2617  job i Region Syddanmark
Sales & Relations Manager
JKS A(S
Syddanmark
7000 Fredericia
Trinity søger møde- & konferencemarkedets stærkeste newbizz sælger til at styrke kundeplatformen – er det dig? Vil du være med til at skabe oplevelser udover det sædvanlige for kunderne? Vil du være en del af en virksomhed, der arbejder med Værtskab i Særklasse og vil gøre Trinity til: Det bedste sted at være, når du skal være væk hjemmefra?

Om jobbet

Med reference til vores salgs- og udviklingschef får du ansvaret for at tiltrække nye kunder og styrke kundeplatformen gennem B2B newbizz i hele Danmark. Forretningsområderne er: møder, kurser og konferencer samt Hotel, Celebration og Events.

Du skal være med til at optimere de interne processer. Du får ansvar for realisering af de opsatte salgs- og platformsmål i forretningsplanen. Du medvirker til udvikling af salgskampagner og attraktive produkter samt sikrer gennemførelse og implementering af disse i tæt samspil med Trinitys ledelse. Du indgår som medlem af teamet i konferenceafdelingen, receptionen og celebration-/eventmedarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil indbefatte:

- 100% målrettet newbizz canvas salg
- Relationsarbejde i de netværk og events, der forventes at kunne generere salg
- Videreformidling af feedback fra kunderne til en positiv udvikling/produkter
- Ugentlig rapportering til ledelsen
Indrykket: 13-01-2020 16:30:12
Ansøgningsfrist: 31-01-2020 16:29:00
Teknisk Indkøber til Vedligeholdsafdelingen på Taulov Mejeri - Fredericia
Arla Foods
Syddanmark
7000 Fredericia
Arla Foods
Teknisk Indkøber til Vedligeholdsafdelingen på Taulov Mejeri - Fredericia

Arla Foods, Fredericia

Besidder du en stor teknisk indsigt, og gemmer du på en lille købmand inden i , så er her muligheden for at udfordre dem begge.

Arla Foods

?Du vil blive en del af et stort hold kompetente og dedikerede vedligeholdsfolk, der sætter en stor ære i at holde Taulov Mejeri kørende på den sikkerhedsmæssige, kvalitetsmæssige og økonomisk mest ansvarlige måde. Det hele foregår i en venlig og imødekommende tone, så trivsel og verdensklasse vedligehold kommer til at gå hånd i hånd? siger Senior Maintenance Manager Lars Hoelgaard.

De primære arbejdsopgaver er:

 • Gen-/bestilling af reservedele
 • Varemodtagelse og registrering
 • Vedligehold af stamdata m.m.
Arla Foods
Indrykket: 28-01-2020 13:14:34
Ansøgningsfrist: 25-02-2020 00:00:00
Maskinmesterpraktikant
Carlsberg Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
Carlsberg Danmark
Maskinmesterpraktikant

Carlsberg Danmark, Fredericia

Er du under uddannelse til maskinmester? Og ønsker du at komme i praktik i en international virksomhed med en unik historie og stærke brands? Så læs videre her.

Som praktikant hos Carlsberg får du indblik i, hvordan nogle af Danmarks stærkeste brands og mærkevareprodukter bliver til på vores bryggeri i Fredericia.

Vi tilbyder 9 måneders værkstedspraktik, hvor du vil blive en del af vores vedligeholdelsesafdeling, der sørger for at produktionsanlægget fungerer.

Vi starter værkstedspraktikforløb for maskinmestre i uge 16 2020.

Du bliver tilknyttet en erfaren medarbejder, som du kan sparre med undervejs og som du løbende holder samtaler med, hvor I har fokus på din udvikling og dine opgaver.

Carlsberg Danmark
Indrykket: 27-01-2020 09:14:32
Ansøgningsfrist: 23-02-2020 00:00:00
Kontorelev
Carlsberg Danmark
Syddanmark
7000 Fredericia
Carlsberg Danmark
Kontorelev

Carlsberg Danmark, Fredericia

Carlsberg Danmark A/S søger kontorelever. Vi giver dig en bred, administrativ 2-årig uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at du kommer tæt på nogle af Danmarks og verdens største brands. Vi lægger stor vægt på at give dig en god introduktion til hele vores danske forretning ? til gengæld forventer vi en aktiv og nysgerrig deltagelse fra dig.

Du vil i din elevtid være i 2 afdelinger hos Carlsberg i Fredericia med 12 måneder i hver. På den måde får du prøvet og set en bred vifte af de opgaver der findes i en FMCG (Fast Moving Consumer Goods) organisation. Du vil i din tid i de 2 afdelinger selv kunne skabe ansvarsområder og være med til at sætte barren for din egen udvikling. Vi vil naturligvis sørge for, at din oplæring i de administrative opgaver bliver grundig og alsidig.

Carlsberg Danmark
Indrykket: 27-01-2020 09:14:32
Ansøgningsfrist: 21-02-2020 00:00:00
Speditør/administrativ medarbejder
LEMAN A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
LEMAN A/S
Speditør/administrativ medarbejder

LEMAN A/S, Fredericia

Gør karriere i en af Danmarks mest succesrige transportvirksomheder

Vi har travlt i vores Road division og derfor søger vi nu en speditørassistent til at indgå i vores kontinent-team i Taulov, bestående af 38 personer som beskæftiger sig med både Import og Eksport til/fra kontinentet.

Ansvar og arbejdsopgaver

 • Daglig kundekontakt og kundepleje i ind- og udland
 • Kontakt til vores samarbejdspartnere
 • Fakturering og bogføring
 • Opfølgning på transporter
LEMAN A/S
Indrykket: 24-01-2020 16:14:33
Ansøgningsfrist: 21-02-2020 00:00:00
Optikerassistent
Spetzler Optik ApS
Syddanmark
7000 Fredericia
Spetzler Optik ApSOptikerassistent

Spetzler Optik ApS, Fredericia

Vil du se Fredericias borgere dybt i øjnene?

Er du vores nye assistent med flair for mode og stil, og er du frisk på at give vores kunder en usædvanlig god og personlig oplevelse, så er stillingen som optikerassistent måske noget for dig?

Stillingen er en fuldtidsstilling mellem 30-37 timer, og den ønskes besat hurtigst muligt.

Dine opgaver vil bl.a. være at møde kunderne som den første - med et smil. Du skal kunde rådgive kunderne om mode og trends og have øje for, hvad der klæder kundernes ansigstfacon. Du skal passe telefon og booke tider. Du skal være fingernem, og have lyst til at lære at tilpasse briller.

Indrykket: 24-01-2020 15:32:24
Ansøgningsfrist: 20-02-2020 00:00:00
Logistikassistentelev
Tibnor A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Tibnor A/S
Logistikassistentelev

Tibnor A/S, Fredericia

Vi søger en logistikassistentelev til vores 42.000 kvadratmeter store centrallager i Taulov, som er et af Europas største og mest moderne stållagre.

Uddannelsen tager 2 år, og gør dig i stand til at planlægge leveringer og holde styr på lagerbeholdningen. Du får et grundlæggende kendskab til logistik, som giver dig et godt afsæt til en fremtidig karriere.

Som logistikassistent elev får du en alsidig uddannelse, hvor vi garanterer:

 • Udfordringer i en dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed
 • Mulighed for personlig og faglig udvikling
 • En hektisk hverdag, hvor ikke to dage er ens
Tibnor A/S
Indrykket: 24-01-2020 15:26:42
Ansøgningsfrist: 20-02-2020 00:00:00
Kunderservicemedarbejder DLG Direkte - barselsvikariat
DLG
Syddanmark
7000 Fredericia
DLGKunderservicemedarbejder DLG Direkte - barselsvikariat

DLG, Fredericia

Vil du være en del af et serviceminded og dedikeret team, der gør vores yderste for at levere ?lidt ekstra??

DLG Kundeservicecenter i Fredericia er DLG?s landsdækkende kundeservicecenter, hvor vi modtager ordrer fra vores kunder i hele Danmark og yder professionel service.

Vi søger en fuldtidsansat barselsvikar til vores kundecenter, som er opdelt i grupper med hver deres administrative område. Du skal primært være en del af vores Support-gruppe. Derudover skal du kunne indgå i vores Kundeserviceteam, når der er behov for det. Du vil få en tæt kontakt til mange af dine kolleger i andre afdelinger.

Kundeservicecenteret er åbent fra kl. 7.00 til 18.00 alle hverdage, og du skal således forvente, at arbejdstidsophør kan være til kl. 18.00 en dag om ugen. Stillingen er på 37 timer om ugen.

Indrykket: 24-01-2020 15:14:34
Ansøgningsfrist: 10-02-2020 00:00:00
Produktkonsulent til salg af kvægmineraler
Vilofoss
Syddanmark
7000 Fredericia
VilofossProduktkonsulent til salg af kvægmineraler

Vilofoss, Fredericia

Vil du være en del af et dynamisk team i en international virksomhed? Har du fagligheden til at sælge kvægmineraler, og brænder du for både salget og fagligheden? Så har Vilofoss stillingen til dig.

Vi har travlt og søger en produktkonsulent til rådgivning af og salg til kvægproducenter. I Vilofoss bliver du en del af et dynamisk team i en international virksomhed med moderne produktionsfaciliteter til produktion af kundetilpassede vitamin- og mineralblandinger.

Der er tale om fagligt salg, hvor vi lægger vægt på, at kvægproducenten får den optimale løsning, hvilket betyder, at der ofte udarbejdes kundespecifikke blandinger. Du skal derfor indhente oplysninger om kundens produktion og derefter udarbejde og optimere den korrekte mineralblanding.

Indrykket: 24-01-2020 14:20:09
Ansøgningsfrist: 14-02-2020 00:00:00
Projektledere til anlægsprojekter i Danmarks transmissionsnet
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Projektledere til anlægsprojekter i Danmarks transmissionsnet

Energinet, Fredericia

Vær med til at præge, hvordan vi udvikler og udbygger det danske eltransmissionsnet og hvilke løsninger, vi vælger. Som projektleder får du mulighed for at bringe dine projektledelsesmæssige og tekniske kompetencer i spil ved at lede komplekse modnings- og etableringsringsprojekter fra idé til overlevering til drift.

Energinet

Det er dit ansvar at lede modnings- og reinvesteringsprojekter, kommunikere med projektdeltagere og styregruppe, skabe fremdrift i projekterne ? og ikke mindst sikre leverancer til rette tid, kvalitet og økonomi. Det indebærer, at du undersøger og planlægger omfanget af projektet, sikrer leverancen af de nødvendige økonomiske og tekniske analyser og sikrer udarbejdelse af design, budgetter og business case.

Energinet
Indrykket: 23-01-2020 10:38:02
Ansøgningsfrist: 16-02-2020 00:00:00
SAP HRM-domænearkitekt til design og implementering af nye løsninger
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
SAP HRM-domænearkitekt til design og implementering af nye løsninger

Energinet, Fredericia

Vil du med på en spændende SAP HRM-rejse på en af Syddanmarks største it-arbejdspladser? Som vores nye SAP HRM-domænearkitekt spiller du en nøglerolle i at sikre optimal understøttelse og videreudvikling af SAP i en koncern med en stor samfundsmæssig betydning.

Energinet

Du er med fra idé over design til implementering af nye løsningerne, hvor du i et tæt samarbejde med dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere er med til at sikre brugervenlige og værdiskabende løsninger. Du er overordnet ansvarlig for design og arkitektur af alle løsninger i HRM-porteføljen og skal gennem aftaler med eksterne konsulenter og serviceudbydere sikre en optimal drift og videreudvikling af løsningerne.

Energinet
Indrykket: 23-01-2020 10:29:55
Ansøgningsfrist: 16-02-2020 00:00:00
Erfaren profil til rolle som Scrum Master og Release Manager
Energinet
Syddanmark
7000 Fredericia
Energinet
Erfaren profil til rolle som Scrum Master og Release Manager

Energinet, Fredericia

Vi søger til et nyoprettet job en kollega til at varetage rollen som Scrum Master på SAP-udviklingsopgaver, samtidig med at du håndterer release-processerne for vores SAP-løsning.

Dine vigtigste succeskriterier i jobbet er derfor, at du kan være styrende på processen ? hvad enten det drejer sig om

Energinet
 • At facilitere Scrum-processen og bidrage til koordinering og prioritering af opgaver, samtidig med at du kigger frem og planlægger kommende sprint.
 • At lede Change Advisory Board-møder samt lede og koordinere go-live-aktiviteter, herunder deployment-planer og koordinering af ressourcer med interne og eksterne leverandører.
 • At identificere, afklare og eskalere mulige problemer, som kan påvirke release-aktiviteter.
Energinet
Indrykket: 23-01-2020 10:14:32
Ansøgningsfrist: 06-02-2020 00:00:00


søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland