4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 28-11-2019

Kvalitetsmanager

  

ERFAREN KVALITETS MANAGER TIL ELEKTRONIKVIRKSOMHED I VÆKST

Vil du være med til at sikre kvaliteten af den næste generation af digitale og smarte produkter inden for regulering af HVAC og elektrisk gulvvarme? Elsker du processer og tænker kvalitet i alt, hvad du gør? Så har vi måske drømmejobbet dig.

OJ Electronics arbejder kontinuerligt på at konsolidere og fortsætte den vækst, vi har oplevet de seneste år og har lige taget hul på en ny 3 årig strategiperiode, hvor vi fortsat har et stort fokus på kvalitet i alle hjørner af virksomheden.

Dine opgaver

Dine opgaver bliver først og fremmest at sikre, at du, ledelsen og organisationen i fællesskab løbende udvikler og vedligeholder vores kvalitetssystemer. Det rette fokus og information opnås igennem kvalitetsrapporteringssystemer, der skal sikre opmærksomhed på områder, hvor der er afvigelser i styringsparametre. Du bliver leder af kvalitetsafdelingen, som rummer en medarbejder ud over dig selv, samt OJs repair afdeling, der tæller 6 medarbejdere.

Du får en aktiv rolle i kvalitetsarbejdet både internt i organisationen og eksternt i forhold til vores kunder, idet du sørger for at facilitere en grundig analyseproces i kvalitetssager og er med til at implementere kvalitetstiltag hos kunderne. Endvidere går du forrest i at sikre, at der til stadighed er fokus på kvalitetsafvigelser og kvalitetsforbedrende tiltag i organisationen, herunder fx i samarbejde med produktvedligehold sikre effektive processer omkring identifikation og gennemførsel af kvalitetsforbedrende tiltag eller sammen med udviklingsafdelingens QA funktion sikre, at den udviklede kvalitet i vores produkter til stadighed lever op til vores høje standard. Endvidere er du ansvarlig for vores ISO9000 certificering, og UL-systemkrav.

Dine kompetencer

Du har et stort personligt drive, og du tænker og agerer proaktivt. Du brænder for kvalitet i den bredeste forstand af ordet og er god til at motivere andre til at tænke kvalitet ind i de daglige processer og opgaver. Du er fremragende til at samarbejde og guide dine kolleger i kvalitetsarbejdet til OJs bedste, ligesom du sikrer, at de kvalitetssager, vi har, bliver afsluttet med den ønskede læring til følge.

Du har erfaring fra en kvalitetsfunktion, idet du er vant til at arbejde med ISO9000 og andre kvalitetssystemer. Det er kun en fordel, hvis du er vant til at arbejde med kvalitet i udviklingsprojekter og har en six sigma black belt certificering.

Vi forestiller os, at du har en relevant naturvidenskabelig uddannelse og en del erfaring inden for området, ligesom ledelseserfaring er en klar fordel i jobbet.

Du arbejder struktureret og kommunikerer let forståeligt på alle niveauer af organisationen. Det er et krav, at du taler og læser dansk og engelsk uden problemer.

Det får du

Du bliver en del af en visionær og yderst professionel virksomhed i vækst, hvor vi har rigtig godt fat i processerne omkring kvalitetsarbejdet. Vi har et rigtig godt kollegialt fællesskab og en uformel tone, samtidig med, at der er stor frihed og fleksibilitet. Jobbet er en stabsfunktion og du får reference direkte til virksomhedens administrerende direktør.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Erik Damsgaard
Tlf.: 24239615

Ansøgningsfrist:
28. december 2019

 

 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
OJ Electronics A/S
Tlf:
73 12 13 14
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-11-2019
Udløber:
26-12-2019
Kviknummer:
LJA-77882315
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-01-2020
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-01-2020
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.