4.857
4.857
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 04-06-2019

InvesteringscontrollerVil du gerne arbejde i en af Sydbanks vigtige kontrolfunktioner med opgaver, der har relation til nyere finansiel regulering? Så er jobbet som investeringscontroller i Markets and Treasury Services måske noget for dig.

Du vil her få en bred kontaktflade til en kreds af interessenter vedrørende kontroller, der sikrer, at vi overholder finansiel regulering. Du bliver en aktiv medspiller i at håndtere overvågningen af de systemer, som banken anvender til finansiel regulering.

I afdelingen arbejder vi intensivt med bl.a. MIFID-og EMIR-regulering. Afdelingen er startet for et år siden, og du vil få stor indflydelse på, at din dagligdag bliver udfordrende og løsningsorienteret i samarbejde med gode kolleger, der lægger vægt på godt humør og holdånd.

I jobbet forventes det, at du:

  • Har øje for kommende, nye reguleringer
  • Har lyst at arbejde tæt sammen med interne og eksterne interessenter
  • Kan stille krav og medvirke til løsning af reguleringsmæssige udfordringer
  • Kan lide at gå i dybden med komplekse opgaver.

Din baggrund:

Du arbejder måske allerede indenfor området, eller du har lyst til at udvikle et højt vidensniveau indenfor regulering og anvendelsen af finansielle systemer. Du har enten relevant erfaring fra den finansielle sektor eller en videregående uddannelse som cand. merc., HD eller lign.

Dine kommende kolleger har et højt vidensniveau, med lyst til at lære fra sig, er nysgerrige og har et højt engagement.

Vil du vide mere

Så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Svend Pedersen på 74 37 40 05 / 51 31 44 25 eller svpe@sydbank.dk

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler dog senest 18. juni. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde

ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover Direktionen rummer hovedsædet bankens fællesfunktioner, herunder Fonds & Udland som Markets and Treasury Services er en del af.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
18-06-2019
Kviknummer:
LJA-73850895
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Haderslev¤Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Haderslev¤Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-08-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.