4.902
4.902
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 12-08-2019Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet? Så er du måske vores nye privatrådgiver i Sønderborg.

I Sønderborg er vi et team, som er kendetegnet ved høj performance og masser af energi. Sparring, videndeling og humor er en naturlig del af hverdagen, og vi går ikke på kompromis med at give vores kunder professionel og kompetent rådgivning.

Sydbank i Sønderborg har en stærk markedsposition, og vi arbejder målrettet med at udvikle forretningen yderligere. Afdelingen huser udover privatafdelingen også et Erhvervscenter og Private Banking-medarbejdere. Det betyder, at du får din daglige gang i et spændende miljø med mange inspirerende og dygtige kolleger.

Om jobbet:

Vi søger en dynamisk og udadvendt privatrådgiver, som gerne vil være en del af et stærkt team af engagerede kolleger med mange forskellige faglige kompetencer. Din opgave bliver at dække dine kunders behov for finansielle produkter samt etablere og udbygge stærke kunderelationer gennem personlig kontakt. Desuden skal du deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter. Vi sætter en ære i at give vores kunder faglig kompetent rådgivning og opnå en høj kundetilfredshed, og vi lægger vægt på stor arbejdsglæde og mulighed for personlig udvikling.

Vi forventer, at du:

 • er bankuddannet og har erfaring med kredit-, bolig-, pensions- og investeringsrådgivning
 • er udadvendt og kontaktskabende med humoristisk sans og har let til smil
 • evner at arbejde struktureret og målrettet og motiveres af at skabe resultater og nå dine mål
 • udviser nysgerrighed for ny læring og vil søge at inspirere dine kolleger med din egen viden
 • trives i en performancekultur og sætter pris på at blive dygtigere hver eneste dag
 • sætter en ære i høj kundetilfredshed
 • er dygtig til at styrke relationerne med eksisterende kunder og også til at skabe nye relationer

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udadvendt job i en bank med et højt kvalitets- og ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt
 • Et arbejdsmiljø, der er karakteriseret ved teamarbejde, gensidig tillid og højt til loftet
 • Sparring, vidensdeling og masser af energi

Der kan være flere veje ind til jobbet:

Du kan være en erfaren privatrådgiver med en solid og opdateret faglig baggrund, hvor du vil få en eksisterende portefølje bestående af etablerede familier og mange spændende kunder. Alternativt er du en knap så erfaren privatrådgiver, som har mod på at starte med en lidt mindre portefølje og i fællesskab med resten af privatteamet løbende bygge på både fagligt og kundemæssigt.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Dorthe Alnor på 74 37 70 67 eller dorthe.alnor@sydbank.dk eller filialdirektør Bente H. Skylvad på 74 37 70 20 / 20 32 65 10 eller bhs@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 28. august. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk omfatter områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa, erhvervsfilialer i Sønderborg og Tønder samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2019
Udløber:
28-08-2019
Kviknummer:
LJA-74767753
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.