7.282
7.282
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Fyn
|
Svendborg
|
Indrykket 27-09-2018

Afdelingsleder SvendborgSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for privatkundeområdet og ledelse? Så er du måske vores kommende kollega.

Vi søger en inspirerende og kompetent afdelingsleder til den ene af de to privatafdelinger i Svendborg. Sydbank i Svendborg ligger i et spændende område med et stort potentiale. Her arbejder vi målrettet med at tiltrække nye gode kunder og yde en god og kompetent rådgivning til vores eksisterende kunder.

Sydbank i Svendborg er et erhvervscenter, hvor vi både huser to privatkundeafdelinger, en erhvervsafdeling samt en Private Banking-afdeling og et investeringscenter. Desuden driver vi bankens afdeling på Ærø.

Ansvar og opgaver:

Med reference til filialdirektør Christian Ulrich i Svendborg får du ansvaret for at lede et kompetent team af 6-8 rådgivere. Vi er 26 medarbejdere fordelt mellem Svendborg og Ærø. Du skal sammen med dine kolleger have lyst til hver dag at arbejde med at finde den forskel, der gør, at vores kunder siger: Dem kan jeg lide at handle hos, Dem vælger jeg også næste gang og Dem vil jeg fortælle om til mine venner og kolleger.

Som afdelingsleder i Sydbank skal du:

 • Gå efter ambitiøse mål og vise en tydelig retning, der skaber engagement og begejstring
 • Sikre et stærkt samarbejde på tværs af huset i Svendborg
 • Afstemme og kommunikere krav og forventninger og være en ærlig og reel leder, der interesserer sig for den enkelte, teamet og vejen til målet
 • Være en kompetent sparringspartner for rådgiverne i hverdagen og understøtte deres arbejde med relationspleje, kundeaktiviteter, kreditbehandling mv.
 • Sikre et godt, internt fundament bl.a. gennem træning, nye udviklingstiltag og god implementeringskraft


Vi forventer, at du:

 • Har stærke lederkompetencer og en relevant bankfaglig uddannelse, gerne suppleret med relevant efteruddannelse indenfor salg og ledelse
 • Har let til smil, bruger humoren i din dagligdag og skaber en god stemning omkring dig
 • Er konstruktiv, struktureret, ligefrem og har en naturlig autoritet
 • Er ambitiøs, faglig dygtig og gerne vil skabe gode resultater til fordel for kunderne og banken
 • Har solide kompetencer på privatkundeområdet kredit, pension og investering
 • Har lysten og evnen til at opbygge relationer og tiltrække nye kunder


Vi tilbyder:

 • En stor mulighed for at sætte dit præg på afdelingens videre udvikling i en kundefokuseret og ambitiøs bank
 • Et spændende og udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et ambitiøst miljø præget af travlhed og godt humør, og hvor kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, som er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed under ansvar samt et godt kollegaskab


Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Christian Ulrich på 24 61 94 29.


Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest søndag den 14. oktober. Vi holder samtaler løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.


Område Fyn ...

under ledelse af områdedirektør af områdedirektør Claus Braad Hansen, omfatter udover Svendborg og Ærø områdehovedkontoret i Odense og filialer i Tarup og Faaborg
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-09-2018
Udløber:
14-10-2018
Kviknummer:
LJA-65975966
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.