2611  job i Region Syddanmark
Region Syddanmark
Pædagog søges til den sikrede afdeling på Ungdomsinstitutionen Egely i Socialcenter Lillebælt
Region Syddanmark
Fyn
5580 Nørre Aaby
”Med høj faglighed og professionelt samarbejde, arbejder personalet på Egely vedvarende, kompromisløst og sammen med den unge om at genvinde, vedligeholde eller fremme dennes kompetencer”.

Ungdomsinstitutionen Egely er en sikret døgninstitution med i alt 19 pladser fordelt på fire afdelinger, hvoraf afdeling D er særlig sikret. Målgruppen er unge mellem 15-18 år. Størstedelen er anbragt i varetægtssurrogat eller som led i en ungdomssanktion. En mindre del anbringes i pædagogisk observation eller efter andre særlige lovmæssige kriterier f.eks. mindreårige uledsagede flygtninge, længerevarende behandling eller på farlighedskriteriet.
Indrykket: 27-01-2020 18:57:32
Ansøgningsfrist: 16-02-2020 18:57:00
Social- og sundhedsassistent på P2, Psykiatrisk Afdeling
Region Syddanmark
Fyn
5500 Middelfart
Retspsykiatrisk Afsnit P2 søger en social- og sundhedsassistent pr. 1. april 2020 eller snarest muligt. Stillingen er i blandede vagter og på 32-37 timer pr. uge. Du skal forvente weekendvagt hver 2. weekend – evt. hver 3. weekend, hvis du kan tage 12-timers vagter og være fleksibel i ferieperioder.
Indrykket: 27-01-2020 18:40:06
Ansøgningsfrist: 20-02-2020 18:38:00
Selvstændig og innovativ ambulatoriesygeplejerske
Region Syddanmark
Fyn
5500 Middelfart
Vi søger en engageret sygeplejerske som er fagligt funderet og med særlig interesse i rygpatienter, kommunikation, smertehåndtering og smertebehandling.

Stillingen er fast på 37 timer eller efter aftale, med funktion som klinisk sygeplejerske i Rygmedicinsk ambulatorium, Rygcenter Syddanmark.

Som klinisk sygeplejerske arbejdes der ”ad hoc” efter visionen om ”rette kompetence til rette patient til rette tid”. Du vil indgå i et team, som sammen har til formål at sikre patienterne et godt forløb ud fra den enkeltes behov og præferencer, ved at have en helhedsorienteret tilgang til patienten og dennes pårørende.
Indrykket: 24-01-2020 13:19:33
Ansøgningsfrist: 17-02-2020 13:19:00
Entrepriseleder til Arkil Fundering
Arkil A/S
Fyn
5500 Middelfart
Har du interesse indenfor geoteknik og funderingsarbejder, og har du lyst til et job med udfordringer samt gode udviklingsmuligheder, så er du måske vores nye entrepriseleder?

Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed
Vores afdeling med borede pæle, ankre og efterfunderingsaktiviteter søger entrepriseleder til enten Middelfart eller Greve afhængig af din bopæl.

Vi søger en entrepriseleder, der har lyst til at arbejde med nedenstående produkter:

Byggegruber, spuns og sekantpæle.
Borede pæle, permapæle og permafortrængningspæle.
Rammede minipæle.
Pressede pæle i forbindelse med efterfundering af fejlfunderede bygninger.
Indborede ankre inkl. stræk m.m.
Indrykket: 13-01-2020 10:38:38
Ansøgningsfrist: 31-01-2020 10:37:00
Specialarbejder til Arkil Fundering
Arkil A/S
Fyn
5500 Middelfart
Er du en af vores nye specialarbejdere? Kan du gå nye veje og skabe løsninger, som du følger helt til dørs? Du får spændende opgaver og en masse faglig udvikling.

I Arkil Fundering har vi mandskab og materiel til at løse en lang række funderingsopgaver med både borede og rammede pæle. Vi leverer og installerer minipæle i alle dimensioner og længder, udfører borede fundamenter i alle størrelser, efterfunderer eksisterende bygning med pressede pæle, udfører sekantpælegruber og afstiver byggegruber samt bundplader med injicerede ankre.

Du vil blive tilknyttet vores afdeling i Middelfart og indgå i et 3 mands team, i tæt samarbejde med formand og entrepriseleder. Dine arbejdsopgaver vil være bestående af ankerproduktion, hvor der skal lægges rør på ankermaskinen med gravemaskine samt bidrager til fremadrettet produktion. Arbejdet vil være af skiftende størrelse i hele Danmark, og udstationering vil forekomme. I afdelingen arbejdes der generelt med 4-dags uge, hvor fredage og weekendarbejde kan forekomme.
Indrykket: 13-01-2020 10:36:08
Ansøgningsfrist: 31-01-2020 10:35:00
Ankerformand til Arkil Fundering
Arkil A/S
Fyn
5500 Middelfart
Vil du have et spændende job i en stor og alsidig entreprenørvirksomhed? Arkil søger en formand, der hovedsageligt får ansvaret for koordineringen af ankerproduktionen på byggepladser i hele Danmark i samarbejde med vores entrepriseledere og projektchefer. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på jobindholdet og udvide dine ansvarsområder i takt med din udvikling.

Sæt dit aftryk
Du tilknyttes vores afdeling med boregrej og efterfundering, der er en del af Arkils Funderingsaktiviteter.. Vi har mandskab og materiel til at løse enhver funderingsopgave med borede pæle, rammede minipæle, efterfundering af eksisterende bygninger, midlertidige og permanente indfatningsvægge, samt sikring af byggegruber og bundplader med borede ankre.

Du får en nøglerolle som det koordinerende omdrejningspunkt gennem tæt samarbejde med vores entrepriseledere og projektchefer, når vi udfører opgaver i hele Danmark. Udstationering til projekter i det øvrige Danmark vil kunne forekomme. Du skal bidrage til et godt og effektivt samarbejde med dine gode planlægnings- og samarbejdsevner, og du trives med udendørs arbejde.
Indrykket: 13-01-2020 10:29:23
Ansøgningsfrist: 31-01-2020 10:28:00
Køkkenvikar i Trekantområdet
Fyn
5500 Middelfart
Assistance HR Partners A/S
Køkkenvikar i Trekantområdet

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Ønsker du frihed, udfordringer og en alsidig hverdag? Det er lige præcis det, vi kan give dig som vikar hos os!

Er du kok, køkkenassistent, smørrebrødsjomfru eller har du blot erfaring i et køkken som ufaglært, så er det dig vi leder efter. Har du lyst til at hjælpe os med at gøre en forskel hos vores kunder i Trekantområdet med alverdens køkkenopgaver, så vil vi gerne høre fra dig.

Vi leder efter køkkenpersonale, som er dedikerede og inspireres af at komme ud i forskellige køkkener og motiveres af en alsidig hverdag. Overordnet brænder du for at arbejde i køkkenet, og ønsker at skabe gode madoplevelser - uanset hvor du er. Vi har brug for dig, som kan træde til og være den hjælpende hånd i spidsbelastninger ude i køkkenerne hos vores kunder. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt og trives med at to dage ikke er ens ? er det dig?

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 28-01-2020 14:36:13
Ansøgningsfrist: 25-02-2020 00:00:00
Sælger til softwareløsninger til sundheds- og ældresektoren ? Jylland og Fyn
Pallas Informatik A/S
Fyn
5500 Middelfart
Pallas Informatik A/SSælger til softwareløsninger til sundheds- og ældresektoren ? Jylland og Fyn

Pallas Informatik A/S

Vil du udbrede unikke digitale løsninger, der hjælper medarbejdere og højner livskvaliteten for borgere i sundheds- og ældresektoren?

Og kunne du tænke dig et job med stor selvstændighed i en hverdag, du selv kan planlægge?

    ?Vi er anerkendte i branchen og oplever stor efterspørgsel på vores produkter, så du får virkelig mulighed for at præge og udbygge vores fremtidige salg,? fortæller administrerende direktør Peter Biltsted.

Interesseret? Så læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye sælger.

Indrykket: 28-01-2020 11:44:11
Ansøgningsfrist: 30-01-2020 00:00:00
Leder til regnskabsenhed i Gældsstyrelsen - Middelfart
Gældsstyrelsen
Fyn
5500 Middelfart
GældsstyrelsenLeder til regnskabsenhed i Gældsstyrelsen - Middelfart

Gældsstyrelsen

Til konsolideret regnskabsenhed søges leder til en nyoprettet stilling. Har du en stærk regnskabsmæssig faglighed, et godt personligt drive og kan du sætte retning, når opgaverne af og til er mange? Så er du måske vores kommende leder til regnskabsenheden i Middelfart.

Du sikrer at regnskabsaflæggelsen i Gældsstyrelsen er korrekt og af høj kvalitet Med reference til underdirektøren, får du ansvaret for Gældsstyrelsens regnskabsaflæggelse. Det er en opgave der stiller store krav til din faglighed, dit engagement og dine samarbejdsevner. Du vil indgå i en travl hverdag i en alsidig regnskabsenhed, og vil få ledelsesansvaret for enhedens 7 medarbejdere.

Som leder bliver dine vigtigste ansvarsområder følgende:

  • Sikre den månedlige regnskabsgodkendelse for Gældsstyrelsens del af § 38-regnskabet.
  • Sikre at Gældsstyrelsens regnskabsforvaltning bygger på en forankret og effektiv governance-struktur.
Gældsstyrelsen
Indrykket: 27-01-2020 15:14:34
Ansøgningsfrist: 17-02-2020 00:00:00
Field Sales Engineer ? skudmontagespecialist til byggebranchen
ITW Construction Products ApS
Fyn
5500 Middelfart
ITW Construction Products ApS
Field Sales Engineer ? skudmontagespecialist til byggebranchen

ITW Construction Products ApS, Middelfart

Vil du stå i spidsen for at udvikle og fastholde omsætningen for Paslode og SPIT skudmontage? Er du selvstændig og vedholdende og samtidig en person, der kan begå sig på alle niveauer i en organisation? Har du flair for struktur og er god til at prioritere dine opgaver? Så er det dig, vi er på udkig efter til vores nye stilling som Field Sales Engineer.

Du tilbydes et spændende og alsidigt job i en international virksomhed, hvor du bliver en del af en ambitiøs salgsafdeling med rig mulighed for at få et stort ansvar og indflydelse på udformningen af vores vækststrategi i Danmark. I stillingen som Field Sales Engineer får du ansvaret for at sikre gennemførelse af aktiviteter omkring skudmontage i hele Danmark.

ITW Construction Products ApS
Indrykket: 27-01-2020 09:34:51
Ansøgningsfrist: 24-02-2020 00:00:00
Assistent
Louis Nielsen A/S
Fyn
5500 Middelfart
Louis Nielsen A/S
Assistent

Louis Nielsen A/S, Middelfart

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Indrykket: 24-01-2020 16:14:33
Ansøgningsfrist: 21-02-2020 00:00:00
Regnskabsfunderet økonom til Gældsstyrelsen i Middelfart
Gældsstyrelsen
Fyn
5500 Middelfart
GældsstyrelsenRegnskabsfunderet økonom til Gældsstyrelsen i Middelfart

Gældsstyrelsen

Vil du arbejde med økonomi og har du en stærk regnskabsmæssig ballast? Er du samtidig løsningsorienteret og motiveret af at skabe fremdrift? Så søg denne stilling og bliv vores nye kollega i kontoret for Økonomi.

Vi søger en regnskabsfunderet økonom, som skal bidrage til økonomiopfølgning, controller-opgaver og udarbejdelse af kvartals- og årsregnskab.

Du får en central rolle i at bidrage til kerneopgaverne i kontoret for Økonomi. Du kommer til at arbejde med opgaver af forskellig karakter herunder:

  • Budgetopfølgning på indtægtskonti på finansloven, herunder kvalificering af prognoser på baggrund af data fra produktionen.
  • Bidrage til kvartalsregnskab, årsregnskab og årsrapportering til Skatteministeriets departement.
  • Bidrage til opfølgning på månedlige afstemninger.
Gældsstyrelsen
Indrykket: 24-01-2020 12:26:44
Ansøgningsfrist: 12-02-2020 00:00:00


søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland