4.971
4.971
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 16-10-2019

R&D Director


FORRETNINGSORIENTERET R&D DIRECTOR TIL AMBITIØS ELEKTRONIKVIRKSOMHED I VÆKST

Vil du stå i spidsen for udviklingen af OJs næste generation af digitale og smarte produkter inden for regulering af HVAC og elektrisk gulvvarme? Kan du identificere dig med vores mission: Improving the climate. Always? Så læs endelig videre!

OJ Electronics arbejder kontinuerligt på at konsolidere og fortsætte den vækst, vi har oplevet de seneste år og har lige taget hul på en ny 3 årig strategiperiode, hvor vi har et øget fokus på digitale og cloud-styrede produkter. Til at være med på denne rejse, søger vi en ambitiøs og knivskarp R&D Director.

Dine opgaver

Du bliver strategisk ansvarlig for udviklingen af konkurrencedygtige produkter og løsninger udtrykt i strategiske mål og initiativer i tæt samarbejde med den øvrige organisation. OJ har en ambitiøs R&D roadmap, og i alle projekterne indgår software, hardware og mekanik til opnåelse af forretningsmålene med udviklingen. Du er ansvarlig for den løbene implementering af CSC mål i dine afdelinger.

Du er motiveret af at fastholde og videreudvikle en velfungerende og topmotiveret R&D funktion - både teknisk og ledelsesmæssigt, og det er din fornemste opgave at lede din organisation sikkert mod de langsigtede forretningsmæssige mål. Du har konstant fokus på at forbedre den designede kvalitet samt løbende at strømline processer. Du er vant til lede i en organisation, hvor du også har ansvar for outsourcede ressourcer og leder gennem dine dygtige og ansvarlige mellemledere. Du er i stand til at fastholde en ambitiøs kultur, hvor nuværende og fremtidige ingeniører ønsker at arbejde og udvikle sig og har formodentlig nogle gode indgange til at skabe en agil kultur.

Du får fuldt budgetansvar for udviklingsafdelingen og sidder med i produktrådet, hvor alle strategiske projekter besluttes og prioriteres. Du har et team af dygtige og selvstændige mellemledere, der får direkte reference til dig.

Dine kompetencer

Du har et stort personligt drive, og du tænker og agerer proaktivt og forretningsdrevet. Du besidder gennemslagskraft og empati i det rette mix og går ikke af vejen for at udfordre vanetænkning samtidig med, at du af natur er struktureret. Du har omfattende ledererfaring fra en udviklingsafdeling på minimum manager niveau og er vant til at lede en udviklingsafdeling gennem et team af mellemledere.

Du har et ønske om en strategisk stilling med høj grad af indflydelse i en virksomhed med korte og effektive beslutningsprocesser. Du ser værdien i en tæt kundekontakt og er ikke bange for selv at tage den eller lade dine medarbejdere arbejde direkte sammen med professionelle kunder.

Du har dyb teknisk forståelse samtidig med, at du er drevet af konstant at udvikle forretningen og bidrage til en stærk positionering på markedet gennem udvikling af produkter af høj kvalitet. Du har en relevant ingeniøruddannelse samt behersker engelsk og dansk fuldstændigt både i skrift og tale.

Det får du

Du bliver en del af en visionær og yderst professionel virksomhed i vækst, hvor der er et rigtig godt kollegialt fællesskab og en uformel tone, samtidig med, at der er stor frihed og fleksibilitet. Du indgår i ledergruppen og får reference til virksomhedens administrerende direktør.

Sådan søger du

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til administrerende direktør Erik Damsgaard på 24 23 96 15. Vi vurderer løbende på indkomne ansøgninger og afholder løbende samtaler.

 

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
OJ Electronics A/S
Tlf:
73 12 13 14
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2019
Udløber:
13-11-2019
Kviknummer:
LJA-76533306
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Detail- og engroshandel,
Forskning og udvikling,
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Kontor og administration,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.