4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Anonym arbejdsgiver

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 16-11-2017

Alsidig økonomichef

Kan du lide at dykke ned i kalkulationer, regnskaber og likviditetsstyring? Synes du, at det er spændende at arbejde og rådgive om økonomi helt fremme i forreste geled? Brænder du for at lede og motivere en afdeling?
Så er det måske lige dig, vi søger efter som vores nye økonomichef.

Arbejdsområde

Du vil med reference til selskabets Kommercielle Direktør lede økonomiafdelingen, der p.t. består af 2 mand. Du skal sikre, at økonomi- og finansdriften i selskabet sker rettidigt, korrekt og med en informations-grad, der gør selskabets ledelse i stand til at træffe de rigtige beslutninger. Der vil være en stor opgave i at ajourføre og videreudvikle økonomistyringen og tilhørende support, hvorfor det er meget vigtigt, at du har en stærk pondus, som giver den nødvendige troværdighed både i og uden for organisationen.

Din driftsrolle vil primært dreje sig om måneds- og årsafslutninger, budgettering, likviditetstyring, rapportering til direktion og bestyrelse samt diverse andre former for analyser og kalkulationer. Du vil i den første tid være virksomhedens primære business controller og have en meget stor berøringsflade i organisationen generelt. Dine kalkulationer og sparring med relevante kolleger ifbm. business-cases og salgs-projekter skal medføre en dybere forståelse for prisstrukturer, indtjening, nøgletal etc. og deraf være en essentiel del af beslutningsprocessen.

Virksomheden opererer primært international, og du vil skulle varetage driften af datterselskaber og aktiviteter rundt om i verden. Dette selvsagt i tæt samarbejde med ledelsen og de lokale stabe, intern som ekstern. I den forbindelse kan rejseaktivitet forekomme i perioder.

Din baggrund og kompetencer

Du har en relevant økonomisk uddannelse som eksempelvis Cand. Merc., HD-R eller

lignende. Du har minimum nogle års relevant erfaring med økonomistyring, budgettering, rapportering m.m. fra lignende stilling eller som controller. Hvad end du har erfaring med ledelse, eller dette er dit første lederjob, er ikke essentielt.

Vi arbejder i flere forskellige programmer, dog er Microsoft Dynamics NAV et essentielt værktøj, hvorfor kendskab til dette ERP system er en absolut fordel.

Da virksomheden stort set kun har med internationale kunder at gøre, er det et krav, du taler og skriver engelsk på business niveau.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en hands-on person, der ikke er bange for selv at tage del i operationen og evner at formidle økonomiske analyser til dine interessenter, uagtet om de er fagfolk eller ej. Personligt er du engageret, struktureret og arbejder selvstændigt med afdelingens såvel som egne opgaver. Du er robust og direkte i din kommunikation tillige med, at du besidder gode sociale kompetencer.

Om os

Vi er en global virksomhed med primær base i Sønderborg-området. Her er der højt til loftet, en uformel og flad struktur samt en entreprenant ånd blandet med ønsket om kontinuerligt at være på forkant med teknologien. Vi har med vores produkter sat nye standarder inden for branchen og oplever i øjeblikket stor interesse fra mange af verdens absolut største og mest kendte virksomheder. Vi har en solid kundebase, stærk investorkreds og finansielle partnere og forventer over de kommende år markante vækstrater.

Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt og ansøgningsfristen er 30 november. Så hvis ovenstående har din interesse bedes du sende kort motiveret ansøgning på engelsk samt CV via email nedenfor.

Bemærk: Stillingen er besat for nærværende, hvorfor stillingsopslag og e-mail er anonymiseret.


Kontakt
Kontaktperson
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-11-2017
Udløber:
15-12-2017
Kviknummer:
LJA-51326671
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.