5.228
5.228
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 09-04-2018

Key Account Manager

INTERNATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER - HVAC
fokus på det europæiske marked
Du bliver en nøgleperson i en succesfuld og ambitiøs salgsorganisation med et stærkt team omkring dig. Du får ansvar for den tekniske og forretningsmæssige salgsudvikling indenfor OJ Electronics HVAC-område med fokus på new business og eksisterende kunder på det europæiske marked. Der er tale om en attraktiv og selvstændig stilling i en dansk eksportvirksomhed med en markant vækststrategi, der også giver dig rige muligheder for succes og personlig og faglig udvikling.

Dine opgaver
Dine hovedopgaver bliver at optimere relationen til udvalgte nøglekunder og spotte og realisere relevante forretningsmuligheder i markedet. Du arbejder resultatorienteret og bidrager aktivt til, at udvalgte kunder i din portefølje udvikles fra købere af OJs standardprodukter til at blive nøglekunder, der aftager virksomhedens system-løsninger. Du har et skarpt øje for udviklingen i markedet og sørger for, at kundernes kendskab til OJs produkter til stadighed opdateres og udbygges. I samarbejde med vores produktchefer er det også din opgave at formidle bæredygtige behov fra markedet/kunderne ind i organisationen, således at de kan omsættes til nye produkter eller en tilpasning af eksisterende produkter.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du er en moden person med en kommerciel baggrund og teknisk flair. Du er en god menneskekender med organisatorisk indsigt og sans for en sund forretning. Du har flere års erfaring med eksportsalg af tekniske produkter, og du besidder den nødvendige vedholdenhed i forhold til kundernes ofte lange beslutningsprocesser.Du behersker engelsk og gerne tysk på højt niveau, og du trives med en rejseaktivitet på 60 80 dage pr. år primært i Europa. Kendskab til ventilationsbranchen er en absolut fordel, men vi sikrer en grundig introduktion til både virksomhed og produkter.

Det får du
En stilling i en professionel salgsorganisation, hvor der er tilknyttet en solid back-office funktion med produktchefer, kundesupportteam og market intelligence funktion. Du bliver en del af et engageret og motiveret team i en dansk eksportvirksomhed med en venlig og resultatorienteret kultur. Løn- og ansættelsesvilkår på et konkurrencedygtigt niveau.
Hvis du vil vide mere om at være medarbejder hos OJ Electronics, så besøg www.knowhowpeople.com

Sådan søger du
Du er velkommen til at kontakte Sales & Marketing Director Jan Köster på jko@oj.dk eller på tlf. 26 77 03 40 for yderligere oplysninger om stillingen.
Din ansøgning mailes til Vogelius human relations på: ssv@hr-vogelius.dk mrk. KAM-HVAC. Stillingen ønskes besat snarest.


OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Barbara Skovbo Lott
Tlf:
73 12 13 31
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-04-2018
Udløber:
07-05-2018
Kviknummer:
LJA-58860157
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Detail- og engroshandel,
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration,
Marketing,
Økonomi,
Øvrige stillinger,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-04-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-04-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.