5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 29-07-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Matcher ovenstående dine værdier, og vil du arbejde i et udfordrende og hurtigt udviklende miljø med spændende opgaver og kolleger, som drives af at give kunderne en god oplevelse, lave forretninger og have det sjovt sammen? Så har vi muligvis et job til dig. Vi søger en ny kollega til jobbet som servicerådgiver i Vejle, Kirketorvet 4, 7100 Vejle.

Sydbank Direkte Service hører organisatorisk under område Kunder Direkte. Vi har i dag tre Sydbank Direkte Service centre placeret i hhv. Aabenraa, Vejle og Slagelse. Der er pt. i alt i de tre enheder ansat 75 medarbejdere.

Visionen for Sydbank Direkte er at ligge i top-3 i kundeoplevelser gennem en hurtig, kompetent, imødekommende og løsningsorienteret adfærd, der er båret af nærvær, smil og godt humør. Sydbank Direkte har åbent alle ugens dage kl. 8-20 helligdage dog undtaget. Vi arbejder under mottoet "Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det mest utrolige". Det betyder, at det er vigtigt for os, at vores nye kollega sætter videndeling og teamwork højt.

Om jobbet:

 • Du kommer til at arbejde med lettere rådgivning og vejledning indenfor alt, der indgår i kundernes daglige økonomi herunder bolig, pension, lån og opsparing
 • Du bliver en del af en hverdag, hvor tempoet er højt, og hvor du vil få mange forskelligartede opgaver
 • Du vil som medarbejder i Sydbank Direkte Service være ansat under overenskomstens 7 om udvidet aftalt arbejdstid


Vi forventer, at du:

 • Er energisk, engageret og udadvendt
 • Har en bankfaglig uddannelse og erfaring med rådgivning
 • Har et godt fagligt fundament herunder kredit, bolig og pension
 • Har lyst til og erfaring med salg af udvalgte produkter/serviceydelser
 • Motiveres af at levere kompetent rådgivning og høj kundetilfredshed
 • Har lyst til at håndtere kunder via forskellige elektroniske kanaler, bl.a. via telefon, mail, netmøder og chat
 • Kan lide at have mange bolde i luften og arbejde i et til tider hektisk miljø
 • Er initiativrig, forandringsvillig og resultatorienteret
 • Smiler i telefonen og har et positivt menneskesyn


Vi tilbyder:

 • Et spændende og varieret job, hvor kundevendte og værdiskabende opgaver prioriteres højt
 • En åben og inspirerende arbejdsform i et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved frihed under ansvar, højt til loftet og plads til et godt grin
 • Et job i en organisation med et højt kvalitets- og ambitionsniveau samt gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt


Vil du vide mere...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder i Vejle Susanne Wulff på 74 37 58 30 eller 61 63 55 17.


Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Ansøgningsfristen er den 20. august. Vi glæder os til at høre fra dig.


Kunder Direkte ...

omfatter udover Sydbank Direkte Service også områderne Sydbank Direkte Medarbejder, Sydbank Direkte Investering, Sydbank Direkte Byg og Pension, Sydbank Direkte Rådgivning, Sydbank Direkte Ung og Servicecentrene i hhv. Aabenraa, Esbjerg, Slagelse og Vejle samt Diba Billån i Næstved.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-07-2018
Udløber:
20-08-2018
Kviknummer:
LJA-63896111
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.