1493 job i Region Syddanmark 45 job i dette område
1493 job i Region Syddanmark 45 job i dette område
Udviklingsingeniør
Watercare
Fyn
5610 Assens
WatercareUdviklingsingeniør

Watercare, Assens

Kunne du tænke dig at blive en central del af et udviklingsprojekt? Og arbejde med projekter inden for håndtering og rensning af vand, der er med til at skabe et bedre vandmiljø i Danmark og i udlandet?

Vi tilbyder en selvstændig og udfordrende stilling, med stor mulighed for at sætte sit eget præg på virksomheden. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for udvikling og optimering af produkter, hvor du i høj grad sammen med projektlederen vil have ansvaret for at få projektet godt i mål til tiden.

Vi tilbyder en alsidig og udfordrende hverdag, hvor dine opgaver bl.a. omfatter:

 • Analyser af markedet og muligheder ud fra bl.a. dialog med kunder og leverandører samt markedsresearch
 • At udvikle og konstruere løsningsforslag og 3D-tegninger i Inventor med FEM-analyser og tekniske normer/standarder i mente
 • Opbygning og tests af forsøgsmodeller og prototyper fra egen 3D-printer eller værksted
Indrykket: 01-07-2020 12:17:34
Ansøgningsfrist: 07-07-2020 00:00:00
Sikkerhedsrådgiver
BROEN-LAB A/S
Fyn
5610 Assens
BROEN-LAB A/SSikkerhedsrådgiver

BROEN-LAB A/S, Assens

BROEN-LAB A/S i Assens søger en proaktiv og udadvendt Sikkerhedsrådgiver til vores Nødbruser-segment. Du får som Sikkerhedsrådgiver til opgave at udføre salg og service af vores Nødbruser-løsninger til primært danske kunder.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder:

 • Gennemførelse af service og test af allerede installeret udstyr jf. DS/EN-Standard
 • Reparation og udskiftning af nødbruserudstyr
 • Gennemførelse af risikovurderinger hos eksisterende såvel som nye kunder
Som person trives du i en ambitiøs organisation med fokus på mål og opfølgning af resultater ? men du skal også kunne se dig selv som en del af en kultur, hvor alle hjælper ? og udfordrer ? hinanden, og hvor løsningerne nogle gange opstår hen ad vejen.
Indrykket: 30-06-2020 15:14:32
Ansøgningsfrist: 26-07-2020 00:00:00
PLC-specialist til højprofilerede proceslinjer
Roll-O-Matic A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
AMBIZZIONPLC-specialist til højprofilerede proceslinjer

AMBIZZION søger for Roll-O-Matic A/S i Vissenbjerg

Har du en el-teknisk baggrund og solidt kendskab til PLC-programmering? Er du kvalitetsorienteret og kan bidrage praktisk med sikringen af den systemmæssige dokumentation for såvel kunder som kolleger? Vil du ? sammen med kompetente og engagerede kolleger ? fuldende billedet af den perfektionisme, Roll-o-Matic konstant tilstræber i alle leverancer?

Med reference til virksomhedens Electrical Design Manager, vil du som del af udviklingsteamet, bidrage med dine stærke kompetencer til at udvikle, programmere og sikre den el-tekniske dokumentationen. Udviklingsteamet består af erfarne teknikere, samt el- og maskiningeniører.

Dine væsentligste opgaver

 • Udvikling, tilpasning og vedligehold af PLC-programmer med tilhørende Motion Control.
 • Etablering og opdatering af dokumentation og manualer til internt, såvel som eksternt brug.
 • Deltagelse ved interne Indkøringstests.
Indrykket: 30-06-2020 14:31:06
Ansøgningsfrist: 28-07-2020 00:00:00
Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Løn- og HR-rådgiver til kundeopgaver

velas, Vissenbjerg eller Hinnerup

Har du styr på regler omkring løn og ansættelse? Trives du med kundekontakt, og motiveres du af at levere gode resultater til kunden og din arbejdsplads? Så er du måske vores nye løn- og HR-rådgiver hos Velas - arbejdsstedet er enten Søften eller Vissenbjerg.

Vi arbejder teambaseret med fokus på den enkelte kunde og har som mål at levere kvalitet og god service med udgangspunkt i vores kunder. Vores opgaver omfatter almene lønopgaver omkring beregning og udbetaling af løn, administration af feriepenge, årsopgørelser og skattekort for udenlandske medarbejdere, diverse indberetninger, samt rådgivning af vores kunder inden for samme områder.

Derudover servicerer vi vores kunder med hjælp til udarbejdelse af refusionsansøgninger, orlovsydelser, uddannelsesaftaler, anmeldelse af arbejdsskaber, overenskomster, og diverse ansættelsesretlige forhold i forbindelse med ansættelser og afskedigelser.

Indrykket: 26-06-2020 14:14:33
Ansøgningsfrist: 24-07-2020 00:00:00
Produktionsmedarbejdere til fast dag- eller aftenhold søges til Vissenbjerg
Stena Recycling A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
Stena Recycling A/S
Produktionsmedarbejdere til fast dag- eller aftenhold søges til Vissenbjerg

Stena Recycling A/S

Vi søger to medarbejdere til henholdsvis fast daghold og aftenhold, der har lyst til en hverdag med mangeartede opgaver både bag rattet på ?din? truck og i produktionen? Vi kan tilbyde en travl hverdag med gode kollegaer i vores afdeling i Vissenbjerg.

Dine arbejdsopgaver:

 • Almindeligt produktionsarbejde
 • Sortering af fraktioner
 • Registrering og håndtering af varer

Arbejdet foregår på aftenskiftet mandag til torsdag fra kl. 14.15 til 23.15. På dagskiftet foregår arbejdet mandag til torsdag fra kl. 06.00 til 14.30 samt fredag fra 06.00 til 12.15.

Stena Recycling A/S
Indrykket: 25-06-2020 08:14:33
Ansøgningsfrist: 23-07-2020 00:00:00
Juniorrådgiver Planteavl
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
Velas
Juniorrådgiver Planteavl

Velas, Vissenbjerg, Horsens og Hinnerup

Drømmer du om en karriere indenfor planteavlsrådgivning, og vil du være med til at til servicere nogle af Danmarks dygtigste planteavlere i fremtiden? Så har Velas stillingen!

I Velas Planteavl har vi fuld fart på produktionsrådgivningen i marken. Vi er derfor på jagt efter nye juniorrådgivere til vores kontorer i Vissenbjerg/Horsens/Søften, som drømmer om en faglig karriere indenfor planteavlsrådgivningen.

Som juniorrådgiver hos Velas, bliver du en del af vores planteavlsafdeling med ca. 70 medarbejdere fordelt på 4 forskellige lokationer i Jylland og på Fyn. Du får en spændende mulighed for at udvikle dig i rådgivningsopgaven både på kontoret og i marken, og i tæt samarbejde med en erfaren rådgiver.

Indrykket: 23-06-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 20-07-2020 00:00:00
Planteavlsrådgiver Vissenbjerg
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Planteavlsrådgiver Vissenbjerg

velas

Vil du være med til at sætte retningen for fremtidens planteavl sammen med de fynske planteavlere, så giver vi dig muligheden her.

Da en af vores erfarne rådgivere har valgt at gå på pension, er vi på udkig efter en dygtig og erfaren planteavlsrådgiver til en spændende og alsidig kundeportefølje, der tæller nogle af områdets store og veletablerede planteavlere.

Din rådgivning vil være med hovedvægt på produktionen af korn- og salgsafgrøder, hvor fokus vil være den produktionsøkonomiske optimering. Derfor skal du både være fagligt stærk, men også have stærke personlige kompetencer, da du næsten dagligt vil være begunstiget af at have god kontakt med kunderne, ligesom en stor del af din tid vil foregå ude hos kunden.

Vi lægger stor vægt på godt samarbejde kollegerne i mellem, og vi er derfor på udkig efter en planteavlsrådgiver, som er udadvendt og dedikeret omkring den gode rådgivning og videndeling med kollegaerne.

Indrykket: 23-06-2020 14:14:32
Ansøgningsfrist: 20-07-2020 00:00:00
Port-/servicemontør til serviceopgaver på Fyn
Nordic Systems ApS
Fyn
5492 Vissenbjerg
Nordic Systems ApSPort-/servicemontør til serviceopgaver på Fyn

Nordic Systems ApS, Vissenbjerg

Har du erfaring med smede- og montageopgaver? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lov til at præge den fremtidige udvikling inden for servicering af porte? Bliv port- og servicemontør hos Nordic Systems, hvor ikke to dage er ens, og hvor du får en stor grad af medbestemmelse i din hverdag.

Som vores nye port-/servicemontør har du ansvar for dine egne kunder og står for processen fra start til slut. Du får tildelt dine opgaver via vores onlinesystem. Herefter kører du ud til kunden, hvor du monterer eller udfører service, reparation eller vedligeholdelse af porte.

Alt efter størrelsen på opgaven udfører du den selvstændigt eller sammen med en af dine kolleger. Når opgaven er ført til dørs, skriver du en rapport, som du sender til kunden.

Indrykket: 22-06-2020 16:33:24
Ansøgningsfrist: 20-07-2020 00:00:00
Kvægspecialist søges
velas
Fyn
5492 Vissenbjerg
velas
Kvægspecialist søges

velas, Viborg, Hinnerup, Horsens og Vissenbjerg

Brænder du for at skabe værdi for danske landmænd og vil du indgå i et team af specialiserede kvægrådgivere i en udviklingsorienteret virksomhed?

Du vil blive en del af et velfungerende kvægteam i en virksomhed med mange forskelligartede faglige baggrunde og engagerede kollegaer, der brænder for at udvikle sig sammen med kunderne. Vi er fordelt på fire lokationer Viborg, Søften, Horsens og Vissenbjerg, men vi rådgiver i hele Danmark. Din placering aftaler vi nærmere ved ansættelse.

Stillingen indeholder

 • produktionsrådgivning med fokus på kundens bundlinje
 • egen kundeportefølje
 • samarbejde i et tværfagligt team med grovfoderkonsulenter og driftsøkonomer
Indrykket: 16-06-2020 15:14:32
Ansøgningsfrist: 13-07-2020 00:00:00
El-/automatiktekniker
KiiltoClean A/S
Fyn
5610 Assens
KiiltoClean A/S
El-/automatiktekniker

KiiltoClean A/S, Assens

? der brænder for produktionsteknik og ønsker at sætte sit aftryk i en ambitiøs virksomhed

Vi er i fuld gang med at optimere vores processer og sikre en effektiv produktion, og som tekniker hos os vil du blive en central medspiller i et engageret team.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinde og vedligeholde maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Understøtte produktionen og sørge for, at maskinerne kører

Derudover vil dine arbejdsopgaver også inkludere:

 • Udvikle, fremstille og montere løsninger, der optimerer produktionen
 • Være med til at udføre omstillinger og indkøringer
Indrykket: 15-06-2020 13:14:33
Ansøgningsfrist: 05-07-2020 00:00:00
Chauffør med ADR-bevis
Stena Recycling A/S
Fyn
5492 Vissenbjerg
Stena Recycling A/S
Chauffør med ADR-bevis

Stena Recycling A/S, Vissenbjerg

Er du glad for at køre lastbil? ? og har du lyst til et job med kundekontakt? ? Så læs trygt videre.

Afdelingen for transport af miljøfarligt affald på Fyn og Jylland har til huse på vores filial i Vissenbjerg og består af 7 erfarne chauffører. Vi søger endnu en godschauffør til snarlig tiltrædelse.

Der er tale om en fast stilling i en attraktiv og foranderlig virksomhed. Du tilbydes gode arbejdsforhold i en virksomhed hvor vi vægter sikkerhed meget højt.

Vi forventer, at du har ordenssans og tager ansvar for den bil du bliver fast chauffør på. Meget erfaring med afhentning af farligt affald er ikke nødvendig, da grundig oplæring vil finde sted.

Stena Recycling A/S
Indrykket: 12-06-2020 14:14:33
Ansøgningsfrist: 10-07-2020 00:00:00
Eksport-trainee - Holland
Australian Bodycare Continental ApS
Fyn
5492 Vissenbjerg
Australian Bodycare Continental ApSEksport-trainee - Holland

Australian Bodycare Continental ApS, Vissenbjerg

Hollandsktalende eksport-trainee med potentiale til landechef

Begynd din karriere i en hurtigtvoksende og international virksomhed, hvor din mening bliver hørt, og du kan få erfaring med både salg og marketing.

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Vissenbjerg på Fyn, hvor du kobles på det 2-årige tranieeforløb med henblik på at blive vores landechef på det hollandske marked. Du bliver en del af et ungt, spændende miljø med højt til loftet og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Du får det overordnede ansvar for det hollandske marked, og det indebærer:

 • at være den primære kontaktperson for vores hollandske kunder
 • at stå for det opsøgende salg til hollandske materialist-handelskæder og apoteker
 • at oversætte salgs- og marketingmateriale til hjemmesiden og Amazon.nl.
Indrykket: 12-06-2020 13:38:58
Ansøgningsfrist: 10-07-2020 00:00:00

søg job

Sønderborg Aabenraa Haderslev Kolding Billund Vejen Tønder
Middelfart Assens Nordfyn Odense Faaborg-Midtfyn Kerteminde Nyborg Svendborg Langeland/Ærø
Tyskland