4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼

Det siger vores kunder

LINAK har igennem mange år oplevet vækst og har derfor også løbende brug for medarbejdere, herunder ikke mindst ingeniører og teknikere. Vores beliggenhed på Als gør det vigtigt at samarbejde med et jobsite, der har fokus på det geografiske område der er relevant for os. Derfor har vi igennem mange år valgt at samarbejde med Sydjob, som en vigtig del af vores rekrutteringsindsats.

Birgit Spek
Personal Assistant to CEO
LINAK A/S

Fleggaard er meget tilfredse og bruger gerne Sydjob til rekruttering af de helt rigtige profiler til vores koncern. Sydjob er kendetegnet ved høj fleksibilitet og god sparring, og så er det ”the place to be”, når man søger kandidater eller job i Syddanmark/Grænseregionen. Her er alle regionens store arbejdsgivere repræsenteret, og det giver stor trafik, god profilering dermed gode responsrater.

Helle Bertelsen
HR-chef
Fleggaard Holding A/S

OJ Electronics er en dynamisk, international virksomhed med ambitiøse mål. Vi rekrutterer specialister på nationalt plan, men ansætter lokalt. Sydjob hjælper os med at tiltrækker de bedste kandidater.

Søren Vogelius
HR Manager
OJ ELECTRONICS A/S

Det er nemt og hurtigt at bruge Sydjob. Desuden er der altid et menneske i den anden ende, hvis man har behov for hjælp eller sparring i forhold til eksponering og eventuel kombination med andre udbydere. Ingen spørgsmål er ubelejlige og ingen problemer for små. Dette er et vigtigt parameter for os i disse tider, hvor alt er digtalt. God gammeldags service går aldrig af mode.

Mette Sørensen Boysen
HR Manager
SAPA EXTRUSION DENMARK A/S

Kohberg Bakery Group rekrutterer løbende nye medarbejdere fra lokalområderne til bagerierne i Bolderslev og Haderslev. Sydjob er en stærkt og aktiv jobportal i lokalområdet, som vi med succes anvender i enhver oplagt rekrutteringssituation.

Nanna Noe
HR chef
Kohberg Bakery Group A/S

Vi har været glade for samarbejdet med Sydjob.dk. For det første er der meget kort responstid - uanset om man har nye opslag eller rettelser til de bestående. For det andet er portalen grænseoverskridende og det betyder en del for vores rekrutteringer. Vi er en virksomhed med ca. 250 ansatte hvoraf de 25% er bosiddende i Tyskland. Er man bosiddende et andet sted og ønsker at arbejde/bosætte sig i Sønderjylland, er det helt klart "top of mind" at tjekke Sydjob først.

Hanne Cording
HR Manager
BENTELER Aluminium Systems DK A/S

Helsam A/S er en 100 % danskejet landsdækkende grossistvirksomhed ved Sønderborg med 120 engagerede medarbejdere, stor vækst og mange udviklingsprojekter. På grund af den lokale forankning har vi stor glæde af Sydjob.dk og får mange ansøgninger hver gang vi har et ledigt job som vi altid annoncerer på Sydjob.dk.

Susanne Schou
Underdirektør
Helsam A/S

AGRAMKOW Fluid Systems A/S er markedsledende inden for udvikling, produktion og markedsføring af væskefylde-, test- og dataopsamlingsløsninger til appliance- og automobilproducenter i det meste af verden. Vi bruger Sydjob fordi vi på trods af vores globale udsyn er lokalt forankrede i Syddanmark og generelt ønsker at tiltrække de dygtigste specialister indenfor vores område. Vi henter vores specialister i både Danmark og Tyskland

Marianne Plougstrup
HR Manager
AGRAMKOW Fluid Systems A/S

Det siger vores netværk

”Vi er glade for det samarbejde med Sydjob.dk der i forvejen dagligt leverer syd og sønderjyske job til vores hjemmeside.
Det seneste udspil www.grænsejob.dk hilser vi velkommen og håber det kan bidrage til at øge arbejdskraftens mobilitet mellem Danmark og Tyskland.”

Claus Schmidt
Direktør
Udviklingsråd Sønderjylland

”www.Grenzarbeit.de macht die Deutsch-Dänische Region für Arbeitskräfte noch attraktiver, hilft den Unternehmen bei der Deckungihres Fachkräftebedarfs und befördert die grenzüberschreitende Zusammenarbeit.”

Olaf Krüger
Dipl.Kaufmann
Geschäftsführung WiREG, Flensburg

”Ethvert initiativ, der gør det grænseoverskridende arbejdsmarked mere smidigt, styrker Flensborg og hele regionen er velkomment.
Jeg hilser derfor den nye aktør velkommen og ønsker held og lykke med opgaven.”

Simon Faber
Oberbürgermeister der Stadt Flensburg (SSW)

”Den grænseoverskridende jobportal er et rigtig godt initiativ som jeg forventer vil være til stor gavn for arbejdsmarkedet i grænseregionen. Jobbanken vil gøre det nemmere for arbejdsgiverne, at rekrutterekvalificerede kandidater på begge sider af grænsen. Det vil naturligvis også være nemmere for jobsøgende, at finde job på begge sider af grænsen.”

Hans Philip Tietje
Medlem af Regionsrådet (V)
Formand for Region Sønderjylland-Schleswig, Region Syddanmark

”Konservative i Region Syddanmark ser www.grænsejob.dk som et nødvendigt tiltag i forbindelse med tilvejebringelse af job. Vi er overbeviste om, at jobportalen vil gøre det muligt for arbejdssøgende danskere, at skabe sig en fremtid i nærområdet.”

John Lohff
Regionsrådsmedlem (C)
Medlem af Syddansk Mobilitetsråd, Region Syddanmark

Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.