2.540
2.540
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 28-03-2019

Intern sælger til Meldgaard Pet A/S

Spændende job som intern sælger til Meldgaard Pet A/S 

Vi har forrygende travlt og mangler, med tiltrædelse hurtigst muligt, en intern sælger, allround kontorbackup til vores hovedkontor i Aabenraa. Et super spændende job med afveksling.

Meldgaard Pet A/S er en af de førende grossistvirksomheder i Danmark. Vi er vilde med dyr og sælger alt til kæledyr, i form af tilbehør og foder, primært til butikker i Danmark, Norge og Sverige. For nærmere information se vores hjemmeside http://www.meldgaardpet.com

Jobbet
Du kommer til at indgå i et dynamisk team på 16 medarbejdere bestående af salgskonsulenter, lagermedarbejdere og administrative medarbejdere, hvor vi alle hjælper hinanden.

Din arbejdsplads bliver i Aabenraa, hvor du skal arbejde sammen med 8 kollegaer indenfor indkøb, salg, kundebetjening og marketing.

Dine opgaver vil være, at du på mail og telefon yder en god service til kunderne, så der opbygges gode og langvarige relationer. Endvidere skal du markedsføre vores produkter på de sociale medier, og generelt varetage online B2B markedsføring.  Der er god variation i arbejdsopgaverne, og du hjælper dine kollegaer løbende, hvor der er behov.

Om dig
Vi forestiller os, at du er uddannet handelsøkonom eller lignende, der indikerer at du brænder for salg, indkøb og markedsføring. 

Vi forventer, du har mod og lyst til at lave opsøgende telefonsalg, og at du er erfaren bruger af sociale medier. Det er en fordel, at du kender til Navision eller andet tilsvarende økonomisystem og evt. branche kendskab vil også blive foretrukket.

Du er imødekommende og hjælpsom, og du begejstres af at levere god kundeservice og support. Du har en god team-ånd og kan samtidig arbejde selvstændigt med de forskellige opgaver.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Henrik Meldgaard tlf. 20 33 72 30 eller send din ansøgning via linket senest den 22. april 2019. Tiltrædelse hurtigst muligt

Kontakt
Kontaktperson
Henrik Meldgaard
Tlf:
20337230
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-03-2019
Udløber:
22-04-2019
Kviknummer:
LJA-71989763
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Marketing,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.