1971 job i Sønderjylland 397 job i dette område
1971 job i Sønderjylland 397 job i dette område

topjob

Kunde- og personalekonsulent søges til JKS Esbjerg
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Har du lyst til at være med på det bedste hold i vikar- og rekrutteringsbranchen? Vil du være en del af vores team, hvor høj arbejdsmoral, positiv energi og godt humør vægtes utroligt højt? Så er du måske vores nye kollega hos JKS i Esbjerg.

Vi søger en kollega til vores team i Esbjerg, der brænder for dagligt at give vores kandidater og kunder gode oplevelser via høj service, træfsikkerhed i vores leverance og det gode match. Du trives med, at ikke to dage er ens, og du er hurtig til at omstille dig alt efter hvilken opgave, der skal prioriteres.


Jobbeskrivelse:

Din fornemste opgave vil gennem troværdighed og ordholdenhed at være med til at servicere vores kunder - og skabe merværdi for kunderne i form af JKS-konceptløsninger inden for fleksibel bemanding. Aktiv pleje og servicering af kunder via dialog om behovsafklaring er en selvfølge for dig. Screening efter nye medarbejdere i vores database og hos andre relevante kilder vil høre til dine daglige opgaver.

Herudover vil samtaler med nye medarbejdere for afdækning af jobkompetencer og kvalifikationer samt udvælgelse og præsentation af kandidater til kunden være er en stor del af din hverdag, ligesom servicering af de eksisterende og kommende medarbejdere falder dig naturligt.

Du kommer til at styre selve bemandingslisten over de medarbejdere, der er i arbejde hos kunderne. Det omfatter videreformidling og udlevering af relevant information, arbejdstøj, arbejdsinstrukser, kontrakter osv. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine teamkolleger.


Om dig:

Det vil være en fordel, hvis du kommer fra et tilsvarende job i vikar-og rekrutteringsbranchen – men det er ikke et krav. Det er dog vigtigt, at du kommer med erfaring fra en stilling, hvor højt tempo og stor agilitet er dagligdagen.

Vi forventer, at du trives med administrative opgaver og samtidig synes, at det er spændende at have kontakten til og opsøge vores kunders kontaktpersoner jævnligt. Du tænker og arbejder selvstændigt og trives med en tæt sparring i dit team. Du arbejder effektivt, struktureret og proaktiv med dine opgaver.

Din vilje, dit engagement og din positive indstilling gælder både overfor kunderne, medarbejderne og dine kollegaer. Du er løsningsorienteret af natur og arbejder altid for at skabe de bedste muligheder både for kunder og medarbejdere. Troværdighed, ærlighed og ordholdenhed er en del af dine personlige værdier.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Kvalitetskoordinator/Quality Coordinator
Career
Syddanmark
6700 Esbjerg
Welltec søger en Quality Coordinator med ansvar for kvalitetsprocesser og den daglige koordinering og sikring af et optimalt produktionsflow.


Jobbet

Du får en central rolle i Quality Control (QC), som er en integreret del af Welltec’s Manufacturing & Sourcing (M&S) og Development og Engineering (D&E), der leverer højteknologiske mekaniske komponenter og færdigsamlede løsninger til vedligeholdelse af olie-, gas- og geotermiske brønde til den globale energiindustri.

Quality Control (QC) består af et velfungerende team på 4 inkl. dig, som kontrollerer og dokumenterer både egenproducerede og indkøbte komponenter, hvor du vil referere til Head of Manufacturing.

Arbejdsmiljøet er godt, men kan indimellem være hektisk og udfordrende grundet skiftende prioriteter. Det er derfor vigtigt, at du trives og kan navigere i en omskiftelig arbejdsdag, og samtidig har viljen og engagementet til at videreudvikle processerne.

Rollen som Quality Coordinator giver mulighed for at komme helt tæt på Welltec’s kerne og nye produkter, som udvikles i D&E under samme tag. Du får en bred kontaktflade med de øvrige afdelinger, Manufacturing og D&E, som tilsammen udgør Welltec’s supply chain.

Dine primære opgaver og ansvarsområder:

Koordinere og sikre et optimalt flow i forhold til CMM-måling af komponenter
Systematisere og forbedre kvalitetsprocesser
Sikre at API standarder overholdes og udvikles
Sikre at der udføres løbende kalibrering af måleudstyr
Behandling og oprettelse af NCR’er (afvigelser)
Tavle- og kvalitetsmøde med øvrige afdelinger


Din profil

Du har allerede opbygget solid viden omkring kvalitet og har lyst til at udvikle dig inden for dette felt. Du er god til at lære og sætte dig ind i nye områder og procedurer. Som Quality Coordinator går du forrest, er synlig og med i driften. Desuden er det en fordel, hvis du har måleteknisk- og tegningsforståelse, kendskab til CMM målemaskiner samt kendskab til ISO 9000 / API krav fra tidligere jobs inden for kvalitet og produktion. Du er vant til at tale og skrive engelsk på job og er en rutineret IT-bruger.


Den foretrukne kandidat er udover ovenstående:

Kvalitetsbevidst, engageret og effektiv
God til at bevare overblikket og overholde deadlines
Omstillingsparat og fleksibel
Struktureret
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Formand til driftsteam inden for restprodukter i Kolding
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Er du maskinfører med administrative færdigheder?

Meldgaard har i mere end 40 år sorteret og håndteret affald, jord og genbrugsprodukter.
Vi er Danmarks førende inden for slagge håndtering og afsætter disse til bygge- og anlægsopgaver som erstatning for naturlige materieler som sand og grus.

I dag har vi modtageanlæg for slagge i hhv. Køge, Stigsnæs Aalborg, Aulum, Marstrup og Kolding. I Kolding har vi et stationært sorteringsanslæg til slagge mens der på de øvrige anlæg sorteres slagge via et mobilt anlæg. Sorteringen af slagge drives i samarbejde med Recycling
(Se mere på https://slagger.meldgaard.com/ )

Jobbet
Vi søger en formand til vores modtagepladser i Jylland (afdeling Vest), men du kan forvente også at skulle afløse i Øst, men dit primære arbejde er i Vest. Du får stillet bil til rådighed og skal også forvente at kunne køre ud hjemmefra. Du vil blive en del af et lille team, hvor vi er hurtige til at træffe beslutninger og få opgaverne løst.

Du vil få ansvaret for:
• De administrative funktioner som registrering i driftsjournaler
• Planlægning af driften
• Vedligeholdelse af pladserne,
• Kontrol af belægning, vandtanke osv.
• Medvirke til overholdelse af miljøkrav
• Ajourføring af slagge mængderne på pladserne i samarbejde med driftslederen

Om dig
Vi forestiller os, at du er en erfaren maskinfører. Har teknisk flair og har gode administrative færdigheder samt flair for IT-systemer og Office pakken. I dit arbejde har du en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver, har gode samarbejdsevner og du er god til at skabe overblik ligesom du er løsningsorienteret.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Jens Rasmussen på tlf. 20 33 73 07.
Eller send os din ansøgning via Søg stillingen senest den 3. oktober 2023.
Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter processen når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Renovationsarbejder i Kolding
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6000 Kolding
Er du vores nye kollega i Meldgaard Miljø A/S?

Vi har travlt, og søger derfor både en fast renovationsarbejder samt afløsere til dagrenovation i Kolding.

Som fastansat er du garanteret 37 timer, og du er hjemme hver dag.
Som afløser vil du få et fleksibelt job med gode personalevilkår.

Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med gode kollegaer, samt gode løn- og personalevilkår.
Kunne du tænke dig et frit job, hvor du kan lide at have borgerkontakt og yde en god service? Så er denne stilling lige noget for dig.

For begge stillinger er det et krav, at du har kørekort C samt EU chaufførbevis.
Herudover forventer vi, at du:
• Har god fysisk form
• Er omstillingsparat og fleksibel
• Er mødestabil
• Trives med at arbejde udendørs

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har det din interesse, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest
den 1. oktober 2023.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt formand Martin Jensen Friis på
tlf. 52 18 72 20. Samtaler vil blive afholdt løbende. Start hurtigst muligt.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Værkfører
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6200 Aabenraa
Vi søger en værkfører til vores værksted i Aabenraa

Vi søger en værkfører til at stå i spidsen for vores værkstedsteam. Det er vigtigt for os, at vognparken (lastbiler, trailere, trucks, mm.) er i god stand. Vi prioriterer den interne værkstedsservice højt.

Jobbet:
Som værkfører vil du have ansvaret for den daglige drift og planlægning af opgaver (reparation, vedligehold, syn mm.) Du skal sikre det gode interne samarbejde med vores transportafdelinger, samt udføre selvstændige klassiske mekaniske opgaver. Herunder sikre at værkstedet leverer den bedste kundeservice ud fra en høj maskinfaglig kompetence og med forståelse for, at vores biler skal køre med maksimal oppetid.

Som værkfører bliver du en del af en virksomhed i vækst, og du vil med dine kompetencer og erfaring være med til at forme virksomheden, arbejdsprocesserne og din egen hverdag. Vi har investeret i en del ”ekstra materiel”, for at vi kan centrere arbejdsopgaverne til primært at foregå i hverdagene fra mandag til fredag.

Om dig:
Der kan være flere indgange til stillingen. Måske er du allerede værkfører eller teamleder i dag? Og måske du er klar til at prøve kræfter med nye udfordringer. Det vigtigste er, at du har den rigtige udstråling, og har flair for ledelse med fokus på det gode arbejdsmiljø. Du skal være serviceminded og dine faglige og tekniske kompetencer skal være i top.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde dig en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Johan Nielsen på tlf. 2033 7319, og send din ansøgning via Søg stillingen senest den 12. oktober 2023.

Vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem, og vi lukker søgningen, når vi har fundet vores nye kollega.

Meldgaard • Askelund 10 • 6200 Aabenraa • Tlf. 74 33 72 00 • www.meldgaard.com
Meldgaard i dag: I alt ca. 770 medarbejdere. Virksomheden består af 14 selvstændige afdelinger, hvor fokusområderne er Miljø, Transport og handel. Hovedsæde: Askelund 10, 6200 Aabenraa. Her har ca. 150 personer deres daglige gang.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Afløser til dagrenovation i Vejen
Meldgaard Miljø A/S
Syddanmark
6600 Vejen
Er du vores nye kollega i Meldgaard Miljø A/S?

Til dagrenovationskørsel ved Meldgaard Miljø A/S i Vejen søger vi afløsere, som kan afløse ved ferie, sygdom og spidsbelastninger.

Vi kan tilbyde en aktiv hverdag med gode kollegaer, samt gode løn- og personalevilkår.
Kunne du tænke dig et fleksibelt job, hvor du kan lide at have borgerkontakt og yde en god service? Så er denne stilling lige noget for dig.

Det er en fordel, hvis du har kørekort kategori C samt EU chaufførbevis, men det er ikke et krav.

Herudover forventer vi, at du:
• Har god fysisk form
• Er omstillingsparat og fleksibel
• Er mødestabil
• Trives med at arbejde udendørs

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 50 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har det din interesse, så send din ansøgning direkte via Søg stillingen senest
den 26. september 2023.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt driftsleder Daniel Broders på
tlf. 20 33 73 49. Samtaler vil blive afholdt løbende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Industritekniker
JKS A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Industritekniker med multitask og robotautomationskompetencer søges til spændende stilling i Esbjerg. Udfordrende opgaver, avancerede konstruktioner og udviklingsmuligheder venter på dig!

Vi søger en kompetent industritekniker med praktiske færdigheder og selvstændig arbejdsevne!

Virksomheden er en global leder inden for løsninger til vedligeholdelse af olie, gas og geometriske brønde. Deres ekspertise er efterspurgt af nogle af verdens største energiproducenter. De prioriterer et positivt arbejdsmiljø, samarbejde og personlig udvikling. Bliv en del af deres visionære team, hvor din talent og vækst vil blomstre.

Langvarigt projekt med mulighed for forlængelse.

Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

At skrive programmer til maskiner ved hjælp af Master-CAM software.
Sørge for, at alt arbejde lever op til høje kvalitetsstandarder hver dag.
Bearbejde komplicerede emner, selv i svære materialer som 316L, Duplex, Inconel og andre.
Betjene en robotcelle.
Tackle udviklingsopgaver, som at skrive programmer, få nye maskiner op at køre, og planlægge opstillinger.
Arbejde tæt sammen med udviklingsafdelingen om at lave prototyper."

Faglige kompetencer:
Vi forstiller os, at du kommer med en uddannelse som industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager eller lignende.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Produktionsplanlægge
JKS A/S
Syddanmark
6760 Ribe
På vegne af vores samarbejdspartner søger vi en erfaren produktionsplanlægger til Nordeuropas førende sprøjtestøbeproducent. Er det dig?

Vores samarbejdspartner, en førende sprøjtestøbeproducent specialiseret i Engineering Plastics og tekniske produkter. Virksomheden er blandt de bedste i Nordeuropa til at lave tekniske ting af plastik. De er eksperter i at hjælpe virksomheder med innovative idéer, forbedring af produkter og teknisk rådgivning. De har gjort det siden 1962 og arbejder med kunder i forskellige teknisk krævende brancher.

Som produktionsplanlægger vil du spille en central rolle i produktionsprocessen.

Dine ansvarsområder vil inkludere:

Planlægning og koordinering af produktionen på vores 34 sprøjtestøbemaskiner.
Tæt samarbejde med fabrikschefen for at optimere produktionsprocesserne.
Brug af Axapta til at udvikle effektive produktionsplaner.
Selvstændig opgaveløsning og ansvar for at opretholde en smidig produktionsflow.
Aktivt samarbejde med kolleger på tværs af alle afdelinger.
Bidrage til en positiv og samarbejdsorienteret arbejdskultur.

Faglige kompetencer:

Har erfaring med produktionsplanlægning og kendskab til Axapta eller tilsvarende planlægningsværktøjer.
Er i stand til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for planlægningsopgaver.
Besidder gode samarbejdsevner og er villig til at arbejde på tværs af afdelinger.
Har en positiv attitude og bidrager til et godt arbejdsmiljø.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Intern sælger/eksportmedarbejder – Danmark/Tyskland
Career
Syddanmark
6700 Esbjerg
Bliver du motiveret af at understøtte og supportere kunder, tage ansvaret og sammen med dine kollegaer komme i mål med kundespecifikke løsninger? Er du en haj til at kalkulere, kommunikere og at forstå hvordan tingene teknisk hænger sammen? Så skal du endelig læse videre.

Vi søger en dynamisk og engageret intern sælger/eksportmedarbejder til vores salgsafdeling i Esbjerg. Som en vigtig del af vores team vil du være med til at støtte og supportere vores danske kunder, samt underbygge vores fortsatte vækst på det tyske marked. Du vil spille en central rolle i at sikre, at alle processer og kommunikation forløber gnidningsfrit og professionelt.

Om stillingen:
Som intern sælger/eksportmedarbejder vil dine primære ansvarsområder omfatte ordrebehandling, support/servicering samt tilbudsberegning til vores danske kunder. Du vil have tæt kommunikation med kunderne angående levering, forecast og rammeordrer, hvilket vil være en integreret del af din daglige rutine.
En vigtig del af din rolle vil være de administrative produktionsforberedelser og kontinuerlig vedligeholdelse af stamdata. Du vil have ansvaret for at sikre, at alt er i orden og klar til produktionen samt opretholde nøjagtige og ajourførte oplysninger.
I forhold til vores eksportkunder vil du have tæt kontakt med vores forhandlere. Dette indebærer at opretholde et stærkt samarbejde og koordinere aktiviteterne for at sikre en smidig og effektiv handel med vores tyske kunder. Du vil analysere markedet og kortlægge forhandlings- og distributionsmuligheder til nye tyske kundeemner i samarbejde med vores tyske forhandler.

Derudover:

- Deltage på messer i både ind- og udland
- Sparre med dine kollegaer omkring markedsindsigt og viden, både i Esbjerg og i Ålborg
- Vil der være omkring 20-40 rejsedage om året, i Danmark og Tyskland
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
SENIORCHAUFFØRER SØGES
HPT
Syddanmark
6330 Padborg
Har du nogle timer tilovers, hvor du kunne tænke dig et meningsfyldt og vigtigt job?

H. P. Therkelsen A/S har brug for deltidschauffører/afløsere med stort kørekort, som er fortrolige med at køre en kølelastbil.

Du skal også være kundemindet og lide Hurtig Præcis Transport.

Du bliver kollega med de 5 seniorchauffører, som allerede kører for os, som deltidschauffør/afløser.

Timeantal aftaler vi.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så kontakt straks:

Andreas Carstens på 7367 5193 eller Jan Sørensen på 7367 5172

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Internship - Engineering
Agramkow A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg


Are you studying Engineering within the field of i.e. Production Management or Logistics, and are you looking for an internship?
We want to be best in class - Do you?

We offer a wide range of different projects within the fields of Production Management, analysis and optimization of value streams, and warehouse controlling.

At AGRAMKOW we are always on the lookout for highly motivated students and graduates, who are eager to test their knowhow and theoretical experience in real life. You are recognized as a creative problem solver, and you are not afraid of taking responsibility and decisions. At the same time, you are a good listener, and you are able to communicate on all levels in an organization.

What’s in it for you?
You will get the opportunity to get a good insight into an exciting branch, and to test your theoretical knowledge within your field of interest. You will be an integrated part of the company with a work station in a suitable environment.

Engineering students are paid according to the guidelines from IDA.

We currently offer project in i.e.:

Optimization of supply processes
Delivery times, ABC analyses
Prognostication and demand planning
Risk analysis
Carry out value stream analysis with associated production flow analysis
Planning strategy for production capacity incl. Time studies
Optimization of warehouse management incl. Kardex
Clarification of competence requirements with associated training and competence matrix
Implementation of Performance Measurements
Implementation of Kaizen method
Implementation of 5S
Optimization of Kanban
Implement process improvements with associated workplace layout
Implementation of process control incl. improvement initiatives
Implementation of Troubleshooting models such as 5-Why analysis
Implementation of entry control incl. Inspection planning

Please send us your application including your resume and your transcripts.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Uopfordret projekt og speciale i samarbejde med LINAK® A/S
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Kunne du eller din gruppe tænke sig at skrive projekt eller speciale i samarbejde med en international produktionsvirksomhed hvor både udvikling og produktion finder sted på samme lokation? LINAK tilbyder samarbejde med studerende, som ønsker en virkelighedsnær problemstilling med betydning for virksomheden.

Vi har mulighed for at tilbyde samarbejde inden for alle områder af vores værdikæde fx produktion, udvikling, supply chain, IT osv.


Da vi har stor efterspørgsel på projekter, er der følgende krav til dig/din gruppe:

skal være på minimum 4. semester på bacheloren når opgaven skrives
har mulighed for at komme på virksomheden på Als min. 1 gang om måneden
projektet skal være på minimum 10 ECTS
have mulighed for at underskrive en fortrolighedsaftale (NDA)


Din ansøgning skal indeholde:

Start- og slutdato for projektet
Studieretning og universitet
Semester og antal ECTS point projektet skal opfylde
Antal gruppemedlemmer
Et oplæg/ansøgning, som konkretiserer ønskede arbejdsområderDu kan forvente svar på din henvendelse senest 5 uger efter ansøgningen, søg derfor i god tid. Vi behandler alle henvendelser individuelt, da det er vigtigt for os, at du får et fagligt relevant projekt for dig og LINAK.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 7315 1515
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Uopfordret studiejob hos LINAK
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
Kunne du tænke dig et studiejob i en international produktionsvirksomhed? LINAK ansætter studerende, som ønsker en virkelighedsnær problemstilling.

Afhængigt af behovet findes der studiejobs inden for flere områder af vores værdikæde fx software udvikling, salg/marketing, forretningsudvikling osv.


Da vi har stor efterspørgsel på studiejob, er det et krav at du:

- skal være på minimum 3. semester på bacheloren
- har mulighed for at arbejde min. 8 timer om ugen på LINAK hovedkontoret i Guderup


Din ansøgning skal indeholde:

- Et oplæg/ansøgning, som konkretiserer ønskede arbejdsområde(r) og information, om hvad du kan tilbyde af kompetencer og erfaring
- CV
- Studieretning og universitet
- Semester – og hvor meget af studiet du har tilbage


LINAK = god arbejdsplads × faglige udfordringer


Vi er markedsledende, sætter kunden i første række og udfordrer status quo. Dette giver os mange spændende faglige udfordringer og vi overvejer altid, hvordan vi kan gøre vores arbejde mere effektivt og innovativt. Samtidig prioriterer vi en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvor du er omgivet af erfarne og fagligt stærke kolleger i en team-orienteret kultur, og hvor samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 7315 1515.

Vi vurderer ansøgninger løbende. Du kan forvente svar på din henvendelse senest 5 uger efter ansøgningen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
In-Company Projects
LINAK A/S
Syddanmark
6400 Sønderborg
In-Company Projects for Engineering, Innovation & Business, Electronics, and Mechatronics Engineers

LINAK is looking for enthusiastic students who are interested in having an in-company project at LINAK while studying. We are searching for individuals with a can-do attitude who will be part of our dynamic and engaged team, regardless of the department they will work in. As a student, you will have a supervisor who will guide you throughout the project.


In-Company projects at LINAK:

Generating and testing new ideas

Building and evaluating prototypes

Taking on diverse projects with increased responsibility

Professional development


You

see possibilities rather than limitations

create engagement and positivity

find technical challenges motivating

have a can-do attitude and can see things from multiple perspectives

speak and understand basic Danish
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Global Service Coordinator
VIKING Life-Saving Equipment A/S
Syddanmark
6710 Esbjerg V
VIKING Life-Saving Equipment A/S

Global Service Coordinator

Esbjerg V

Har du flair for administration, digitale løsninger og kommunikation, og vil du være med til at øge performanceniveauet for VIKINGs globale serviceforretning? Er du en stærk administrativ koordinator og har du en særlig evne til, at levere uovertruffen service og skabe struktur i en aktiv hverdag?

Som Global Service Coordinator, kommer du til at varetage forskelligartede opgaver på tværs af organisationen - der internt, skal styrke VIKINGs effektivitet samt højne vores leveringsevne og kundetilfredshed.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Engageret revisor
Martinsen Rådgivning & Revision
Syddanmark
6715 Esbjerg N
Temp-Team A/S

Engageret revisor

Esbjerg N

Temp-Team har fået fornøjelsen af at præsentere en spændende karrieremulighed på vegne af Martinsen. Vi søger en engageret revisor til deres afdeling i Esbjerg. Men skulle du tænke, at det geografisk ikke er tæt på dig, så er der også en løsning på det.

Martinsens Esbjerg-kontor byder på et dynamisk miljø med plads til idéer, hurtige beslutningsprocesser og høj grad af medarbejderinvolvering. Deres uformelle arbejdskultur og gode humor skaber et inspirerende arbejdsmiljø.

Din viden, erfaring og din nysgerrighed for personlig og faglig udvikling, giver dig muligheden for at blive en værdifuld del af Martinsens anerkendte revisions- og rådgivningsforretning. Du er villig til at tage aktivt medansvar for kundernes forretningsmæssige trivsel.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
El-tekniker Industri
Kemp & Lauritzen A/S
Syddanmark
6700 Esbjerg
Kemp & Lauritzen A/S

El-tekniker Industri

Esbjerg

Da vores elektrikere til industri har drønende travlt søger vi en ny kollega, der kan indgå i et team med høj faglighed, hvor der er fokus på kvaliteten og kundeoplevelsen samt at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Kemp & Lauritzen A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Data Analyst til Finans ? Sammen bliver vi endnu bedre til at anvende vores data værdifuldt
Norlys
Syddanmark
6715 Esbjerg N
Norlys

Data Analyst til Finans ? Sammen bliver vi endnu bedre til at anvende vores data værdifuldt

Esbjerg N

Vil du bidrage til at skabe endnu bedre data-indsigter til vores forretning? Motiveres du af derigennem at skabe de bedste forudsætninger for en god projektøkonomi og maksimalt udbytte af vores investeringer?

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men det vil være muligt at blive ansat på deltid fra 32 timer og opefter, hvis du ønsker det.

Norlys
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Revisor/revisorassistent til veldrevet revisionskontor
Dansk Revision
Syddanmark
6710 Esbjerg V
Pay-Back specialist rekruttering ApS

Revisor/revisorassistent til veldrevet revisionskontor

Esbjerg V

På vegne af Dansk Revision Esbjerg søger vi en revisor eller revisorassistent, der brænder for den tætte dialog med egne kunder og kan sikre den gode kundeoplevelse og opbygning af langvarige relationer.

Du vil få 26 kollegaer, der som dig beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. Hos Dansk Revision Esbjerg hjælper man primært små og mellemstore virksomheder, både personligt drevne samt selskaber.

Du tilbydes muligheden for at arbejde med en bred vifte af kunder og opgaver og direkte ansvar for egne kunder og deres økonomiske sundhed.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Business Controller til Insights og Analyser i Norlys Finans
Norlys
Syddanmark
6715 Esbjerg N
Norlys

Business Controller til Insights og Analyser i Norlys Finans

Esbjerg N

Vil du være sparringspartner for vores forretning og bidrage med finansielle og ikke-finansielle indsigter til vores projekter? Og vil du være med til at arbejde datadrevet mod endnu bedre værdiskabelse?

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men det vil være muligt at blive ansat på deltid fra 32 timer og opefter, hvis du ønsker det.

Norlys
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Studentermedhjælper til spændende jura-afdeling
Sikkerhedsstyrelsen
Syddanmark
6700 Esbjerg
Sikkerhedsstyrelsen

Studentermedhjælper til spændende jura-afdeling

Esbjerg

Kunne du tænke dig et spændende studiejob, hvor du kommer til at arbejde med politianmeldelser, aktindsigt og løsning af juridiske problemstillinger?

Din primære opgave bliver juridisk vurdering af anmeldelser fra borgere og virksomheder og fra styrelsens tilsynsførende og tekniske sagsbehandlere, med henblik på politianmeldelse.

Vi vil gerne have din hjælp ca. 15 timer om ugen. Du har så vidt muligt fri til eksamenslæsning og efter endt oplæring kan mulighed for hjemmearbejde aftales.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
HSE Specialist
Bramming Plast-Industri A/S
Syddanmark
6740 Bramming
PeopleLink

HSE Specialist

Apply your knowledge and elevate your expertise

Are you passionate about quality assurance and environmental responsibility? Then you have the chance to become the new QHSE Specialist at Bramming Plast-Industri - an innovative company deeply committed to sustainable solutions and scalable processes.

As a QHSE Specialist, your primary focus will be on ensuring and promoting environmental responsibility within BPI. You will work closely with cross-functional teams to establish, enforce, and continuously enhance QHSE policies and standards, particularly regarding environmental aspects.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Digitaliseringskoordinator
Færdselsstyrelsen
Syddanmark
6760 Ribe
Færdselsstyrelsen

Digitaliseringskoordinator

Ribe

Er du passioneret omkring og har lysten til at drive Færdselsstyrelsens digitaliseringsindsatser mod den digitale transformation?
Vil du være med til at levere gode digitale løsninger, der gør en forskel for borgere og samarbejdspartnere i Danmark?

Vi forestiller os, at du trives i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver inden for dit felt, og at du har lyst til at skabe dine resultater i tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af hele styrelsen.

Det er vigtigt, at du har gode samarbejds- og formidlingsevner og har erfaring med udvikling og implementering af nye digitale løsninger. Du evner at genopfinde produkter og digitale services, samtidig med at du har viden om de forretningsmæssige muligheder med digitalisering i et kunde- og procesperspektiv.

Færdselsstyrelsen
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Senior-/privatrådgiver til Center Esbjerg
Nykredit
Syddanmark
6700 Esbjerg
Nykredit

Senior-/privatrådgiver til Center Esbjerg

Esbjerg

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Esbjerg, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Som senior-/privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning. Det indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov ? også dem de ikke selv kender.

