2622 job i Sønderjylland 160 job i dette område
2622 job i Sønderjylland 160 job i dette område

top job

Maskinoperatører
JKS A/S
Fyn
5592 Ejby
Har du teknisk snilde, og trives du med at arbejde som maskinoperatør, hvor du selv har fingrene i maskinen? Så kan vi tilbyde en stilling, hvor din opgave vil være at overvåge produktionen samt sikre at maskinen kører optimalt.

IBF udvider lige nu produktionen i Ejby, og søger derfor nye kolleger til teamet. Du vil starte som vikar med henblik på fastansættelse. Er du blevet nysgerrig på, hvem IBF er? Så kan du læse mere på www.ibf.dk.


Arbejdstiden:

Du vil indgå i et skiftehold, hvor du arbejder skiftevis en uge på aftenhold og en uge på daghold.

Arbejdstiderne er som følger:

Daghold: mandag - fredag kl. 6 - 14.10

Aftenhold: mandag - torsdag kl. 14 - 22.30

Vi tilbyder en stilling, hvor du efter en grundig oplæring, vil overtage betjeningen af den enkelte maskine og selvstændigt betjene denne.


Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

Håndtering og sortering af sten
Produktion af belægningssten
Indstilling og betjening af maskiner
Skift af forme ved hjælp af håndværktøj
Kvalitetskontrol
Truckkørsel
Forefaldende arbejde


Hvad forventer vi af dig:

Du har truckcertifikat, og hvis du har erfaring fra anden produktion, er det en fordel, men ikke et krav. En interessse for maskiner og teknisk snilde vil dog klart hjælpe dig på vej i oplæringsfasen. Det er vigtigt, at du ikke er bange for at få olie under neglene og er erfaren i brugen af håndværktøj. Du taler og skriver dansk.

Vi forventer at du er mødestabil, og at du aktivt deltager i arbejdsopgaverne, og at du er omgængelig.

Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:44:13
Ansøgningsfrist: 15-02-2022 23:59:00
Smed til IBF i Ejby
JKS A/S
Fyn
5592 Ejby
Er du smed, og brænder du for at sætte dit eget præg på opbygningen af et nyt værksted, hvorfra du og din kollega kan servicere IBF's produktionsapparat? Ja så er det måske dig vi søger.

Som smed hos IBF får du en alsidig stilling, hvor du vil sørge for den løbende vedligeholdelse af produktionsapparatet, og i samarbejde med kolleger og ledere forestå forbedringer m.m.

Der lægges stor vægt på, at du er selvstændig og fleksibel, så du, hvis der skulle være behov for en ekstra hånd, har mulighed for at blive og hjælpe til.

Der vil være tale om ansættelse på dagholdet med mulighed for overarbejde, hvis det er påkrævet.

Du vil blive ansat af JKS de første 16 uger, hvorefter der for den rette vil være tale om fastansættelse hos IBF. Der er I Ejby ved at blive bygget en ny fabrik, og du vil være en vigtig brik i at få installeret det nye produktionsapparat og ikke mindst i vedlighold af samme efter igangsætning af produktionen i de nye lokaler. Det er i denne sammenhæng, at smedeværkstedet skal udbygges for at kunne betjene både de eksisterende maskiner samt de nye.

Du vil blive grundigt oplært, bl.a. ved at betjene og køre maskinerne, så du kan få indblik i hvordan de fungerer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:43:14
Ansøgningsfrist: 15-02-2022 23:59:00
servicetekniker/elektriker til Sønderjylland
JKS A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Actulux A/S ønsker at være den foretrukne partner inden for projektering og levering af ABV-anlæg og relaterede løsninger. Vi vækster og har travlt, og derfor er ønsket at udvide vores organisation med endnu en dygtig tekniker til servicering af vores kunder i Sønderjylland og Fyn.

Du får en spændende arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde med service, installation og idriftsættelse af åbningssystemer inden for komfort, brandventilation og røgudluftningsanlæg af ovenlysvinduer og glas/alufacader.

Dine arbejdsopgaver bliver eks.:

Servicering og årligt eftersyn på eksisterende anlæg – både pneumatiske og elektriske
Installation og idriftsætning af brandventilation og røgudluftningsanlæg samt komfortåbninger
Fejlfinding samt teknisk kundesupport
Salg og vedligehold af serviceaftaler.

Om dig

Du er uddannet elektriker og har lyst og mod på at arbejde med brandventilation og sammenkoblede sikringsanlæg. Måske du allerede har erfaring med brandventilation, men hvis ikke, sørger vi for en grundig og fyldestgørende oplæring. Da Actulux A/S er en kendt spiller på markedet inden for høj kvalitet og service, er det derfor altafgørende, at du som person er udadvendt, velkommunikerende og brænder for altid at levere professionel rådgivning hos både nye og eksisterende kunder. Din entusiasme og positive indstilling til teamwork er en væsentlig drivkraft for din succes i jobbet.

Du bor centralt i Sønderjylland, evt. omkring Vejle, Kolding eller Fredericiaområdet.

Actulux A/S løser opgaver i hele Danmark, og du kan derfor forvente et mindre antal rejsedage i løbet af året. Det er derfor vigtigt, at du som person er fleksibel i forhold til arbejdstider. Vi har i dag produktion og administration på vores adresse i Hadsund, men flytter ultimo 2022 til nye lokaler i Støvring syd for Aalborg.

Du tilbydes
En arbejdsplads, hvor servicearbejdet udføres med udgangspunkt fra din bopæl, og hvor du samtidig er tilknyttet det interne serviceteam på vores hovedkontor.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor fokus er på høj kundetilfredshed og kvalitet. Vores organisationsstruktur er flad, og derfor er engagement og faglig stolthed en stor del af hverdagen blandt vores dygtige og dedikerede medarbejdere.

Der stilles servicebil, PC og mobiltelefon til rådighed. Vi tilbyder løn efter dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 23-01-2022 17:38:42
Ansøgningsfrist: 19-02-2022 23:59:00
Fast chauffør til forvogn og anhænger
Meldgaard Miljø A/S
Andet
77777 Udenfor Region Syddanmark
Er du vores kommende chauffør?

I Bulk-Transport A/S disponerer vi over forvogn/hænger, suge/blæsebiler, tiptrailere, Walking Floor og trucktrailere til palle leveringer.

Vi udvider og får en bil mere. Derfor søger vi en fast chauffør til forvogn og anhænger til korn og foderstoffer.

Vi forventer at du:
• Har erfaring med tipkørsel, og som chauffør i det hele taget er påkrævet
• Er i besiddelse af chaufførbevis og kørekort CE

Du må påregne udedøgn fra mandag til fredag.
Der er kørsel i hele landet, og mulighed for at tage bilen med hjem, hvis du bor rigtigt geografisk set.

Hos Bulk-Transport A/ S kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte transportleder Jesper Hansen på tlf. 20 42 72 27 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 13. februar 2022.
Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-01-2022 14:05:22
Ansøgningsfrist: 13-02-2022 23:59:00
Udviklingsmotiveret Product Manager
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Som Product Manager står du sammen med dine kollegaer i Product Management i spidsen for udvikling og innovation af et stort produkt program. I har som team det overordnede produktansvar, og skal sikre kvaliteten i hele processen, fra idéerne skabes hos vores kunder eller i vores egen udviklingsafdeling, til kundernes forventninger bliver indfriet.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 15:40:47
Ansøgningsfrist: 01-02-2022 23:59:00
Fast chauffør til sugeblæs tiptrailer
Meldgaard Miljø A/S
Andet
77777 Udenfor Region Syddanmark
Bulk-Transport A/S søger chauffør til suge/blæs tiptrailer

Vores chauffør går på pension, og vi mangler derfor en chauffør til en Suge/blæs tiptrailer

I Bulk-Transport A/S disponerer vi over forvogn/hænger, suge/blæsebiler, tiptrailere, Walking Floor og trucktrailere til palle leveringer.

Bilen:
• Suge/blæs tiptrailer – fuldt renoveret
• Nyt trækker cirka d. 1. april 2022
• Bilen kører fast for DLG

Stillingen:
• Mulighed for afløser/oplæring allerede fra nu
• Fastansættelse fra d. 10. februar 2022
• Udedøgn skal påregnes
• Kørsel i hele landet - mulighed for at tage bilen med hjem, hvis du bor rigtigt geografisk set.

Vi forventer at du:
• Har erfaring med suge/blæs-kørsel
• Er i besiddelse af chaufførbevis, førerkort og kørekort CE

Hos Bulk-Transport A/S kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.
Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kørselsleder Jesper Hansen på tlf. 20 42 72 27 eller send din ansøgning via Søg stillingen senest den 6. februar 2022.
Samtaler vil blive afholdt løbende, tiltrædelse snarest muligt.


Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 14-01-2022 10:15:02
Ansøgningsfrist: 06-02-2022 23:59:00
Intern sælger
JKS A/S
Fyn
5500 Middelfart
Har du erfaring som intern sælger og teknisk flair? Og motiveres du af at have kundekontakt og samarbejde med kunderne? Så er det lige netop dig, vi leder efter.

Hos Heléns - Nordens førende leverandør af industrielle stålrørsløsninger - tilbydes du spændende udviklingsmuligheder og varierende arbejdsopgaver, ansvar og internationale karrieremuligheder. Du får spillerum og mulighed for at forme din egen karriere.

Du kommer til at indgå i et dynamisk og engageret team af interne og eksterne sælgere og med reference til teamlederen for internt salg. I en kultur, som er præget af engagement, nysgerrighed og stor viden.

Som intern sælger er du bindeleddet imellem kunder, sælgere, indkøb, produktion og planlægning. Du driver ordreflowet fra udarbejdelse af tilbud til levering af det endelige produkt, med ansvaret for en række salgsadministrative opgaver.


Dine arbejdsopgaver

Daglig kundekontakt via telefon og mail
Beregning og udarbejdelse af tilbud
Behandling af ordrer og forespørgsler - indtaste, bekræfte og opfølgning
Validering af tegninger og produkter i samarbejde med kunder og sælgere
Kalkulation af produktionsordrer i samarbejde med produktion og planlægning
Være proaktiv i forhold til at pleje og vedligeholde kunderelationer
Opdatere og vedligeholde data i SAP og Salesforce (CRM)

Der vil herudover være sambesøg med sælgere og deltagelse i arbejdsrelaterede kurser.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 13-01-2022 14:32:41
Ansøgningsfrist: 15-02-2022 23:59:00
Kvalitetsinspektør til indgangskontrol
JKS A/S
Fyn
5000 Odense C
Vi søger en dygtig og erfaren kvalitetsinspektør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

Du bliver en del af et velfungerende team på fire, der alle bidrager til at opnå fælles mål.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

indgangskontrol
lagerstyring
rapportering
Diverse administrative opgaver


Faglige kompetencer:

Du har praktisk erfaring fra indgangskontrol
Du arbejder struktureret og effektivt
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du har ordenssans, er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Du er vant til at benytte IT i din dagligdag
Truckcertifikat er ikke et krav, men en fordel


Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er stabil og møder til tiden
Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver
Du kan fremvise straffeattest


Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Grundlønnen starter på 189,53/timen. Dertil kommer en 8/4 pension og fritvalgsopsparing. For rette vedkommende er det med henblik på en fastansættelse i virksomheden.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 11-01-2022 14:46:51
Ansøgningsfrist: 28-01-2022 23:59:00
Støber søges til produktionen hos Dansk Elastomer A/S, Aarup
JKS A/S
Fyn
5560 Aarup
Har du stor sans for kvalitet og kan du arbejde i et varmt miljø hvor du bl.a. betjener en ovn der er 120 grader varm? Ja så har vi en spændende stilling i Aarup hos Dansk Elastomer. Du bliver en del af en god arbejdsplads med ordnede forhold. Læs mere nedenfor.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid, hvor du ansættes direkte hos Dansk Elastomer A/S. Du vil få en attraktiv løn, pension og sundhedsforsikring efter 6 måneders ansættelse. Ligeledes har firmaet en personaleforening, hvor der arrangeres ture m.m. nogle gange for de ansatte alene andre gange med partner og familie. Arbejdsugen fordeler sig over 4 dage med følgende arbejdstider: Man - tors kl. 6 - 15.45.


Arbejdsopgaver:

Du vil sammen med en kollega være ansvarlig for at støbe bl.a. rør. Disse varierer meget i størrelse og kan blive helt op til 2m i diameter. Du arbejder med forme, som køres ind i ovnen for at blive varmet op, og derefter fylder du flydende gummi (polyurethan) i formene, og de køres retur i ovnen for at hærde. Du vil blive oplært i de forskellige typer, der laves, f.eks. er der forskellige hårdheder i gummien.

Du og kollegaen vil sikre, at de emner I støber lever op til den høje kvalitet, som kræves. Der er tale om gentagne processer, og du skal derfor trives med at udføre rutineopgaver samtidig med, at du holder øje med, at kvaliteten fastholdes.


Faglige kompetencer:

Du er ansvarsbevidst og mødestabil
Du har praktisk erfaring fra produktionsvirksomhed
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst


Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 03-01-2022 16:20:04
Ansøgningsfrist: 29-01-2022 23:59:00
Operational Excellence Manager
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Do you want to plant the seed in creating value and to facilitate continuous development of our lean agile roadmap? Do you want to make visible impact by improving processes and facilitating kaizens? Do you enjoy working in a team-oriented environment and like to be challenged? Can you imagine yourself achieving extraordinary results and having a stimulating daily work experience?

Then this can be the job for you!

Operational Excellence is an organisation which aims at having a common operating system for LINAK which is built in our best practices across the plants and ensures continuous improvement behaviors and results. For the right candidate, this is a unique opportunity to grow, learn across LINAK factories and work closely with all levels of the organisation.

Primary tasks

- Drive and facilitate kaizens & ensure operations metrics are continuously improving
- Support VSM activities, problem solving and gemba
- Support operations in developing productivity improvement roadmaps and lean transformation projects
- Perform lean compass partner review with the purpose of learning and unifying the direction of our lean journey
- Process owner of lean tools, processes and systems. You will also be responsible for training and coaching the organisation


Experience/Qualifications

- Minimum 5 years of experience in operations
- Experienced within process excellence, change management, optimising business metrics and problem solving
- Bachelor or master within electronic or mechanical or manufacturing engineering
- Ability to facilitate workshops and kaizens by creating meaning to the group, managing the process to achieve desired outcome and asking good questions
- Committed to self-growth, independent with energy, down to earth, structured, has a good sense of humor and drive
- Ability to challenge the way we do things and encourage the team to think out of the box. To be successful in this position, you must be able to communicate at all levels of the organisation and get the buy in of stake holders

If you have any questions about the position, you are welcome to contact Senior Manager, Operational Excellence, Kristy E. Rasmussen, phone no.: +45 51565735.

Applications are evaluated on an ongoing basis and the position is closed when the right candidate is found. Any application deadlines are system-generated and not set by LINAK.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-12-2021 14:33:00
Ansøgningsfrist: 01-03-2022 23:59:00
Profilvalseoperatør
JKS A/S
Fyn
5500 Middelfart
Vi søger en medarbejder, som har mod på at træde ind i en virksomhed med fokus på den unikke og kundetilpassede løsning, og som har lyst til at arbejde med toppen af teknologien på området.

Din baggrund kan være maskinarbejder, operatør, smed eller lignende. Det vigtigste er, at du kommer med en stor motivation for at arbejde med profilvalsning.


Dine arbejdsopgaver:

Din primære funktion vil være opstiller og operatør på profilvalselinjen
Derudover vil du komme til at indstille og opstille klippe- og stanseværktøjer
Betjening af robot-pakkeanlæg
Diverse opgaver der relateres til produktionen fx kvalitetskontrol, etikettering og truckkørselDu bliver en del af det faste team på daghold, der består af 4 operatører, og du vil referere direkte til produktionschefen.

For den rette person vil der være gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 02-12-2021 18:08:06
Ansøgningsfrist: 29-01-2022 23:59:00
Dygtig autolakerer
Søhus Autolak
Fyn
5270 Odense N
Vi søger vi lige nu en engageret kollega, der bidrager til vi fortsat kan håndtere en bred vifte af lakeringsopgaver.

Vi lakerer alt fra biler til - ja nævn det :)

Vi håndterer alt fra industrilakeringer, skader på biler, forsikringsskader, poleringer til møbler og er stolte over vores gode ry.

På grund af de mange varierende arbejdsopgaver sikrer vi, at ingen af dine dage ligner hinanden. Se mere på https://søhusautolak.dk

Din opgave er også, at du sikrer det bedste resultat. Det er nemlig nøglen til kunderne vender tilbage. Og det gør de hos Søhus Autolak !!!

Vi har et godt og tæt arbejdsmiljø og sørger også på denne måde for, at vi tilbyder et godt job.

Ring hurtigst muligt til Kenneth på 40289893 og hør mere om dine muligheder.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 22-01-2022 14:52:29
Ansøgningsfrist: 29-04-2022 23:59:00
Personlig Assistent
Halberg A/S
Fyn
5700 Svendborg
Ministry of Snus
Personlig Assistent

Ministry of Snus, Svendborg

Ministry of Snus søger en skarp, struktureret og selvstændig profil, der kan bevare overblikket og varetage en bred opgaveportefølje. Vi er en international virksomhed, som er i et eksplosivt vækstende marked, hvor vores nye PA får en central rolle i organisationen, for at skulle holde overblikket for direktøren og sørge for at dagsordenen lykkedes hver dag.

Som personlig assistent er du med til at sætte rammerne for at hverdagen lykkedes, som den skal. Opgaverne er alsidige og du vil i tæt samarbejde med direktøren varetage diverse kommercielle og administrative opgaver.

Du får en vigtig opgave i at koordinere og holde overblikket over møder og deadlines, samt ansvaret for at udarbejde oplæg og præsentationsmateriale hertil.

Ministry of Snus
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 24-01-2022 01:45:32
Ansøgningsfrist: 31-01-2022 00:00:00
Tøjsælger til butikken
STARK A/S
Fyn
5700 Svendborg
STARK A/S
Tøjsælger til butikken

STARK A/S, Svendborg

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Sælger.

I stillingen som Sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder.
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter.
 • Ordrebehandling og varebestilling.
 • Salgsklar butik.
 • Ansvarlig for egne produktgrupper.
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner.
STARK A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-01-2022 15:45:33
Ansøgningsfrist: 14-02-2022 00:00:00
PIM Expert automotive industry
SBS Friction A/S
Fyn
5700 Svendborg
SBS Friction A/S PIM Expert automotive industry

SBS Friction A/S, Svendborg

Are you a structured IT engineer or IT supporter, with expertise in PIM and .net programming? Are you thrilled by the thought of working for one of the most respected automotive groups worldwide in their profitable Danish business unit? And are you an excellent communicator internally and externally who achieves results through a persistent focus on tasks and projects? If yes, it could be just you to become our new PIM Expert!

Your tasks:

 • Updating and maintaining application data ? adding new MCs in our Perfion PIM system
 • Product creation in PIM and D365 ERP system
 • Extract application lists for our customers with new models/additions
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-01-2022 11:45:34
Ansøgningsfrist: 06-02-2022 00:00:00
Automatiktekniker
Svendborg Brakes ApS
Fyn
5882 Vejstrup
Svendborg Brakes ApS Automatiktekniker

Svendborg Brakes ApS, Vejstrup

Kan du bidrage til at producere verdens bedste bremsesystemer?

Vil du have en varieret hverdag med god mulighed for faglig udvikling og masser af ansvar? Og har du lyst til at yde teknisk support på et produktionsmaskineri, som direkte eller indirekte indgår i fremstillingsprocessen af verdensklasseprodukter indenfor bremseteknologi?

Dine opgaver er primært fokuseret på automatikken af produktionens maskiner. Det er meget produktspecifikt udstyr, hvor tolerancer, nøjagtighed og præcision er afgørende for kvaliteten.

Dine opgaver bliver:

 • PLC-programmering i primært Beckhoff
 • Programmering af HMI brugerflade og integration med PLC på maskinerne
 • PC-support til produktionen i samarbejde med IT afd.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 21-01-2022 08:47:24
Ansøgningsfrist: 18-02-2022 00:00:00
Lager- og logistikelev
STARK A/S
Fyn
5700 Svendborg
STARK A/S
Lager- og logistikelev

STARK A/S, Svendborg

Ønsker du en elevplads, hvor du bliver taget alvorligt? Hvor høj faglighed bliver vægtet højt, og hvor du som elev får indflydelse på din egen fremtid. Har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som Lager- og logistikelev.

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får masser af ansvar, og hvor din indsats og dit engagement værdsættes. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig ? og om muligt gøre dig til en af fremtidens ledere i STARK.

STARK A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 20-01-2022 14:02:29
Ansøgningsfrist: 17-02-2022 00:00:00
Quality Assurance Engineer
SBS Friction A/S
Fyn
5700 Svendborg
SBS Friction A/S Quality Assurance Engineer

SBS Friction A/S, Svendborg

- with strong skills in PPAP and FMEA

Are you a structured quality engineer, looking to reach higher goals in your career? Are you thrilled by the thought of working for one of the most respected automotive groups worldwide in their profitable Danish business unit? And are you an expert in data validation and analysis in statistical programs and PPAP and FMEA processes? If yes, it could be just you to become our new quality engineer!

You will work with our quality technician on claims handling from A-Z: with registration, cause analysis, follow-up across the organization and communication directly with significant OE customers. In these processes, it is particularly important to work across the organization and take accurate and timely action.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 19-01-2022 09:58:16
Ansøgningsfrist: 06-02-2022 00:00:00
VVS-montør til montering og service af varmeløsninger søges
Dbvvs ApS
Fyn
5874 Hesselager
Dbvvs ApS VVS-montør til montering og service af varmeløsninger søges

Dbvvs ApS, Hesselager

DBVVS sælger VVS-produkter gennem vores webshop (www.dbvvs.dk) og fysiske butik ved Hesselager på Fyn. Vi har siden sidste år tilbudt montering af vores produkter med stor succes. Vi søger 1-2 erfarne VVS-montører til at udvide vores team af montører.

Dine arbejdsopgaver vil være montering og service af pillefyr, pilleovne, varmepumper og andre varmeløsninger. Du vil få opgaver over hele landet, så det er vigtigt, at du er fleksibel med arbejdstider. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og yde den bedst mulige service til vores kunder, da kundeservice er en af vores kerneværdier.

Der vil være både solo arbejde ved mindre opgaver og arbejde sammen med en af vores andre montører ved større projekter. Vi investerer gerne i at oplære og efteruddanne den rigtige person, som passer ind i vores firma og opfylder vores andre krav.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 19-01-2022 09:51:01
Ansøgningsfrist: 16-02-2022 00:00:00
Sales Engineer til globalt salg
C.C.JENSEN A/S
Fyn
5700 Svendborg
C.C.JENSEN A/S Sales Engineer til globalt salg

C.C.JENSEN A/S, Svendborg

Vil du med på rejsen i den globale industris grønne omstilling? Vil du arbejde med globalt salg af værdibaseret tekniske produkter? Kan du skabe kommercielle løsninger på flere niveauer?

Vi tilbyder en attraktiv salgsstilling i en international virksomhed, hvor du vil komme til at arbejde i et godt og resultatorienteret miljø med mange kontaktflader. C.C.JENSEN sætter en ære i at have initiativrige medarbejdere, som trives.

Du kan evt. være Maskinmester, Global Business Engineer eller have en anden relevant teknisk uddannelse gerne suppleret en kommerciel karakter. Du arbejder meget med rådgivning og løsningsorienterede forslag til vores kunder, og du bliver motiveret af at arbejde med værdibaseret salg.

Vi sørger for, at du bliver klædt på til opgaven. Vi har vores egen målrettede uddannelse, som giver dig de bedste forudsætninger for at få succes med jobbet.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 15:45:34
Ansøgningsfrist: 06-02-2022 00:00:00
Gravermedhjælper
Hesselager Menighedsråd
Fyn
5874 Hesselager
Hesselager Menighedsråd Gravermedhjælper

Hesselager Menighedsråd

En stilling som gravermedhjælper ved Hesselager Kirke/Oure, Lundeborg, Vejstrup er ledig pr. 1. april 2022.

Om jobbet

 • Stillingen er på i alt 35,5 timer, aflønningen sker på timebasis
 • Afhængigt af opgaver og årstid kan der i perioder forventes overarbejde
 • Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold og godt samarbejde.

Vi forventer, at du går til arbejdet med en positiv indstilling og godt humør

Ansættelsen sker ved Hesselager Kirke.

Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst for gravermedhjælpere og landsbykirkegårde, indgået mellem Kirkeministeriet og Fagligt Fælles Forbund.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 14:54:31
Ansøgningsfrist: 15-02-2022 00:00:00
Statsautoriseret revisor med partner potentiale - Genopslag
Tranberg, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Fyn
5700 Svendborg
TEMP TEAM A/S Statsautoriseret revisor med partner potentiale - Genopslag

TEMP TEAM A/S søger for Tranberg, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab i Svendborg

Du vil som statsautoriseret revisor få ansvar for egen kundeportefølje, hvor du inden for en kort tidshorisont vil få mulighed for partnerskab.

Dit ansvarsområde bliver rådgivning og sparring om økonomistyring, budgetlægning, skat, finansiering, revision samt udarbejde og opstille årsrapporter. Du bliver naturligt også kundernes rådgiver om køb/salg af virksomhed, omstrukturering og generationsskifte.

Hos Tranberg er du i tæt kontakt med kunderne. Vi forventer derfor, at du er god til at rådgive på højt fagligt niveau og formår at opbygge en stærk kunderelation og på sigt udvide kundeporteføljen.

Kunderne er primært små og mellemstore virksomheder, som primært er beliggende på Sydfyn ? alt fra små selvstændige enkeltmandsvirksomheder til mellemstore produktions- og handelsvirksomheder.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 12:13:53
Ansøgningsfrist: 15-02-2022 00:00:00
Kontor-/webshop-assistent
Riggerne ApS
Fyn
5700 Svendborg
Riggerne ApS Kontor-/webshop-assistent

Riggerne ApS, Svendborg

Er du sejler? Har du lyst til at arbejde i bådbranchen? Og har du flair for organisering og er teknisk interesseret, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er Skandinaviens ledende riggerfirma, som er specialiseret i master, rig og dæksudstyr til sejlbåde. Vi laver både helt nye master, wirerig samt reparerer de gamle, laver rigservice, og ikke mindst sælger vi reservedele og udstyr (alt over dæk) til hele verden via vores webshop.

Vores tagline under logoet er ?Perfection in rigging? ? fordi kun det perfekte er godt nok.

Du får en central rolle i den daglige drift, hvor vi er glade kollegaer med god humor. Vi kan godt lige at tage en sludder over morgenkaffen og er meget familiære.

Ordrer skal pakkes og sendes ud til kunderne, og webshoppen skal holdes ?fit for fight?. Samtidig skal der også være styr på de mange små detaljer i administrationen med både leverandører og kunder.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 11:02:29
Ansøgningsfrist: 15-02-2022 00:00:00
TPM Vedligeholdelsesleder til serieproduktion
SBS Friction A/S
Fyn
5700 Svendborg
SBS Friction A/S TPM Vedligeholdelsesleder til serieproduktion

SBS Friction A/S, Svendborg

Brænder du for at optimere driften gennem TPM vedligeholdelse af produktionsanlægget? Er du god til at måle fremdrift, skabe forbedring, og derigennem motivere teamet? Og er du en stærk leder med faglig baggrund, som er vant til at lede vedligeholdelsesmedarbejdere i en produktionsvirksomhed? Så er det måske lige dig at blive vores nye TPM Vedligeholdelsesleder!

Du får en spændende hverdag med vedligeholdelse af vores højt automatiserede serieproduktion i Svendborg, der kører efter TPM-principper. Du vil lede et hold på 5-6 kyndige vedligeholdelses-medarbejdere, som både vedligeholder mekanik og styringer. Vi står for 70-80% af vedligeholdelsen selv, og resten indkøbes fra kompetente leverandører, som du styrer samarbejdet med.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 09:45:34
Ansøgningsfrist: 06-02-2022 00:00:00
Salgssupporter til kunderådgivning
Egernsund Wienerberger A/S
Fyn
5771 Stenstrup
Jobindex A/S
Salgssupporter til kunderådgivning

Jobindex A/S søger for Egernsund Wienerberger A/S i Sønderborg eller Stenstrup

Vil du være den, der sikrer, at byggepladsen får det rigtige læs tegl, og at ordren bliver håndteret korrekt i vores system? Og kan du se dig selv stortrives som bindeled mellem kunder, eksterne sælgere, supply chain og produktionen?

?Du får langsomt en specialistviden, der gør hverdagen spændende. Det lyder som en floskel, men her er der virkelig ikke 2 dage, der er ens,? siger afdelingsleder Natasha Christensen.

Nysgerrig? Læs mere her.

Jobindex A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 18-01-2022 09:05:49
Ansøgningsfrist: 31-01-2022 00:00:00
Handelselev (trælast)
STARK A/S
Fyn
5700 Svendborg
STARK A/S
Handelselev (trælast)

STARK A/S, Svendborg

Ønsker du en elevplads, hvor du bliver taget alvorligt? Hvor høj faglighed bliver vægtet højt, og hvor du som elev får indflydelse på din egen fremtid. En uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får masser af ansvar, og hvor din indsats og dit engagement værdsættes. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig ? og om muligt gøre dig til en af fremtidens ledere i STARK.

STARK A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 15:12:09
Ansøgningsfrist: 14-02-2022 00:00:00
SALGSASSISTENT ? INSIDE SALES
Danoffice IT
Fyn
5700 Svendborg
Danoffice IT
SALGSASSISTENT ? INSIDE SALES

Danoffice IT, Svendborg

Er du parat til et internationalt salgsjob, hvor du laver backoffice-salg og håndtering af ordre til kunder, såsom FN og andre internationale organisationer og NGO?er?

Som salgsassistent er det din opgave at lave de gode tilbud og håndtere ordre til kunder, der spænder fra FN?s hovedkontor i New York til det lille nødhjælpskontor i den afrikanske landsby.

Du afdækker kundens IT-behov, indhenter og forhandler tilbud hos vores leverandører og køber ind samt koordinerer med vores logistikafdeling ift. transport. På den måde laver du en komplet pakkeløsning til kunden. Størstedelen af din kundekontakt sker via e-mail ? dog vil du også have kontakt over telefonen. Glæd dig til en hverdag, hvor du:

 • Udarbejder tilbud ud fra kundens behov
 • Følger op på tilbud og godkendelse af de modtagne ordrer
 • Vedligeholder vores kundedatabase og kontrakter
Danoffice IT
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 17-01-2022 01:45:33
Ansøgningsfrist: 31-01-2022 00:00:00
Opsøgende Bankrådgiver med kompetencer indenfor bolig, pension eller investering
Jyske Bank
Fyn
5700 Svendborg
Jyske Bank
Opsøgende Bankrådgiver med kompetencer indenfor bolig, pension eller investering

Jyske Bank, Svendborg

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, kredit, pension eller investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

I Jyske Bank, Privat har vi fokus på at arbejde med toppen af vores kompetencer. For dig betyder det, at du kan være med til at forme dit job, så du arbejder med det, du er bedst til og gerne vil udvikle.

I din rolle er fokus på at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor bolig, pension og investering til Jyske Banks kunder. Du får dygtige kolleger, som brænder for at yde personlig rådgivning og har rådgivning som deres spidskompetence.

Jyske Bank
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 13-01-2022 16:45:33
Ansøgningsfrist: 02-02-2022 00:00:00
Økonomidirektør
DanPilot
Fyn
5700 Svendborg
Basico P/S
Økonomidirektør

Basico P/S søger for DanPilot i Svendborg

Vil du være med til at sætte fokus på økonomistyring i en dynamisk forretning og indgå som en central spiller i ledelsesgruppen?

I stillingen som økonomidirektør vil du referere direkte til DanPilots CEO og vil agere forretningsorienteret sparringpartner for ledelsen og forretningen samt være medlem af bestyrelsen i selskabets fire datterselskaber.

Du vil have ledelsesansvaret for en velfungerende økonomiafdeling, der består af en regnskabschef og tre-fire medarbejdere. Du vil således have ansvaret for den daglige drift og udvikling af økonomiafdelingen, der dækker samtlige discipliner inden for regnskab og økonomistyring.

Basico P/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 13-01-2022 14:52:05
Ansøgningsfrist: 09-02-2022 00:00:00
Ledende ejendomsfunktionær
Svendborg Andels-Boligforening
Fyn
5700 Svendborg
Svendborg Andels-Boligforening
Ledende ejendomsfunktionær

Svendborg Andels-Boligforening

Har du styr på bygningsdrift, og er du god til ledelse? Kan du planlægge og skabe struktur i en varieret hverdag, hvor 2 dage aldrig er ens? Er god service en del af dit dna?

Til vores driftsafdeling søger vi en ledende ejendomsfunktionær/varmemester. I spidsen for et af vores 3 teams, vil du få ansvar for den daglige ledelse og planlægning af drift og vedligeholdelse af 850 lejemål, fordelt på 9 forskellige afdelinger. Arbejdet udføres i tæt samarbejde med teamet, inspektøren, og de øvrige medarbejdere i SAB.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig planlægning af arbejdet og ledelse af 5 medarbejdere
 • Ansvarlig for kontakten med beboere og håndværkere
 • Fakturakontrol og budgetstyring
Svendborg Andels-Boligforening
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Indrykket: 13-01-2022 14:11:49
Ansøgningsfrist: 10-02-2022 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland