1478 job i Region Syddanmark 131 job i dette område
1478 job i Region Syddanmark 131 job i dette område
Privatrådgiver
Sydbank A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Har du lyst til en karriere i et spændende markedsområde, hvor du kan gøre en stor forskel, har du her muligheden for et job med rigtig gode udviklingsmuligheder. Vi søger en kompetent og inspirerende stedfortræder/souschef til Sydbank i Fredericia.

Som stedfortræder vil du have dine egne kunder, og du vil også få en vigtig rolle i filialen som sparringspartner for filialdirektøren og faglig coach for filialens 5 øvrige privatrådgivere. Du vil i høj grad være med til at præge udviklingen i afdelingen, og stillingen kan samtidig være et trin i et lederudviklingsforløb.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen – og nu mangler vi dig som en del af teamet i Fredericia.
Om jobbet

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver og coach, der kan skabe tætte relationer, høj kundetilfredshed og bidrage til det positive samarbejde i teamet. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Samtidig brænder du for at tage ansvar for at hele filialen lykkes som et team. Du gør en forskel for vores kunder – og for dine kolleger i teamet. Dine primære opgaver bliver at:

• have ansvaret for egen, men reduceret kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
• sikre at det samlede team løbende udvikler sig og oplever succes
• facilitere feedback og træning samt koordinere indsatser og opgaver i privat-team’et
• arbejde med nye kunder for løbende at udvide filialens kundeportefølje
• planlægge og deltage i rådgivnings- og salgsaktiviteter, fx gå-hjem-møder og events
• indgå i løbende dialog om din personlige plan for din fortsatte udvikling
Om dig

Du brænder for at give unikke kundeoplevelser og du er uddannet finansøkonom, finansbachelor eller har en traditionel bankuddannelse. Din hidtidige karriere har givet dig stærke kompetencer til rådgivning af privatkunder indenfor bolig, pension og investering. Du trives med at være opsøgende i dialogen med kunderne, og du ved hvor vigtigt det er at være tilgængelig for kunderne.

Derudover er du en god rollemodel, der tænker ”vi” fremfor ”jeg”. Du motiveres af rollen som stedfortræder og har succes med at coache og inspirere dine samarbejdspartnere.

Da du har mange sideløbende opgaver, får du brug for både et godt overblik og en struktureret arbejdsform. Endelig er det meget vigtigt, at du er en teamplayer, der kan lide at hjælpe andre.
Indrykket: 30-06-2020 16:41:15
Ansøgningsfrist: 02-08-2020 23:59:00
Erfaren erhvervsrådgiver
Sydbank A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at skabe gode kundeoplevelser og være synlig lokalt? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Fredericia måske det rigtige for dig.

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere og kunder i branchen.

Om jobbet

Vi søger en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som erhvervsrådgiver får du din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder og bliver kundernes sparringspartner. Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som erhvervsbank i Fredericia.

Du kommer til at referere til filialdirektøren i Fredericia, og du vil samtidig opleve, at du indgår i et stærkt team af erhvervsrådgivere og specialister i Kolding og i hele Sydbank.

I Sydbank er engagement og dygtighed utrolig vigtigt, og vi vægter et positivt arbejdsklima, hvor der er plads til læring, udvikling og store ambitioner.

Om dig

Vi forestiller os, at du allerede arbejder som erhvervsrådgiver og har nogle års erfaring med dig i bagagen. Vi leder efter en kollega, som matcher Sydbanks værdier og er ivrig efter at gøre en forskel.

- Du har lyst til nye udfordringer i en erhvervsbank med stærke værdier, spændende ambitioner og tæt tilknytning til lokalområdet.
- Du har flair for og erfaring med opsøgende arbejde og udadvendte aktiviteter, ligesom du brænder for at deltage i netværk og være synlig lokalt.
- Din rådgivning er kendetegnet ved at være kompetent, proaktiv og behovsorienteret.
- Du er resultatorienteret, positiv og udadvendt og i stand til at opbygge stærke relationer.
- Dit kreditmæssige håndværk er i orden, og du formår at anvende din dygtighed til god kunderådgivning.
- Du er udviklingsorienteret og en god kollega, som bidrager positivt i hverdagen - gerne med humor og god energi.
Indrykket: 30-06-2020 16:40:03
Ansøgningsfrist: 26-07-2020 23:59:00
Talehørekonsulent/audiologopæd til Specialrådgivningen
Region Syddanmark
Syddanmark
7000 Fredericia
Specialrådgivning til børn og unge med høretab 0-18 år søger en talehørekonsulent/audiologopæd, som kan varetage rådgivningsforløb for skolebørn og unge samt småbørn med høretab med hovedvægt på rådgivning på skolebørnsområdet.
Indrykket: 26-06-2020 19:41:16
Ansøgningsfrist: 09-08-2020 23:59:00
Ambulantsygeplejerske til Lokalpsykiatrien
Region Syddanmark
Syddanmark
7000 Fredericia
Lokalpsykiatri Fredericia, er en del af psykiatrisk afdeling Vejle. Vi samarbejder i ældre teamet, med Vejle, Fredericia, Kolding, Billund, Middelfart, Nordfyn samt Assens kommuner. Vi er et team bestående af Psykiater, specialspykolog, sygeplejerkser samt sekretær. I lokalpsykiatrien, er vi ca 35 medarbejdere fordelt på Demensklinik, OPT samt Almen team.

Du bliver tilknyttet, et antal patienter primært i 1-2 kommuner – vi afløser hinanden i ferie perioder – der er ligeledes et tæt samarbejde med Demensklinikken samt sengeafsnit for ældre i Vejle. Der kan forekomme afløsning på sengeafsnit i Vejle samt de andre lokalpsykiatrier. Samtaler er primært i lokalpsykiatrien, der er dog også behov for hjemmebesøg.

En stor del af behandlingen gives indenfor veldefinerede pakkeforløb. Der arbejdes ud fra forskellige behandlingsmæssige forståelses rammer. Med den kognitive terapeutiske referenceramme, som det fælles faglige fundament.
Indrykket: 22-06-2020 17:34:56
Ansøgningsfrist: 23-07-2020 23:59:00
Elektriker, der kan sætte strøm til Danmarks elbiler
EL:CON A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
EL:CON A/S
Elektriker, der kan sætte strøm til Danmarks elbiler

EL:CON A/S, Fredericia

I EL:CON ønsker vi at fremme grøn energi, og vi tror på, at det skal være nemt at køre elbil. Sammen med Clever arbejder vi for at gøre en forskel for elbilmarkedet ved opsætning af ladeløsninger i hele landet. Tror du også på en grønnere fremtid, og vil du være med til at realisere vores mission?

Som en del af Clever-samarbejdet kører du ud til kunder, hvor du sørger for professionel installering af opladningsløsninger til deres elbiler og sikrer gode kundeoplevelser. Da vi har mange forskellige kunder, vil du opleve en varieret hverdag, hvor du servicerer både private, erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor.

EL:CON A/S
Indrykket: 02-07-2020 12:43:30
Ansøgningsfrist: 30-07-2020 00:00:00
Matematikunderviser
FGU Trekanten
Syddanmark
7000 Fredericia
FGU TrekantenMatematikunderviser

FGU Trekanten, Fredericia

Dygtig og engageret underviser søges til FGU i Fredericia

FGU Trekanten er en ny institution, etableret 1. august 2019. Den Forberedende Grunduddannelse er en helt ny uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller et job.

FGU Trekanten søger en kompetent matematikunderviser, som har lyst til at være med til at fortsætte udviklingen af vores nye uddannelse.

Vi søger en dygtig underviser, primært til matematikundervisning på PGU sporet, og gerne andre relevante fag som eksempelvis DSA, dansk eller naturfag.

Indrykket: 02-07-2020 12:18:58
Ansøgningsfrist: 29-07-2020 00:00:00
Serviceelektrikere
EL:CON A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
EL:CON A/S
Serviceelektrikere

EL:CON A/S, Fredericia

Vil du arbejde med installation af data, forsikringsopgaver, spjældopgaver, eller har du lyst til at blive serviceelektrikeren, der tager sig af mindre byggepladser?

I vores serviceafdeling varetager vi en række forskellige opgaver, og der er derfor mulighed for at arbejde med nedenstående opgavetyper efter dine ønsker og kompetencer:

  • Fiberinstallation og fejlfinding på udstyr ved privat- og industrikunder
  • Forsikringsopgaver for flere forskellige selskaber
  • Spjældopgaver for lokale og store, landsdækkende kunder
EL:CON A/S
Indrykket: 02-07-2020 11:14:33
Ansøgningsfrist: 30-07-2020 00:00:00
Operations Manager
Fredericia Furniture A/S
Syddanmark
7000 Fredericia
Fredericia Furniture A/S
Operations Manager

Fredericia Furniture A/S

Vil du være en del af Fredericias succes og arbejde med et af de stærkeste brands i møbelindustrien? Så har du muligheden nu!

Som Operations Manager er det din overordnede opgave at sikre en optimal drift og udvikling af funktionerne produktion, kvalitetskontrol, lager, varemodtagelse og forsendelse.

Du har ansvar for arbejdsplanlægning og kapacitet i overensstemmelse med de andre funktioner i Supply Chain.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

  • Ledelse og udvikling af medarbejderne
  • Optimering af interne arbejdsprocesser
  • Kapacitetsstyring
Fredericia Furniture A/S
Indrykket: 02-07-2020 09:41:10
Ansøgningsfrist: 29-07-2020 00:00:00
Konsulent til kunde- og betalingsområdet
Bankdata
Syddanmark
7000 Fredericia
BankdataKonsulent til kunde- og betalingsområdet

Bankdata, Frederica

Har du erfaring med basis og betalingsløsninger, og vil du bygge videre på din faglige ekspertise i en af Danmarks største IT-virksomheder inden for finanssektoren?

Som konsulent i Bankdata yder du en vigtig service for og support til andre specialister i branchen og træder ind i en hverdag, der hele tiden byder på nye faglige udfordringer.

Som en del af en supportfunktion går din dag helt konkret med at yde service omkring vores basis- og betalingsområde. Du er sammen med resten af teamet tovholder på dine sager, og når en kunde henvender sig med et spørgsmål, en fejl eller en anden type udfordring, er du klar til hurtigt og præcist at spore dig ind på problemstillingen og finde frem til en løsning.

Indrykket: 02-07-2020 00:16:04
Ansøgningsfrist: 28-07-2020 00:00:00
Compliance & Contract Manager
DLG
Syddanmark
7000 Fredericia
DLGCompliance & Contract Manager

DLG, Fredericia

Opbygning samt vedligeholdelse og udvikling af DLG Group?s compliancefunktion.

DLG-koncernen er godt på vej med at opbygge en Group compliancefunktion på tværs af koncernen inden for områderne konkurrenceret, GDPR, sanktioner, anti-korruption, hvidvask, Group Code of Conduct og Supplier Code of Conduct.

Du er uddannet jurist med minimum 3-5 års erfaring, gerne som in-house jurist i en international koncern. Du har erfaring med compliance, og særligt erfaring med konkurrenceret og/eller GDPR er en stor fordel.

Som person arbejder du selvstændigt, analytisk og struktureret og har fokus på at skabe fremdrift og følge dine opgaver til dørs. Med din stærke faglighed, løsningsorienteret personlighed og gode forretningsforståelse evner du at kombinere compliancemæssige krav og kommercielle/operationelle processer i en international koncern.

Indrykket: 01-07-2020 13:14:32
Ansøgningsfrist: 29-07-2020 00:00:00
Energiske job- og karriererådgivere til Min A-kasse i Aarhus og Fredericia
Min A-kasse
Syddanmark
7000 Fredericia
Min A-kasseEnergiske job- og karriererådgivere til Min A-kasse i Aarhus og Fredericia

Min A-kasse

Brænder du for at yde målrettet vejledning og karriererådgivning, der giver vores medlemmer et godt afsæt til det næste job? Kan du understøtte høj medlemstilfredshed og tænke udvikling? Så tilbyder vi en spændende mulighed for at arbejde med relevant og effektfuld beskæftigelsesindsats.

Vi opruster vores vejledning og karriererådgivning i Aarhus og Fredericia og søger 3 job- og karriererådgivere, der sammen med dygtige kolleger, vil være med til at styrke vores beskæftigelsesindsats og bidrage til vores høje medlemstilfredshed.

I rollen som job- og karriererådgiver er dine primære opgaver at afholde samtaler, møder og workshops med vores ledige medlemmer. Afsættet kan både være lovbestemt vejledning og egentlig karrieresparring med afsæt i medlemsbehov og -ønsker.

Indrykket: 01-07-2020 10:38:57
Ansøgningsfrist: 29-07-2020 00:00:00
Scrum Master
DLG
Syddanmark
7000 Fredericia
BrinchPartners

Brinch & Partners recruiting on behalf of DLG Group in Fredericia or Aarhus

Scrum Master

Would you like to be the agile frontrunner in an organisation starting the agile journey, and do you love to be responsible for creating environments where teams can grow, form and perform? Then this role as Scrum Master at DLG could be your next challenge, where you get the chance to tackle an important role in involving the business in building an agile and fastmoving culture.

As a Scrum Master in DLG, you will be the agile and passionate frontrunner in the organization. You will play a key role in implementing agile processes for the implementation of the S/4 programme as well as for parallel, minor solution enhancements. As such, your primary responsibility will be to establish an environment, where the teams can form, grow and perform.

Brinch & Partners
Indrykket: 01-07-2020 00:16:04
Ansøgningsfrist: 27-07-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland