5.535
5.535
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 05-10-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbank vil være de unges foretrukne bank, vi har derfor netop i august etableret en ny online enhed, Sydbank Direkte Ung, som udelukkende har til opgave at betjene og rådgive bankens unge kunder mellem 18 og 29 år. Vi synes nemlig, at de unge kunder fortjener en god start, når de skal stå på egne ben med deres økonomi. Vi søger derfor dygtige og kompetente rådgivere til at hjælpe vores unge kunder med at løse deres finansielle behov og ønsker. Vi vil møde de unge kunder i øjenhøjde, så vi sikrer, at de har lyst til at fortsætte som Favorit-kunder i Sydbank, den dag de skal foretage en større økonomisk beslutning, som fx boligkøb m.v.

Sydbank Direkte Ung har til huse i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa, hvor du sammen med 11 andre rådgivere og 4 studiemedarbejdere kommer til at arbejde målrettet med de unge kunder via elektroniske kanaler. Derudover får du en spændende mulighed for at være med til at udvikle unge-konceptet og afdelingen i den retning, de unge bevæger sig.

Vi forestiller os, at du arbejder som privatrådgiver i et pengeinstitut eller har en uddannelsesmæssig baggrund som finansøkonom/finansbachelor og i dag fx er hos en ejendomsmægler eller et revisionsfirma. Alternativt er du nyuddannet finansøkonom eller finansbachelor, der kan se denne mulighed som en spændende start på din karriere i Sydbank.

Uanset baggrund:

Er du frisk på en ny spændende udfordring? Og samtidig skarp på tasterne og med lyst til at skabe et miljø for de unge kunder, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Så er det muligvis dig, vi søger! Karriereplanlægning er en naturlig del af vores udvikling som medarbejder i Sydbank. Vi ser dette job som et skridt på din karrierevej i banken, hvor placeringen i bankens hovedsæde giver gode muligheder fremover. Dette planlægger vi i samarbejde med dig.

Vi forventer derfor, at du:

 • Trives i et miljø med fokus på kunderådgivning
 • Yder en engageret og kompetent service og rådgivning Udbygger og skaber nye kundeforhold
 • Afdækker og synliggør kundernes behov for bankens produkter under rådgivningsmøder
 • Deltager aktivt i afdelingens opsøgende aktiviteter
 • Er omstillingsparat, initiativrig, nysgerrig og foreslår nye innovative tiltag
 • Er skarp på tasterne og har flair for virtuel kommunikation
 • Har en god attitude og cool tilgang til arbejdsopgaverne
 • Har et godt humør og et bredt smil

Vi tilbyder:

 • Et spændende job, hvor du får mulighed for at betjene de unge kunder med lån og kreditter, billån, forsikringer og daglige bankforretninger samt dybdegående kendskab til SU-regler, udlandsophold, boligstøtte, rejseforsikringer m.v.
 • Muligheden for at sætte et personligt aftryk på afdelingens udvikling, samtidig med at du modnes som rådgiver og vokser sammen med de unge kunder
 • En dagligdag på Sydbanks hovedsæde, hvor man kan lade sig inspirere af bankens mange karrieremuligheder
 • Et arbejdsmiljø der er karakteriseret ved teamarbejde, gensidig tillid og højt til loftet

Vil du vide mere om jobbet

Så grib telefonen og kontakt afdelingsleder Daniel Toft på 74 37 41 92 eller 22 70 50 03.

Ansøgningsfrist 20. oktober

Ansøgningsfristen er mandag den 20. oktober 2017. Da vi løbende behandler ansøgningerne, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbank Direkte Ung ...

ligger i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner samt Sydbank Direkte, som Sydbank Direkte Ung er en del af.

Der arbejder cirka 600 medarbejdere i hovedsædet. 
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2017
Udløber:
20-10-2017
Kviknummer:
LJA-49931288
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
16-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-07-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.