1493 job i Region Syddanmark 23 job i dette område
1493 job i Region Syddanmark 23 job i dette område
Supply Chain Manager
House Nordic ApS
Fyn
5471 Søndersø
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for House Nordic ApS i Søndersø

Supply Chain Manager

Etablering af ny Supply Chain-struktur * International handel * Godt købmandskab

Med reference til direktøren ? og som wingman for denne ? får du ansvar for at realisere implementering af en ny Supply Chain-struktur, der strækker sig lige fra ordrefasen og frem til det tidspunkt, hvor produkterne er leveret hos en tilfreds kunde.

Et udpluk af dine ansvarsområder bliver:

 • I tæt samarbejde med direktøren og den resterende organisation, at udvikle, optimere og forankre en struktur, der bl.a. skal strømline processer og få organisationen til at tænke i tværorganisatoriske helheder og konsekvenser.
 • At deltage i implementering af igangværende digitaliseringsprojekt, herunder opgradering af ERP-system.
Indrykket: 02-07-2020 00:16:04
Ansøgningsfrist: 28-07-2020 00:00:00
Fast stilling som ergoterapeut indenfor det specialiserede område til Center for Læring og Trivsel
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Fast stilling som ergoterapeut indenfor det specialiserede område til Center for Læring og Trivsel

Nordfyns Kommune

Center for Læring og Trivsel (CLT) søger en ny ergoterapeut til at indgå i det fysio- og ergoterapeutiske team indenfor det specialiserede område. Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse hurtigst muligt.

CLT i Nordfyns Kommune er en tværfaglig rådgivningsinstans, som er pædagogisk psykologisk rådgivning, der understøtter dagtilbud, skoler og forældre om børn og unge mellem 0 ? 18 år, så de nordfynske børn trives, lærer og udvikler sig mest muligt. CLT er organiseret under Skole- og Dagtilbud. CLT består af i alt 23 medarbejdere, herunder koordinator, teamleder, psykologer, tale-hørekonsulenter, specialpædagog, sprogkonsulent, ergo- og fysioterapeuter, samt en leder.

Indrykket: 01-07-2020 16:14:34
Ansøgningsfrist: 29-07-2020 00:00:00
PLC-specialist til højprofilerede proceslinjer
Roll-O-Matic A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
AMBIZZIONPLC-specialist til højprofilerede proceslinjer

AMBIZZION søger for Roll-O-Matic A/S i Vissenbjerg

Har du en el-teknisk baggrund og solidt kendskab til PLC-programmering? Er du kvalitetsorienteret og kan bidrage praktisk med sikringen af den systemmæssige dokumentation for såvel kunder som kolleger? Vil du ? sammen med kompetente og engagerede kolleger ? fuldende billedet af den perfektionisme, Roll-o-Matic konstant tilstræber i alle leverancer?

Med reference til virksomhedens Electrical Design Manager, vil du som del af udviklingsteamet, bidrage med dine stærke kompetencer til at udvikle, programmere og sikre den el-tekniske dokumentationen. Udviklingsteamet består af erfarne teknikere, samt el- og maskiningeniører.

Dine væsentligste opgaver

 • Udvikling, tilpasning og vedligehold af PLC-programmer med tilhørende Motion Control.
 • Etablering og opdatering af dokumentation og manualer til internt, såvel som eksternt brug.
 • Deltagelse ved interne Indkøringstests.
Indrykket: 30-06-2020 14:31:06
Ansøgningsfrist: 28-07-2020 00:00:00
2 medarbejdere til Børnehuset Nordmark i Distrikt Søndersø
Nordfyns Kommune
Fyn
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
2 medarbejdere til Børnehuset Nordmark i Distrikt Søndersø

Nordfyns Kommune

I Børnehuset Nordmark, Distrikt Søndersø søger vi 2 nye medarbejdere.

Børnehuset Nordmark er beliggende i Søndersø by. Vi ligger i sammenhæng med Søndersøskolen afd. Nordmark og kan let bruge skolens faciliteter. Vi består p.t. af 56 glade børn og 4 erfarne medarbejdere. Vi er fordelt på tre basisgrupper, hvoraf de kommende skolebørn er i deres egen gruppe.

Vi arbejder på tværs af basisgrupperne, hvor vi positionerer os med forskellige roller. Vi har været en del af forskningsprojektet Program Læringsledelse, som stillede krav til systematisk, organisering og faglig refleksion over egen praksis, dette i forhold til børnenes trivsel, udvikling og læring. Dette er en systematik, der er kommet for at blive.

Indrykket: 30-06-2020 11:17:36
Ansøgningsfrist: 23-07-2020 00:00:00
Engageret industrielektriker til vedligeholdelsesafdeling
Meneta Advanced Shims Technology A/S
Fyn
5270 Odense N
Meneta Danmark ApSEngageret industrielektriker til vedligeholdelsesafdeling

Meneta Danmark ApS, Odense

Til vedligeholdsafdelingen hos Meneta Danmark ApS søges en industrielektriker der brænder for vedligehold, reparation og optimering af produktionsudstyr.

Som industrielektriker i vedligeholdelsesafdelingen, vil du skulle løse arbejdsopgaverne i samarbejde med det eksisterende vedligeholdelsesteam, som består af tre reparatører og en leder.

Du vil som industrielektriker komme til at vurdere og udføre forskellige typer opgaver. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i fejlsøgning på hydrauliske finstanspresser, samt reparation af disse presser. Derudover vil arbejdet bestå af el-fejlfinding og systematisk vedligeholdelse på virksomhedens samlede produktionsanlæg.

Indrykket: 29-06-2020 08:14:33
Ansøgningsfrist: 27-07-2020 00:00:00
Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver

velas, Vissenbjerg eller Hinnerup

Har du styr på regler omkring løn og ansættelse? Trives du med kundekontakt, og motiveres du af at levere gode resultater til kunden og din arbejdsplads? Så er du måske vores nye løn- og HR-rådgiver hos Velas - arbejdsstedet er enten Søften eller Vissenbjerg.

Vi arbejder teambaseret med fokus på den enkelte kunde og har som mål at levere kvalitet og god service med udgangspunkt i vores kunder. Vores opgaver omfatter almene lønopgaver omkring beregning og udbetaling af løn, administration af feriepenge, årsopgørelser og skattekort for udenlandske medarbejdere, diverse indberetninger, samt rådgivning af vores kunder inden for samme områder.

Derudover servicerer vi vores kunder med hjælp til udarbejdelse af refusionsansøgninger, orlovsydelser, uddannelsesaftaler, anmeldelse af arbejdsskaber, overenskomster, og diverse ansættelsesretlige forhold i forbindelse med ansættelser og afskedigelser.

Indrykket: 26-06-2020 14:14:33
Ansøgningsfrist: 24-07-2020 00:00:00
Socialrådgivere til Børne- og Ungeområdet
Nordfyns Kommune
Fyn
5450 Otterup
Nordfyns Kommune
Socialrådgivere til Børne- og Ungeområdet

Nordfyns Kommune, Otterup og Søndersø

Har du lyst til at arbejde fokuseret med forebyggelse og gøre en forskel for udsatte børn og deres familier? Så er du måske en af de tre socialrådgivere, vi leder efter!

Nordfyns Kommune er i fuld gang med den faglige udvikling af Børne- og Ungeområdet og skal efter sommerferien for alvor i gang med et forløb ved Socialstyrelsens Task Force, hvor faglig udvikling vil være omdrejningspunktet for efteråret 2020.

Vi søger efter engagerede og tillidsvækkende kollegaer, som har lyst til at være en del af en ambitiøs organisation baseret på lærende og udviklende principper. Vi er således ikke bange for at sætte nye initiativer i gang og udfordre vanetænkning.

Indrykket: 25-06-2020 16:31:07
Ansøgningsfrist: 08-07-2020 00:00:00
Erfaren produktionsplanlægger til optimering og udvikling af vores produktion
Haarslev Industries A/S
Fyn
5471 Søndersø
Haarslev Industries A/S
Erfaren produktionsplanlægger til optimering og udvikling af vores produktion

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Vil du være med til at planlægge produktionen af vores maskiner, samt optimere og videreudvikle vores ERP-system? Så er der her en mulighed som produktionsplanlægger hos Haarslev Industries.

Du planlægger indenfor dit eget produktionsområde, i samarbejde med resten af planlægningsteamet, hvor du vil være med til at sikre en effektiv og driftssikker produktion der overholder lovede leveringsterminer.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Sparring og forventningsafstemme med dine kunder (projektfolk, produktionsledere, m.m.).
 • Fastlægge produktionsordre til rettidig produktionsopstart på baggrund af kapaciteten
 • Koordinere og opfølgning på fremdrift af produktionsafvikling
Haarslev Industries A/S
Indrykket: 25-06-2020 15:14:34
Ansøgningsfrist: 23-07-2020 00:00:00
MARKETINGASSISTENT MED SKARP PEN
Senmatic A/S
Fyn
5471 Søndersø
Senmatic A/SMARKETINGASSISTENT MED SKARP PEN

Senmatic A/S, Søndersø

For at styrke vores marketingindsats søger vi dig, som forstår at sætte sig i kundens sted, og som brænder for at skrive den inspirerende tekst, der fanger kunden på flere niveauer. Derudover vil du også blive involveret i de opgaver, der ellers ligger i en marketingafdeling.

Stillingen, som er på 20 timer ugentligt, er nyoprettet med henblik på at få hævet især vores contentindsats til nye højder. Du vil blive en del af et lille marketingteam, og du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt. Du skal naturligvis virkelig brænde for at sætte dig ind i tekniske områder set med kundens øjne, du skal sætte pris på at tale med mange forskellige mennesker og ikke mindst være fantastisk god til at formidle budskaber.

Indrykket: 25-06-2020 08:32:05
Ansøgningsfrist: 23-07-2020 00:00:00
Produktionsmedarbejdere til fast dag- eller aftenhold søges til Vissenbjerg
Stena Recycling A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
Stena Recycling A/S
Produktionsmedarbejdere til fast dag- eller aftenhold søges til Vissenbjerg

Stena Recycling A/S

Vi søger to medarbejdere til henholdsvis fast daghold og aftenhold, der har lyst til en hverdag med mangeartede opgaver både bag rattet på ?din? truck og i produktionen? Vi kan tilbyde en travl hverdag med gode kollegaer i vores afdeling i Vissenbjerg.

Dine arbejdsopgaver:

 • Almindeligt produktionsarbejde
 • Sortering af fraktioner
 • Registrering og håndtering af varer

Arbejdet foregår på aftenskiftet mandag til torsdag fra kl. 14.15 til 23.15. På dagskiftet foregår arbejdet mandag til torsdag fra kl. 06.00 til 14.30 samt fredag fra 06.00 til 12.15.

Stena Recycling A/S
Indrykket: 25-06-2020 08:14:33
Ansøgningsfrist: 23-07-2020 00:00:00
Masteklatrer
Cibicom A/S
Fyn
5491 Blommenslyst
Cibicom A/S
Masteklatrer

Cibicom A/S, Blommenslyst

Vi har stor aktivitet - også i højderne og søger derfor en masteklatrer, der ikke er bange for højder. Er du en teamplayer? Er du i god fysisk form og klar på at tage fat oppe i højderne? Så er du måske vores nye kollega!

Som masteklatrer bliver du en del af et dedikeret team, der til dagligt arbejder i højderne for at udføre vedligeholdelse og opsætning af nyt udstyr i vores 200-300 m. høje sendemaster. Det er derfor altafgørende at du ikke er bange for at klatre i højder og kan klare hårdt fysisk arbejde.

Vi har stor fokus på et grundigt introduktionsforløb, så vi sikrer at du kan lykkes som vores nye masteklatrer. Sikkerhedskursus er en del af introduktionsforløbet, da vi altid har fokus på sikkerhed frem for alt.

Cibicom A/S
Indrykket: 24-06-2020 13:14:34
Ansøgningsfrist: 21-07-2020 00:00:00
Juniorrådgiver Planteavl
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
Velas
Juniorrådgiver Planteavl

Velas, Vissenbjerg, Horsens og Hinnerup

Drømmer du om en karriere indenfor planteavlsrådgivning, og vil du være med til at til servicere nogle af Danmarks dygtigste planteavlere i fremtiden? Så har Velas stillingen!

I Velas Planteavl har vi fuld fart på produktionsrådgivningen i marken. Vi er derfor på jagt efter nye juniorrådgivere til vores kontorer i Vissenbjerg/Horsens/Søften, som drømmer om en faglig karriere indenfor planteavlsrådgivningen.

Som juniorrådgiver hos Velas, bliver du en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere fordelt på 4 forskellige lokationer i Jylland og på Fyn. Du får en spændende mulighed for at udvikle dig i rådgivningsopgaven både på kontoret og i marken, og i tæt samarbejde med en erfaren rådgiver.

Indrykket: 23-06-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 20-07-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland