2.623
2.623
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 23-12-2018

Fanger disse ord din interesse? SCRUM, C#, SQL databaser. Ønsker du at arbejde med fremtidens produktionsoftware? Værdsætter du et godt og inspirerende arbejdsmiljø, med alsidige arbejdsopgaver og frihed under ansvar, så er dette arbejde måske noget for dig?

 
JKS søger på vegne af vores gode kunde og samarbejdspartner AGRAMKOW Fluid Systems A/S
 
Vil du være med til at udvikle fremtidens produktionssoftware til brands, store som små, inden for appliance produktioner? Er du en teamplayer, som arbejder struktureret og fokuseret med opgaven, men som også forstår at involvere kolleger efter behov? Og er du en super-dygtig dataingeniør eller datamatiker med flair for programmering? Så er du måske én af de to softwareprogrammører, vi søger til vores engagerede og dygtige softwareteam.  
 
Virksomheden er i stærk vækst, og for den rette person er her tale om et særdeles godt job med mulighed for udfordringer og faglig såvel som personlig udvikling. Vi ønsker at styrke vores forretning med to dygtige og erfarne softwareprogrammører med sans for detaljen og solidt teoretisk fundament. Stillingen er nyoprettet, og du skal være med til at øge kompetencerne i vores Technology Team inden for softwareprogrammering og styrke vores position som markedsførende inden for produktionssoftware til appliance industrien. 
 
Udvikling og vedligehold af ny og innovativ software 
Med reference til vores Technology Manager, Software, kommer du til, i samarbejde med resten af softwareteamet, at udvikle vores eksisterende software, men også at udvikle ny software til vore produkter. Derudover vil du skulle yde teknisk support til vore øvrige afdelinger, såsom salg, service og produktion, i forbindelse med kundespecifikke temaer. Der er mulighed for at arbejde med nye såvel som ældre teknologier, og alt i alt er der tale om et job med masser af muligheder for bredde og udfordringer i opgaverne. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 
  • Udvikling og vedligehold af vores PLIS software, herunder programmering i C# 
  • Udvikling og vedligehold af databaser (MS SQL Server) 
  • Opbygning og vedligehold af udviklingsdokumentation 
 
Kvalitetsbevidst og teoretisk velfunderet software programmør 
Du er uddannet inden for softwareprogrammering, f.eks. som dataingeniør eller datamatiker eller lign. Du er fagligt dygtig og elsker udfordringer. Du arbejder systematisk og disciplineret, og sætter en ære i at aflevere et gennemarbejdet og veldokumenteret resultat. Du er teamplayer, men driver dine egne dele af projektet sikkert og ansvarsfuldt, og går også gerne forrest i projektteams. Du træffer beslutninger sikkert og velovervejet, og forstår, hvornår det er tid til at involvere kolleger eller andre interessenter. Du er vant til at begå dig på alle niveauer i en organisation, og du tager ansvaret for egne projekter og sikrer fremdrift hele vejen igennem. Du er ambitiøs såvel fagligt som karrieremæssigt. Du leverer kvalitet og stiller store krav til dig selv og dine omgivelser. 
Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i skrift og tale. 
 
Om AGRAMKOW Fluid Systems A/S
Agramkow har i dag omkring 100 medarbejdere i Danmark og flere end 200 på verdensplan. Den er verdensledende indenfor produktion af fylde- og testudstyr til applianceindustrien. Agramkow er ejet af den tyske koncern Dürr.
Kundekredsen tæller store koncerner som Bosch-Siemens, Electrolux, Whirlpool, Daikin og mange andre.
Se mere på www.agramkow.com/home
 
 
Ansøgning og kontakt
JKS Career, Aabenraa er ansvarlig for rekrutteringsprocessen og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.    
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.   
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kunde- og personalekonsulent Vibeke Winberg på telefon 73 325 756 eller mail: vib@jks.dk.   
Første samtale vil blive afholdt hos JKS Aabenraa, Egevej 2, 1sal.  

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-12-2018
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-69086935
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.