1214 job i Region Syddanmark 35 job i dette område
Skærehaven søger sommerferievikarer
Region Syddanmark
Fyn
5800 Nyborg
I Skærehaven bor 16 voksne mennesker med fysisk og psykisk udviklingshæmning. Borgerne har meget forskellige handicaps og dermed også forskellige kompetencer, behov og ønsker. Alle borgerne har individuelle pædagogiske planer, som tager udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og behov. De faglige tiltag relaterer sig til den enkelte, med KRAP og systematik som metode og grundtanke.
Indrykket: 03-04-2020 18:15:56
Ansøgningsfrist: 30-04-2020 23:59:00
Head of Waste Management Services
Fortum Recycling & Waste
Fyn
5800 Nyborg
Fortum Waste Solutions A/S
Head of Waste Management Services

Fortum Waste Solutions A/S, Nyborg

At Fortum we drive change where it matters. We are a leading clean-energy company providing our customers with electricity, heating, and cooling as well as smart solutions to improve resource efficiency.

Your main role is to manage the Fortum?s Waste Management Services business in Denmark. You will have full P&L responsibility and accountability of the business planning and target setting in your country. You will be leading and building a strong and highly capable country management team. You also have an active membership in RWS management team.

Fortum Waste Solutions A/S
Indrykket: 03-04-2020 12:34:34
Ansøgningsfrist: 18-04-2020 00:00:00
Kirketjener
Nyborg Kirkegårde
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg KirkegårdeKirketjener

Nyborg Kirkegårde

En stilling som kirketjener ved Nyborg Vor Frue Kirke, Nyborg Sogn er ledig til besættelse snarest. Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Stillingen omfatter primært følgende opgaver:

  • Praktisk kirketjeneste i forbindelse med højmesser, kirkelige handlinger og andre aktiviteter i kirke eller sognegård.
  • Rengøring af kirken samt af sognegård.
  • Klargøring og oprydning af lokaler i forbindelse med møder, undervisning og arrangementer, herunder flytning af borde og stole.

En del af arbejdet vil være henlagt til søn- og helligdage, lørdage og hverdagsaftener. Arbejdet vil være ulige fordelt hen over året og veksle mellem travle og mere stille perioder.

Indrykket: 03-04-2020 12:14:34
Ansøgningsfrist: 20-04-2020 00:00:00
Customer Service Advisor
Fortum Recycling & Waste
Fyn
5800 Nyborg
Fortum Recycling & Waste
Customer Service Advisor

Fortum Recycling & Waste, Nyborg

Brænder du for at yde god kundeservice og gøre en forskel for vores kunder, så er du den rette person.

Fortum har stort fokus på kundernes behov og har et mål om at have branchens bedste kundeservice ? i dag og i fremtiden.

Vi har en ledig stilling til besættelse hurtigst muligt i vores team på 6 kompetente kunderådgivere. I første omgang er der tale om en begrænset stilling på 1 år.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Rådgivning og vejledning omkring håndtering af farligt affald.
  • Ordrebehandling og fakturering.
  • Vedligeholdelse af kundeaftaler og priser.
Fortum Recycling & Waste
Indrykket: 31-03-2020 10:32:23
Ansøgningsfrist: 28-04-2020 00:00:00
SOCIALPÆDAGOGER TIL CFD NYBORGS VÆRKSTED
CFD
Fyn
5800 Nyborg
CFDSOCIALPÆDAGOGER TIL CFD NYBORGS VÆRKSTED

CFD

"Værkstedet Skaboeshus? udvider med fire nye borgere, derfor søger vi fra 01.08.20 to kompetente socialpædagoger til to af vores værkstedslinjer: køkken/cafe samt it/skrot.

Den gennemsnitslige arbejdstid for begge stillinger er på 37 timer om ugen fra mandag til fredag.

Borgerne ved Værkstedet Skaboeshus er alle voksne døve tegnsprogsbrugere med psykiatriske problemstillinger, autisme og/eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller psykisk karakter.

Nogle af borgerne har desuden nedsat syn. Dialog, relationsdannelse og en anerkendende tilgang er centrale i vores pædagogiske opgave.

Et gennemført fedt sted at arbejde med fokus på vores socialpædagogiske faglighed og på at give borgerne det dagtilbud, som de har brug for.

Indrykket: 30-03-2020 12:34:34
Ansøgningsfrist: 26-04-2020 00:00:00
Planning Manager
Trioplast Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
PeopleLinkPlanning Manager

PeopleLink søger for Trioplast A/S i Nyborg

Som Planning Manager får du ansvar for at udvikle planlægningsfunktionen på 4 fabrikker i Danmark og Sverige. Virksomheden er med nye ejere i en spændende udvikling, som indebærer massive investeringer i såvel produktionsapparat som organisation.

Din opgave er at skabe forudsætningerne for, at planlægningsfunktionen kan sikre fuld udnyttelse af fabrikkernes potentiale og de synergier, der er på tværs af afdelinger og fabrikker.

Med udgangspunkt i forecasts samt viden om produktsammensætning og produktionsudstyrets kapacitet samt tekniske kapabiliteter sætter og implementerer du rammen og nøgleparametre for divisionens fremadrettede produktionsplanlægning. Alt dette i tæt samarbejde med medarbejderne i afdelingen, produktchefer, salgs- og produktionsledelse samt den tekniske afdeling.

Indrykket: 27-03-2020 00:15:24
Ansøgningsfrist: 22-04-2020 00:00:00
Industrial Engineer/PTA Ingeniør
Trioplast Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
PeopleLinkIndustrial Engineer/PTA Ingeniør

PeopleLink søger for Trioplast A/S i Nyborg

Som PTA Ingeniør hos Trioplast får du en central rolle i udviklingen af det tekniske udstyr hos en af Nordens største producenter af plastfolie. Du bliver del af et team på 3 personer i den tekniske afdeling, hvor I alle arbejder på at optimere det samlede produktionsflow med fokus på rentabilitet, oppetid ? og ikke mindst miljø og bæredygtighed (Trioplast har gennem årtier haft en betydelig produktion baseret på regenerering af genbrugsplast).

Der er tale om en alsidig rolle med opgaver, der spænder fra leverandørudvælgelse og budgetopfølgning, til brainstorming om tekniske løsninger og ?trouble shooting? når tingene brænder på.

Du tilbydes her et alsidigt og selvstændigt job, hvor din hverdag vil veksle mellem løsning af tekniske udfordringer, udfærdigelse af tegningsdokumentation og økonomisk opfølgning.

Indrykket: 24-03-2020 00:15:24
Ansøgningsfrist: 19-04-2020 00:00:00
Salgselev, Fakta, Nyborg, Skaboeshusevej
fakta a/s
Fyn
5800 Nyborg
fakta a/sSalgselev, Fakta, Nyborg, Skaboeshusevej

fakta a/s

fakta søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele ? fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

Indrykket: 23-03-2020 08:14:33
Ansøgningsfrist: 20-04-2020 00:00:00
Business Controller
Trioplast Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
PeopleLinkBusiness Controller

PeopleLink søger for Trioplast i Nyborg

Produktions- og supply chain controlling i et spændende miljø

Ansvar for analyser, KPI?er samt projekt- og investeringscontrolling

Trioplast Industrial Film er i en spændende udvikling. Som en del af Altor-koncernen, og som en af Nordens største producenter af plastfolie og -løsninger, er der store ambitioner, og der er igangsat en udviklingsproces, som indebærer investeringer i såvel produktionsapparat som organisation. Som Business Controller træder du ind i en nyoprettet stilling, og du får en central rolle i denne udvikling.

Din primære rolle er at opbygge rammerne for produktionscontrollingen og bidrage til at udvikle området ved at tilvejebringe analyser, nøgletal og beslutningsgrundlag samt at have fokus på investerings- og optimeringsprojekter relateret til produktionen. Du deltager endvidere i løsning af opgaver i forbindelse med udarbejdelse og rapportering af måneds- og årsregnskaber.

Indrykket: 17-03-2020 00:15:28
Ansøgningsfrist: 12-04-2020 00:00:00
Group Accounting Manager
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
PeopleLinkGroup Accounting Manager

PeopleLink søger for JØRGEN KRUUSE A/S i Langeskov

Hos KRUUSE er barren sat højt, og for at styrke koncernøkonomifunktionen optimeres strukturen, og afdelingen opdeles i accounting og business controlling.

Som Group Accounting Manager står du fagligt og som leder i spidsen for accounting. Afdelingens 8 dygtige financial controllers og accountants arbejder med Jørgen Kruuse A/S koncernen og de 10 datterselskaber samt koncernrapportering til moderselskabet Covetrus. Dine primære ansvarsområder er at:

  • Lede og udvikle såvel den samlede afdeling som den enkelte medarbejder
  • Skabe effektive processer, arbejdsbeskrivelser, opbygning af governance m.v.
  • Sikre kvalitet, compliance og rettidighed i rapportering
Indrykket: 12-03-2020 16:40:13
Ansøgningsfrist: 08-04-2020 00:00:00
CSO
Trioplast Nyborg A/S
Fyn
5800 Nyborg
Unique Human CapitalCSO

Unique Human Capital recruiting on behalf of Trioplast in Nyborg

Development and implementation of an international sales strategy

As CSO at Trioplast Industrial Film you will have overall responsibility for all sales activities in the Industrial Film Division. This includes full budget responsibility and management of an international sales organisation with 25 employees and a number of direct reports.

Trioplast Industrial Film is known for its high-quality products and has traditionally been focused on product selling. The journey towards value-based selling (solution sales) has begun and now they are looking for a CSO to develop and strengthen the toolbox for the sales organisation to continue this journey.

Indrykket: 12-03-2020 12:42:51
Ansøgningsfrist: 09-04-2020 00:00:00
Regnskabsassistent
STOK Emballage
Fyn
5550 Langeskov
Jobindex A/S
Regnskabsassistent

Jobindex A/S søger for STOK Emballage i Langeskov

Har du erfaring fra en moderne økonomiafdeling? Arbejder du struktureret og følger op på tingene? Vil du være med til yderligere at optimere økonomiafdelingen i en virksomhed i vækst? Kan du svare ja til det, så er du måske vores kommende regnskabsassistent til vores kontor i Langeskov.

STOK Emballage er med i forreste række i Danmark, når det drejer sig om udvikling af kreative emballageløsninger. Vi har kraftig vækst og har derfor behov for yderligere kompetencer i økonomiafdelingen.

Stok Emballage kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job i en moderne økonomiafdeling, hvor mange af processerne er automatiserede. Du vil blive en del af et team på 5 engagerede medarbejdere, som i hverdagen hjælper hinanden med at få arbejdsopgaverne løst til tiden.

Jobindex A/S
Indrykket: 11-03-2020 14:14:33
Ansøgningsfrist: 08-04-2020 00:00:00


søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland