4.719
4.719
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 01-07-2019

Har du et højt drive, og tænder du på salg? Har du interesse for teknik, og trives du i en opsøgende salgsrolle i en større markedsførende virksomhed i vækst? Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet som vores nye juniorsælger til WIRTGEN DENMARK.

Om jobbet

Med reference til salgschefen plejer og udvikler du den eksisterende kundeportefølje med henblik på salg og service af entreprenørmaskiner til kunder i hele Danmark samt på sigt også til vores kunder på Island, Færøerne og Grønland. Du bliver en del af et salgsteam på i alt 4 sælgere, inklusiv salgschefen, som vil være din primære sparringspartner. Din arbejdsdag vil bestå af salgsaktiviteter såsom kundebesøg, løbende opfølgning samt udarbejdelse og beregning af tilbud. Du modtager administrativ salgs-backup fra vores interne salgsteam, som varetager ordrebehandlingen og andre administrative salgsopgaver, så du kan bevare dit fokus på kundepleje og salg. Hos WIRTGEN DENMARK er kundeplejen i højsædet, og derfor arrangerer vi løbende spændende kundearrangementer og kunderejser, hvor du som sælger deltager sammen med dine kunder.
 

Hvem er du?

Du har salgsgenerne i orden, besidder et stort drive og motiveres af at rådgive og hjælpe kunder med salg for øje. Du har en teknisk eller mekanisk uddannelse eller flair og stor interesse for teknik, og du kan hurtigt sætte dig ind i ny teknisk viden. Du er velformuleret på engelsk og dansk både i skrift og tale, og har du kendskab til tysk, er det en fordel, men ikke et krav. Derudover er du rutineret bruger af Office-pakken og har en generel god IT-forståelse.

Som person er du er videbegærlig, proaktiv og vedholdende. Du har en vindermentalitet og et huntergen, som gør dig i stand til altid at se muligheder fremfor begrænsninger. Du stortrives med at sparke døre ind og opbygge nye kunderelationer, og du er passioneret omkring dit salgsarbejde.
 

Virksomheden tilbyder

En stilling med gode udviklingsmuligheder på en arbejdsplads, som er kendetegnet ved en uformel, humoristisk og fri omgangstone og dedikerede kollegaer. Du tilbydes løbende faglig kompetenceudvikling via interne uddannelser i WIRTGEN GROUP regi, som primært afholdes i Tyskland. Derudover indbefatter stillingen en fast grundløn, pension og sundhedsforsikring samt firmabil.

Vi glæder os til at høre fra dig 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Kandidatudvælgelse og indkaldelse til samtale igangsættes i uge 32/33. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 30 85 13 31. Grundet ferie besvares spørgsmål i tidsrummet 1.- 4. juli og derefter fra uge 32 og frem.

Om virksomheden

WIRTGEN DENMARK er medlem af WIRTGEN GROUP, en internationalt aktiv gruppe af virksomheder inden for entreprenørmaskiner, som omfatter de traditionelle produktmærker WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN og BENNINGHOVEN. Som teknisk førende tilbyder vi vore kunder mobile maskinløsninger til vejbygning og vejrenovering, anlæg til minedrift og forarbejdning, mineraler eller genbrugsmateriale samt til fremstilling af asfalt. I 2018 genererede WIRTGEN GROUP konsoliderede omsætning på mere end 3 milliarder euro. I øjeblikket beskæftiger WIRTGEN GROUP 8.700 mennesker.

Du kan læse mere om virksomheden på www.wirtgen-group.com

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2019
Udløber:
29-07-2019
Kviknummer:
LJA-74295250
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
09-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.