensfrie, da Sydbanks holdning er, at dit studie har første prioritet.
Indrykket: 02-03-2021 15:33:47
Ansøgningsfrist: 31-12-2021 23:59:00
Er du vores nye ejendomsfunktionær på Sydfyn?
Fyns Almennyttige Boligselskab
Fyn
5700 Svendborg
Fyns Almennyttige Boligselskab
Er du vores nye ejendomsfunktionær på Sydfyn?

Fyns Almennyttige Boligselskab, Svendborg

Som ejendomsfunktionær hos os har du et tæt samarbejde med vores ejendomsmester på Sydfyn og vores tekniske afdeling i vores administration i Odense, samt god mulighed for faglig sparring med ca. 70 andre ejendomsfunktionærer i vores 90 boligafdelinger på hele Fyn.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Servicering af beboere i afdelingerne, bl.a. med reparationer af toilet og vandhaner mv.
 • Pasning af grønne arealer (det meste arbejde foregår udendørs)
 • Servicering af egne mindre maskiner
Fyns Almennyttige Boligselskab
Indrykket: 17-05-2021 16:05:53
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Erhvervspsykolog søges
Nordisk Rekruttering IVS
Fyn
5700 Svendborg
Nordisk Rekruttering IVSErhvervspsykolog søges

Nordisk Rekruttering IVS, Svendborg

Har du et stort drive og stærke kompetencer inden for formidling? Ønsker du et fleksibelt deltidsjob med fast løn? Måske er det dig vi søger.

Nordisk Rekruttering søger en selvstændig og dedikeret erhvervspsykolog. Vi arbejder med outplacement, stressforløb, konfliktløsning, ledersparring, undervisning, organisationsudvikling, og trivselsledelse/undersøgelser.

Det er afgørende, at du er kvalitetsbevidst og at du har teorien på plads og samtidig er rigtig god til at håndtere de praktiske elementer i opgaverne.

Vi tilbyder:

 • Et fleksibelt job, gennemsnitligt 25-30 timer om ugen - forberedelse og undervisning inklusiv.
 • Et spændende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling, hvor du selv sammensætter og planlægger ud fra kundens ønsker og behov.
Indrykket: 17-05-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 14-06-2021 00:00:00
Adjunkter/lektorer
SIMAC
Fyn
5700 Svendborg
SIMAC
Adjunkter/lektorer

SIMAC, Svendborg

På SIMAC er du med til at uddanne fremtidens ledere til Det Blå Danmark. Det er her den nyeste maritime viden skabes og formidles. Du er med til at sikre, at fremtidens maskinmestre, skibsofficerer og skibsførere får de bedste kvalifikationer med sig ud i verden fra deres uddannelse på SIMAC.

Din primære opgave er selvstændigt at varetage undervisning i tildelte fag på vores uddannelser. Derudover deltager du i national og international forskning samt projekter, igennem hvilke du er med til at præge og sætte dagsordenen for maritim udvikling og undervisning.

Vores uddannelser er på professionsbachelorniveau, og vi spiller alle en aktiv rolle i den kontinuerlige udvikling og nytænkning af fagenes indhold, så vi hele tiden bidrager til at bevare Danmarks internationale førerposition for maritime kompetencer.

SIMAC
Indrykket: 17-05-2021 00:00:45
Ansøgningsfrist: 13-06-2021 00:00:00
Group Financial Controller
Danoffice IT
Fyn
5700 Svendborg
Danoffice IT
Group Financial Controller

Danoffice IT, Svendborg

Som vores nye Group Financial Controller vil du i samarbejde med vores dygtige team udvikle og sikre høj kvalitet i den interne såvel som den eksterne regnskabsrapportering. Du vil blive en vigtig spiller i den finansmæssige integrering af nye selskaber i gruppen og få en tværgående funktion i de mange projekter, vi står foran.

Dine opgaver

 • Udarbejdelse og konsolidering af månedlig ledelsesrapportering
 • Deltagelse i integration af opkøb og nyetablerede datterselskaber i udlandet
 • Løbende udvikling og forbedring af intern rapportering, finans-processer og BI system
Danoffice IT
Indrykket: 14-05-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 11-06-2021 00:00:00
Logistics Account Manager
Danoffice IT
Fyn
5700 Svendborg
Danoffice IT
Logistics Account Manager

Danoffice IT, Svendborg

Vi søger en ny medarbejder til vores logistik-team med fokus på reverse logistics.

Som Logistics Account Manager vil du få ansvaret for din egen kundegruppe, hvor du bl.a. skal drive returneringsprocessen ved genanvendelse, support assistance m.m. Derudover vil du også få ansvaret for:

 • Spearhead Danoffice IT-reverse logistics.
 • Planlægning, udvikling og vedligeholdelse af recycle and return logistics sammen med GLM (vores Global Logistics Manager).
 • Udvikle og vedligeholde samarbejde med distributører og recycle interessenter.
Danoffice IT
Indrykket: 14-05-2021 11:45:33
Ansøgningsfrist: 11-06-2021 00:00:00
Er du vores nye Financial Assistant?
Danoffice IT
Fyn
5700 Svendborg
Danoffice IT
Er du vores nye Financial Assistant?

Danoffice IT, Svendborg

På vores adresse i Svendborg bliver du det nyeste medlem af vores finansafdeling. Du og dine kolleger håndterer vores daglige administration, bogføring, HR og rapportering.

Som vores nye Financial Assistent vil du i samarbejde med dit team sikre, at der er styr på vores debitorer for vores selskaber i Danmark, Schweiz og USA. Du bliver specialist indenfor for området, når du blandt andet:

 • Håndterer indbetalinger
 • Har daglig kontakt til kunder
 • Har opfølgning på forfaldne fakturaer
 • Laver månedsafstemning
Danoffice IT
Indrykket: 14-05-2021 11:45:33
Ansøgningsfrist: 11-06-2021 00:00:00
Fire AC fuldmægtige og en specialkonsulent søges til internationale uddannelsesopgaver
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Fyn
5700 Svendborg
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Fire AC fuldmægtige og en specialkonsulent søges til internationale uddannelsesopgaver

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Svendborg

Har du lyst til at arbejde med internationale uddannelsesprogrammer og har du interesse for ungdomsområdet eller uddannelsesområdet? Er du god til både at rådgive, administrere og kommunikere om tilskudsprogrammer? Så er du måske en af vores fem nye kolleger i styrelsens Kontor for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration.

Du skal arbejde i Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Svendborg. Kontoret arbejder med internationalisering på alle niveauer af det formelle uddannelsessystem og ungdomssektoren ved at varetage information, rådgivning og administration af en række nationale, nordiske og europæiske programmer og ordninger, der understøtter mobilitet og internationalt uddannelsessamarbejde.

Indrykket: 13-05-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 01-06-2021 00:00:00
Chefkonsulent til internationale uddannelsesopgaver
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Fyn
5700 Svendborg
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Chefkonsulent til internationale uddannelsesopgaver

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Svendborg

Har du lyst til at arbejde med internationale uddannelsesprogrammer, og har du interesse for de videregående uddannelser? Kan du koordinere større ansvarsområder og give faglig sparring om tilskudsprogrammer? Så er du måske vores nye chefkonsulent i styrelsens Kontor for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration.

Du skal arbejde i Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Svendborg. Kontoret arbejder med internationalisering på alle niveauer af det formelle uddannelsessystem og ungdomssektoren ved at varetage information, rådgivning og administration af en række nationale, nordiske og europæiske programmer og ordninger, der understøtter mobilitet og internationalt uddannelsessamarbejde. Kontoret arbejder tillige med bevillingsadministration og servicerer Uddannelses-og Forskningsstyrelsen og Danmarks Frie Forskningsfond.

Indrykket: 13-05-2021 14:02:24
Ansøgningsfrist: 01-06-2021 00:00:00
Administrativ medarbejder til administrationsopgaver med internationalt fokus
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Fyn
5700 Svendborg
Uddannelses- og Forskningsministeriet
Administrativ medarbejder til administrationsopgaver med internationalt fokus

Uddannelses- og Forskningsministeriet, Svendborg

Har du overblik og gode samarbejdsevner? Har du stærke kompetencer inden for administration, it og økonomi? Har du gode engelskkundskaber? Så har vi en spændende stilling som kontorfunktionær i kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadminstration i Svendborg.

Du skal arbejde i Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Svendborg. Kontoret arbejder med internationalisering på alle niveauer af det formelle uddannelsessystem og ungdomssektoren ved at varetage information, rådgivning og administration af en række nationale, nordiske og europæiske programmer og ordninger, der understøtter mobilitet og internationalt uddannelsessamarbejde. Kontoret arbejder tillige med bevillingsadministration og servicerer Uddannelses-og Forskningsministeriet og Danmarks Frie Forskningsfond.

Indrykket: 13-05-2021 14:00:45
Ansøgningsfrist: 01-06-2021 00:00:00
ELEKTRIKER - MONTAGE
Svendborg Brakes ApS
Fyn
5882 Vejstrup
Svendborg Brakes ApSELEKTRIKER - MONTAGE

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Med reference til produktionschefen, kommer du til at indgå i et dynamisk team af dygtige kollegaer og du får en bred kontaktflade i hele organisationen. Din base vil være i Vejstrup.

Du får bl.a. følgende opgaver & ansvarsområder:

 • Opbygning og sammenkobling af styringer til bremsesystemer iht. gældende regulativer
 • Testning, tilpasning og fejlfinding af styringer
 • Ad hoc elektriker opgaver på matriklen

Vi tilbyder frie og selvstændige arbejdsforhold i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed

Indrykket: 12-05-2021 09:48:25
Ansøgningsfrist: 09-06-2021 00:00:00
Timelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Svendborg
jem & fix A/S
Fyn
5700 Svendborg
jem & fix A/STimelønnet assistance med lukkeansvar (deltid) - Svendborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Indrykket: 12-05-2021 06:45:32
Ansøgningsfrist: 09-06-2021 00:00:00
Timelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Svendborg
jem & fix A/S
Fyn
5700 Svendborg
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Svendborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Indrykket: 12-05-2021 06:45:32
Ansøgningsfrist: 09-06-2021 00:00:00
Huslærer med aftenvagtfunktion
Den Selvejende Institution Skolerne i Oure ? Sport & Performance
Fyn
5883 Oure
Den Selvejende Institution Skolerne i Oure – Sport & PerformanceHuslærer med aftenvagtfunktion

Den Selvejende Institution Skolerne i Oure ? Sport & Performance

Oure Efterskole søger en initiativrig og engageret uddannet lærer eller pædagog, som med overblik, nærvær og godt humør skal være med til at give efterskolens elever et indholdsrigt, trygt og udviklende år. Jobbet består ligeligt af en huslærerfunktion og en aftenvagtfunktion. Du vil blive kontaktperson for ca. 40 elever.

Det er din opgave at sikre, at den enkelte elevs sociale liv og udvikling går i en positiv retning. Dette udføres i samarbejde med teamet rundt om eleven. Desuden vil du have ansvaret for planlægning og afvikling af aftenindholdet. Du vil have to aftener dedikeret til dine huse/elever og en aften med en vagtfunktion i vores hyggelige cafeområde, som er omdrejningspunktet for efterskolens elever i aftenrummet og Oures stemme udadtil, når telefonen ringer.

Indrykket: 11-05-2021 18:45:32
Ansøgningsfrist: 25-05-2021 00:00:00
Bagerelev, Kvickly, Svendborg City
Kvickly
Fyn
5700 Svendborg
KvicklyBagerelev, Kvickly, Svendborg City

Kvickly

Bedre til at bage end din mormor? Bliv bagerelev i Kvickly Svendborg City

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid.

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden ? og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
Indrykket: 11-05-2021 15:00:46
Ansøgningsfrist: 10-06-2021 00:00:00
Morgenopfylder - Svendborg
føtex
Fyn
5700 Svendborg
føtexMorgenopfylder - Svendborg

føtex

Som vareopfylder i føtex bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Hos os er du del af et godt og sammentømret team, hvor det gode samarbejde er helt essentielt, og hvor der bliver stillet krav til selvstændighed og initiativ.

Du har altid din vagtplan ved hånden i vores digitale medarbejderapp, hvor du også har direkte adgang til en række informationer og personalegoder. Vi bestræber os naturligvis på, at din vagtplan passer med din eventuelle skole eller dit studie.

Vareopfyldningen foregår fra de tidlige morgentimer, og som morgenopfylder er du en vigtig medspiller i at sikre, at butikken er klar og indbydende, når kunderne træder ind. Ud over at sætte varer på hylderne er du med til at rydde op og sikre orden i butikken.

Indrykket: 11-05-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 08-06-2021 00:00:00
Projektleder
Arkitektfirmaet Arne Birk
Fyn
5700 Svendborg
Hybjerghus OptimeringProjektleder

Hybjerghus Optimering søger for Arkitektfirmaet Arne Birk i Svendborg

Har du lyst til at blive vores nye Projektleder med fokus på projektledelse, projektering og tilsyn?

Hybjerghus Optimering søger for Arkitektfirmaet Arne Birk i Svendborg en dedikeret og team-orienteret projektleder.

Din primære opgave er at løse projekteringsopgaver lige fra mindre om- og tilbygninger til større renoverings- og nybygningsopgaver. Du vil endvidere komme til at vejlede og rådgive dine bygherrer lige fra kalkulation, over projektstyring, til færdigmelding af byggesager. Vores kunderne er en bred vifte af private, boligselskaber, offentlige institutioner mm.

Indrykket: 11-05-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 08-06-2021 00:00:00
Sommerjob/rengøring
Den Selvejende Institution Skolerne i Oure ? Sport & Performance
Fyn
5883 Oure
Den Selvejende Institution Skolerne i Oure – Sport & Performing ArtsSommerjob/rengøring

Den Selvejende Institution Skolerne i Oure ? Sport & Performing Arts

Medarbejdere søges til weekendrengøring på Skolerne i Oure fra den 26. juni til den 8. august, fortrinsvis i tidsrummet 12-20 lørdag og 6-14 søndag, arbejdstider kan variere og aftales nærmere ved ansættelse.

Vi foretrækker, at du kan arbejde alle weekender i hele perioden, men tager også imod ansøgere, der kun kan nogle weekender.

Ansøgere skal kunne tale og forstå dansk.

Indrykket: 10-05-2021 19:45:32
Ansøgningsfrist: 07-06-2021 00:00:00
QEHS?er med smag for projekt- og forandringsledelse
Scan-Hide A.m.b.A.
Fyn
5700 Svendborg
Scan-HideQEHS?er med smag for projekt- og forandringsledelse

Scan-Hide, Vester Skerninge

Vil du være en central medspiller i den videre udvikling af bæredygtig læderproduktion i det skønne Sy?fynske nær Svendborg.

Som vores nye QEHS-projektleder bliver du en del af et team i en lille, men meget agil QEHS-afdeling. Vi har en anerkendende kultur, og der er altid plads til gode grin. Du har i denne rolle muligheden for at gøre en markant forskel, og være med til at forme, påvirke og gentænke måden hvorpå vi arbejder.

Der er rig mulighed for udvikling i jobbet, så vi forventer, at du er klar til både at udvikle dig selv og rollen sammen med os. Det er ligeledes vigtigt for os, at du har en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver og menneskerne omkring dig.

Indrykket: 10-05-2021 11:00:46
Ansøgningsfrist: 07-06-2021 00:00:00
Sales Coordinator
Kjaer & Kjaer A/S
Fyn
5700 Svendborg
KJAER & KJAER A/S
Sales Coordinator

KJAER & KJAER A/S, Svendborg

Detaljeorienteret og struktureret i internationalt miljø - Er det dig?

KJAER & KJAER er autoriseret forhandler af Ford biler og Honda motorcykler til internationale organisationer og virksomheder, der har projekter i udviklingslande. Vi leverer biler til mere end 60 lande, primært i Afrika.

Som salgskoordinator vil du være ansvarlig for en lang række opgaver, der får salgsafdelingen og samarbejdet med resten af organisationen til at fungere optimalt i det daglige. Det er dig, der holder sammen på alle trådene og sikrer at opgaverne færdiggøres til tiden. Dine primære arbejdsopgaver og ansvar bliver:

 • Udarbejdelse af tilbud, licitationer, rammeaftaler i samarbejde med sælger
 • Oprettelse af ordrer og koordinering med lager- og logistikpartnere i ind- og udland
 • Forestå indkøb, lagerstyring, opdatering af varekategorier m.m.
KJAER & KJAER A/S
Indrykket: 07-05-2021 13:05:53
Ansøgningsfrist: 04-06-2021 00:00:00
Butikschef - Svendborg
ALDI Danmark
Fyn
5700 Svendborg
ALDI DanmarkButikschef - Svendborg

ALDI Danmark

Er det dig, man skal kigge på og følge, når det gælder? Vi leder efter en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen. Vi er på en rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI med nye butikker, endnu bedre varer og endnu flere dygtige kollegaer. Skal du fortsætte din rejse som leder sammen med os?

Du kommer til at stå i spidsen for ALDI?s forandring, når du hver dag sætter dit præg på det nye ALDI. Dit vigtigste fokus er at butikken skal driftes samtidig med at vi hver dag gør koncepterne skarpere og mere enkle. Men du sidder ikke og venter på, at den forkromede plan ligger klar. Vi bygger vejen, mens vi kører. Det kræver, at du både er vedholdende og god til at rykke hurtigt. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Indrykket: 07-05-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 04-06-2021 00:00:00
Projektleder - komplet in-house supply chain
SH Group A/S
Fyn
5700 Svendborg
SH Group A/SProjektleder - komplet in-house supply chain

SH Group A/S, Svenborg

Projektleder til innovativ virksomhed. Komplet in-house supply chain med mekanik, hydraulik og el/automation. Krav om maritim/offshore/defence erfaring.

Har du ambitioner som rækker ud over hvad du får indfriet i dit nuværende job? Har du 3-5 års erfaring eller er du en erfaren projektleder, eller ser en stilling som projektleder som dit næste karriereskridt? Og trives du med at være i en projektlederrolle, hvor du styrer tidsplaner, scopes og projektporteføljer under skarpe deadlines? Så er det måske noget for dig at blive projektleder hos SH Group?

SH Group A/S leverer individuelle maskinbyggede løsninger til hele verden, og har en stor og voksende kundekreds, der omfatter betydende virksomheder indenfor wind, marine-, og offshoresektoren. Senest er vi også gået ind i defence segmentet, hvor vi ser store vækstmuligheder, og er begyndt at opbygge organisationen.

Indrykket: 06-05-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 03-06-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland