5.575
5.575
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 28-02-2019

LønningsmedarbejderHar du en baggrund som lønningsmedarbejder, og har du kendskab til jura i forbindelse med løn og arbejdsmarked? Er du fagligt stærk, positiv og serviceminded, og vil du være en del af lønteamet i en spændende virksomhed i vækst? Så er det dig, vi søger til stillingen som lønningsmedarbejder hos Jysk Fynske Medier i Vejle.


Du bliver en del af en lønafdeling på i alt fire dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere, som alle har fokus på drift og udvikling af de traditionelle lønfunktioner. Sammen sikrer I en fejlfri lønhåndtering inden for hvert jeres område og bidrager løbende til et fælles kvalitetsløft på tværs af afdelingen.  

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:  

 

- Refusioner ift. sygdom og orlov 

- Besvare henvendelser fra medarbejdere  

 -Korrekt lønudbetaling til forskellige medarbejdergrupper 

- Kvalitetssikring og optimering/udvikling af procedurer 

 

 

Hvem er du? 

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling som lønningsbogholder i en lønafdeling med stor volumen og har erfaring med lønudbetaling og indberetninger. Kompleksiteten i jobbet er høj grundet bonus- og præstationsfremmende lønmodeller, hvilket stiller store krav til din omhyggelighed og systematik. Du har kendskab til jura i forbindelse med løn og arbejdsmarked, herunder regler vedrørende ferie, overenskomster og sygedagpenge, og du har en generel god IT-forståelse. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du er erfaren bruger af Lessor og Navision. 

 

Som person er du positiv og kvalitetsbevidst, du er selvkørende, pligtopfyldende og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du kommunikerer ubesværet på alle niveauer på tværs af organisationen, og du har personlig gennemslagskraft, er imødekommende og har en god forståelse for service. 

 

 

Virksomheden tilbyder 

Et spændende job i Danmarks næststørste mediekoncern hvor der er fokus på værdiskabelse og fællesskab. Arbejdsmiljøet er præget af en uhøjtidelig omgangstone, og du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring. Derudover vil du blive tilbudt et grundigt intro- og onboardingforløb i samarbejde med JKS CAREER. 

 

 

Ansøgning 

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg Stillingen nedenfor. 

Vi behandler ansøgningerne løbende, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på 3085 1331.

Skriv venligst i din ansøgning, at du så jobbet på www.Sydjob.dk

 

 

Om Jysk Fynske Medier 

Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier og Midtjyske Medier. Jyske Fynske Medier er landets næststørste mediekoncern med en budgetteret omsætning på 2 milliarder kroner og omkring 1600 medarbejdere. Koncernen udgiver 13 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 438.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 57 ugeaviser med et samlet læsertal på 839.000, ligesom koncernen ejer 4 lokalradioer med et gennemsnitligt estimeret ugentligt lyttertal på 743.000. Koncernen råder tillige over en bred palette af digitale medier med mere end 2 millioner månedlige brugere. 

 

Du kan læse mere om virksomheden på www.jfmedier.dk

Kontakt
Kontaktperson
Ane Dam Plougmann
Tlf:
3085 1331
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-02-2019
Udløber:
28-03-2019
Kviknummer:
LJA-71116934
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn
Frist: 
18-06-2019
Odense, Fyn
Frist: 
18-06-2019
Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-06-2019
Odense, Fyn
Frist: 
10-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-06-2019
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-05-2019
Svendborg, Fyn
Frist: 
29-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.