4.718
4.718
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Fredericia
|
Indrykket 05-02-2019Ønsker du at blive en vigtig del af en danskejet virksomhed med et stærkt og forankret DNA, og hvor man tror på, at den mest kompetente rådgivning forudsætter engagerede medarbejdere, positiv virksomhedskultur og attraktive medarbejderforhold? Vil du bidrage til at styrke og videreudvikle afdelingen for Infrastruktur?

Så er det dig, vi søger til en spændende nyoprettet stilling i et fagligt inspirerende miljø med frihed under ansvar og gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. 

 

I MOE er der udpræget fokus på tværfagligt samarbejde og videndeling på tværs af afdelinger, division og koncern. Du vil få base i nyindrettede lækre lokaler i Fredericia lige ud til motorvejen sammen med 30 kompetente kolleger, hvoraf de 9 udgør afdelingen for Infrastruktur. Kompetencerne er opbygget gennem mange år, området er i vækst, og der er en spændende opgave-/projektportefølje. Man anvender den nyeste teknik og praksis inden for rådgivning, sætter en ære i at tænke innovativt og er med helt fremme inden for bl.a. klimatilpasning og renoveringsmetoder. 

 

Om jobbet 

Med reference til Divisionschefen vil du indgå i strategiudviklingsprocessen, ligesom du bliver en del af ledergruppen for MOE Syddanmark.  Du vil bistå teamet med faglig sparring og udvikling i samarbejde med afdelingslederen samt bidrage til videndeling på tværs af afdelinger, division og koncern. Ydermere kommer du til at fungere som projektleder og projekterende ressource på projekter inden for anlægs- og afløbsteknik. 

 

Faglige kvalifikationer  

Du er uddannet ingeniør med min. 10 års relevant erfaring med projektledelse, projektering og tilsyn i forbindelse med anlægs- og afløbsprojekter. Du har erfaring med hele processen fra skitse til entreprenørudbud. Du har solide faglige kompetencer og up-to-date viden inden for anlægs- og afløbsområdet. Du skal være fagligt konsolideret i projektering af større projekter inden for forsyningsområdet. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra rådgiverbranchen og er vant til samt trives med kundekontakt. Du har lysten og evnen til at medvirke til fortsat videreudvikling af de faglige kompetencer i samarbejde med de øvrige kontorer i MOE. Du er en god IT-bruger og flydende i dansk på skrift og i tale. 

 

Personlige kompetencer 

Du er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, engageret og har gode samarbejdsevner. Du har et stort overblik, gennemslagskraft, og du følger dine opgaver til dørs. Du har en positiv indstilling, du er proaktiv og på forkant med dine opgaver/projekter. Du er en kompetent kommunikator i skrift og tale.  

 

Vi tilbyder dig 

Et attraktivt og selvstændigt job, hvor du får mulighed for at arbejde med spændende og udfordrende projekter. MOEs DNA er baseret på en høj grad af frihed under ansvar i en kultur, hvor trivsel og positive arbejdsforhold prioriteres højt. 

Der er gode muligheder for både faglige og personlige udfordringer samt efteruddannelse. Du bliver en del af et godt kollegialt og stærkt fagligt inspirerende netværk med engagerede og kompetente kolleger, der har fokus på fleksibilitet og samarbejde.  

Herudover tilbydes du attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, videreuddannelse, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke. 

 

Ansøgning 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for MOE. 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent hos JKS CAREER Anika Gormsen på 3085 1295.  

Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via Søg stillingen, da vi holder samtaler løbende dog senest d. 12. februar 2019. 

 
 

Kort om MOE 

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 800 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer i Danmark og datterselskaber i Norge og på Filippinerne. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. 

Virksomheden er ejet af de ledende medarbejdere. 

 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-02-2019
Udløber:
12-02-2019
Kviknummer:
LJA-70442074
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
09-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.