4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 02-09-2019

El-tavlemontører

Vi søger flere dygtige medarbejdere, som vil være med til at opbygge / montere el-tavler og styringer til en masse spændende projekter, i bedste danske håndværksmæssige kvalitet.

Du er enten el-faglært (elektriker/industri-elektriker/automatik-fagtekniker), eller du har anden relevant baggrund / fingrene skruet rigtig på til at kunne udføre et stykke ordentligt montage-arbejde, - så skal vi nok sørge for at du får den rette oplæring i at producere el-tavler.

Som person er du åben og udadvendt med et godt humør, som samarbejder og fungerer godt i et team. Du skal også kunne arbejde systematisk / målrettet så opgaverne kan gennemføres til aftalt tid.

Vi kan tilbyde dig et spændende job med muligheder for personlig udvikling i en dynamisk virksomhed, hvor du får ca. 40 gode kollegaer i tavle-produktionen, hvor omgangstonen er frisk og uformel, og arbejdet foregår i et moderne, åbent og fleksibelt miljø.

Gagen forhandles individuelt, og vil modsvare dine kvalifikationer og de stillede krav.

Stillingen giver desuden mulighed for: Flex-tidsordning, pensionsordning, sundhedsforsikring samt en række spændende medarbejderaktiviteter, arrangementer og ture hen over året.

Tiltrædelse ønskes snarest, - vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail til job@automatic-syd.dk mærket El-Tavlemontør.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Britta Knudsen på tlf. 73 44 21 22.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Britta Knudsen eller Lars Bolving Hübschmann
Tlf:
73 44 21 22
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-75291355
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.