5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 11-06-2018

Trade Finance-specialistSydbank er Danmarks 3. største erhvervsbank. Det er vi bl.a., fordi vi yder rådgivning hele vejen rundt og kan servicere alle mellemstore og større erhvervsvirksomheder. Både strategisk, taktisk og operationelt. Samtidig gør vi meget ud af at kende vores kunder og deres virksomheder rigtig godt, så vi ikke kun er en god erhvervsbank for dem, men en partner.

Har du lyst til at være en vigtig partner for Sydbanks gode erhvervskunder, og brænder du for udenlandshandel? Så har vi jobbet til dig i vores Trade Finance team.

Trade Finance teamet består af 9 kompetente kolleger her i Aabenraa. Med afdelingens produkter servicerer vi bl.a. bankens kunder, der har import eller eksport til eller fra stort set hele verden. Da området kræver specialistviden, rådgiver vi både kunder og bankens erhvervsafdelinger.

Vi er kendetegnet ved at sætte kunden i centrum, og hver gang give kunden den bedste oplevelse. Der er højt til loftet og mulighed for faglig udfordringer. Sparring, vidensdeling og et stort engagement er en naturlig del af hverdagen. For at sikre, at du kommer i besiddelse af den specialistviden, som jobbet kræver, vil du modtage grundig intern oplæring om produkterne.

Som specialist i Trade Finance skal du:

  • Sagsbehandle de dokumenter som er nødvendige for kundens import- og eksportforhold, som fx at håndtere remburser, dokumentinkasso og udenlandske garantier
  • Sikre den optimale håndtering af kundernes import- og eksportforretninger i samarbejde med kunden, kundens cash manager samt erhvervsrådgiver
  • Være med til at give bankens internationalt orienterede virksomheder kompetent service på Trade Finance-området


Vi forventer, at du:

  • Er kundeorienteret
  • Enten har erfaring fra et lignende job eller har en relevant bankfaglig baggrund, som fx erhvervsrådgiver. Alternativt sidder du i en speditørfunktion, en logistikfunktion eller i en virksomhed, hvor du arbejder med lignende opgaver
  • Har gode sprogkundskaber i engelsk gode tyskkundskaber er også en fordel
  • Har et højt drive, er udadvendt og serviceminded
  • Har sans for detaljer, er akkurat og kan begå dig i en travl hverdag
  • Har evnen til at arbejde både selvstændigt og i et velfungerende team
  • Hurtigt kan sætte dig i kundens sted og formår at give kunden en ekstra god oplevelse


Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Michael Dyhre Nielsen på 23 61 89 97.


Ansøgningsfrist

Ansøg online nu og senest den 24. juni. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.


Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk i Aabenraa. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner. Der arbejder cirka 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-06-2018
Udløber:
24-06-2018
Kviknummer:
LJA-62256731
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.