5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 18-06-2018

Pladsarbejder, VejleEr du god til at bevare overblikket i en hektisk hverdag, og er du god til at organisere? Har du lyst til at være med til at vedligeholde og reparere Ajos udlejningsmateriel? Så er det måske dig, vi søger som vores nye pladsarbejder til hovedkontoret i Vejle.

 

Stillingen 

Som pladsarbejder hos Ajos bliver du involveret i en bred vifte af opgaver. Du bliver en del af et engageret og dynamisk team, hvor alle brænder for at levere det, de har lovet. Du refererer i det daglige til sektionslederen, og du vil derudover have et tæt samarbejde med alle, der kommer på vores lokation i Vejle, herunder både leverandører og montører.  
Det vil være dit ansvar at sørge for, at materiellet er klar til brug på bookingtidspunkterne, at det fremstår klargjort, efterset og at der er udført kvalitetskontrol. Endvidere sørger du for, at materiellet til enhver tid kan trackes via interne systemer.  
 
Opgaver, der hører til stillingen:  
  • Klargøre og pakke materiel, samt tilbehør, til næste booking/udlejning 
  • Registrere returkommet materiel for evt. skader 
  • Kvalitetskontrollere og dokumentere materiellets tilstand 
  • Udføre mekaniske og elektriske reparationer 
  • Læsse/aflæsse materiel fra lastvogne 
  • Ad hoc opgaver såsom oprydning på pladsen  
 
Hvem er du?  
Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund som fx automekaniker, smed samt nogle års relevant erhvervserfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke afgørende. Du har engagement og er beslutningsdygtig, hvilket gør, at du tænker fremad og sørger for, at materiellet er klar til deadline. Du trives i en travl og selvstændig hverdag i et arbejde, der primært foregår udendørs og med mange forskellige samarbejdspartnere. Vi anvender elektronisk registrering via tablets, hvorfor det er en fordel, at du har et brugerniveau inden for disse devices. Du har truck certifikat og gerne certifikat til kran A, og du taler og skriver dansk. Behersker du flere sprog, er det blot en fordel.  
 
Vi tilbyder 
Et spændende miljø i en virksomhed, der er organiseret i en matrix-organisation og ejet af MT Højgaard. Vi har et godt arbejdsmiljø og en selvstændig hverdag, hvor travlhed, struktur og kundens bedste driver os frem. Alle medarbejdere i Ajos stræber efter at være samarbejdsvillige, kundeorienterede, ansvarsbevidste og loyale - over for både hinanden og kunderne. Vi tilbyder en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer. Derudover tilbydes et 8 mdr. onboarding forløb som en del af ansættelsen.     
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen.  
Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309. Grundet ferie i uge 28-30 kan der være uger, hvor dialog vedr. stillingen henvises til anden kollega eller samtaler afholdes på Fyn. 
 
Om Ajos a/s 
Ajos a/s er en landsdækkende virksomhed, som hver dag året rundt arbejder med materieludlejning, udlejning af pavilloner og byggestrøm, byggepladsindretning, service og logistik. Ajos blev etableret i 1983, da A. Jespersen og Søn begyndte at beskæftige sig med materieludlejning til eksterne kunder. Ajos er en forkortelse for navnet på entreprenørvirksomheden A. Jespersen og Søn (1903-1991). I 2005 blev alle MT Højgaards materielaktiviteter samlet under navnet Ajos, og i 2008 blev Ajos etableret som et selvstændigt aktieselskab, der er 100 % ejet af MT Højgaard a/s. Læs mere på: www.ajos.dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2018
Udløber:
16-07-2018
Kviknummer:
LJA-62482851
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-03-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-03-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.