5.019
5.019
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 12-08-2019

Konsulent til JKS

Vil du med på branchens bedste salgsteam så er her en enestående mulighed!

Vi vækster vores forretning og laver gode resultater. Vi har en målsætning om at være én af konsulent- og rekrutteringsbranchens skarpeste spillere, og det betyder, at vi skal have de dygtigste konsulenter på holdet. Er du drevet af opsøgende salg, og er du en målrettet planlægger, der fører din salgskarriere ud i livet, er her jobbet for dig.

 

Vi leder efter en erfaren hunter med salgsværktøjerne i orden og stor erfaring med opsøgende salg. Du får muligheden for at arbejde selvstændigt, omgivet af et særdeles kompetent rekrutteringsteam. I JKS CAREER er vi 30 dedikerede konsulenter fordelt på flere større regionskontorer rundt i landet. 

JKS CAREER er en del af JKS a/s koncernen og opererer bredt inden for alle brancher og markedssegmenter med konsulentydelser inden for bl.a. rekruttering, onboarding, assessment, outplacement og talent attraction. Vi løser opgaver på operationelt og strategisk niveau for nogle af landets mest spændende virksomheder og nyder godt af at lave gode resultater med en solid markedsposition. 

Du skal vælge JKS CAREER som din nye arbejdsplads, fordi du ønsker en salgskarriere, hvor der er fokus på resultatskabelse i tråd med din faglige og personlige udvikling. 


Arbejdsopgaver

Med afsæt fra et af vores indbydende kontorer i Trekantsområdet bliver din primære opgave at styrke og videreudvikle salget af vores konsulentydelser i det sydlige Jylland samt på Fyn. Det vil dog fra tid til anden blive mulighed for at arbejde fra vores øvrige afdelinger i geografien, hvis det kan være mere optimalt i forhold til din bopæl og eller kundebesøg.

  • Opsøgende salgsaktiviteter i forhold til nye kunder pleje og vedligeholde eksisterende kunder. Du får ansvaret for, sammen med din nærmeste chef, at udvikle og implementere planer og strategier for dine aktiviteter, målsætninger og resultater.
  • Du styrer selv din kalender booker og afholder dine møder, udarbejder tilbud, aftaler og kontrakter. Samt naturligvis opfølgning mv.
  • JKS CAREER faciliterer et meget stort netværk, og du forventes derfor at deltage i relevante netværksmøder, konferencer mv.
  • Du monitorerer og orienterer dig om markedsudviklingen i konsulentbranchen herunder konkurrence, rammebetingelser, nye produkter/tiltag osv.

Vi har et solidt onboarding forløb, hvor du får en stærk start på din nye karriere, og der er altid sparring at hente overalt i organisationen. I JKS CAREER bliver du en del af et dynamisk salgsteam, hvor vi fejrer vores successer sammen. JKS CAREER er præget af en åben og hjælpsom kultur, hvor vi ALTID står bag hinanden.


Personlige kompetencer

Du er stædig og ved, at resultatskabelse går hånd-i hånd med en stor indsats, og du sætter en ære i budgetopnåelse og gerne lidt til. Du har en solid forretningsforståelse og kan lide den faglige udfordring, vi møder med kunderne. Du færdes naturligt blandt beslutningstagere i både store såvel som mellemstore virksomheder i den sydjyske og fynske geografi, hvor du formentlig allerede har et stort netværk. 

Du bliver trusted advisor for vores kunder derfor er du naturligt nysgerrig på områder, som kan hjælpe vores kunder. Du vil blive involveret og brugt som sparringspartner, hvorfor det er vigtigt, at du sætter dig i stand til at navigere i organisationer.

Din baggrund er ikke afgørende, men du er udpræget hunter med stor lyst til at gøre en forskel i menneskers arbejdsliv.

Du kommer med salgs egenskaberne, vi søger for en grundig uddannelse. Vigtigst af alt er, at du stortrives i en rolle, hvor du selv er hovedarkitekten bag din succes.


Få plads til at vokse med JKS 

JKS er 100 % danskejet og er blandt Skandinaviens stærkeste bemandings- og rekrutteringsvirksomheder.  

Vi er vokset til at være dansk erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner, fordi vi hver dag styrker vores kunders konkurrencekraft gennem bemandingsløsninger, herunder vikar, projekt, freelance, rekruttering diverse konsulentydelser.

Vi har siden begyndelsen i 1995 prioriteret lokalt kendskab og personlig kontakt højest. Derfor er vi altid tæt på kunder og kandidater med godt 40 lokalafdelinger i Danmark samt afdelinger i Sverige, Norge og Tyskland.

Hos JKS tror vi på, at udvikling og realisering af enhver virksomheds potentiale starter og stopper med at have de helt rigtige medarbejdere ombord. Vi tilbyder derfor en spændende og udfordrende hverdag med masser af personligt ansvar, udvikling og muligheder for dig, der kan og vil. 

Du kan læse mere her: www.JKS.dk og du kan se en præsentation af os her: https://player.vimeo.com/video/309241814Ansøgningsfrist 

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 

Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Søren Ditlev på tlf. 6163 0712.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Ditlev
Tlf:
6163 0712
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2019
Udløber:
09-09-2019
Kviknummer:
LJA-74770811
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Odense, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
02-01-2020
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Odense, Fyn
Frist: 
30-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
23-12-2019
Svendborg¤Esbjerg¤Tønder¤Nordfyn, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
17-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.