2809 job i Sønderjylland 499 job i dette område
2809 job i Sønderjylland 499 job i dette område

top job

Studiejob i Aabenraa
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi tilbyder

En mulighed for at kickstarte din karriere under studiet med et studiejob i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa. Her kan du dygtiggøre dig og supplere din teoretiske faglighed med studierelevant erhvervserfaring.

I Sydbank tror vi på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne – og dermed banken. Vi fokuserer på at få dygtige kandidater, der ser en mulighed for at tage første skridt på en spændende karrierevej i Sydbank.
Om jobbet

Vi søger løbende kandidater til studiejobs indenfor regnskabsanalyse, procesoptimering, forretningsudvikling, kommunikation og marketing, økonomi, kapitalforvaltning, IT, jura og HR.

Opgaveindholdet vil være forskelligt afhængigt af, hvor i Sydbank studiejobbet tilbydes. Fælles er, at dygtiggørelse, udvikling og feedback vil være en del af din hverdag. Du vil opleve et selvstændigt ansvar for opgaveløsningen og en forventning om, at du bringer din teoretiske og metodiske faglighed i spil.

Arbejdstiden kan variere, men forventes i gennemsnit at være mellem 8 og 15 timer pr. uge. Vi er fleksible i forhold til studier og eksaminer og forventer det samme den anden vej. Der vil også i nogle studiejobs være mulighed for at arbejde fuldtid. Dette vil udelukkende være i perioder, som er undervisnings- og eksamensfrie, da Sydbanks holdning er, at dit studie har første prioritet.
Indrykket: 02-03-2021 15:33:47
Ansøgningsfrist: 31-12-2021 23:59:00
Godsdisponent til Importafdelingen
H. P. Therkelsen A/S
Syddanmark
6330 Padborg
H. P. Therkelsen A/S søger til snarlig tiltrædelse dygtig og engageret medarbejder.

Dine primære opgaver vil være:

Du vil indgå i et team af dygtige og engagerede disponenter, som sammen har til opgave at varetage alle disponerings- og instruktionsopgaver i relation til vores eksport-/importforretning, såsom:

- Disponering
- Instruktion til relevante kunder og kolleger
- Økonomisk ansvar og opfølgning på egne ture
- Div. ad hoc-opgaver

Indrykket: 01-03-2021 10:06:16
Ansøgningsfrist: 15-03-2021 23:59:00
Fleggaard Leasing søger koordinator til afdelingen for returbiler
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Fleggaard Leasing er på en vækstrejse, og til afdelingen for returbiler søger vi nu endnu en energisk og struktureret Remarketing-koordinator. I afdelingen har vi bl.a. ansvaret for de opgaver der følger med, når en leasingperiode stopper, herunder slutafregninger og salg af biler.
Indrykket: 26-02-2021 16:47:56
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 23:59:00
Chauffør til transport og nedsætning af minirenseanlæg
Watersystems A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Er du chauffør med god kørsels- og kranerfaring samt sans for kundeservice?
Trives du med skiftende arbejdstider under velordnede forhold?

Har du hænderne skruet rigtig på, god ordenssans og evner til at udføre mindre montageopgaver på lager og værksted?

Så er du måske den chauffør vi står og mangler.

Watersystems A/S beskæftiger sig med udvikling og levering af produkter indenfor miljøteknologi. Vi har hovedkvarter i Aabenraa.

Vores populære minirenseanlæg WS bioclean™ efterspørges over hele landet. Derfor søger vi snarest en fleksibel og pålidelig chauffør til fastansættelse på fuld tid.

Som chauffør hos Watersystems vil du indgå i et dygtigt medarbejderteam, hvor kundeservice og præcision er i højsædet. Vores helt nye Volvo FM er udstyret med en 55 t/m kran.

Vi forventer at du:

• Er serviceminded
• Er stabil og pligtopfyldende
• Har et godt humør
• Har kørekort til C + E samt certifikat til mobilkran >30 tonsmeter.


Dansk sprogkundskab er påkrævet.

Du kan læse meget mere om os på www.watersystems.dk

Direkte link til Watersystems er linket "Se jobbet" nedenfor.

Send din ansøgning og dit CV til:

Watersystems A/S
Lundsbjerg Industrivej 43
6200 Aabenraa

Att. Daglig leder Pia Escherich

Mail: pe@watersystems.dk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Indrykket: 03-03-2021 18:32:56
Ansøgningsfrist: 30-04-2021 23:59:00
Praktik inden for Salg & Business Development, Marketing og Design & Produktudvikling
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Vi søger studerende til praktik inden for Salg & Business Development, Marketing og Design & Produktudvikling som har gå-på-mod og lyst til at blive en del af et dynamisk team. Du vil – som en naturlig del af teamet – blive inddraget i problemstillinger, samt indgå i arbejdet med både større og mindre projekter.

Projekter inden for Salg & Business Development kan være salgsudvikling af nye og eksisterende kunder, markedsanalyser af nye markeder, udarbejdelse af business cases og roadmaps, samt løbende opfølgning af produkter i livscyklus. Derudover er en naturlig del af dagligdagen også at forstå organisationens behov og overføre dem til løsninger inden for dit område.

Eksempler på projekter/opgaver tidligere praktikanter har været involveret i:

- Udviklingen af et ”katalog” orienteret mod slutbrugeren. Kataloget har til formål at informere omkring de særlige løsninger, som differentierer LINAK fra sine konkurrenter og skaber værdi for slutbrugerne

- Udarbejdelse af en passende strategi for ny produktlancering, og hvorledes en sådan bør implementeres

- Markedsundersøgelse for at afdække behovet for et nyt produkt/ydelse
Indrykket: 26-02-2021 14:45:18
Ansøgningsfrist: 30-04-2021 23:59:00
Administrativ koordinator til Fleggaard Leasing A/S
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Til administration- og kundeserviceafdelingen på hovedkontoret i Padborg søger vi hurtigst muligt en struktureret og energisk administrativ medarbejder på fuld tid.
I afdelingen håndterer vi alt der vedrører leasingaftaler for Fleggaard Leasing, Fleggaard Auto og Focus Flex Leasing, og da vi har vokseværk, søger vi nu en ny kollega til kundeservice. Du har god talforståelse, kan arbejde struktureret, anvende Excel, og ikke mindst begå dig på tværs af hele vores organisation.
Indrykket: 24-02-2021 15:47:33
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 23:59:00
Elektriker til vindmølleindustrien
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Vi søger en dygtig og erfaren elektriker, der er løsningsorienteret og kan arbejde, struktureret og effektivt.


Arbejdsopgaver:

Fejlfinding
Installationsteknik
Styrings- og reguleringsteknik


Faglige kompetencer:

Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring
Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Du er fokuseret på sikkerhed


Personlige egenskaber:

Du er omgængelig og imødekommende
Du er engageret og fleksibel
Du er stabil og møder til tiden
Du kan fremvise straffeattest


Indrykket: 19-02-2021 15:45:06
Ansøgningsfrist: 03-05-2021 23:59:00
Datateknikerelev
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Drømmer du om at blive en del af en international virksomhed? Ønsker du et afvekslende job med mange forskellige typer opgaver inden for IT og en grundig uddannelse som datatekniker med mange spændende udfordringer undervejs? Så er det dig, vi leder efter!

Som Datatekniker elev hos LINAK får du en enestående chance for at få en uddannelse i en succesfuld international virksomhed. Du vil i starten blive en del af vores IT Support afdeling, hvor vi på nuværende tidspunkt er tre IT-supportere. Senere i uddannelsen vil du få kontakt med vores Backend afdeling som pt består af et team på otte, hvor din rolle vil være at hjælpe med at holde backend systemer i luften. Vi prioriterer en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv og har i afdelingen et uformelt arbejdsmiljø med hjælpsomme og erfarne kollegaer.

Vores IT-infrastruktur er primært baseret på Microsoft platformen. Derudover indgår der teknologier som Citrix, Exchange Online, VMware, Azure, SCCM, SCSM, O365 samt HP, Lenovo og Canon hardware. IT Support afdelingen servicerer ca. 1600 brugere.
Vores fokus er at give god og hurtig support til diverse IT-udfordringer.

Uddannelsen tager 4 år og 6 måneder + grundforløb, hvoraf 55 uger er på skole. Vi sigter efter at du starter i august 2021.
Indrykket: 15-02-2021 15:26:26
Ansøgningsfrist: 31-07-2021 23:59:00
Salgselev
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Som international salgselev hos LINAK får du en enestående chance for at få en 2-årig uddannelse i en succesfuld international virksomhed med en kontaktflade til hele verden. Du vil have din daglige gang i vores ”LINAK International” afdeling, der består af 8 kolleger og som arbejder med en bred vifte af internationale kunder fra hele verden. Som elev vil du opbygge et bredt netværk til kollegaer og kunder, og du vil kunne udfordre dig selv både personligt og fagligt. En del af din uddannelse indebærer et kortere ophold i både vores shipping- og lagerafdeling for at sikre dig en dybdegående forståelse for vores processer indenfor international salg.

Har du en interesse i handel med kunder i fremmede kulturer og kan du se dig selv trives med salg, kundeservice og tekniske termer på engelsk? Så glæder vi os meget til at modtage din ansøgning.
Indrykket: 15-02-2021 15:24:48
Ansøgningsfrist: 01-07-2021 23:59:00
Die ganze Welt wartet – worauf wartest du? Famobra sucht eine/n Koordinator/In Verkauf
Fleggaard
Andet
99999 Grænsejob
Famobra ist auf den globalen Handel mit sogenannten FMCGs spezialisiert. Besonderen Fokus legen wir hierbei auf den Einkauf und den Vertrieb von Konsumgütern wie Getränken, Süßwaren, Wein, Lebensmittel, Tiernahrung sowie Babynahrung. Aufgrund unseres großen internationalen Netzwerkes aus erstklassigen Lieferanten, haben wir ein einzigartiges Portfolio mit direktem Zugang zu vielen der weltweit gefragtesten Marken. Mit unseren 27 motivierten Mitarbeitern steht Famobra für interessante Produkte, attraktive Preise und besten Service.
Indrykket: 11-02-2021 13:55:48
Ansøgningsfrist: 05-04-2021 23:59:00
Erfaren værkfører
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Trives du på en dynamisk arbejdsplads med en flad organisationsstruktur og en arbejdsform baseret på vidensdeling og samarbejde? Så er stillingen som vores nye værkfører til montagehallen muligvis noget for dig. Du bliver ansvarlig for montagehallen og montageplanlægning på byggepladser.

Som værkfører er du ansvarlig for den del af montagen, som foregår i montagehallen, herunder også ledelsen af fem medarbejdere. På adressen i Skjern er det dit ansvar at sikre leverancen af hele den indledende montage. Du kommer til at arbejde tæt sammen med produktionen, det montagehold som arbejder ude hos kunderne på byggepladser o.l. samt projektledere. Opgaven for dig er at planlægge, koordinere og strukturere montageopgaver i henhold til leverancer og projektplaner.

Det er ligeledes dit ansvar at sikre den rette udvikling i den indledende montage, og med en konstant opmærksomhed på om I løser opgaverne på den rigtige måde, så I både kan løse de opgaver, der kommer i morgen, og dem der kommer i takt med, at SMEMEK vækster.
Indrykket: 09-02-2021 15:27:16
Ansøgningsfrist: 09-03-2021 23:59:00
Für unser Zentrallager in Flensburg suchen wir effiziente und qualifizierte Gabelstaplerfahrer (m/w/d
Fleggaard
Andet
99999 Grænsejob
Die Fleggaard GmbH ist eine moderne und zukunftsorientierte Einzelhandelskette die vorwiegend skandinavische Kunden bedient. Bei allem was wir tun, stehen die Kunden im Mittelpunkt, um ihnen das bestmögliche Einkaufserlebnis zu bieten. Es gibt Filialen im gesamten Grenzgebiet mit über 1.300 Beschäftigten.
Für unser Zentrallager in Flensburg suchen wir effiziente und qualifizierte

***Gabelstaplerfahrer (m/w/d)***
Indrykket: 09-02-2021 12:46:14
Ansøgningsfrist: 08-03-2021 23:59:00
Lagermitarbeiter (m/w/d) gesucht!
Fleggaard
Andet
99999 Grænsejob
Die Fleggaard GmbH ist eine moderne und zukunftsorientierte Einzelhandelskette die vorwiegend skandinavische Kunden bedient. Bei allem was wir tun, stehen die Kunden im Mittelpunkt, um ihnen das bestmögliche Einkaufserlebnis zu bieten. Es gibt Filialen im gesamten Grenzgebiet mit über 1.300 Beschäftigten.
Indrykket: 09-02-2021 12:42:30
Ansøgningsfrist: 08-03-2021 23:59:00
Zwei LKW-Fahrer (m/w/d) im Nahverkehr gesucht! (Berufskraftfahrer/in)
Fleggaard
Andet
99999 Grænsejob
Die Fleggaard GmbH ist eine moderne und zukunftsorientierte Einzelhandelskette die vorwiegend skandinavische Kunden bedient. Bei allem was wir tun, stehen die Kunden im Mittelpunkt, um ihnen das bestmögliche Einkaufserlebnis zu bieten. Es gibt Filialen im gesamten Grenzgebiet mit über 1.300 Beschäftigten.

Für unser Zentrallager in Flensburg suchen wir effiziente und qualifizierte
Indrykket: 09-02-2021 11:57:37
Ansøgningsfrist: 08-04-2021 23:59:00
Administrationselev til Sønderjyllands største leasingselskab
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Drømmer du om en at få en god start på din karriere indenfor de administrative discipliner? Er du flittig, målrettet og struktureret, og ønsker du at være en del af holdet i en af Sønderjyllands største koncerner? Så har du nu muligheden for at blive administrationselev hos Fleggaard Leasing. Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor vi garanterer dig en alsidig og afvekslingsrig elevtid - og sikrer, at du bliver Best In Class inden for området
Indrykket: 09-02-2021 10:27:12
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 23:59:00
Økonomielev til Sønderjyllands største leasingselskab
Fleggaard Leasing
Andet
99999 Grænsejob
Drømmer du om en uddannelse, som kan åbne dørene indenfor økonomi og regnskab? Og har du lyst til at være en del af holdet i en af Sønderjyllands største koncerner? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere som økonomielev i Fleggaard Leasing. Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor vi garanterer dig en alsidig og afvekslingsrig elevtid - og sikrer, at du bliver Best In Class inden for området.
Indrykket: 09-02-2021 10:25:21
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 23:59:00
Engagerede finansøkonomer til praktik
Sydbank A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi tilbyder et praktikforløb for finansøkonomer i 2022.

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver?

Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.
Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en Privatafdeling, en Erhvervsafdeling og en Private Banking afdeling – herunder det lokale Investeringscenter.

Dette giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.
Indrykket: 01-02-2021 17:00:32
Ansøgningsfrist: 28-04-2021 23:59:00
LINAK® Graduate Program – R&D
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK A/S is looking for the talents of today, the leaders of tomorrow and the experts of the future, to support us in our ongoing solid success and steady growth. Through our comprehensive graduate program, you will get an opportunity to develop your career while improving people’s quality of life.

We offer you a custom-made program with a steep learning curve and an opportunity to take responsibility for important projects that will influence the future of LINAK. To support you on your journey you will be assigned two mentors: a senior professional mentor and a senior personal mentor to help you set and achieve your professional and personal goals.

We are looking for a candidate who is down to earth and not afraid of a challenge. You have an open mindset and action-oriented attitude. You are comfortable in our informal and ambitious environment and find it natural to motivate people around you to achieve the best possible results. Our flat organisation eases decision-making processes and let your ideas be heard.
Indrykket: 28-01-2021 15:05:30
Ansøgningsfrist: 01-07-2021 23:59:00
LINAK® Graduate Program - Operations
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK A/S is looking for the talents of today, the leaders of tomorrow and the experts of the future, to support us in our ongoing solid success and steady growth. Through our comprehensive graduate program, you will get an opportunity to develop your career while improving people’s quality of life.

We offer you a custom-made program with a steep learning curve and an opportunity to take responsibility for important projects within Industry 4.0, automatisation and digitalisation that will influence the future production of LINAK. To support you on your journey you will be assigned two mentors: a senior professional mentor and a senior personal mentor to help you set and achieve your professional and personal goals.

We are looking for a candidate who is down to earth and ready for a challenge. You have an open mindset and action-oriented attitude. You are comfortable in our informal and ambitious environment and find it natural to motivate people around you to achieve the best possible results. Our flat organisation eases decision-making processes and lets your ideas be heard.
Indrykket: 28-01-2021 15:01:44
Ansøgningsfrist: 01-07-2021 23:59:00
LINAK® Graduate Program – R&D
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK A/S is looking for the talents of today, the leaders of tomorrow and the experts of the future, to support us in our ongoing solid success and steady growth. Through our comprehensive graduate program, you will get an opportunity to develop your career while improving people’s quality of life.

We offer you a custom-made program with a steep learning curve and an opportunity to take responsibility for important projects that will influence the future of LINAK. To support you on your journey you will be assigned two mentors: a senior professional mentor and a senior personal mentor to help you set and achieve your professional and personal goals.

We are looking for a candidate who is down to earth and not afraid of a challenge. You have an open mindset and action-oriented attitude. You are comfortable in our informal and ambitious environment and find it natural to motivate people around you to achieve the best possible results. Our flat organisation eases decision-making processes and let your ideas be heard.
Indrykket: 28-01-2021 14:59:15
Ansøgningsfrist: 01-07-2021 23:59:00
Graduate Program – Sales and Marketing
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
LINAK A/S is looking for the talents of today, the leaders of tomorrow and the experts of the future, to support us in our ongoing solid success and steady growth. Through our comprehensive graduate program, you will get an opportunity to develop your career while improving people’s quality of life.

We offer you a custom-made program with a steep learning curve and an opportunity to take responsibility for important projects that will influence the future of LINAK. To support you on your journey you will be assigned two mentors: a senior professional mentor and a senior personal mentor to help you set and achieve your professional and personal goals.

We are looking for a candidate who is down to earth and not afraid of a challenge. You have an open mindset and action-oriented attitude. You are comfortable in our informal and ambitious environment and find it natural to motivate people around you to achieve the best possible results. Our flat organisation eases decision-making processes and let your ideas be heard.
Indrykket: 28-01-2021 14:57:54
Ansøgningsfrist: 01-07-2021 23:59:00
Lagermedarbejder
Trade-Line A/S
Syddanmark
6690 Gørding
Trade-Line A/SLagermedarbejder

Trade-Line A/S, Gørding

Leder du efter et job på et velfungerende lager, hvor humøret er højt? Vi har jobbet til dig.

Du bliver en del af hverdagen på lageret, hvor kunderne kommer ind for at hente deres varer, ligesom vi også står for at levere. Her kender vi ofte kun opgaverne en halv time frem, men selvom tempoet kan være højt, så løser vi opgaverne med et godt humør og en ordentlig tone.

Afhængig af din viden om kloakbranchen får du oplæring i vores produkter, og det bliver bl.a. din opgave at:

  • plukke ordrer på lageret og pakke lastbilerne
  • tale med og vejlede kunderne, hvis de har spørgsmål til deres produkter

Det er et spændende tidspunkt, du kommer med på holdet, for vi har masser af vækst i 2021.

Indrykket: 03-03-2021 13:47:40
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00
PROJEKTTEKNIKER - CRH CONCRETE, ESBJERG
CRH Concrete A/S
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
CRH Concrete A/S
PROJEKTTEKNIKER - CRH CONCRETE, ESBJERG

CRH Concrete A/S

Kunne du tænke dig at være en del af projekteringsteamet Esbjerg og blive udfordret og bruge din uddannelsesmæssige baggrund på mange krævende prestigeprojekter - hvad enten det er enfamiliehuse, etagebyggerier, skoler, P-huse, kontor domiciler, supersygehuse ? eller Royal Arena?

CRH Concrete A/S

Du er god til at analysere og gennemskue projekters sammenhæng og derved vurdere bygbarheden. Kommunikation er en af de vigtigste værktøjer i arbejdet - både for at afklare projektets endelige udformning samt forventningsafstemning projektet tidsforløb.

Hverdagen vil bl.a. kræve struktur, grundighed, evnen til at bevare overblikket i pressede situationer. Du tager ejerskab for dit projekt, og slipper først opgaven, når du er i mål.

CRH Concrete A/S
Indrykket: 03-03-2021 13:45:33
Ansøgningsfrist: 18-03-2021 00:00:00
Global IT Supporter
PolyTech A/S
Syddanmark
6740 Bramming
PolyTech A/SGlobal IT Supporter

PolyTech A/S, Bramming

Vi søger en dygtig og erfaren Global IT Supporter til at varetage en bred pallette af IT-opgaver, og som er nysgerrig på nye tiltag og altid klar til at lære nyt og følge udviklingen.

Dine arbejdsopgaver bliver primært IT brugersupport til den globale organisation. Opgaverne vil være meget varierede ? stort som småt og lette som tungere projekter. Som Global IT Support vil du få en bred kontaktflade til hele organisationen, hvor du vil skulle yde IT support og kunne forklare IT udfordringer til dine kolleger.

Indrykket: 03-03-2021 12:47:39
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 00:00:00
Strategisk analytiker
Rigspolitiet
Syddanmark
6700 Esbjerg
Syd- og Sønderjyllands PolitiStrategisk analytiker

Syd- og Sønderjyllands Politi, Esbjerg

Syd? og Sønderjyllands politi søger en skarp og dygtig strategisk analytiker.

Overordnet set består din opgave i målrettet og systematisk at analysere og vurdere givne områder, eksempelvis indsatsområder og fokusområder. Du inddrager politifaglige informationer såvel som omverdenspåvirkninger, herunder eksempelvis socioøkonomiske forhold, kommunalpolitik, demografisk udvikling, klimaforandringer og EU´s udvidelser.

Du skal til stadighed følge de udfordringer, der møder dansk politi og det danske samfund generelt, og udarbejde trusselsvurderinger på baggrund af relevante data. Du indhenter viden om specifikke kriminalitetsområder som eksempelvis rocker-bandeområdet og udarbejder analyser og anbefalinger.

Indrykket: 03-03-2021 12:45:33
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00
Studentermedhjælper til Ledelsessekretariatet
Rigspolitiet
Syddanmark
6700 Esbjerg
Syd- og Sønderjyllands PolitiStudentermedhjælper til Ledelsessekretariatet

Syd- og Sønderjyllands Politi, Esbjerg

Syd- og Sønderjyllands Politi søger en jurastuderende på 2. eller 3. år af grunduddannelsen eller på overbygningen. Stillingen er indtil videre placeret i Ledelsessekretariatet på hovedstationen i Esbjerg.

Vi tilbyder dig et studierelevant job i et spændende og stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Arbejdet består bl.a. i at behandle sager om aktindsigt og om tilhold.

Jobbet vil give dig et godt indblik i arbejdet som fuldmægtig inden for Justitsministeriets område.

Indrykket: 03-03-2021 12:45:33
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00
Business Analyst ? PowerBI Ninja in a sustainable growth industry
PolyTech A/S
Syddanmark
6740 Bramming
PolyTech A/SBusiness Analyst ? PowerBI Ninja in a sustainable growth industry

PolyTech A/S, Bramming

PolyTech is intensifying efforts and increasing investments to become a data-driven company, and therefore seeks experienced Business Analyst(s), who can engage in and infiltrate different business areas to support business challenges and aspirations using a data-supported approach.

While you will be part of the IT Department, you will be physically located at one of our business units to ensure you fully understand the area, challenges and aspirations. Here you will be able to quickly get on board and get to a point where you independently take initiative to develop relevant reports and dashboards in PowerBI.

You will be an extension of our existing BI team with two highly-skilled BI experts, who will strengthen and support your BI skills backend. Currently, they are in the process of establishing a Data Lake environment as part of our ongoing D365FO/Sales implementation.

Indrykket: 03-03-2021 12:15:07
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 00:00:00
Business Development Manager, Europe Aftermarket
PolyTech A/S
Syddanmark
6740 Bramming
PolyTech A/SBusiness Development Manager, Europe Aftermarket

PolyTech A/S, Bramming

PolyTech is going through an exciting development journey, in which we want to strengthen our Aftermarket Sales team with a Business Development Manager, Europe Aftermarket.

We are looking for an ambitious sales profile with a commercial mindset and a strong technical background from the wind industry and service business. With reference to the CSO Aftermarket, your key tasks will be to introduce and sell PolyTech?s Aftermarket solution portfolio to existing and new clients in Europe, with a strong focus on PolyTech?s leading Aftermarket accounts in the wind industry.

Your job will also include participation at several (virtual and physical) conferences and exhibitions in Europe, with expected 80 days of travel per year (in a normal business calendar year).

Indrykket: 03-03-2021 12:11:16
Ansøgningsfrist: 31-03-2021 00:00:00
Junior Planner
Total Denmark
Syddanmark
6700 Esbjerg
 Total Denmark
Junior Planner

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Are you interested in being responsible to develop and maintain detailed schedules for delivery line scope for the Tyra Redevelopment? if yes, then this position at Esbjerg Office might be your match!

Total

As Planner in the Tyra Redevelopment, Project Control Team, you will be able to shape and develop a central role with great influence in planning the project controls function. For a project scale like Tyra Redevelopment it is imperative that a dedicated planning function is in place to ensure that the various plans on the project are integrated and communicated effectively to all stakeholders. Furthermore, the purpose of the planning function is to ensure that progress is measured effectively across the project and that any schedule risks are communicated to the project leadership team.

Total E&P Danmark A/S
Indrykket: 03-03-2021 12:03:28
Ansøgningsfrist: 24-03-2021 00:00:00
3 Anlægsgartnere/specialarbejdere til Entreprenør, Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
3 Anlægsgartnere/specialarbejdere til Entreprenør, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Interesserer du dig for grøn drift og har du en høj faglighed indenfor gartnerfaget, så er du måske en af de 3 gartnere/specialarbejdere, vi står og mangler til Entreprenør.

Entreprenør er den kommunale driftsafdeling indenfor vej- og parkområdet i et af landets største kommuner, og vi skal bruge 3 dygtige gartnere eller specialarbejdere til vores distrikter i Esbjerg, der består af selvstyrende og kvalitetsbevidste teams med reference til lederen af distrikt 2 og 3. Entreprenør udfører entreprenørarbejde ved de kommunale veje, parker, kirkegårde, skove og vandløb.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

  • Drift af kommunale områder.
  • Plantning.
  • Anlægsopgaver.
Indrykket: 03-03-2021 11:45:32
Ansøgningsfrist: 17-03-2021 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland