2622  job i Region Syddanmark

top job

Scientist for the Psychiatry Department Odense
Region Syddanmark
Fyn
5000 Odense C
Research fellow (post-doc) in stem-cell based translational Psychiatry

The Department of Psychiatry, Odense is looking for highly motivated, talented, and experienced research fellow for the Patients centered Laboratory of Translational Psychiatry. Researchers interested in cell based cutting-edge techniques for modeling and studying psychiatric disorders are strongly encouraged to apply.

Are you interested to join an interdisciplinary team working in an innovative stem cell laboratory? Would you like to be a part of a creative team developing pioneering stem-cell based techniques for modeling and studying mental health and psychiatric disorders? Would you like to make a difference for patients? Then we offer meaningful work in an exciting working environment. The stem cell laboratory for translational Psychiatry at the Research Unit at the Department of Psychiatry, Odense are looking for an experienced, committed and motivated laboratory technician for applying cutting edge stem cell technology, organizing the daily work in the lab, developing and establishing new and advanced methods contributing to solving the riddle of the neurobiology of psychiatric diseases.
Indrykket: 28-01-2020 20:00:23
Ansøgningsfrist: 29-02-2020 00:00:00
Studiejob i Aabenraa
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi tilbyder

En mulighed for at kickstarte din karriere under studiet med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring.

I Sydbank tror vi på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed banken. Vi fokuserer på at få dygtige kandidater, der ser en mulighed for at tage første skridt på en spændende karrierevej i Sydbank.
Indrykket: 28-01-2020 16:32:52
Ansøgningsfrist: 31-12-2020 00:00:00
Holdformand til Vejdrift i Syd- og Sønderjylland
Arkil A/S
Syddanmark
6500 Vojens
Vil du have en alsidig og udfordrende hverdag i en vækstende entreprenørvirksomhed med gode kolleger, hvor samarbejde og trivsel sættes højt? Arkil Vejservice i Hammelev, har travlt og mangler en erfaren, selvstændig, ansvarsfuld og medarbejdende holdformand.

Sæt dit aftryk på vejdrift i Syd- og Sønderjylland
Du bliver en del af Arkil Vejservice, der er førende inden for privat vejservice. Vi udfører services på en lang række statslige og kommunale vejstrækninger i hele landet ved bl.a. at holde grønne områder rene og ryddelige samt vedligeholde veje m.v.

En afvekslende og ansvarsfuld hverdag
I forbindelse med dit eget daglige arbejde kommer du til at assistere formanden med udførsel af daglige opgaver, hjælpe med disponering af opgaver, daglig kontakt til personale og opfølgning på udført arbejde indenfor vejdrift, skilte m.m. samt mindre entreprenøropgaver.

Kan du svare ja til nedenstående, kan du meget vel være på vej til Arkil Vejservice i Hammelev:

- Du har relevant praktisk erfaring inden for området (vejdrift, grøn drift, anlægsgartner eller entreprenørbranchen).
- Du kan arbejde selvstændigt.
- Du har talent for planlægning og prioritering.
- Du er proaktiv, samarbejdsorienteret, har et godt humør og gå-på-mod.
- Du kan motivere dine medarbejdere og er en dygtig planlægger med godt overblik.
- Du kan IT på brugerniveau.
Indrykket: 28-01-2020 14:26:26
Ansøgningsfrist: 28-02-2020 14:25:00
CNC-programmør / CNC-Programmierer
BENTELER Automotive Tønder A/S
Syddanmark
6270 Tønder
Krav:
• Uddannelse som industriel mekaniker eller skæremekaniker
• Minimum 3 års erfaring med CNC-bearbejdning
• Grundlæggende viden om CAD-programmer CATIA eller lignende
• Klar til fleksibel arbejdstid
• Beherske enten dansk, tysk eller engelsk

Jobbeskrivelse:
• Programmering og betjening af CNC-maskiner
• Opsætning af produkter
• Behandling af aluminiumdele
• Lidt vedligeholdels- og reparationsarbejde
• Sikre overholdelse af kvalitetsstandarder iht IATF

Voraussetzungen:
• Ausbildung zum Industriemechaniker, Zerspanungsmechaniker
• CNC-Bearbeitungserfahrung von mindestens 3 Jahren
• Grundkenntnisse in CAD-Programmen CATIA oder ähnlichem
• Bereit für flexible Arbeitszeiten
• Beherrsche entweder Dänisch, Deutsch oder Englisch

Arbeitsbeschreibung:
• Programmierung und Bedienung von CNC-Maschinen
• Einrichten verschiedener Produkte
• Behandlung von Aluminiumteilen
• Kleine Wartungs- und Reparaturarbeiten
• Qualitätsstandards befolgen

Indrykket: 28-01-2020 09:18:50
Ansøgningsfrist: 29-02-2020 09:17:00
Team Leader til produktion, Jels
JKS A(S
Syddanmark
6600 Vejen
Har du lyst til at blive en del af et af verdens største brands inden for kvalitets trægulve? Kender du til produktion af træ, møbler eller lign., og har du enten et par års erfaring som leder eller lysten og evnerne til at tage springet ind i din første rolle som leder i en produktion? Så er dette måske den oplagte mulighed for dig.

Jobbet som Team Leader for produktionen af Layers omfatter både ledelsesopgaver, LEAN relaterede opgaver, men også operationelle opgaver, hvor man indgår på linjen sammen med de nuværende 2 kolleger. Layers bliver på nuværende tidspunkt produceret i et mindre produktionsafsnit, men den skal snarligt flyttes pga. den øgende efterspørgsel. En del af produktionen vil blive outsourced i en begrænset periode med henblik på at opbygge kapaciteten på fabrikken i Jels.
Indrykket: 23-01-2020 21:31:53
Ansøgningsfrist: 28-02-2020 21:30:00
Stifinder til Kolding Sygehus
Region Syddanmark
Syddanmark
6000 Kolding
Har du de menneskelige egenskaber og den rette indstilling til, at give vores patienter og pårørende tryghed og service på patienternes sygehuse, Sygehus Lillebælt (Kolding Sygehus) – så er det måske dig, der bliver vores næste stifinder.

En af vores dygtige stifindere har valgt nye udfordringer, så derfor søger Patient- og servicesekretariatet en empatisk stifinder med et højt servicegen, som vil engagere sig 100 pct. i jobbet til gavn for vore patienter, pårørende og samarbejdspartnere på Kolding Sygehus.
Indrykket: 23-01-2020 20:49:22
Ansøgningsfrist: 06-02-2020 00:00:00
Asfaltformand til stort maskinhold
Arkil A/S
Syddanmark
6500 Vojens
Vil du være en del af en god, lokal afdeling i en landsdækkende organisation?
Hos Arkil Asfalt i Skrydstrup får du en hverdag med høj frihedsgrad til at udføre dine projekter, de fleste i lokalområdet.

Stort maskinhold
Som formand for et stort maskinhold, har du ansvaret for et hold med ca. 6-7 specialarbejdere til større og mindre asfaltprojekter for både offentlige og private kunder, primært i det sydjyske område.

Din udfordring er at bevare overblikket i en travl hverdag og både holde fokus på det projekt, du er i gang med, men samtidig også have blikket rettet mod kommende projekter og planlægningen af disse.
Har du brug for sparring, står resten af afdelingen klar til at dele deres erfaring med dig.
Indrykket: 21-01-2020 14:26:40
Ansøgningsfrist: 17-02-2020 14:25:00
Fuldtidsansat til Fleggaard Aventoft søges
Fleggaard
Syddanmark
6200 Aabenraa
Fleggaard søger en dygtig og velorganiseret medarbejder til vores butik i Aventoft. Som person er du stabil, smilende og besidder gode købmandsegenskaber. Og disse egenskaber forstår du at omsætte så kunderne altid er i fokus, og dermed får den bedst mulige oplevelse.
Indrykket: 20-01-2020 11:39:10
Ansøgningsfrist: 28-02-2020 11:37:00
Finansøkonomer til praktik januar 2021
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi søger finansøkonomer til praktik januar 2021

I et praktikforløb i Sydbank giver vi dig et bredt fagligt fundament, for at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karriere som privatrådgiver.

Du kan søge praktikplads over hele landet, og når du søger, skal du være opmærksom på den geografiske placering i praktikperioden, som er:
• Område Aarhus-Aalborg: Aarhus, Vejlby-Risskov, Højbjerg
• Område Midtjylland: Herning
• Område Østjylland: Horsens, Vejle
• Område Vestjylland: Varde, Esbjerg, Skjern
• Område Kolding: Kolding, Fredericia, Haderslev
• Område Sønderjylland: Sønderborg, Gråsten, Padborg, Tønder, Aabenraa
• Område Fyn: Odense, Faaborg, Svendborg
• Område Sjælland: Korsør, Ringsted, Sorø, Slagelse, Næstved, Køge, Holbæk, Roskilde, Bornholm
• Område Hovedstaden: Glostrup, Frederiksberg, Ballerup, Amager, Kgs. Nytorv, Hellerup, Hørsholm, Hillerød, Lyngby, Greve

Du har også mulighed for at komme i praktik i vores online afdeling - Direkte Ung - som ligger i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.
Indrykket: 14-01-2020 12:21:33
Ansøgningsfrist: 30-04-2020 12:21:00
IT-driftschef til Sydbank
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Har du lyst til at stå i spidsen for et professionelt IT-driftsteam i en af Danmarks største banker? Brænder du for at levere stabil IT-drift og arbejde med ITIL processer og kvalitetssikring? Så er jobbet som IT-driftschef på Sydbanks hovedsæde i Aabenraa måske det rigtige for dig.

Som leder af IT-driften kommer du til at arbejde med drift af både infrastruktur og applikationer. Lige nu er hovedvægten på applikationsdrift, men vi er ved at in- source store infrastrukturområder og derfor kommer ansvaret også til at omfatte drift af alt fra end-user computing, storage systemer til mange af de applikationer, der anvendes i Sydbank.

Vi har netop gennemført en strukturændring i IT-service hvor IT-drift er placeret, med det formål at opprioritere og kvalitetsudvikle dette område. Sammen med dit team af kompetente specialister bliver du omdrejningspunktet for den fremadrettede udvikling indenfor IT-drift, og vigtig bidragsyder til udviklingen af hele IT-service afdelingen. Det betyder bl.a. at vi målrettet kommer til at arbejde med at videreudvikle vores processer herunder Incident Managenemt, Change Management, Problem Management, Event Management m.m.
Indrykket: 14-01-2020 12:19:57
Ansøgningsfrist: 16-02-2020 12:19:00
Smed
Dansk Affald A/S
Syddanmark
6500 Vojens
Dansk Affald A/S søger en smed/landbrugsmaskinmekaniker til vedligeholdelse og reparationer samt udvikling af vores produktionsmaskiner.

Virksomheden beskæftiger 28 medarbejdere.

Jobbet:

- Reparationer og forebyggende vedligeholdelse af transportbånd og sorteringsmaskiner
- Opbygning og installering af nyindkøbte maskiner
- Hydraulikfejlfinding på pressere og ramper
- Fremstille sliddele og reservedele til maskiner
- Mindre reparationer af kørende materiel, herunder truck og læssemaskine
Indrykket: 14-01-2020 09:21:11
Ansøgningsfrist: 31-01-2020 09:20:00
Kunderådgivere til Pensionsområdet i Haderslev
ATP
Syddanmark
6100 Haderslev
ATP
Kunderådgivere til Pensionsområdet i Haderslev

ATP

Kan du bidrage til de gode kundeoplevelser?

Opgaverne indebærer primært rådgivning af vores kunder via telefon og sagsbehandling af digitale henvendelser til ydelsesområdet Pension. I sektionen vil du gradvist oparbejde et stort vidensniveau inden for folke- og førtidspension, og du skal være indstillet på at gennemgå en del undervisning og træning i starten af din ansættelse.

Du skal være forandringsparat og fleksibel i din indstilling til opgaverne, der skal løses på arbejdspladsen. Du er også en dygtig kommunikator, som evner at formidle komplekse regler på en kundevenlig måde.

ATP
Indrykket: 28-01-2020 15:14:33
Ansøgningsfrist: 09-02-2020 00:00:00


søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland