3.136
3.136
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 30-11-2018
Chefkonsulent med skarpt økonomisk overblik til styring af anlægsprojekter

Ønsker du at blive den styrende nøgleperson med økonomisk ansvar for, at kommunens investeringer kommer sikkert i mål i forhold til forventninger, kvalitet, økonomi og tidsplan?

Formår du at sikre et godt samspil mellem fagforvaltningerne og bygherrerådgiverne, og dermed sikre kontinuerlig og effektiv gennemførelse af projekterne?

 
Så er det dig, vi søger til en udfordrende nyoprettet stilling med gode udviklingsmuligheder. 
 
Tønder Kommune har et særdeles ambitiøst anlægsprogram, der har stort politisk og borgerrettet fokus. Du vil indgå i et stærk fagligt og kompetent team i Teknik & Plan, og du vil have et tæt samarbejde med økonomiafdelingen og eksterne projektledere.
 
 
Om jobbet 
Din primære opgave vil være at strukturere og visualisere processerne og fremdriften i de enkelte projekter samt udarbejde projektbeskrivelser og følge op på disse. Herudover har du det overordnede overblik over projekter i pipeline, samt hvordan disse prioriteres i en optimal udførelse i tæt dialog med de enkelte afdelinger og projektledere. Du vil løbende rapportere status til Direktionen. 
 
Der arbejdes efter en projekthåndbog, som kan ses her 
 
Faglige kvalifikationer  
Du har en relevant økonomisk baggrund og min. 5 års erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at strukturere, planlægge og følge op på større tekniske projekter. Herudover ser vi gerne, at du har erfaring fra det kommunale område og er vant til at arbejde i en politisk ledet organisation. Du har en skarp analytisk sans og udpræget økonomiforståelse, som du forstår at formidle til dine interessenter. Du er en yderst kompetent IT-bruger og superbruger i Excel. Du taler og skriver flydende dansk. 
 
Personlige kompetencer 
Du har en struktureret og proaktiv tilgang til projekterne med et godt overblik og sans for væsentlige detaljer. Du har stærke kommunikative evner, og du forstår at møde folk i øjenhøjde og samarbejde på tværs af organisationen. Du kan tænke innovativt og udviklende i forhold til opgaveløsningen og dit fagområde baseret på din brede erfaring med projektstyring, strukturering og eksekvering.  
 
Vi tilbyder dig 
Et attraktivt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for både faglige og personlige udfordringer. Du bliver en del af et stærkt fællesskab med en uformel kultur, hvor der sættes pris på at have indflydelse og ansvar for den fælles arbejdsplads, arbejdsmiljøet, resultater og værdiskabelse.  
Teknik & Plan beskæftiger 55 medarbejdere og har til huse i en nyere tilbygning til rådhuset. 
 
Ansøgning 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Tønder Kommune.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent hos JKS CAREER Anika Gormsen på 3085 1295.  
Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger hurtigst muligt via Søg stillingen, da vi holder samtaler løbende dog senest d. 30. december 2018.  
 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-11-2018
Udløber:
28-12-2018
Kviknummer:
LJA-68409459
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-05-2019
Odense, Fyn
Frist: 
03-05-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-04-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-04-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.