4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

Arkil Holding A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 04-09-2019

Mandskab til fjernvarmearbejdeVi har to længerevarende rammeaftaler for Sønderborg og Nordals Fjernvarme, hvorfor vi søger kvalificerede medarbejdere med erfaring inden for jord- og belægningsarbejde. Har du hænderne skruet rigtigt på, og har du lyst til at være en del af et åbent og uformelt team, så er du måske den, vi leder efter.
 
Arkils afdeling i Sønderborg er en del af Arkil koncernens anlægsdivision, som udfører en bred vifte af opgaver inden for mange fagområder. Vi ønsker at være vores kunders foretrukne samarbejdspartner inden for alle felter og levere "Kvalitet til tiden"
Du bliver tilknyttet til afdelingen i Sønderborg, og dine opgaver vil primært bestå af arbejdsopgaver i forbindelse med belægning-, fjernvarme-, kabel- og kloakarbejder.
 
Vi forventer, at du 
 
Har en stor og bred erfaring inden for entreprenørbranchen.
Er ansvarsbevidst og stabil.
Forstår vigtigheden af veludført arbejde.
Som minimum har kørekort til alm. personbil og gerne B/E kørekort.
 
Vi tilbyder en moderne arbejdsplads med ordnede forhold i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau. Vi har et positivt og professionelt samarbejdsklima, med en frisk og uformel omgangstone.

Du får god oplæring samt gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse. Lønnen sættes efter dine kvalifikationer, og du får god pensionsordning og sundhedsforsikring.
 
Er du nysgerrig efter at høre mere?

Så er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Mikkel Bigum på telefon 74488000.
 
Dit næste skridt

Ansøg ved at klikke på knappen "Send ansøgning", så kan vi få en uforpligtende snak. Ansættelse sker efter nærmere aftale, og annoncen slettes, når jobbet er besat.
 
Vi opfordrer alle, uanset køn og nationalitet, til at søge stillingen og glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på www.arkil.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
04-09-2019
Udløber:
02-10-2019
Kviknummer:
LJA-75350164
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.