2576 job i Sønderjylland 78 job i dette område
2576 job i Sønderjylland 78 job i dette område
Procesoperatør
Koppers Denmark ApS
Fyn
5800 Nyborg
Koppers Denmark ApSProcesoperatør

Koppers Denmark ApS, Nyborg

Du skal indgå i vores team af 4 dygtige procesoperatører, som arbejder på daghold på vores anlæg til blanding af brændstofadditiver. Dine arbejdsopgaver vil bestå i bl.a.:

 • Blanding af additiver i henhold til planlægning og blanderecepter.
 • Tapning af færdigvarer i tromler og containere.
 • Prøvetagning og lagerkontrol.
 • Modtagelse og udlevering af varer (vej- og bane).

Vi kan tilbyde:

 • En god arbejdsplads med stor fokus på sikkerhed, miljø og kvalitet.
 • Attraktive løn- og arbejdsforhold i henhold til Industriens Overenskomst og lokalaftaler samt sundhedsforsikring og andre personalegoder.
Indrykket: 17-05-2021 14:45:33
Ansøgningsfrist: 31-05-2021 00:00:00
EJENDOMS-SERVICEMEDARBEJDER
JP Ejendomme ApS
Fyn
5800 Nyborg
JP Ejendomme ApSEJENDOMS-SERVICEMEDARBEJDER

JP Ejendomme ApS, Nyborg

Vi søger engageret dygtig serviceminded vicevært med hænderne skruet godt på og med godt humør, der kan sikre, at ejendommene og faciliteterne fremstår pæne, ordentlige og tiltalende for vores lejere. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt med diverse driftsopgaver inde/ude og være hjælpsom og fleksibel

JP Ejendomme ApS er en sund seriøs virksomhed der gemmen flere generationer har arbejdet målrettet med køb, udvikling, udlejning og administration af bolig-og erhvervsejendomme.

Stillingen som vicevært er primært baseret på løsningen af diverse praktiske opgaver. Du vil i høj grad kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag og arbejde med frihed under ansvar. Du vil have et tæt samarbejde med administrationen, øvrige håndværkere samt vores lejere.

Indrykket: 14-05-2021 16:00:45
Ansøgningsfrist: 11-06-2021 00:00:00
Regnskabsansvarlig
Dansk Firmaidrætsforbund
Fyn
5800 Nyborg
Jobindex A/S
Regnskabsansvarlig

Jobindex A/S søger for Dansk Firmaidrætsforbund i Nyborg

Vil du være en nøgleperson i en idrætsorganisation, der stolt udvikler et i forvejen traditionsrigt medlemsdemokrati?

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan udvikle vores forretningsgange ? og vil du være med til at rådgive organisationen omkring, hvad vi kan gøre nemmere og smartere?

Du bliver en del af vores økonomiteam, som i dag består af 3 professionelle ildsjæle, der håndterer hhv. controlling og almindelig bogføring. Som regnskabsansvarlig får du det faglige ansvar for forbundets hovedregnskab samt 5-6 mindre projektregnskaber, men du deltager også i de daglige opgaver.

Jobindex A/S
Indrykket: 14-05-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 30-05-2021 00:00:00
Kok
Nyborg Destilleri
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg DestilleriKok

Nyborg Destilleri

Er du glad for at arbejde med lokale og egne produceret råvarer? Bliver du motiveret af at tænke bæredygtighed ind i dit arbejde, og brænder du for det økologiske køkken?

Så er det muligvis dig, vi står og mangler til vores køkken i Restaurant Remisen på Nyborg Destilleri. Restaurant Remisen er vinduet ind til Naturfrisk Group, som producerer økologiske øl, sodavand og spiritus. Disse produkter er en vigtig del at vores råvarer i køkkenet - og økologi, smag og kvalitet er kendetegnet for både vores produkter og vores køkken.

Indrykket: 13-05-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 10-06-2021 00:00:00
Customer Service Coordinator, Nordic
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/SCustomer Service Coordinator, Nordic

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Vi søger en Customer Service Coordinator til vores nordiske kundeservice, og med den retning vi har sat mod nye væksteventyr, kan vi godt love dig, at det bliver både spændende og givende at være med i vores team.

Som Customer Service Coordinator bliver du en del af et team bestående af 10 medarbejdere, der hver især varetager kundeservice indenfor de nordiske markeder.

De primære arbejds- og ansvarsområder:

 • Professionel håndtering af alle ordrer og henvendelser fra KRUUSEs kunder, samarbejdspartnere og kolleger
 • Aktivt medvirke til at opnå eller overgå salgsbudget og afdelingens KPI?er
 • Indhentelse af produktinformationer i samarbejde med relevante personer samt videregive disse til kolleger
Indrykket: 12-05-2021 20:10:50
Ansøgningsfrist: 09-06-2021 00:00:00
Kirke- og kulturmedarbejder ved Nyborg Vor Frue Kirke
Nyborg Kirkegårde
Fyn
5800 Nyborg
Nyborg KirkegårdeKirke- og kulturmedarbejder ved Nyborg Vor Frue Kirke

Nyborg Kirkegårde

Nyborg Kirke søger en kirke- og kulturmedarbejder i en nyoprettet fuldtidsstilling, med ansættelse pr. 1. september 2021.

Som Fyns næststørste sogn, med 4 præster og en stor personalegruppe, ønsker vi i en travl hverdag at fastholde vores høje faglige ambitioner, samtidig med at vi i tråd med dem videreudvikler vores brede vifte af kirkelige aktiviteter.

Det er i den bestræbelse vi søger en kirke-og kulturmedarbejder med kreative evner og kirkelig forståelse, der kan indgå i et tæt samarbejde med præsterne, og som i forlængelse af kirkens profil på selvstændig vis kan være med til at udvikle og varetage de kirkelige aktiviteter - ikke mindst i forhold til børn og unge.

Du vil bl.a. komme til at tilrettelægge og stå for undervisning af minikonfirmander, assistere i konfirmandundervisning, have rundvisninger i kirken, med tiden blive udlært til at lede sorggrupper, og meget mere.

Indrykket: 11-05-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 08-06-2021 00:00:00
HR Partner
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/S
HR Partner

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Som HR Partner træder du ind i en afdeling bestående af en HR Direktør og en HR Partner. Afdelingen rapporterer til VP HR Europe. Vores formål er at understøtte KRUUSE og Covetrus i at eksekvere på strategien. I HR udvikler og optimerer du kontinuerligt HR agendaen i Jørgen KRUUSE A/S og sætter en ære i at levere en professionel og forretningorienteret HR ydelse til organisationen.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder er:

 • HR Partner til ledere inden for eget forretningsområde
 • Varetage alle HR relaterede opgaver indenfor eget forretningsområde
 • Udvikling og vedligehold af forretningsorienterede processer
 • Supportere i videreudvikling af HR system og HR master data
 • Understøtte globale initiativer ved at sætte kontekst og implementere lokalt
JØRGEN KRUUSE A/S
Indrykket: 10-05-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 07-06-2021 00:00:00
Kvalitetsassistent til STOK Emballage
STOK Emballage
Fyn
5550 Langeskov
Jobindex A/S
Kvalitetsassistent til STOK Emballage

Jobindex A/S søger for STOK Emballage i Langeskov

Har du interesse for kvalitetssikring og varekontrol af emballageløsninger? Så er du måske vores nye kvalitetsassistent.

Vi søger efter forstærkning til vores kvalitetsafdeling, som udover dig består af vores QA Engineer.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du både kan arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med den øvrige organisation. Som vores nye kvalitetsassistent bliver du en vigtig medspiller i en af Danmarks førende og mest innovative virksomheder inden for emballagebranchen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

 • Varekontrol og registrering af varekontrol af fødevarekontaktmaterialer
 • Kvalitetssikring
 • Brug og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemer
Jobindex A/S
Indrykket: 07-05-2021 12:45:32
Ansøgningsfrist: 30-05-2021 00:00:00
Social vicevært til Startbolig-projekt
AB-Sprotoften
Fyn
5800 Nyborg
AB-SprotoftenSocial vicevært til Startbolig-projekt

AB-Sprotoften, Nyborg

Trives du med at arbejde meget selvstændigt og motiveres du af at gøre en forskel for sårbare unge mellem 18 og 24 år? Så er du måske vores kommende sociale vicevært i Startbolig-projektet Nyborg.

En del unge står i situationer, hvor det er svært at mestre det at komme i egen bolig. Derfor skal du, som den sociale vicevært, støtte og vejlede de unge, til en god overgang til en selvstændig tilværelse, hvor målet er enten arbejde eller uddannelse.

Konkret betyder det, at du, sammen med de 10 unge beboere, opsætter mål og delmål for, hvilke udfordringer, der skal arbejdes med, i den periode, hvor de unge bor i Startboligerne. Det kan fx være at styrke de unges sociale kompetencer, understøtte uddannelse, arbejde med sundhed og trivsel, skabe økonomisk overblik. Kort sagt ? hjælp til selvhjælp til at kunne håndtere tilværelsen som selvstændig voksen i eget hjem.

Indrykket: 06-05-2021 21:00:45
Ansøgningsfrist: 31-05-2021 00:00:00
Sælger
Bygma
Fyn
5800 Nyborg
Bygma
Sælger

Bygma, Nyborg

I Bygma er vores sælgere mere end sælgere. De er også kompetente fagfolk med et solidt fokus på at rådgive om de helt rigtige lægter. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive kunderne og engagere dig i deres idéer ? allerede på tegnebrættet. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Samtidig indgår du i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, hvor din opgave er at effektuere ordrerne. Du indhenter tilbud, gør klar til fakturering og sikrer, at ordren er klar til levering så vores kunder kan komme videre.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Indrykket: 06-05-2021 09:56:31
Ansøgningsfrist: 03-06-2021 00:00:00
Langeskov søger ny blandemester/kontrolant
DK Beton A/S
Fyn
5550 Langeskov
DK Beton A/S
Langeskov søger ny blandemester/kontrolant

DK Beton A/S

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være bager, skolelærer, håndværker eller noget helt fjerde, da vi lærer dig godt op i alle fagets discipliner.

?Hvis du kan lide at arbejde og tage fat, så er det her lige jobbet. Og du bliver en del af flokken fra dag 1 af,? fortæller 25-årige blandemester Sebastian Pedersen, der har lavet lidt forskelligt, men fandt et godt og stabilt arbejde her hos os.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, herunder mulighed for pensionsordning, tandforsikring og sundhedsforsikring, 5 ugers ferie og 5 feriefridage, feriegodtgørelse, barnets 1. sygedag og mulighed for at deltage i vores fitnessordning.

DK Beton A/S
Indrykket: 06-05-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 03-06-2021 00:00:00
Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Fyn
5550 Langeskov
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Afdelingsleder til løsningsorienteret skadeserviceteam

Trinava Skadeservice Danmark A/S, Langeskov

Er du klar til at sætte dine ledelseskompetencer i spil og gøre en forskel for et dygtigt og stærkt team af fugtteknikere og sanitører?

Vi har brug for dig til at videre udvikle vores afdeling i Langeskov på Fyn og i Kolding. Det er en stilling, hvor ledelse går hånd i hånd med salgsarbejde. Du skal kunne se dig selv i en selvkørende lederrolle, og du er ikke bange for at tage fat.

Helt konkret står du for:

 • Planlægning og koordinering af opgaver, herunder vagtplanlægning
 • Udvikling af medarbejdere og afdelinger, herunder MUS
 • Kontakt og relationsopbygning til forsikringsselskaberne, som er vigtige samarbejdspartnere
Trinava Skadeservice Danmark A/S
Indrykket: 06-05-2021 09:10:50
Ansøgningsfrist: 03-06-2021 00:00:00
Salgselev, Fakta Nyborg
fakta a/s
Fyn
5800 Nyborg
fakta a/sSalgselev, Fakta Nyborg

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele ? fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele ? og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

Indrykket: 29-04-2021 14:45:34
Ansøgningsfrist: 23-05-2021 00:00:00
Selvstændig tømrer/snedker
Agro-Alliancen I/S
Fyn
5853 Ørbæk
Agro-Alliancen I/SSelvstændig tømrer/snedker

Agro-Alliancen I/S, Ørbæk

Elsker du en spændende og alsidig hverdag som tømrer, hvor to dage ikke er ens? Drømmer du om at arbejde på to af Danmarks smukkeste ejendomme? Have de mest engagerede kollegaer? Og brænder du for at være din egen chef? Så er det dig, vi søger.

Agro Alliancen I/S servicerer størstedelen af alle udlejningsejendomme, driftsbygninger og ferieboliger tilhørende de to godser, Egeskov og Ravnholt. Agro Alliancen I/S søger derfor en erfaren tømrer/snedker, som skal indgå i vores team i Agro-Alliancen I/S, med det fulde ansvar for bygningsvedligehold og udvikling af bygningsporteføljen. Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. september 2021, dog gerne før.

Indrykket: 29-04-2021 09:45:32
Ansøgningsfrist: 27-05-2021 00:00:00
Maskinfører til spændende virksomhed
RenoFyn ApS
Fyn
5800 Nyborg
RenoFyn ApSMaskinfører til spændende virksomhed

RenoFyn ApS, Nyborg

RenoFyn er et affaldsselskab beliggende i Nyborg. Vi beskæftiger ca. 17 medarbejdere og arbejder med transport, behandling og trading af genanvendelige ressourcer.

Herudover indsamler vi dagrenovation samt industrirenovation. Du vil indgå i et mindre team på pladsen, hvor din opgave hovedsageligt er kørsel med gummiged. Du vil få en alsidig arbejdsdag med varierende opgaver herunder:

 • Kørsel med gummiged
 • Læsning af containere
 • Læsning af udgående biler
 • Diverse renholdelse og vedligehold på pladsen
 • Ad hoc-opgaver

Kan du matche ovenstående, kan vi tilbyde et job med mange forskellige arbejdsopgaver.

Indrykket: 29-04-2021 07:45:32
Ansøgningsfrist: 27-05-2021 00:00:00
Sygeplejerske søges til almen praksis
Lægehuset Langeskov
Fyn
5550 Langeskov
Lægehuset LangeskovSygeplejerske søges til almen praksis

Lægehuset Langeskov

Efter en periode med kun 1 sygeplejerske, søger vi nu 1 yderligere. Vi kan fra 1. september 2021 tilbyde et interessant og selvstændigt job. Arbejdstiden er 25-30 timer ugentlig efter aftale. Vi

Som sygeplejerske hos os, indgår du i et team med såvel læger, sygeplejersker, SOSU-assistenter og sundhedsservicesekretær.

Du vil primært skulle varetage selvstændige konsultationsopgaver såsom: kronikerkontrol, spirometri, EKG, vaccinationer, INR-måling, etc. Samt hjælpe med at få hverdagen til at hænge sammen på lige fod med resten af teamet. Det vil være en fordel med erfaring inden for KOL og DM.

Der vil være mulighed for at aftale dit arbejdsforløb med kollegaerne og få indflydelse på egne arbejdsopgaver.

Indrykket: 28-04-2021 15:45:32
Ansøgningsfrist: 21-05-2021 00:00:00
Pladsmedarbejdere
Bygma
Fyn
5800 Nyborg
Bygma
Pladsmedarbejdere

Bygma, Nyborg

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Vi søger to pladsmedarbejdere til Bygma Nyborg, hvor kunderne er et mix af private og professionelle.

Bygma

Pladsmedarbejder (daghold ? 37 timer)
Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Du servicerer vores kunder og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler.

Pladsmedarbejder (aftenhold ? 34 timer)
Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler.

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej ? og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø.

Bygma
Indrykket: 28-04-2021 11:45:34
Ansøgningsfrist: 26-05-2021 00:00:00
Butikschef
Bygma
Fyn
5800 Nyborg
Bygma
Butikschef

Bygma, Nyborg

I Bygma ved vi, at gode ledere skaber resultater. Derfor investerer vi i at få de bedste. Vores lederprogram er for dem, der vil gå forrest og vise vejen. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Du skal stå i spidsen for vores byggecenterbutik. Som butikschef står du på mål for, at du og dine medarbejdere leverer varen. Hver dag. Dit arbejde veksler mellem ledelse og personlig kundebetjening. Du er budgetansvarlig og planlægger salgs- og markedføringsaktiviteter både over for nuværende og potentielle kunder på B2C- og B2B-markedet.

Samtidig har du opgaver inden for indkøb og lagerstyring og skal sikre, at vi altid har det rigtige varespejl i butikken. Du er motiverende i din lederstil og afstemmer forventninger, strukturerer og følger op, så du får det bedste ud af dit salgsteam. Du får 10 sælgere i reference.

Bygma
Indrykket: 28-04-2021 11:45:34
Ansøgningsfrist: 26-05-2021 00:00:00
Customer Supporter
Ib Andersen VVS A/S
Fyn
5550 Langeskov
Confidence Search ApS
Customer Supporter

Confidence Search ApS søger for Ib Andresen Industri A/S i Langeskov

Har du lyst til at arbejde med kundeservice i en international virksomhed?

Så er du måske vores nye kollega!

Med en ambition om at fortsætte vores igangværende vækst søger vi nemlig en Customer Supporter til vores Steel Service Center i Langeskov.

Du får gode muligheder for at præge dit arbejde i en udfordrende og til tider hektisk hverdag.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • kundebetjening - via telefon og mail med spørgsmål fx vedrørende priser, levering, teknisk afklaring mv.
 • ordrebehandling og fakturering
 • reklamationsbehandling og sagsbehandling i tæt samarbejde med kunden og afdelingerne i værdikæden
Indrykket: 27-04-2021 10:45:32
Ansøgningsfrist: 25-05-2021 00:00:00
Klejnsmed
Koppers Denmark ApS
Fyn
5800 Nyborg
Koppers Denmark ApSKlejnsmed

Koppers Denmark ApS, Nyborg

Har du lyst til et meget alsidigt og selvstændigt job som smed i vores vedligeholdelsesafdeling, er der nu en mu-lighed for at blive del af et velfungerende team.

Vores team af 10 dygtige smede er delvist selvstyrende. Opgaverne fordeles via vores vedligeholdelsessystem, og det er herefter den enkelte smeds ansvar at udføre de tildelte opgaver med høj kvalitet inden for den angivne tidsramme, i henhold til gældende regler og standarder og på sikkerhedsmæssig forsvarlig vis.

Dine arbejdsopgaver vil, blandt meget andet, bestå i:

 • Vedligehold og reparation af roterende udstyr og ventiler
 • Udføre tilsyn på- og funktionsafprøvning af udstyr
 • Svejsning af procesrør og stålemner
Indrykket: 26-04-2021 18:45:37
Ansøgningsfrist: 20-05-2021 00:00:00
Salgskonsulent - chauffør søges til distrikt Fyn
Ullerslev Oste ApS
Fyn
5540 Ullerslev
Ullerslev Oste ApSSalgskonsulent - chauffør søges til distrikt Fyn

Ullerslev Oste ApS

Vi søger en salgsmindet chauffør med kørekort B til at besøge eksisterende og nye kunder på Fyn. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til salg af fødevarer (især ost) til detailhandelen på Fyn, samt erfaring med opsøgende salg vil lige sådan være en fordel.

Vi søger en person, der kan planlægge sin dag og arbejde selvstændigt, men også kan samarbejde med de øvrige medarbejdere, da der kan være tale om at løse andre opgaver ved travlhed og ferier. Mødested er Ullerslev.

Kvalifikationer:

 • Kørekort kategori B
 • Salgserfaring (opsøgende salg) til detailhandelen med fødevarer, alternativt kan du have erfaring med fødevarer som ansat i butik
Indrykket: 23-04-2021 08:45:32
Ansøgningsfrist: 21-05-2021 00:00:00
Medarbejder til moderne svineproduktion
Fyn
5874 Hesselager
Indrykket: 17-05-2021 17:46:23
Ansøgningsfrist: 12-07-2021 00:00:00
Ansvarsfuld medarbejder til vedligehold og projekter
Fyn
5874 Hesselager
Indrykket: 17-05-2021 17:46:23
Ansøgningsfrist: 12-07-2021 00:00:00
Kasseassistent under 18 år - Nyborg
føtex
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-05-2021 13:46:22
Ansøgningsfrist: 15-07-2021 00:00:00
Procesoperatør søges til Koppers i Nyborg
Koppers Denmark ApS
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-05-2021 11:58:24
Ansøgningsfrist: 31-05-2021 00:00:00
Lærling som industritekniker
Olav Rasmussen Maskinfabrik A/S
Fyn
5540 Ullerslev
Indrykket: 17-05-2021 11:46:17
Ansøgningsfrist: 15-07-2021 00:00:00
Butikschef, Tønder
harald nyborg
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-05-2021 11:46:17
Ansøgningsfrist: 20-06-2021 00:00:00
Lærer
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-05-2021 11:46:16
Ansøgningsfrist: 28-05-2021 00:00:00
Vandløbsmedarbejder
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-05-2021 11:46:16
Ansøgningsfrist: 04-06-2021 00:00:00
Kommunal Sagsbehandler
Nyborg Kommune
Fyn
5800 Nyborg
Indrykket: 17-05-2021 11:46:16
Ansøgningsfrist: 30-05-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland