4.719
4.719
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Brødrene Hartmann A/S

Brødrene Hartmann A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 09-08-2019

Reparatør til skifteholdHos Brødrene Hartmann A/S i Tønder søger vi en dygtig og engageret reparatør til at indgå på et af vores fem skiftehold, der med energi og interesse vil passe vores maskinpark og sørge for, at den til enhver tid er funktionsdygtig.


Hvem er vi?

Brødrene Hartmann A/S er verdens førende virksomhed inden for salg og produktion af moulded fiber emballage til æg og frugt. Vores teknologi og produkter gør brug af genbrugspapir og er dermed et bæredygtigt alternativ til plastemballage. Vi er en voksende international produktionsvirksomhed med hovedkontor i Danmark.


Til hvilke opgaver?

Du vil som reparatør på skiftehold blive tilknyttet vores vedligeholdsafdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for vores fabrik. Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret og moderne produktionsvirksomhed. Dine arbejdsopgaver vil omfatte vedligeholdelse, fejlfinding, reparation og optimering af maskiner og produktionsanlæg. Du vil referere til vores vedligeholdsleder i vedligeholdelsesafdelingen og skal fungere i en dynamisk organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.


Hvem søger vi?

  • Du er udannet smed, landbrugsmekaniker, klejnsmed, mekaniker, maskinarbejder, industritekniker eller har en anden teknisk baggrund.
  • Du er i stand til selvstændigt at foretage reparationer af produktionsudstyr, herunder mekaniske og hydrauliske anlæg.
  • Du har erfaring med IT og forebyggende vedligehold.
  • Du er interesseret i videreudvikling i en international virksomhed.

Du forstår at arbejde struktureret og er fleksibel med hensyn til arbejdsopgaver. Du er absolut selvkørende og trives i en travl hverdag med ansvar og udvikling. Du er ligeledes en udpræget teamplayer, serviceminded og en god kollega med godt humør.


Hvad tilbyder vi?

Som reparatør på skiftehold følger du vores rullende vagtplan, der er planlagt i ét år af gangen. Vagtplanen består af 4 dagvagter og en dag fri, derefter 4 eftermiddags/aftenvagter og derefter en dag fri. Efterfulgt af 4 nattevagter og 6 dages fri. Man vil blive fast tilknyttet til et af vores fem skiftehold.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Vedligeholdsleder Søren Jonasson tlf. 42 14 64 78.

Vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning. Samtaler afholdes løbende, og stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
09-08-2019
Udløber:
01-09-2019
Kviknummer:
LJA-74741470
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.