Nykredit
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Director for anlægsprojekter i millionklassen ? er du åben for ny energi?
N1 A/S
Syddanmark
6715 Esbjerg N
N1 A/S

Director for anlægsprojekter i millionklassen ? er du åben for ny energi?

Støvring, Silkeborg eller Esbjerg

Vil du stå i spidsen for vores 60 kV-anlægsområde og ledelsen af i alt cirka 65 dygtige projektledere, specialister og ledere?

Vil du bidrage til den grønne omstilling med en effektiv gennemførelse af investeringer i elnettet?

Kan du sammen med dit lederteam tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere i et godt arbejdsmiljø?

N1 A/S
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Produktionsplanlægger
Cold Jet
Syddanmark
6740 Bramming
Pay-Back specialist rekruttering ApS

Produktionsplanlægger

Bramming

For Cold Jet i Bramming søger vi en produktionsplanlægger til en nyoprettet stilling, med fokus på at opbygge strukturer i en global markedsledende virksomhed.

Som produktionsplanlægger er du tiltænkt en nøglerolle i teamet med gode muligheder for at sætte dit personlige præg på stillingen, som vil positionere dig som et centralt kontaktpunkt omkring produktions- og planlægningsleddet.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk kultur, stor vækst og et godt navn i branchen.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Operatører til dag- og nathold (3x12 timer)
C&D Foods A/S
Syddanmark
6715 Esbjerg N
C&D Foods A/S

Operatører til dag- og nathold (3x12 timer)

Esbjerg

C&D Foods, Denmark søger med jævne mellemrum operatører til faste stillinger og som ferieafløsere (12 timers skift) til fabrikken i Esbjerg.

Vi søger til følgende områder:
Køkkenet: håndtering af råvarer og blanding af de færdige produkter
Fyldelinjerne: produkterne fyldes i bægre og varmebehandles
Pakkeriet: etikettering og pakningen af de færdige produkter

Hvis du får jobbet vil, du blive en del af et stærkt hold bestående af mange dygtige kollegaer. Opgaverne er varieret, og man vil skulle håndtere flere forskellige opgaver i forbindelse med produktionen af hunde og kattefoder.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Faglig konsulent med speciale i offentlig ansættelse
Det Faglige Hus
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
Det Faglige Hus

Faglig konsulent med speciale i offentlig ansættelse

Esbjerg

Vi søger en kollega, der kan hjælpe og vejlede vores offentligt ansatte medlemmer, når de har problemer i deres ansættelsesforhold.

Se video om Det Faglige Hus som arbejdsplads

Dine sager vil fx omhandle ændringer i ansættelsesvilkår, manglende løn og feriepenge, forståelse af arbejdstidsaftaler, lønforhandling samt opsigelse og bortvisning.

Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil.

Det Faglige Hus
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Dækmontør til nyoprettet stilling
TIP Group
Syddanmark
6705 Esbjerg Ø
TIP Group

Dækmontør til nyoprettet stilling

Esbjerg

Vi har travlt og søger en dækmontør til vores værksted i Esbjerg. Du får ansvaret for dæklager samt dækskifte på al materiel på vores værksted

Hos os bliver du en del af et professionelt og hjælpsomt team med fagligt dygtige og energiske kolleger, der brænder for at gøre en positiv forskel for vores kunder. Vi har korte kommandoveje, et uformelt arbejdsmiljø med mulighed for ansvar og udvikling og så bekymrer vi os om din trivsel!

TIP Group
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk
Subsea & Pipeline Engineer
TotalEnergies Denmark
Syddanmark
6700 Esbjerg
TotalEnergies Denmark

Subsea & Pipeline Engineer

Esbjerg

Would you like to work within subsea inspection?

In this role, you will be responsible for planning the corrective actions where and when requests as well as ensuring the compliance with the Danish regulation, company rules and specifications and TEPDK procedures.

Finally, you will, in coordination with the inspection top side team, ensure the requested controls are done on the risers.

TotalEnergies Denmark
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set dette job på Sydjob.dk

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland