5.091
5.091
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Agramkow

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 02-10-2019

EL konstruktør

DK: EL konstruktør med solid procesforståelse

Er du en stærk tekniker med flair for EL konstruktioner, der gerne tager ansvar? Driver du dine egne opgaver og går gerne forrest i projekt teams, og byder ind med dine faglige kompetencer, samtidig med at du kan involvere og motivere kolleger?

Så er du måske den konstruktør vi søger til vore elektriske konstruktioner.
Du bliver en del af et dedikeret team, der bidrager til effektiv eksekvering og udvikling af projekter og produkter af høj kvalitet. For den rigtige kandidat er der mulighed for både faglig og professionel udvikling.

Udvikling og kvalitetssikring af elektriske konstruktioner

Du kommer til at referere til Technology Manager, Hardware, men i dit daglige arbejde kommer du til at indgå i tværfaglige projektteams, hvor du i tæt samarbejde med projektledere og øvrige projektmedlemmer vil stå for den EL-tekniske del af projekterne, herunder udvikling og test af prototyper i forbindelse med eksekverings- og udviklingsprojekter. Derudover skal du være med til at vedligeholde og kvalitetssikre vores eksisterende produktprogram. Ydermere vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte:

  • Overdragelse af projekter til produktion
  • Specificering af udstyr, opgaver og processer
  • Udvikling og vedligehold af elektrisk konstruktion i EPLAN
  • Udvikling og vedligehold af styklister og Produktionsgrundlag - herunder kvalitetsdokumentation og test specifikationer

Derudover vil du på områder, der ligger inden for dit ekspertise område, blive ansvarlig for at videreformidle denne viden til kolleger samt undervisning af kunder.


Teknisk velfunderet EL konstruktør

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. EL installatør, maskinmester eller lign. Du kan være nyuddannet, vigtigst er din motivation og passion for at arbejde med konstruktion og kvalitetssikring inden for EL området.

Du er fagligt dygtig og er velfunderet inden for elektrisk konstruktion. Du har et solidt kendskab til standarder og regulativer inden for elektrisk konstruktion og er velbevandret i EPLAN. Erfaring med automatiseringsløsninger og robotter er ønskeligt, men ikke et must.

Som person er du en teamplayer, der træffer beslutninger på baggrund af egne og andres analyser. Du tænker holistisk og er en dygtig kommunikator. Du arbejder systematisk og disciplineret og bevarer overblikket også når det går stærkt.

Dansk og engelsk i skrift og tale er et krav.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningen bedes sendt hurtigst muligt og kun pr. mail til jobs@agramkow.com  

Skriv venligst EL Konstruktør i emnefeltet af din mail og oplys gerne, hvor du så denne annonce første gang.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Technology Manager, Appliance, Morten Klietsch på tlf. 7412 3529.

Kontakt
Kontaktperson
Robert Buch Hansen
Tlf:
21192262
Adresse
Augustenborg Landevej 19
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2019
Udløber:
30-10-2019
Kviknummer:
LJA-76111689
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.