5.144
5.144
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 27-06-2019

Trade Finance-specialistSydbank er en af Danmarks største erhvervsbanker. Det er vi bl.a., fordi vi yder rådgivning hele vejen rundt og kan servicere alle større og mellemstore erhvervsvirksomheder. Både strategisk, taktisk og operationelt. Samtidig gør vi meget ud af at kende vores kunder og deres virksomheder rigtig godt, så vi ikke kun er en god erhvervsbank for dem, men en strategisk partner.

Lyder det interessant? Så læs endelig videre

Sydbanks Trade Finance-afdeling er blevet kåret som Danmarks bedste trade finance-udbyder i 2019 af magasinet Global Finance. Så har du lyst til at være en del af et vinderteam, en vigtig partner for Sydbanks gode erhvervskunder, og brænder du for international handel? Så har vi jobbet til dig i vores Trade Finance-team, der består af ni kompetente kolleger her i Aabenraa.

Vi servicerer bankens kunder, der har import eller eksport til eller fra hele verden. Da området kræver specialistviden, rådgiver vi både kunder og bankens erhvervsafdelinger.

Vi er kendetegnet ved at sætte kunden i centrum og hver gang give kunden den bedste oplevelse. Vi har højt til loftet og mulighed for faglige udfordringer. Sparring, videndeling og et stort engagement er en naturlig del af hverdagen.

For at sikre, at du kommer i besiddelse af den specialistviden, som jobbet kræver, vil du modtage grundig intern oplæring.

Du skal:

 • sagsbehandle de dokumenter, som er nødvendige for kundens import- og eksportforhold, som fx remburser, dokumentinkasso og udenlandske garantier
 • sikre den optimale håndtering af kundernes import- og eksportforretninger i samarbejde med kunden, kundens cash manager og erhvervsrådgiver
 • være med til at give bankens internationalt orienterede virksomheder kompetent service og rådgivning på trade finance-området

Din profil:

 • Er kundeorienteret
 • Har erfaring fra et lignende job eller en relevant bankfaglig baggrund, som fx erhvervsrådgiver
 • Alternativt sidder du i en speditørfunktion, en logistikfunktion eller i en virksomhed, hvor du arbejder med lignende opgaver
 • Har gode sprogkundskaber i engelsk også gerne i tysk
 • Har et højt drive, er udadvendt og serviceminded
 • Har sans for detaljer, er akkurat og kan begå dig i en travl hverdag
 • Har evnen til at arbejde både selvstændigt og i et velfungerende team
 • Kan hurtigt sætte dig i kundens sted og formår at give kunden en ekstra god oplevelse

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at ringe til områdedirektør Morten Barsballe Nielsen på telefonnummer: 26 15 06 80 eller sende en e-mail til: morten.nielsen@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Ansøg online nu og senest den 26. august. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger i Aabenraa. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner. Der arbejder cirka 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-06-2019
Udløber:
26-08-2019
Kviknummer:
LJA-74246727
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-11-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-11-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-11-2019
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.