4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

Landbrugs- Og Fiskeristyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 29-11-2017To jurister med solide politiske og faglige kompetencer til Augustenborg
Har du lyst til en hverdag med spændende juridiske problemstillinger og mulighed for stort selvstændigt ansvar og indflydelse? Brænder du for at yde juridisk support til kolleger og være med til at sikre korrekt og effektiv sagsbehandling? Har du tilmed erfaring med at træffe afgørelser og interesse for arbejdet i et politisk system, så er arbejdet som jurist i Projekttilskud måske noget for dig.  
 
Sammen med dine kolleger skal du supportere sagsbehandlerne i forhold til faglige, juridiske og fortolkningsmæssige afklaringer og bidrage til løsningen af mere komplekse sager. Derudover skal du bidrage til udarbejdelse af grundlaget for nye støtteordninger, bidrage til udarbejdelse af love og bekendtgørelser samt vejledninger og ansøgningsmateriale på områderne, som vores søsterenhed EU & Erhverv i København har ansvaret for.  
 
Du må også gerne have erfaring med undervisning, da du i samarbejde med kolleger bliver ansvarlig for, at sagsbehandlerne kender de regler, der er relevante for vores afgørelser.  
 
Juridisk uddannet med løsningsorienteret tilgang til juridiske udfordringer  
Vi forventer, at du er en dygtig jurist, som i dit hidtidige karriereforløb er blevet fortrolig med at arbejde med regler og knuse problemstillinger i krydsfeltet mellem faglige, politiske og juridiske udfordringer. Dertil vil det være en stor fordel, hvis du har erfaring med fortolkning af EU-regler.  
 
Som person leder vi derudover efter en, som:  
  • Trives med en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.  
  • Er holdspiller, men som også arbejder effektivt selvstændigt, er proaktiv og løsningsorienteret. Da dagene som nævnt aldrig er ens, er det vigtigt, at du trives godt både i hold og på egen hånd.  
  • Kan lide at indgå i samarbejdsrelationer med andre faggrupper end din egen, da vi arbejder meget på tværs af enheder.  
  • Er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt.  
Vi lægger desuden vægt på, at du har politisk tæft og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i enheden.  
 
Så hvis du er en erfaren jurist med erfaring med regelfortolkning, koordinering, kan knuse problemer og gøre det komplicerede enkelt, så vil vi gerne høre fra dig.  
 
Projekttilskud, din nye arbejdsplads  
Landbrugsstyrelsen er netop i gang med at starte implementeringen af sin nye meget omfattende virksomhedsstrategi. Planen har blandt andet fokus på kortere sagsbehandlingstider, og i forbindelse med virksomhedsstrategiens implementering er der lavet en opnormering af projektstøtteområdet. Kerneopgaven i enheden Projekttilskud er behandling af ansøgninger om tilskud til projekter inden for jordbrug, fødevareforarbejdning, EUs markedsordninger og nationale ordninger. Det meste af vores sagsbehandling foregår digitalt, og vi udvikler løbende systemer og sagsgange, som kan effektivisere og forenkle de komplekse processer, så de bliver lettere tilgængelige for alle.  
 
Vil du vide mere  
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enhedschef Jens Yde på tlf.: 2228 3990 eller teamleder Dzenana Foric på tlf.: 2523 8416.  
 
Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk  
  
Ansættelsesvilkår  
Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.  
 
Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Augustenborg Slot 3, 6440 Augustenborg.  
 
Stillingerne ønskes besat pr. 1. januar eller senest 1. februar 2018.  
 
Ansøgningsfrist  
Søg stillingerne ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest den 11. december 2017. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i uge 50 i Augustenborg.  

Kontakt
Kontaktperson
Dzenana Foric Foric
Tlf:
30 57 59 41
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2017
Udløber:
11-12-2017
Kviknummer:
LJA-52082663
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Jura og retsvæsen
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.