4.730
4.730
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 02-05-2019Sydbank er en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Vil du være med til at sætte retningen for forretningskritisk IT-infrastruktur og sikre teknologisk sammenhæng imellem IT-systemer i en af Danmarks største banker? Har du solid erfaring i at udvikle arkitektur og roadmaps for IT-infrastruktur, og brænder du for drift, teknik og sikkerhed? Så er jobbet som infrastrukturarkitekt i IT-services på Sydbanks hovedkontor i Aabenraa måske noget for dig.

Vi søger en stærk IT-infrastrukturarkitekt med solid erfaring og stærke kompetencer indenfor teknisk design af IT-løsninger. Med reference til afdelingsdirektøren for IT Service & Sikkerhed, står du i spidsen for at definere arkitektur og tilhørende roadmap for IT-infrastrukturen i Sydbank samt sikre sammenhæng til systemerne hos vores partnere.

IT Service & Sikkerhed understøtter og supporterer et stort antal forretningskritiske IT-systemer og applikationer samt arbejdspladser til ca. 2.200 medarbejdere fordelt på 62 lokationer.

Ansvar og opgaver:

I IT Service & Sikkerhed brænder vi for at understøtte forretningen med stabile og sikre IT-systemer og levere IT-service af høj kvalitet til vores kolleger internt i banken. Som IT-infrastrukturarkitekt spiller du en afgørende rolle i dette.

Stillingen er nyoprettet, og din samarbejdsflade bliver stor internt i IT & Udvikling, men også i resten af Sydbank og i forhold til eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Primære arbejdsopgaver:

 • Drive udarbejdelse af overordnet arkitektur og tilhørende roadmap for IT-infrastruktur og herunder, i samarbejde med IT-afdelingens applikations- og forretningsarkitekter, sikre effektiv IT-understøttelse af forretningens behov
 • Definere arkitektur og design af sikre, robuste og skalerbare infrastrukturplatforme, der følger best practise på området
 • Gennemføre evaluering og valg af nye teknologier i samarbejde med relevante serviceejere
 • Deltage i projekter og sikre de arkitekturmæssige forhold samt kvaliteten i forhold til den efterfølgende drift
 • Deltage i udbudsprocesser, både ved udarbejdelse af udbudsmateriale, vurdering af tilbud og opfølgning på aftalte leverancer
 • Videreudvikle det tætte samarbejde med Sydbanks partnere, herunder særligt Bankdata

Vi forventer, at du:

 • Har solid erfaring med at designe IT-infrastrukturløsninger i et komplekst miljø
 • Har et overblik over udfordringer, muligheder og begrænsninger inden for IT-infrastruktur og kan se sammenhængen til de forretningsmæssige behov
 • Har erfaring med relevante metoder, standarder og best practise indenfor udvikling og dokumentation af IT-arkitektur
 • Er en udpræget holdspiller, har gode samarbejdsevner og er i stand til at facilitere konstruktive dialoger
 • Har gode kommunikative evner og er i stand til at formidle komplekse problemstillinger på alle niveauer i organisationen
 • Er kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og har erfaring med at organisere en hverdag med ansvar, varierende arbejdsopgaver og en stor daglig kontaktflade
 • Er løsningsorienteret og i stand til at udvikle kreative og eksekverbare løsninger 
 • Trives med at tage ansvar i et team, hvor der performes på et højt niveau

Vi tilbyder:

I Sydbank kan vi tilbyde dig en spændende arbejdsplads i en ambitiøs og dynamisk bank med gode arbejdsforhold og en bred vifte af medarbejdergoder.

Afdelingen har et højt fagligt engagement og et godt arbejdsmiljø. Samarbejdsformen i afdelingen er åben, og vi arbejder med frihed under ansvar.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for IT Service & Sikkerhed Kim Schrøder på 74 37 28 10, 20 10 05 77 eller kim.schroeder@sydbank.dk. Du kan også kontakte HR partner Kristina S. Jørgensen på 74 37 25 31 eller kristina.joergensen@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og dit CV online senest den 20. maj 2019. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om afdelingen

IT Service & Sikkerhed er én af fire afdelinger i området IT & Udvikling. IT & Udvikling leverer og understøtter forretningsdrevet IT af høj kvalitet, og de fire afdelinger i området arbejder tæt sammen om udvikling, effektivisering og forenkling af hele IT-landskabet i Sydbank. Hele området har de sidste år været i vækst og i en spændende udvikling grundet de nye krav i markedet og digitalisering.

Sydbanks hovedsæde

... ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-05-2019
Udløber:
30-05-2019
Kviknummer:
LJA-73020358
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Haderslev¤Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Haderslev¤Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-08-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.