2515 job i Sønderjylland 102 job i dette område
2515 job i Sønderjylland 102 job i dette område

topjob

Gymnastikhøjskolen i Ollerup søger ny pedel med stærke kompetencer inden for elektrikerfaget
Gymnastikhøjskolen i Ollerup
Fyn
5762 Vester Skerninge
Gymnastikhøjskolen i Ollerup Gymnastikhøjskolen i Ollerup søger ny pedel med stærke kompetencer inden for elektrikerfaget

Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Vester Skerninge

Gymnastikhøjskolen i Ollerup er en højskole, der driver både lange og korte højskolekurser. Som skole har vi også udlejningsvirksomhed, ligesom vi arbejder på at udvide højskolens aktiviteter i vores store Arena og på dens tilhørende udearealer.

Som medarbejder på Gymnastikhøjskolen har du foruden fagspecifikke kompetencer også en naturlig relationel tilgang til mennesker. Du formår gennem ord, færdighed og respekt at skabe udvikling hos den enkelte, fællesskabet og skolen. Det er med andre ord vigtigt for os, at uanset hvilke opgaver man primært er ansat til, så har man som medarbejder et fælles ansvar sammen med kollegaer, elever og kursister om at lykkes.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Lærer til Asgaard-Sødinge Skole
Fonden Asgaard-Sødinge
Fyn
5750 Ringe
Fonden Asgaard-Sødinge Lærer til Asgaard-Sødinge Skole

Fonden Asgaard-Sødinge, Ringe

Vi søger en uddannet folkeskolelærer til en fast stilling på 34 timer i vores interne skole med tiltrædelse pr. 1. januar 2023.

Ligeledes søger vi en uddannet folkeskolelærer til barselsvikariat med tiltrædelse pr. 1. februar 2023.

Fonden Asgaard-Sødinge er et socialpædagogisk opholdssted med intern skole. Vores interne skole er godkendt til 23 elever i alderen 7-18 år. Skolen tilbyder undervisning med socialpædagogisk støtte både for eksterne elever og for opholdsstedets børn og unge. Eleverne er normaltbegavede børn og unge med faglige, sociale og følelsesmæssige vanskeligheder.

Arbejdet på skolen rækker ud over det traditionelle folkeskolearbejde. Ud over den skolefaglige undervisning møder skolens tværfaglige personale eleverne der hvor de er, følelsesmæssigt og socialt, og støtter elevens udvikling, så eleven tilegner sig sociale kompetencer og udvikler muligheden for at få en uddannelse.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Logistik-, salg- og supportmedarbejder
Hybridgenerator ApS
Fyn
5792 Årslev
Hybridgenerator ApS Logistik-, salg- og supportmedarbejder

Hybridgenerator ApS, Nr. Lyndelse

Fra vores kontor i Nr. Lyndelse får du en alsidig og varieret hverdag, når du skal samarbejde med salgsafdelingen og eksisterende kunder. Som logistik-, salg- og supportmedarbejder bliver din primære opgave at planlægge leveringer og transport af vores lejeflåde til det meste af Europa.

Ligeledes vil du få til opgave, fra kontoret, at holde styr på og supportere vores kunder, der har lejet HybridGeneratorer. Herunder, i en vis grad, afhjælpe tekniske problemer i marken og sælge yderligere maskiner. Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dig i kundens sted, og via telefonen kan forstå kundens behov.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Administrativ Sales Supporter
Løgismose A/S
Fyn
5672 Broby
PeopleLink Administrativ Sales Supporter

PeopleLink søger for Løgismose A/S i Broby

Professionel ordrehåndtering og servicering af kunder i dagligvarehandlen.

Som Sales Supporter i Løgismose vil du sammen med dine kolleger i afdelingen supportere salgsorganisationen ved at yde en professionel service overfor kunder og leverandører samt bidrage til at sikre et korrekt og effektivt vare- og ordreflow gennem systemerne.

Du bliver en del af Sales Operations-teamet bestående af tre dygtige og servicemindede medarbejdere, som alle har reference til afdelingslederen. Teamet varetager mange forskelligartede opgaver forbundet med salg og indkøb af både handelsvarer og varer fra egen produktion.

Blandt dine vigtigste opgaver er:

 • Vedligeholdelse og berigelse af produkt- og kundestamdata
 • Håndtering af salgs- og indkøbsordrer
 • Daglig koordinering og kommunikation på tværs af interne afdelinger
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
FGU Syd- og Midtfyn søger en uddannelsesleder pr. 1.3 2023
FGU Syd- og Midtfyn
Fyn
5600 Faaborg
FGU Syd- og Midtfyn FGU Syd- og Midtfyn søger en uddannelsesleder pr. 1.3 2023

FGU Syd- og Midtfyn, Faaborg, Ringe og Svendborg

Vil du være med til at lave uddannelse for unge, så de oplever, at det giver mening at gå i skole og deres motivation øges, fordi de trives og kan mestre opgaverne.

FGU Syd- og Midtfyn søger en uddannelsesleder, som forstår og kan håndtere kompleksiteten i arbejdet med at udvikle indholdet i uddannelsestilbuddet til en mangfoldig ungegruppe.

Dine opgaver og ansvarsområder vil bl.a. omfatte pædagogisk/didaktisk ledelse

 • Arbejde med elevernes læring og trivsel med afsæt i den vitaliserende tænkning og kvalificeret selvbestemmelse og den helhedsorienterede undervisning.
 • Udvikle måder og struktur for at arbejde systematisk med undervisningsobservation, sparring og feedback.
 • Udvikle og vedligeholde et sundt og attraktivt læringsmiljø med fokus på trivsel, fremmøde og de gode overgange på alle 3 skoler.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Produktionschef
Aabo-Ideal A/S
Fyn
5600 Faaborg
Puls Human Relations ApS Produktionschef

Puls Human Relations ApS søger for Aabo-Ideal A/S i Fåborg

Trives du i krydsfeltet mellem ledelse af et større, dedikeret produktionsteam og fokus på høj produktionskvalitet? Forstår du at arbejde med optimering af end-to-end processer, der sikrer den gode kundeoplevelse og garanterer den højeste kvalitet? Så er det måske dig, der er vores næste produktionschef.

Du vil blive ansvarlig for hele operationsområdet: Fra produktionsplanlægning til PTA, indkøb til lager og selvfølgelig selve fremstillingen af vores industrianlæg. Ydermere har du ansvaret for, at vores anlæg leveres i den ønskede kvalitet, og at hele processen er kvalitetssikret.

En væsentlig del af din ledelsesopgave er at sætte retningen i dagligdagen. Samtidig skal du sikre, at hele teamet udvikles og at kontinuerlige forbedringer fremmes, i takt med vores fortsatte vækstrejse.

Puls Human Relations ApS
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Konsultationssygeplejerske søges
Lægerne i Østergade I/S - Katrina Starklint & Søren Thornhøj
Fyn
5750 Ringe
Lægerne i Østergade I/S - Katrina Starklint & Søren Thornhøj
Konsultationssygeplejerske søges

Lægerne i Østergade I/S - Katrina Starklint & Søren Thornhøj, Ringe

Lægerne i Østergade i Ringe søger ny sygeplejerske til en stilling på ca. 33-35 timer om ugen.

Vores sygeplejersker har selvstændige konsultationer, både alm. laboratoriearbejde, men også kontrol og opfølgning af vores patienter med kroniske sygdomme. Arbejdet er meget alsidigt, da mange arbejdsfunktioner i vores klinik er lagt ud til sygeplejerskerne.

Der er afsat tid til daglig supervision af de patienter, sygeplejersken ønsker at konferere. Arbejdsopgaver kan udover kroniker-konsultationer være alt fra laboratoriearbejde (blodprøver, EKG-m.m.), gynækologiske kontroller, simple øjen- og øreproblematikker, vaccinationer samt deltagelse i akutfunktionen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Skadeleder/projektleder
Polygon DB
Fyn
5550 Langeskov
Polygon DB Skadeleder/projektleder

Polygon DB, Langeskov

Har du et ønske om at være den bedste til det, du gør, så søger vi en skadeleder, der vil fungere som projektleder i vores afdeling i Langeskov.

Som skadeleder får du arbejdsopgaver inden for området skadeservice. Skadeserviceopgaver omfatter typisk renovering efter brand-, vand-, hærværks- og stormskader.

Dine daglige opgaver indeholder blandt andet sagsstyring, styring af økonomi, udarbejdelse af elektroniske rapporter samt dialog via Scalepoint, mail, Navision og In4mo. Projektlederrollen indeholder koordinering af fx eksterne håndværkere i forbindelse med større skader.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Dieseltekniker/mekaniker intern og ekstern
BU Power Systems Denmark ApS
Fyn
5750 Ringe
BU Power Systems Denmark ApS
Dieseltekniker/mekaniker intern og ekstern

BU Power Systems Denmark ApS, Ringe

Vil du arbejde specialiseret med motorer i en stilling, der kombinerer den nyeste teknik med elektronisk fejlfinding? Og vil du have en hverdag i en virksomhed, hvor din udvikling ikke går i tomgang?

BU Power Systems Denmark er et firma under tyske BU Power Group, som er verdens største private Perkins-distributør og specialister inden for Perkins dieselmotorer ? og ansvarlig for det danske marked. Derfor er vi vores professionelle kunders faglige ekspert, når det kommer til teknisk vejledning og reparation.

Dine opgaver:

 • Selvstændig vedligeholdelse, fejlfinding, reparation af mobile og stationære dieselmotorer.
 • Deltage løbende på vore professionelle kurser på vort træningscenter i Tyskland.
 • Kunderådgivning i henhold til de tekniske opgaver.
BU Power Systems Denmark ApS
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Fabrikschef
DOT A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Comentum ApS Fabrikschef

Comentum ApS søger for DOT A/S i Ferritslev

DOT A/S er markedsleder inden for varmforzinkning i Skandinavien. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling med øget forretningsomfang og indtjening, og hertil kan lægges, at man gennem de seneste par år har opkøbt et antal virksomheder.

Jobbet rummer ansvaret for logistik, planlægning, produktion, vedligehold og investeringer, og dit fokus vil være på hele tiden at forbedre og optimere fabrikken. Der er lige dele fokus på produktionsflow og proces, og den tekniske kompetence og forståelse, der skal til for at drive tingene.

Du får det økonomiske ansvar for fabrikken. Fabrikken beskæftiger ca. 50 mand i 2 skift, og du får 3 mellemledere i reference. Foruden at betjene egne kunder i lokalområdet, indgår fabrikken som en del af koncernens samlede kapacitet, hvor man udveksler gods, der med fordel kan forarbejdes på andre fabrikker.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Socialpædagog på 32 timer søges til botilbud Green Care Svanninge
Green Care Group ApS
Fyn
5600 Faaborg
Green Care Group ApS Socialpædagog på 32 timer søges til botilbud Green Care Svanninge

Green Care Group ApS, Faaborg

Er du skarp på relationsarbejde, recovery-orienteret rehabilitering og VUM ? eller vil du arbejde på at blive det, så se med her?

Vi søger en pædagogisk uddannet kollega, da vi har fået flere borgere og derfor mangler et ekstra sæt hænder, der brænder for at støtte unge mennesker med særlige behov, til at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt i forhold til deres egne ønsker og behov.

Kan du se dig selv i relationsarbejdet med unge mennesker som har kognitive udfordringer og ser du også naturen som metode til at udvikle de unges færdigheder, så er det måske dig vi står og mangler.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Pressetekniker
FJ Industries A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
FJ Industries A/S
Pressetekniker

FJ Industries A/S, Ferritslev

FJ Industries A/S oplever stor ordretilgang, og søger derfor en pressetekniker til vores pulverpresafdeling.

Vores pulverpresafdeling består i dag 14 faste medarbejdere fordelt på 3 skift, hvor af de 6 er presseteknikere.

Som pressetekniker i vores pulverpresafdeling vil dine primære opgaver være:

 • at samle presseværktøjer til produktion.
 • indkøring af værktøjer til produktion samt sikre den rette kvalitet via kvalitetskontrol.
 • adskille værktøjer og kontrollere for skader og slid efter produktion.
 • opsætning og klargøring af robotter til håndtering af emner efter presning samt programmering af robotter ved ændring af håndtering eller ved opstart af nye produkter.
FJ Industries A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Pump nye udfordringer ind i din karriere i en virksomhed med kvalitetsprodukter
Lykkegaard A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Temp-Team A/S Pump nye udfordringer ind i din karriere i en virksomhed med kvalitetsprodukter

Temp-Team A/S søger for Lykkegaard A/S i Ferritslev

Vi søger for Lykkegaard en kompetent Inventor-konstruktør med interesse for at blive en del af en succesfuld højkvalitetsvirksomhed. Du får direkte berøring med hele ordreflowet og får blandt andet følgende opgaver:

 • Ordrebehandling via mail
 • Tegningstilpasninger i Inventor
 • Udarbejdelse af produktionstegninger

Du bliver en del af en teknisk virksomhed, hvor alle er gode til at hjælpe hinanden og som noget helt naturligt ser løsninger frem for problemer, både ved arbejde på egen hånd og i tæt samarbejde med kolleger. De tilbyder dig et familiært miljø og rigtig gode rammer, hvor din indsats bliver værdsat.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Vikarer
Den Selvejende Institution Holbrogaard
Fyn
5600 Faaborg
Den Selvejende Institution Holbrogaard Vikarer

Den Selvejende Institution Holbrogaard, Faaborg

Vi har travlt og søger derfor vikarer, der kan træde til ved medarbejdernes kurser, ferier og sygdom.

Holbrogaard er et miljøterapeutisk og psykodynamisk behandlingssted, der tilbyder døgnbehandling til unge med begyndende personlighedsforstyrrelser, andre former for psykiatriske lidelser, samt børn og unge der har været udsat for traumatiserende hændelser.

Holbrogaard har plads til 10 børn og unge i alderen 12-18 år. Efter det 18. år er der mulighed for efterværn. Vi har desuden intern skole, hvor de fleste af de unge går.

Der vil være mulighed for vagter dag, aften, nat og weekend.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Økonomiassistent
Midtfyns Energi A/S
Fyn
5750 Ringe
Midtfyns Energi A/S Økonomiassistent

Midtfyns Energi A/S, Ringe

Har du lyst til at stå for for det daglige bogholderi i en forsyningsvirksomhed i rivende udvikling, hvor du samtidig bidrager til den grønne omstilling og udbredelsen af fjernvarme og elforsyning på Midtfyn?

Din primære arbejdsopgave bliver den daglige bogføring for vores 3 selskaber, men din dagligdag vil også være præget af, at du sammen med vores kundeservicemedarbejder indgår i et team, der løser mange forskellige administrative opgaver.

Din første tid hos os vil være præget af, at vi udvider fjernvarmenettet fra Ringe til Ryslinge, samt at vi fra 1. januar 2023 hjemtager afregningen af vores fjernvarmeforbrugere, der ellers har været varetaget eksternt. I denne forbindelse vil der være oprettelse af aftaler med forbrugerne, oprettelse i afregningssystemet samt pasning af vores telefon.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Teknisk designer til salgsafdeling
Aabo-Ideal A/S
Fyn
5600 Faaborg
Puls Human Relations ApS
Teknisk designer til salgsafdeling

Puls Human Relations ApS søger for Aabo-Ideal A/S i Faaborg

Motiveres du af at arbejde med 2D og 3D tegninger på systemniveau, så se her. Vi søger en teknisk stærk mekanisk konstruktør, som brænder for at tegne systemlayout for vores kunder, i tæt dialog med vores salgsteam.

Du bliver en del af et mindre team på 2 systemtekniske tegnere, som sammen med vores salgsteam, laver salgslayouts i tilbudsfasen for vores kunder. Layouts?ne danner grundlag for projektet, der efter salget er lukket overdrages direkte til vores tekniske projektafdeling. Det grundlag du tegner, arbejder vores projektafdeling med og videreudvikler herpå, til både projektet ? og senere i processen ? til produktionstegninger ? det hele med udgangspunkt i dit salgslayout.

En stor del af arbejdet foregår i dag som 2D tegninger, hvor vi på sigt vil tegne meget mere i 3D, for bedre at kunne visualisere anlægget for vores kunder.

Puls Human Relations ApS
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Souschef til Shell i Langeskov
Tcb Retail ApS
Fyn
5550 Langeskov
Tcb Retail ApS Souschef til Shell i Langeskov

Tcb Retail ApS

Vores dygtige forretningschef på Shell i Langeskov mangler en topmotiveret makker!

Vi leder efter en ny kollega, der skal være forretningschefens højre hånd. Du vil komme til at indgå i den daglige ledelse sammen med forretningschefen og du vil få dine egne ansvarsområder. Du skal deltage i realiseringen af butikkens salgsmål og være med til at skabe fortsat vækst.

Du er som person serviceminded og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det forventede. Du er udadvendt og fleksibel ? du er en fighter, der ved at det kræver hårdt og dedikeret arbejde at nå i mål. Det er naturligt for dig, at være med til at gå forrest og vise vejen som det gode eksempel i fht. kundeservice og standarter i butikken. Du deltager også i udvikling af den øvrige medarbejderstab, så vi tilsikre at hele teamet altid er top motiveret og klar.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Data-/GIS- og CAD-specialist til forsyningsbranchen
FFV Energi & Miljø A/S
Fyn
5750 Ringe
FFV Energi & Miljø A/S Data-/GIS- og CAD-specialist til forsyningsbranchen

FFV Energi & Miljø A/S, Ringe

Er du den administrative blæksprutte, der er samlingspunkt for håndtering af data i vores projektafdeling - Så er du måske vores nye data-/GIS- og CAD-specialist i FFV Energi & Miljø A/S.

Dine hovedopgaver bliver datahåndtering af alle nye ledningsanlæg med tilhørende komponenter samt vedligeholde og kvalitetssikre eksisterende ledningsdata for forsyningsområderne spildevand, vand og varme, med hovedvægt på spildevand.

Du bliver medansvarlig for udvikling af vores data-/GIS- og CAD-systemer, så systemerne lever op til lovgivningen og generelt på bedste vis understøtter projekt- og driftsafdelingernes arbejdsprocesser.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Sales & Category Manager til et af Danmarks stærkeste varemærker
Løgismose A/S
Fyn
5672 Broby
Foodjob Nordic
Sales & Category Manager til et af Danmarks stærkeste varemærker

Foodjob Nordic søger for Løgismose A/S i Broby

Løgismose søger nu en Sales&Category Manager. Vi søger dig, der har lyst til at tage et skridt op og være med på rejsen i Løgismose Food. Du har arbejdet med salg med kategoriindsigt og kategoristrategi, og du har kommerciel gennemslagskraft.

Se video om Løgismose A/S som arbejdsplads

Som Sales&Category Manager får du til opgave at realisere virksomhedens vækstpotentiale inden for Løgismoses kategorier, der spænder bredt inden for mejeri, kød, pålæg, convenience, drikkevarer, vin, kolonial, brød og kager, samt frost, så de unikke produkter sikres en optimal branding og kommerciel succes.

Virksomheden har en markant vision om smag, holdning og håndværk, og kendetegnes af en stærk kundeorienteret profil baseret på innovation og bæredygtighed. Den rette kandidat får ansvar for forretningskritiske kundekontrakter, samt indflydelse på sourcing, kategoristyring og kvalitetssikring.

Foodjob Nordic
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Rektor
Midtfyns Gymnasium
Fyn
5750 Ringe
Genitor ApS Rektor

Genitor ApS søger for Midtfyns Gymnasium i Ringe

Har du ambitioner for unges uddannelse og dannelse? Ser du værdien i et mindre gymnasium ? nu og i fremtiden? Motiveres du af at videreføre et højt fagligt niveau og at være en del af et gymnasium, hvor der er plads til, at både elever og medarbejdere kan være sig selv? Har du udsyn, samfundsinteresse og politisk tæft?

Så kan du komme til at stå i spidsen for et helt fantastisk, lokalt forankret gymnasium, der bobler af samhørighed og fællesskab.

Som ny rektor kommer du til at lede et moderne, udviklingsparat og velfungerende gymnasium med gode faciliteter og godt kollegaskab. Du bliver gymnasiets daglige leder med det overordnede ledelsesansvar for drift og udvikling af såvel pædagogiske som administrative opgaver. Du refererer til bestyrelsen, som du forventes at indgå i et tæt og konstruktivt samspil med.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Global Sourcing Specialist
Resolux ApS
Fyn
5853 Ørbæk
Resolux ApS Global Sourcing Specialist

Resolux ApS, Ørbæk

Do you want to contribute to the success of Resolux Group by qualifying our Global Sourcing and Purchasing fundament? Are you capable of utilize Sourcing synergies at intercompany level?

In reference to our COO, you will become part of our Sourcing and Purchasing team. You will play a significant role in contributing to our supplier handling and negotiations. By providing relevant and insightful supplier knowledge, you can identify pros and cons to our Sourcing strategy and make Resolux Group establish trustworthy partnerships within our Supply Chain.

You will focus on defining and executing Sourcing Processes and contribute with cost saving initiatives in collaboration with your team colleagues.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
CFO/Økonomichef til førende miljøvirksomhed
Marius Pedersen A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
Landau Headhunting CFO/Økonomichef til førende miljøvirksomhed

Landau Headhunting søger for Marius Pedersen A/S i Ferritslev

Kan du tage ansvaret for økonomifunktionen i en stor driftsorganisation? Er du en dygtig leder med menneskekendskab, gennemslagskraft og en naturlig interesse for forretningen? Formår du at hæve dig et niveau op og motivere og skabe resultater sammen med dine medarbejdere? Vil du udfordres og udvikles, og ønsker du en alsidig hverdag med stor indflydelse og frihed under ansvar? Kan du se dig selv brænde for at arbejde for øget genanvendelse og cirkulær økonomi? Og har du lyst til at få udfordret dine kompetencer i en markedsledende miljøvirksomhed med stærke værdier og en dynamisk organisation?

Du får det overordnede ansvar for økonomifunktionen, der tæller 20-22 medarbejdere. I direkte reference vil du have 5 personer, herunder fire finansielle controllere og en Accounting Manager, som er chef for ca. 15-17 ansatte i bogholderiet.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Værktøjsmagerlærling
FJ Industries A/S
Fyn
5863 Ferritslev Fyn
FJ Industries A/S
Værktøjsmagerlærling

FJ Industries A/S, Ferritslev

Interesserer du dig for teknik og innovation? Og vil du have en uddannelse, hvor du lærer at designe og opbygge produktionsværktøjer til industrivirksomheder?

Vores værktøjsafdeling i Ferritslev på Fyn fremstiller og reparerer værktøjer, måleskabeloner og fiksturer til vores afdelinger i Danmark og Sverige. Opgaverne varierer meget og du vil stifte bekendtskab med forskellige processer, såsom manuel og CNC styret spåntagende bearbejdning, sænkgnist, trådgnist, slibning, polering og hærdning.

Du får en fremtidssikret uddannelse, som kombinerer praktiske opgaver med teknisk teori og kammeratskab på skoleopholdene.

FJ Industries A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Klejnsmed ? få et job, hvor du hele tiden lærer nyt
Fyns Smedejerns Trapper A/S
Fyn
5672 Broby
Fyns Smedejerns Trapper A/S Klejnsmed ? få et job, hvor du hele tiden lærer nyt

Fyns Smedejerns Trapper A/S, Broby

Elsker du at få nye opgaver, fordi det gør dig klogere til næste gang? Og får du energi af, at alle arbejdsdage er forskellige?

Så hjælp os med at bygge specialtrapper og konstruktioner, du kan være stolt af.

  ?Det er fedt at genkende det, man har lavet rundt omkring i Danmark. Og det er sjovt at lave hver gang, fordi næsten alle opgaver er unikke,? siger Morten Madsen, Produktionschef.

Alle trapper er forskellige ? det bliver dine dage også
Du løser både opgaver alene og sammen med dine kolleger i vores produktionshal. Det afhænger af opgaven, og hvordan vi løser den bedst. Derfor vil du hver dag kunne lære noget nyt af vores 38 kloge hoveder.

Du kan både være nyudlært eller en erfaren smed, der vil udvikle sig. Hvis du i forvejen har fod på at svejse trapper, er det et plus. Og ellers lærer vi dig gerne op, trin for trin.

Er du klar til at steppe op?

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Procurement Trainee/Indkøbstrainee
JØRGEN KRUUSE A/S
Fyn
5550 Langeskov
JØRGEN KRUUSE A/S
Procurement Trainee/Indkøbstrainee

JØRGEN KRUUSE A/S, Langeskov

Er du klar til en spændende og stejl læringskurve med det bedste team i ryggen? Er du klar til at få hovedet fyldt op med ny viden og prøve det af i den virkelige verden i et dynamisk team, hvor du kommer til at elske mandage?

For at gøre dig så god som muligt, så får du lov til at komme rundt i andre afdelinger for at se, hvordan tingene hænger sammen i hele værdikæden. Så ved du nemlig, hvordan hele processen foregår, fra vi indkøber varerne, til de ender hos vores kunder.

De her områder kommer du til at arbejde med

 • Daglig disponering og indkøb af varer i Danmark og resten af verden
 • Opfølgning på indkøbsordrer og ordrebekræftelser
 • Booking af transport sammen med leverandører og speditører
 • Optimering og justering af supply forecast
JØRGEN KRUUSE A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Financial controller
SKAKO Concrete A/S
Fyn
5600 Faaborg
SKAKO Concrete A/S
Financial controller

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

Brænder du for regnskab og økonomistyring, og motiveres du af at sikre præcis og rettidig levering af regnskaber og rapportering? Måske du er revisor i dag, men går med tanker om at komme over på den anden side af skrivebordet ? til en dynamisk international virksomhed, hvor du aktivt tager del i arbejdet med rapportering og optimering af økonomiske processer på tværs af virksomheden?

Som financial controller bliver du en nøgleperson i forhold til at optimere processer og rapporterings- og analysesystemer med fokus på at skabe struktur og gennemsigtighed i data. Du bliver en vigtig sparringspartner for koncernens CFO og vil sidde i en central rolle med tæt kontakt til mange stakeholders rundt i forretningen.

I denne stilling har du mulighed for at opbygge, udvikle og definere din egen rolle i samarbejde med dygtige og ambitiøse kollegaer.

SKAKO Concrete A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Teamleder til lager
Resolux ApS
Fyn
5853 Ørbæk
Resolux ApS Teamleder til lager

Resolux ApS, Ørbæk

Brænder du for at få varerne ud ad døren til tiden og sikre det rigtige flow på lageret gennem det gode samarbejde, så søger vi en erfaren lager- og logistikassistent, der kan fungere i rollen som teamleder.

I tæt samarbejde med dine øvrige kolleger på lageret og i montagen vil du have ansvar for vareflowet på lageret fra varen modtages, til den skal sendes til kunden. Det er din opgave at sikre, at processerne på lageret er optimeret, så vi får en effektiv håndtering af varerne. Du bliver ansvarlig for, at varelageret stemmer samt den systemmæssige og fysiske opbygning af lageret samt at fordele opgaverne blandt dine kolleger samtidig med, at du selv deltager aktivt i opgaverne.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Financial Controller
FFV Energi & Miljø A/S
Fyn
5750 Ringe
Confidence Search ApS Financial Controller

Confidence Search ApS søger for FFV Energi & Miljø A/S i Ringe

FFV Energi & Miljø A/S er en 100 % kommunalt ejet forsyningsvirksomhed med 100 års historie bag sig. Vi søger konstant at udvikle os branchemæssigt, teknologisk og lokalt for at sikre optimal forsyningssikkerhed inden for vores områder: spildevand, vand, varme og renovation. Vores dagligdag er dedikeret til kunden.

Vi søger en Financial Controller til økonomiafdelingen, der trives med at både at tage ansvar for egne regnskaber, men også holder af de faste driftsmæssige regnskabsopgaver.

FFV Energi & Miljø er i en spændende forandringstid, og andre mere forretningsorienterede opgaver på sigt kan omfatte optimering og automatisering af processer, samt diverse analyser til at understøtte ledelsen og forretningen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Accounting assistant
SKAKO Concrete A/S
Fyn
5600 Faaborg
SKAKO Concrete A/S
Accounting assistant

SKAKO Concrete A/S, Faaborg

Har du mod på et job som accounting assistant på deltid 10-15 timer om ugen, hvor du også får mulighed for at blive en del af et godt team?

Som accounting assistant hos SKAKO A/S bliver du en del af et godt sammentømret team. Dine opgaver vil bestå af dels kreditorbogholderopgaver, og dels regnskabsmæssige ad hoc-opgaver. Et godt job, hvor den primære opgave er at foretage registrering af indgående leverandørfakturaer.

Dine opgaver

 • Registrering af indgående leverandørfakturaer i Dynamic Nav/Document Capture
 • Indlæsning fra fakturamail til Dynamic Nav
 • Varefaktura: Matche med indkøbsordre
SKAKO Concrete A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Customer & Category Analyst
Rynkeby Foods A/S
Fyn
5750 Ringe
Rynkeby Foods A/S
Customer & Category Analyst

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Kan du operere i krydsfeltet mellem nøglekunder, salg og marketing? Og kan du nikke til dette:

 • Du er en haj til at jonglere med data og forstår at omsætte dem til værdiskabende viden
 • Du er vant til at agere proaktiv sparringspartner og udfordrer gerne status quo
 • Du har erfaring med opbygning og udvikling af rapporteringsværktøjer

Så er du måske Rynkeby Foods? nye Customer & Category Analyst.

Vi tilbyder et spændende job med gode udviklingsmuligheder, i en virksomhed med stærke og kendte brands, hvor du får stor indflydelse på din hverdag, og hvor dine udfordringer skifter i takt med forretningens udvikling og behov.

Rynkeby Foods A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland