2071 job i Region Syddanmark 116 job i dette område
2071 job i Region Syddanmark 116 job i dette område

top job

SSA til barselsvikariat
Region Syddanmark
Fyn
5772 Kværndrup
Har du en ro der smitter af på andre? Og har du mod på det ansvar, der hører med til, at blive vores nye pædagog?
Indrykket: 12-11-2020 14:03:00
Ansøgningsfrist: 04-12-2020 23:59:00
Kvalitetskoordinator
Rynkeby Foods A/S
Fyn
5750 Ringe
Rynkeby Foods A/SKvalitetskoordinator

Rynkeby Foods A/S, Ringe

Hos Rynkeby Foods arbejder vi med ambitiøse kvalitets- og bæredygtighedsstrategier, og vi ser frem mod en travl periode med flere projekter med QA-involvering. Derfor søger vi en dygtig kvalitetskoordinator til en tidsbegrænset stilling i første omgang til og med juni 2021.

Du vil udføre dine opgaver i tæt samarbejde med afdelingens engagerede team på 4 medarbejdere, og det bliver dit ansvar at behandle kundehenvendelser og forespørgsler (interne/eksterne), inkl. reklamationsbehandling. Du vil ligeledes deltage i hygiejnekontroller og interne audits.

Du trives med afdelingens administrative opgaver, som bl.a. omfatter indhentning af og kontrol af dokumentation på f.eks. råvarer og emballager. Du får brug for et godt kendskab til fødevarelovgivning, særligt omkring mærkning og anprisninger, ligesom du behersker flydende engelsk i skrift og tale, da der vil blive kommunikation med internationale kollegaer og kunder/leveranderør.

Rynkeby Foods A/S
Indrykket: 01-12-2020 15:45:32
Ansøgningsfrist: 29-12-2020 00:00:00
Projektchef med overblik og stærke digitale kompetencer
Rynkeby Foods A/S
Fyn
5750 Ringe
Foodjob Nordic
Projektchef med overblik og stærke digitale kompetencer

Foodjob Nordic søger for kunde, Ringe

Foodjob Nordic søger nu en teknisk velfunderet og proaktiv Projektchef til Rynkeby Foods A/S i Ringe på Fyn.

Du får ansvar for ledelse og gennemførelse af virksomhedens tekniske investeringsprojekter E2E. Med til opgaven hører, at udarbejde og implementere digitale værktøjer til effektiv styring af virksomhedens investeringsprojekter og tekniske optimeringsprojekter End-to-End baseret på solid planlægning, valide data, effektiv opfølgning og kommunikation.

Projektchefen er med til sikre en funktionsdygtig og effektiv fabrik med fokus på digitalisering og ?Continuos Improvement? med høj oppetid, effektiv planlægning af projekter, implementering af nyt udstyr og optimeringsinitiativer på de rette platforme i samarbejde med det øvrige ledelsesteam. Du bidrager naturligt til fortsat reduktion af bl.a. energi, forbrugsstoffer og omkostninger generelt.

Foodjob Nordic
Indrykket: 01-12-2020 10:45:33
Ansøgningsfrist: 29-12-2020 00:00:00
Regnskabsassistent
Lotus Heating Systems A/S
Fyn
5550 Langeskov
Lotus Heating Systems A/SRegnskabsassistent

Lotus Heating Systems A/S, Langeskov

LOTUS i Langeskov/Fyn er en af Danmarks største leverandører af brændeovne og pejseindsatse. Virksomheden er veldrevet, velindtjenende og kendetegnet ved et stærkt brand i høj kvalitet og dansk design. LOTUS er en international virksomhed med kunder og leverandører i hele verden. Kunderne er primært professionelle fagbutikker i Europa.

Til økonomiafdelingen i Langeskov søges en dygtig, engageret og selvstændig regnskabsassistent til at understøtte vores kolleger i deres arbejde. Stillingen er normeret til 30 timer ugentligt.

Du vil få ansvaret for de daglige registreringer og vedligeholdelse af kunder, leverandører, løn for både timelønnede og funktionærer samt indberetninger af moms og lign. Ud over disse opgaver vil der løbende komme et antal mindre ad hoc-opgaver, der skal løses i samarbejde med dine kolleger.

Indrykket: 30-11-2020 14:45:32
Ansøgningsfrist: 15-12-2020 00:00:00
Souschef - Ringe
Lidl Danmark K/S
Fyn
5750 Ringe
Lidl Danmark K/S
Souschef - Ringe

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Indrykket: 28-11-2020 00:04:05
Ansøgningsfrist: 25-12-2020 00:00:00
Souschef - Ringe
jem & fix A/S
Fyn
5750 Ringe
jem & fix A/S
Souschef - Ringe

jem & fix A/S

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.

jem & fix A/S
Indrykket: 27-11-2020 09:08:33
Ansøgningsfrist: 18-12-2020 00:00:00
Financial Controller søges til spændende international koncern i Faaborg
Fyn
5600 Faaborg
ProSelectionFinancial Controller søges til spændende international koncern i Faaborg

ProSelection søger for kunde

Du bliver en del af en økonomiafdeling på i alt syv medarbejdere, hvor du med reference til virksomhedens regnskabschef vil blive ansvarlig for regnskabet for det danske selskab. Du vil derfor arbejde tæt sammen med virksomhedens tre bogholdere, som varetager det daglige bogholderi.

Dine opgaver vil være koncentreret omkring månedsafslutning og rapportering. Herudover vil du fungere som controller for produktionen, hvor du med analyser og controlling vil bidrage til at styrke økonomistyringen. Sidst men ikke mindst vil du fungere som sparringspartner for regnskabschefen i forhold til budget og rapportering, samt løbende deltage i optimering af processer og systemer. Dine opgaver er bl.a.:

 • Analyser
 • Budget
 • Controlling
Indrykket: 27-11-2020 09:02:41
Ansøgningsfrist: 22-01-2021 00:00:00
Intern salgskonsulent ? rådgivning og salg ? tekniske komponenter ? Ringe
Pronor Industriteknik A/S
Fyn
5750 Ringe
Pronor Industriteknik A/SIntern salgskonsulent ? rådgivning og salg ? tekniske komponenter ? Ringe

Pronor Industriteknik A/S

PRONOR IndustriTeknik as søger en fleksibel og kundeorienteret salgskonsulent til vores interne salgsafdeling i Ringe på Midtfyn. Du bliver en del af et team på samlet 12 medarbejdere i afdelingen, som yder teknisk rådgivning, service og reparation samt ekspedition af PRONORs kunder på Fyn og Sjælland.

Hovedopgaverne vil være følgende:

 • Teknisk rådgivning og salg primært indenfor: el- og automationsprodukter samt mekanisk tilbehør b.la. elmotorer, pumper, kuglelejer, koblinger, gear, kæde samt remme.
 • Ekspedition af kunder i butikken og via mail og telefon.
 • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning heraf.

Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.

Indrykket: 26-11-2020 10:45:33
Ansøgningsfrist: 14-12-2020 00:00:00
Vil du være en del af Fyns bedste håndværkerteam?
Midtfyns Totalservice A/S
Fyn
5672 Broby
Midtfyns Totalservice A/SVil du være en del af Fyns bedste håndværkerteam?

Midtfyns Totalservice A/S, Broby

Midtfyns Totalservice søger en dygtig modelsnedker og erfarne tømrere.

Vi har travlt og søger derfor dygtige håndværkere til ansættelse snarest muligt.

Vi søger en snedker til modelarbejde. Arbejdet består bl.a. af udarbejdelse af modeller til støbning af glasfiber og diverse værkstedsarbejde. Nøjagtighed og præcision er et must. Arbejdet vil primært være på vores værksted i Broby.

Desuden søger vi erfarne tømrere til bl.a. renoveringsopgaver, serviceopgaver og alle former for ombygninger på hele Fyn.

Indrykket: 20-11-2020 16:45:32
Ansøgningsfrist: 18-12-2020 00:00:00
Konstruktionschef
Aabo-Ideal A/S
Fyn
5600 Faaborg
Birn & Partners ApSKonstruktionschef

Birn & Partners ApS søger for Aabo-Ideal A/S i Faaborg

Er du en dygtig ingeniør, der kan lede gennem din faglighed, og kan du sætte retning for nye idéer og konceptualisering? Så er dette job måske dit!

Anlæggene indeholder utroligt mange spændende arbejdsområder indenfor konstruktion, og det er store og helt grundlæggende skridt, der skal tages de næste år.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Faglig ledelse og teknisk sparring
 • Udføre konstruktionsberegninger
 • 3D-konstruktion og parimetrisk modulopbygning samt integrering med ERP
Indrykket: 17-11-2020 14:45:32
Ansøgningsfrist: 15-12-2020 00:00:00
Project Manager
Aabo-Ideal A/S
Fyn
5600 Faaborg
Birn & Partners ApSProject Manager

Birn & Partners ApS søger for Aabo-Ideal i Faaborg

Har du lyst til at tage ejerskab af udvalgte kundeprojekter fra start til slut?

Som project manager bliver du en af nøglepersonerne i virksomhedens tekniske afdeling og på tværs af virksomhedens andre afdelinger. Du kommer til selvstændigt, og i samarbejde med andre afdelinger, at lede hele kundeprojektet fra overdragelse fra vores salgsafdeling til den endelige aflevering og overdragelse til kunden. Dette indebærer projektering, afstemning af detaljerne af grænseflader med kundens egen del af projektet, udarbejdelse af produktionsgrundlag, valg og indkøb af større komponenter, forsendelse, opstilling og indkøring samt endelig aflevering til kunden.

Du er den solide projektleder, der som en strategisk og troværdig købmand, formår at sætte retning og struktur på de projekter du har ansvaret for.

Indrykket: 17-11-2020 14:45:32
Ansøgningsfrist: 15-12-2020 00:00:00
Butiksassistent i jagt og outdoor-butik
Sie-Group ApS
Fyn
5550 Langeskov
Sie-Group ApSButiksassistent i jagt og outdoor-butik

Sie-Group ApS, Langeskov

Hos SIE-Hunting brænder vi for at give gode oplevelser til jagt og outdoor-folket. SIE-Hunting er en mindre forretning grundlagt i 2007 med placering i Langeskov på Fyn. SIE-Hunting har både en fysisk butik og en internetbutik, som forhandler både egne produkter af høj kvalitet, samt et exceptionelt udvalg af de bedste brands.

Med baggrund i dine personlige erfaringer med udstyr, ser du frem til at hjælpe vores kunder, så de med udgangspunkt i din rådgivning kan få det rigtige udstyr til deres naturoplevelser.

Ansvarsområder

 • Gennem dit personlige salg og engagement giver du dels vores kunder en super service og oplevelse, men fremstår også som et godt eksempel og en rollemodel for de øvrige medarbejdere.
 • Du tager selvstændigt initiativ til udvikling af den gode kundeoplevelse og salget i butikken
Indrykket: 16-11-2020 15:02:44
Ansøgningsfrist: 14-12-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland