1607 job i Region Syddanmark 34 job i dette område
1607 job i Region Syddanmark 34 job i dette område
Equipment & Tooling Manager, Assembly
MHI Vestas Offshore Wind
Fyn
5330 Munkebo
MHI Vestas Offshore Wind
Equipment & Tooling Manager, Assembly

MHI Vestas Offshore Wind, Lindø

Do you have experience with equipment and tooling design, and would you like to use your expertise in a dynamic and ambitious organisation? Do you have an improvement-oriented mindset combined with excellent stakeholder management skills?

You will be responsible for developing new equipment and tooling solutions for the Global Supply Chain Management organisation (GSCM). As a part of the Supply Chain Engineering Assembly (Nacelle, Hub, Power Conversion Module), you will identify potential improvement areas and needs for new tools and equipment along the value chain in GSCM, but also in interfacing organisations.

MHI Vestas Offshore Wind
Indrykket: 21-09-2020 12:14:32
Ansøgningsfrist: 19-10-2020 00:00:00
Fast sundhedsfaglig plejer søges til pasning af ung mand i Munkebo på Fyn
Psykiatri Plus A/S Centre
Fyn
5330 Munkebo
Hartmanns A/SFast sundhedsfaglig plejer søges til pasning af ung mand i Munkebo på Fyn

Hartmanns A/S søger for Psykiatri Plus

Til Psykiatri Plus, søger vi en stabil ildsjæl, der har lyst, overskud og evner til at gøre en positiv forskel inden for psykiatrien og helt konkret kan indgå i et fast team til pasning af en ung mand sidst i 20´erne, som efter en bilulykke har pådraget sig rygmarvsskade, der har gjort ham lam fra halsen og ned.

Borger bor i eget hjem og har brug for hjælp til alt hele døgnet og året rundt. Han har tracheostomi og er permanent bruger hjemmerespirator. Derudover har han ADHD og OCD.

Borger skal have fuld hjælp til personlig pleje, af- og påklædning, forflytninger med lift og vendinger i sengen, anretning og opvask samt hjælp til at spise og drikke i løbet af døgnet. Hjælp til tøjvask en gang om ugen og hjælp til rengøringsopgaver i de rum, der benyttes i det daglige. Borger har brug for hvile i løbet af dagen, og sover sporadisk, men ikke længe ad gangen.

Indrykket: 21-09-2020 08:14:32
Ansøgningsfrist: 16-10-2020 00:00:00
Head of HR til international salgs- og produktionsvirksomhed på Fyn
FJ Industries A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Laigaard & Partners ApSHead of HR til international salgs- og produktionsvirksomhed på Fyn

Laigaard & Partners ApS søger for FJ Industries i Ferritslev

? med industriel HR-erfaring og ung moderne tilgang til opgaven

Virksomheden ønsker at løfte HR-arbejdet til et andet niveau, såvel inden for udvikling, talent management som i de administrative processer.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver en del af ledergruppen og får reference til CEO som forventer, at du proaktivt udarbejder en HR-strategi, eksekverer og driver forandringerne og processerne i tæt samarbejde med ledelsen, hvor dit arbejde skal understøtte virksomhedens samlede strategiske plan.

Ledersparring og udviklingssamtaler, trivselsundersøgelser, people reviews, succession-planlægning, ansættelseskontrakter, lønfacilitering, lønsamtaler, deltagelse i overenskomstmøder og exit-samtaler vil ligeledes blive en del af din hverdag.

Indrykket: 16-09-2020 15:14:31
Ansøgningsfrist: 14-10-2020 00:00:00
Greenhouse Gardener (f/m/d)
Futrue GmbH
Fyn
5290 Marslev
VertanicalGreenhouse Gardener (f/m/d)

Vertanical, Marslev

We are looking for a Greenhouse Gardener (f/m/d) that provides assistance aimed at helping Vertanical Denmark Aps achieve its organizational objectives. The Greenhouse gardener will assist the Cultivation Manager in the daily operations of the greenhouse, and will ensure the high-quality standards in the greenhouse and check the health of plants.

 • As a Greenhouse Gardener you conduct daily care and maintenance of plants from mother plants to harvest
 • You are involved in all cultivation related production steps
 • Maintenance of a clean production area and facility at all times, including routine cleaning of equipment and infrastructure is in your responsibility

We offer you a varied, challenging job with exciting tasks and a broad spectrum of creative possibilities! We offer an innovative environment for professional development with short decision-making paths and the freedom to break new ground!

Indrykket: 16-09-2020 09:14:31
Ansøgningsfrist: 14-10-2020 00:00:00
STOK Emballage søger Danmarks bedste interne sælgere
STOK Emballage
Fyn
5550 Langeskov
Jobindex A/S
STOK Emballage søger Danmarks bedste interne sælgere

Jobindex A/S søger for STOK Emballage i Langeskov

Grundet en meget positiv udvikling og en kraftig vækst i STOK Emballage K/S, søger vi 2 interne sælgere, der evner at brænde igennem til kunderne på telefonen.

Dine primære opgaver vil være opsøgende salg og salg til eksisterende kunder samt mødebooking for vores eksterne salgsteam via telefon.

De daglige opgaver:

 • Kontakte eksisterende og potentielle kunder pr. telefon
 • Sælge on the fly
 • Skaffe møder til sælgere
 • Via produktkendskab, hjælpe kunderne til den rigtige løsning
Jobindex A/S
Indrykket: 15-09-2020 15:17:51
Ansøgningsfrist: 29-09-2020 00:00:00
Business Process Specialist
MHI Vestas Offshore Wind
Fyn
5330 Munkebo
MHI Vestas Offshore Wind
Business Process Specialist

MHI Vestas Offshore Wind, Munkebo

Do you have excellent understanding of business processes and outstanding stakeholder management skills? Would you like to become part of an ambitious organization that always strives to do better?

You will be responsible for establishing and developing business methods, procedures and deployment within our Global Supply Chain Management (GSCM) organization, in which you will also support functional process development and roll out. In addition, you will be an important point of contact for internal stakeholders regarding GSCM processes, procedures and changes.

You will also be responsible for:

 • Taking the lead in drawing and deploying business processes for the GSCM area
 • Securing a high level of quality in process documentation for the GSCM area
 • Securing GSCM process interface to other business areas (e.g. CSO, CMO, COO), and alignment of cross-functional business processes
MHI Vestas Offshore Wind
Indrykket: 15-09-2020 14:38:29
Ansøgningsfrist: 13-10-2020 00:00:00
Financial Controller
Marius Pedersen A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
KARSBERG – rekruttering og headhuntingFinancial Controller

KARSBERG ? rekruttering og headhunting søger for Marius Pedersen i Ferritslev

Vil du være en del af økonomi-teamet i en af Danmarks førende miljøvirksomheder?

Brænder du for regnskab, og evner du at gennemskue en spændende men kompleks virksomhed og skabe det finansielle overblik? Vil du være med til at videreudvikle økonomifunktionen i en stabil og veldrevet dansk virksomhed, der har en unik markedsposition og er førende inden for sit felt?

Med direkte reference til økonomidirektøren bliver du en del af virksomhedens bogholderi- og regnskabsteam med 17 engagerede medarbejdere på hovedkontoret i Ferritslev på Fyn. Du indgår i et mindre controllerteam, der udover dig består af fem dygtige og kompetente kolleger, som har ansvaret for at levere rapportering og analyser til organisationen i henhold til fastsatte deadlines.

Indrykket: 10-09-2020 10:24:56
Ansøgningsfrist: 08-10-2020 00:00:00
Salgs- & Bookingchef
Great Northern
Fyn
5300 Kerteminde
Great NorthernSalgs- & Bookingchef

Great Northern, Kerteminde

Kan du udvikle og eksekvere en både lokal, national og international ?go-to-market?-strategi, der profilerer og sælger Great Northern og de unikke eksklusive produkter vi kan tilbyde?

Du er ambassadør for Great Northern både ude og hjemme. Ude skal du sikre Great Northerns positive kendskabsgrad og image i markederne så flest muligt søger mod de unikke oplevelser på Great Northern.

Hjemme skal du opbygge en professionel salgs-, marketing- & bookingafdeling, der sammen med den øvrige organisation udvikler og afvikler 5-stjernede aktiviteter og produkter, der begejstrer vores gæster og løfter toplinjen, så vi dermed sikrer den fremtidige udvikling af Great Northern.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være følgende:

 • Ledelse og personaleledelse iht. vores retningslinjer, strategi og kernefortælling
 • At sikre en 5-stjernet kvalitet via vores servicekoncepter og klare procedurer
Indrykket: 09-09-2020 15:28:58
Ansøgningsfrist: 07-10-2020 00:00:00
Receptionist
Great Northern
Fyn
5300 Kerteminde
Great NorthernReceptionist

Great Northern, Kerteminde

Vil du være med til at give den gode gæsteoplevelse på et resort i international særklasse, hvor både gæster og medarbejdere oplever noget helt unikt og glæder sig til at komme igen?

Pr. 1. oktober eller hurtigst muligt derefter, søger vi til vores reception en receptionist, der kan sikre, at vores gæster oplever den bedst mulige service og hjælp.

Hovedfunktionen og formålet med stillingen er at varetage de daglige opgaver i receptionen og udøve det bedst tænkelige værtskab for alle vores gæster - både personligt og telefonisk.

Herunder vil dine opgaver omfatte:

 • Ansvaret for tlf. omstilling
 • Servicere vores golfgæster, medlemmer, spa- og hotelgæster
 • Salg af ophold til forretningsrejsende og leisure samt information om Great Northern
Indrykket: 09-09-2020 13:44:09
Ansøgningsfrist: 07-10-2020 00:00:00
Customer Service Co-ordinator, barselsvikariat
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/S
Customer Service Co-ordinator, barselsvikariat

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Vil du have en afvekslende arbejdsdag med masser af kundekontakt, og trives du i et internationalt arbejdsmiljø? Så kan du være den kollega, vi søger til vores Nordic Sales-afdeling.

Vi søger en Customer Service Co-ordinator, og med den retning vi har sat mod nye væksteventyr, kan vi godt love dig, at det bliver både spændende og givende at være med i vores team. Stillingen er et barselsvikariat med opstart 15. november 2020 og ca. et år frem.

De primære arbejds- og ansvarsområder:

 • Professionel håndtering af alle ordrer og henvendelser fra KRUUSEs kunder, samarbejdspartnere og kolleger
 • Aktivt medvirke til at opnå eller overgå salgsbudget og afdelingens KPI?er
 • Indhentning af produktinformationer i samarbejde med relevante personer samt videregive disse til kolleger
JØRGEN KRUUSE A/S
Indrykket: 08-09-2020 15:14:32
Ansøgningsfrist: 06-10-2020 00:00:00
Tjener til Great Northern ? Restaurant EAT
Great Northern
Fyn
5300 Kerteminde
Great NorthernTjener til Great Northern ? Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig tjener på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT ? er det dig?

Vi leverer høj, personlig service fra morgen til aften. I tæt samarbejde med dine kollegaer i køkkenet, baneservice og restauranten får du mulighed for at være med til at præge stilen i restauranten hvor ambitionerne er høje.

Arbejdsopgaver:

 • Servicering af restaurantens gæster inde såvel som ude
 • Yde service af høj kvalitet gennem hele dagen med særligt fokus på gode oplevelser med sans for smag og detaljer
Indrykket: 04-09-2020 11:24:55
Ansøgningsfrist: 02-10-2020 00:00:00
Kok til Great Northern ? Restaurant EAT
Great Northern
Fyn
5300 Kerteminde
Great NorthernKok til Great Northern ? Restaurant EAT

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golfresort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en dygtig kok på fuldtid, der kan levere og kan være med til at sikre at gæsternes oplevelse kulminerer i Restaurant EAT ? er det dig?

Med udgangspunkt i høje kvalitetsstandarder løfter vi samlet i bestræbelserne på, at vores gæster i Restaurant EAT altid får en sublim madoplevelse på hele skalaen ? fra den hurtige frokost til den større gourmetmenu.

Køkkenet har sine rødder i det nordiske og franske køkken med moderne og klassiske retter. Du vil arbejde med mange forskellige teknikker og råvarer af høj kvalitet. Vi bestræber os på at lave alt fra bunden og benytter i høj grad de gode lokale råvarer fra Kerteminde-egnen og resten af Fyn.

Indrykket: 04-09-2020 11:21:20
Ansøgningsfrist: 02-10-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland