4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

Arkil Holding A/S

|
Fyn
|
Middelfart
|
Indrykket 07-10-2019Vil du have et spændende job i en stor og stadig vækstende entreprenørvirksomhed? Arkil Fundering søger en formand, der hovedsageligt får ansvaret for koordineringen af ankerproduktionen på byggepladser i hele Danmark i samarbejde med vores entrepriseledere og projektchefer. Du får rig mulighed for at sætte dit præg på jobindholdet og få udvidet dine ansvarsområder i takt med din udvikling.
 
Sæt dit aftryk
Du tilknyttes vores afdeling med boregrej og efterfunderingsaktiviteter, der er en del af Arkil Fundering A/S. Vi har mandskab og materiel til at løse enhver funderingsopgave med borede pæle, rammede minipæle, efterfundering af eksisterende bygninger, midlertidige og permanente indfatningsvægge, samt sikring af byggegruber og bundplader med borede ankre.

Du får en nøglerolle som det koordinerende omdrejningspunkt gennem tæt samarbejde med vores entrepriseledere og projektchefer, når vi udfører opgaver i hele Danmark. Udstationering til projekter i det øvrige Danmark vil kunne forekomme. Du skal bidrage til et godt og effektivt samarbejde med dine gode planlægnings- og samarbejdsevner, og du trives med udendørs arbejde.
 
Dine primære opgaver bliver:  

  • Overtage sager fra entrepriseleder/projektchefer.
  • Koordinere og planlægge på byggepladsen med udførende ankersjak og kunden.
  • Koordinere transporter og leverancer.
  • Lave kvalitetssikring og opfølgning i marken herunder opspænding af ankerne.
  • Besigtigelse af byggepladser og tilsyn.
Flere indgangsvinkler til jobbet
Vejene til jobbet er flere. Du er eksempelvis uddannet byggetekniker, byggekoordinator, bygningskonstruktør eller har anden relevant erfaring indenfor entreprenørbranchen/beslægtet branche. Det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund samt erfaring med afsætning og en god tegningsforståelse.

Bidrag til et stærkt team
Du tilknyttes vores hovedkontor i Middelfart, dog får du også mulighed for at benytte Arkils øvrige lokale kontorer i landet, men vil primært befinde dig på byggepladserne. I dagligdagen vil du opleve et godt samarbejde i afdelingen, hvor vi sparrer aktivt med hinanden til gavn for både projekterne og vores faglige videreudvikling. Tonen er uformel, og der er kort afstand mellem medarbejdere og ledelse, hvilket betyder korte beslutningsveje. Du får gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse hos os. Vi oplærer og uddanner nye medarbejdere samt sikrer løbende vidensdeling blandt vores ansatte, hvorfor det ingen hindring er, hvis du er nyuddannet. Du får også gode ansættelsesforhold, bl.a. sundhedsforsikring samt en attraktiv pensionsordning. Herudover får du en firmabil på gule plader stillet til rådighed.

Nysgerrig efter at høre mere?
Så er du velkommen til at kontakte afdelingschef Bjørn Hansen på tlf.: 2033 7161.
 
Næste skridt 
Kan du se dig selv i stillingen, så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke på "Send ansøgning".

Vi afholder samtaler løbende og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset nationalitet og køn, til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
07-10-2019
Udløber:
04-11-2019
Kviknummer:
LJA-76271679
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Middelfart, Fyn
Frist: 
14-11-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
04-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.