5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
LINAK A/S

LINAK A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 31-05-2017Linak har gang i flere IT projekter, og der forventes et stigende antal IT-relaterede projekter fremadrettet. Derfor søger Linak en dygtig og globalt orienteret IT-projektleder til vores IT-Project Office med reference til John Westergaard, IT Director.

Linak er en global virksomhed i vækst, hvor IT spiller en stadig større rolle i mange forskellige processer i og på tværs af virksomheden. Der er stor fokus på digitaliseringen og optimering af IT-landskabet, hvilket stiller krav om øget fokus på vores tilgang til og styring af projekter.

Du vil opleve, at der arbejdes globalt og på tværs af virksomhedens funktioner, og at Linak er midt i at ændre tilgangen til projekter og porteføljestyring. Som IT Projektleder vil der derfor være gode muligheder for at præge den vej og den måde, Linak arbejder med og tænker projekter og porteføljestyring. Der er med andre ord brug for dig, dit input og dine kompetencer for at udvikle IT Project Office i den rigtige retning.

Opgaver

Du vil arbejde som fuldtids IT projektleder, på projekter af varierende størrelse og kompleksitet lige fra implementeringer af mindre applikationer til større projekter som eksempelvis implementeringer eller opgraderinger af IT-platforme eller -systemer. Du vil få mulighed for at bringe dine stærke kommunikationsevner i spil, blandt når du skal fremlægge komplekse løsninger og problemstillinger for forretningen og ledelsen.

Hovedopgaverne er:

  • Projektledelse af IT-projekter ved større forretningsprojekter vil det være i samarbejde med en forretningsprojektleder
  • Styring af IT-projektporteføljen og optimere processen

Din profil

Du har en relevant videregående uddannelse og din projektlederprofil må gerne være baseret på en IT-teknisk uddannelse. Du kan dog også komme med en helt anden baggrund, som kan være den helt rigtige.

Desuden har du:

  • ca. 3-5 års relevant erfaring med IT-projektledelse.
  • erfaring med styring af 3. parts leverandører til IT.
  • erfaring med it-forretningsudvikling og digitalisering.
  • en forretningsmæssig indgangsvinkel til IT og befinder dig godt i krydsfeltet mellem forretning og IT.
  • erfaring i både vandfalds og agile metoder er en fordel.

På din første dag:

På din første dag vil John (IT-Director) tage imod dig, og vil tage dig med på en rundtur hvor du får lejlighed til at hilse på dine nye kollegaer. Efter morgenmad, bliver du præsenteret for din on-boarding plan. Din succes er afgørende for vores fælles fremtid. Derfor vil der blive investeret meget i dig og du vil blive tilskyndet fortsat udvikling, og har du ønsker om efteruddannelse eller kurser, ses der meget positivt på dette.

Randstad forestår rekrutteringen på vegne af Linak, og ønsker du flere oplysninger, så kontakt konsulent Dennis Hyldgaard på tlf. 3055 4187, eller på dennis.hyldgaard@randstad.dk.

Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest. Deadline herfor er mandag den 30. maj 2017.

Om Randstad:

Randstad er en del af den internationale Randstad Group, der er verdens andenstørste udbyder af HR-løsninger. Hver dag formidler Randstad arbejde til mere end 500.000 mennesker i hele verden.

Vi har kontorer i 39 lande med over 4.400 afdelinger i Europa, Nord- og Sydamerika og Asien. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med fire afdelinger fordelt over hele landet. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Kontakt
Kontaktperson
Birgit Spek
Tlf:
73151363
Adresse
Smedevænget 8
6430 Nordborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-05-2017
Udløber:
01-08-2017
Kviknummer:
LJA-46626789
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
27-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-06-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.