1607 job i Region Syddanmark 73 job i dette område
1607 job i Region Syddanmark 73 job i dette område
Afdelingslæge/Overlæge i Arbejdsmedicin
Region Syddanmark
Syddanmark
7200 Grindsted
Aktuelt søges 1-2 arbejdsmedicinske afdelingslæger/overlæger til at indgå i det samlede speciallægeteam på Arbejdsmedicinsk Afdeling. Stillingerne ønskes besat snarest eller efter aftale. Der er tale om fuldtidsstillinger.
Indrykket: 17-09-2020 21:26:57
Ansøgningsfrist: 29-09-2020 23:59:00
Klinisk psykolog Arbejdsmedicinsk Afdeling
Region Syddanmark
Syddanmark
7200 Grindsted
Et barselsvikariat som psykolog med klinisk funktion, er ledig til besættelse d. 15. oktober 2020 eller snarest derefter. Stillingen vil være af 1 års varighed
Indrykket: 10-09-2020 19:01:07
Ansøgningsfrist: 25-09-2020 23:59:00
Driftsleder til procesanlæg og verdensnyhed inden for fiskeolie
Danforel A/S
Syddanmark
7200 Grindsted
Danforel A/SDriftsleder til procesanlæg og verdensnyhed inden for fiskeolie

Danforel A/S, Grindsted

Har du erfaringen til at drifte og sikre den daglige produktion af et omega 3-fiskeolieanlæg? Trives du bedst, når du selvstændigt styrer procesanlægget, og kunne du tænke dig at være en del af en verdensnyhed inden for fiskeolie samt spille en central rolle i videreudviklingen af vores produkter?

Som driftsleder får du ? i samarbejde med den øvrige organisation ? ansvar for at sikre en god og effektiv afvikling af den daglige produktion af omega 3-fiskeolie og -protein. Du klargør anlægget og overvåger produktionen, ligesom du efterfølgende udfører CIP samt holder styr på færdigvarelageret.

Vi er et mindre, men meget udviklingsorienteret team, der er stolte af at være de første i verden, der tager fiskeolie til et nyt niveau med et naturligt højt indhold af vitaminer og mineraler.

Indrykket: 22-09-2020 00:17:27
Ansøgningsfrist: 01-10-2020 00:00:00
Sælger - Midtvestjylland
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS
Syddanmark
7190 Billund
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS
Sælger - Midtvestjylland

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

Gennem planlægning, både på kort og lang sigt, sikrer du udvikling i kunderelationer bådes hos eksisterende såvel som nye kunder. Du er fortrolig IT-bruger da du vil have ansvaret for at oprette og vedligeholde egne kunder, og deres aftaler via vores IT-system.

Du drives af salg og finder det naturligt at identificere, opsøge og bearbejde nye emner. Du har god erfaring med opsøgende salg, og ser det som en spændende udfordring i stedet for en begrænsning.

Til gengæld tilbyder vi løn efter kvalifikationer, plus sundhedsforsikring og pensionsordning

Indrykket: 21-09-2020 13:33:52
Ansøgningsfrist: 19-10-2020 00:00:00
Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B
Sanistål A/S
Syddanmark
7190 Billund
Sanistål A/S

Saniståls centrallager i Billund søger medarbejdere til aftenhold med truckcertifikat B

Sanistål A/S

Vi er altid på udkig efter nye kolleger, og har specifikt brug for medarbejdere med truckcertifikat til vores aftenhold. Vagterne på aftenhold ligger i tidsrummet kl. 12-20 eller kl. 13-21.

Vi søger dig, der er grundig og stabil, og som vil være med til at sikre høj leveringssikkerhed til vores kunder. Du skal have truckcertifikat B og meget gerne erfaring med pluk af varer fra lager, emballering og forsendelse. Du er ansvarlig og kan arbejde selvstændigt med dine opgaver. Det er vigtigt, at du har en systematisk, praktisk og løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Som ny medarbejder indgår du i et tæt samarbejde med de øvrige kolleger, og bliver en del af et selvstyrende team af truckførere. Det er kendetegnende for teamet at humøret er højt, og at man er pligtopfyldende i forhold til at få løst opgaverne hurtigt og sikkert.

Sanistål A/S
Indrykket: 19-09-2020 00:17:27
Ansøgningsfrist: 30-09-2020 00:00:00
Servicetekniker til vores centrallager i Billund
Sanistål A/S
Syddanmark
7190 Billund
Sanistål A/S

Servicetekniker til vores centrallager i Billund

Sanistål A/S

Vi søger dig, der udfører service og vedligehold i topklasse, til reparation og vedligehold af vores maskinpark samt andet forefaldende arbejde på en af Danmarks største lagerfaciliteter.

Vi søger dig, som er grundig, systematisk og har erfaring med servicering og vedligeholdelse af maskiner. Du vil primært arbejde med vedligeholdelse og reparationer af den maskinpark, der sikrer at vores anlæg kører optimalt og driftssikkert. Derfor er det også vigtigt, at du har erfaring med planlægning og udførelse af vedligeholdelsesplaner.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:

  • ansvar for planlægning af egne opgaver i samarbejde med team og leder
  • reparation og servicering af lagerautomater
  • fejlfinding, reparation og servicering af transportbånd
Sanistål A/S
Indrykket: 18-09-2020 11:14:31
Ansøgningsfrist: 10-10-2020 00:00:00
IT Developer
Nordic Aviation Capital A/S
Syddanmark
7190 Billund
Nordic Aviation Capital A/S
IT Developer

Nordic Aviation Capital A/S, Billund

Nordic Aviation Capital (NAC) is currently looking for an IT Developer. Reporting to the Senior Director, Lead Developer, IT, you will work out of our Billund office, as part of the IT developers? team. Focus will be on our own ?Operating System?, which handles all data related to our core business, leasing aircraft to customers all over the world.

As IT Developer at NAC, you will have end-to-end responsibility. This means, that you will be involved starting from the product design process and all the way through to monitoring and operation.

Our Developers are empowered to use the best tool for the job and we encourage our team to be innovative and always seek to find the best ways to create value for our business.

Indrykket: 16-09-2020 11:14:31
Ansøgningsfrist: 14-10-2020 00:00:00
REVIT-EKSPERT SØGES TIL VERDENSFØRENDE NICHEVIRKSOMHED
Billund Aquaculture
Syddanmark
7190 Billund
Billund Aquaculture
REVIT-EKSPERT SØGES TIL VERDENSFØRENDE NICHEVIRKSOMHED

Billund Aquaculture

Billund Aquaculture A/S er specialister i design og produktion af alle komponenter, der indgår i en landbaseret fiskefarm. Vi er verdensførende inden for området og er på verdensplan 250 medarbejdere. Vi er i en rivende udvikling og har derfor brug for minimum 2 dygtige tegnere som kan styrke Revit-teamet.

Din primære opgave er at tegne anlæg i Revit, hovedsaligt rør- og betonkonstruktioner. Det er Modulering i 3D, hvor vi skaber projekter af højeste kvalitet.

Du udarbejder tegningsmateriale i samråd med projektledelsen, og kommer med din vurdering af foreslåede tekniske løsninger. Det betyder, at du får brug for din solide tekniske viden i Revit og dine analytiske evner til at skabe endnu bedre løsninger.

Indrykket: 16-09-2020 00:17:51
Ansøgningsfrist: 13-10-2020 00:00:00
Salgsassistent til Imerco Grindsted
Imerco
Syddanmark
7200 Grindsted
Imerco
Salgsassistent til Imerco Grindsted

Imerco

Til vores butik flotte og indbydende butik i Grindsted søger vi en salgsassistent til 30 timer om ugen. Butikken ligger i centralt og du vil blive en del af et team på 5 engagerede medarbejdere.

Som salgsassistent i Grindsted bliver du en del af en butik med et nyt koncept. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice.

Andre opgaver vil være at:

  • sikre at butikken fremstår salgsklar og indbydende i form af kreative udstillinger
  • tilbyde kunderne en inspirerende butik
  • stå for lagerstyring og behandling af reklamationer
Imerco
Indrykket: 14-09-2020 11:14:33
Ansøgningsfrist: 10-10-2020 00:00:00
Direktionssekretær med overblik søges
Den Jyske Sparekasse
Syddanmark
7200 Grindsted
Den Jyske Sparekasse
Direktionssekretær med overblik søges

Den Jyske Sparekasse, Grindsted

Har du kendskab til den finansielle sektor og juridisk indsigt, er du systematisk og struktureret? Så er jobbet som direktionssekretær måske noget for dig.

Det er dig, der har overblikket over direktionssekretariatets årshjul og direktionens kalender, og du er altid et skridt foran. Samtidig er du hurtig til at omstille dig og prioritere anderledes, hvis omstændighederne kræver det.

Du vil deltage som referent i flere forskellige mødefora og du evner hurtigt at trække på dine erfaringer, forstå pointer og omsætte dem til præcise referater.

Kalenderstyring, udarbejdelse og indsamling af mødemateriale, referatskrivning, forberedelse af både interne og eksterne mødefora, korrekturlæsning og Powerpoint-præsentationer er blandt hovedopgaverne, men du er samtidig altid klar til at tage en ny opgave på dig.

Den Jyske Sparekasse
Indrykket: 14-09-2020 08:21:19
Ansøgningsfrist: 12-10-2020 00:00:00
Reparatør til MV ? Daghold
LEGO System A/S
Syddanmark
7190 Billund
LEGO System A/SReparatør til MV ? Daghold

LEGO System A/S, Billund

Har du erfaring med fejlfinding, reparation og vedligeholdelse både på mekanik, hydraulik og el, og vil du spille en vigtig rolle i et lille, tæt team, der sikrer kontinuerlig produktion i vores plaststøberi?

Dine overordnede arbejdsopgaver bliver:

  • Mekanisk vedligehold og ved behov akutte udbedringer
  • Elektrisk fejlfinding på topmoderne sprøjtestøbemaskiner og andet udstyr i plaststøberiet
  • At udbedre fejl og sikre at produktionen kører.

Du ved ikke nødvendigvis, hvad du skal vedligeholde på dagens vagt. Det er med til at gøre dine vagter forskellige og udfordrende. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi altid stræber efter at være nr. 1 inden for sikkerhed, vedligehold og kvalitet.

©2020 The LEGO Group

Indrykket: 10-09-2020 13:35:20
Ansøgningsfrist: 08-10-2020 00:00:00
Marketingkoordinator med skrivetalent (barselsvikariat)
LEGOLAND ApS
Syddanmark
7190 Billund
LEGOLAND ApSMarketingkoordinator med skrivetalent (barselsvikariat)

LEGOLAND ApS, Billund

Er du en stærk projektleder, og kan du skrive på en nærværende, humoristisk og sælgende måde? Så har du en god chance for at eksekvere digitale kampagner, skrive legende og engagerende tekster samt styre marketingprojekter for et af verdens mest kendte brands.

LEGOLAND® behøver næppe en introduktion. Vi er nemlig en af de mest kendte og elskede forlystelsesparker i verden. Og i vores marketingafdeling elsker vi at planlægge og fortælle om alle de spændende nyheder, tilbud og kampagner, som vi tilbyder vores besøgende hvert år.

Vi søger en marketingkoordinator med skrivetalent i et barselsvikariat, hvor du bliver en del af et team på 6 dygtige kolleger, som har det sjovt sammen, har høj faglighed, en god portion humor og en dejlig, livlig fantasi.

Indrykket: 10-09-2020 09:14:33
Ansøgningsfrist: 08-10-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland