5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 08-06-2018

Product Manager

PRODUCT MANAGER TIL DYNAMISK OG AMBITIØS ELEKTRONIKVIRKSOMHED I VÆKST.

Vil du være med til at skabe nye innovative løsninger i en spændende virksomhed? Er du den perfekte person til at få tekniske udfordringer til at blive kommercielle successer? Så læs endelig videre!

OJ Electronics er i en forrygende udvikling og søger derfor endnu en Product Manager, der skal være ansvarlig for systemer til elektrisk gulvvarme samt is- og snesmeltning. Du vil komme til at indgå i et team af dygtige og engagerede Product Managere, der hver især har deres produktansvarsområder. Der er højt til loftet og god plads til at udfolde sig, især hvis man er med på det sidste nye som IoT og disruption.

 

Dine opgaver

Du bliver ansvarlig for at drive den kommercielle del af produkt- og systemudviklingen i tråd med OJ’s strategi samt sørge for en løbende tilpasning af bestående produkter efter markedets behov. Du skal udarbejde produktstrategier og handlingsplaner (fx marked, priser, distribution, marketing og ramp up i forbindelse med lanceringer), ligesom du løbende udbygger og vedligeholder produktporteføljen i roadmap i tæt koordinering med det øvrige salgs- og Product Manager team for elektrisk gulvvarmestyring.

Det er vigtigt, at du kan drive produkt- og systemdefinitionen i de tidlige faser samt skabe det helt rigtige ideoplæg samt business cases til beslutning i Produktrådet. Herefter udarbejder og gennemfører du markedsintroduktioner af nye produkter, arbejder efter value propositions og følger naturligt med i udviklingen og trends i markedet og hos konkurrenter.

 

Dine kompencer

Du har et stort personligt drive og en bred velfunderet teknisk baggrund, gerne kombineret med en kommerciel efteruddannelse. Du skal evne at se helheden i udviklingsprocessen samtidig med, at du har overblik over de tekniske udfordringer og deltaljer.

Du har drevet processer, hvor det kommercielle og tekniske kombineres, og har derfor fundet ud af, at det er præcis der, du trives som fisk i vandet. Du tænder på at arbejde med de nyeste udviklings- og strategiprocesser og er langt fra vanetænkende. Vi forestiller os, at du har erfaring fra jobs som Product Manager, business developer eller Project Manager, og at du har en del års erfaring og en masse tyngde. Du er proaktiv, arbejder struktureret og fungerer både selvstændigt og i teams. Du er en stærk kommunikator både skriftligt og mundtligt, færdes ubesværet på såvel dansk som engelsk og så er du god til at strukturere, planlægge og dokumentere dine opgaver.

Vi lægger herudover vægt på, at du bor i rimelig køreafstand til virksomheden.

 

Sådan søger du

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Innovation and R&D Director, Tom Toft Kragh på telefon 2979 8338 eller ttk@oj.dk. Ansøgning med CV sendes til hr@oj.dk. Vi vurderer løbende på indkomne ansøgninger og afholder løbende samtaler.

 

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Barbara Skovbo Lott
Tlf:
73 12 13 31
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-06-2018
Udløber:
06-07-2018
Kviknummer:
LJA-62160166
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Detail- og engroshandel,
Forskning og udvikling,
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Kontor og administration,
Ledelse,
Øvrige stillinger,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.