5.528
5.528
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 09-08-2017

Intern Dynamics NAV programmør/udvikler med forretningsforståelse

Kan du skabe sammenhæng mellem udvikling og forretning?

Vi søger snarest en programmør/udvikler, der er god til arbejde i en dynamisk hverdag. Stillingen er en stabsfunktion, hvor du skal supportere og arbejde tæt sammen med de forskellige selskaber/afdelinger.
Meldgaard Holding A/S er moderselskabet i koncernen, og her har vi samlet alle stabsfunktioner. Dette gør, at vi samler viden og sikrer professionalisme, ens retningslinjer og den rette Meldgaard-ånd, som går på tværs i organisationen. For datterselskaberne betyder det, at de kan have fokus på det, de er allerbedst til, nemlig driften og kunderne. Kvalitet, service og økonomisk forståelse er tre vigtige nøgleord, som vores medarbejdere altid stræber efter.

Jobbet
Som programmør/udvikler vil dine primære arbejdsopgaver bestå i at udvikle tilpasninger i Dynamics NAV.
I samarbejde med 3 kollegaer i IT afdelingen skal du deltage i analyse, systemdesign og udvikling i forbindelse med implementeringen af nye løsninger/forbedringer. Din primære opgave vil være at udvikle/kode specifikke tilpasninger i NAV.

Om dig
Det er vigtigt, at du er i stand til at skabe en fleksibel struktur i jobbet og se muligheder fremfor begrænsninger i en dynamisk hverdag.
Du har praktisk erfaring med programmering i CAL og kendskab til SQL databaser samt forretningsforståelse.
Du skal være en selvkørende og robust person, der kan drive og videreudvikle vores ERP system, p.t. Microsoft Dynamics NAV ver. 5.0 og NAV. 2013.

Du er udadvendt, imødekommende og samarbejdsorienteret. Du trives med travlhed og ad hoc-opgaver i en hektisk hverdag, hvor tingene går stærkt.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje.

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT chef Kristina Mørk Beck pr. telefon 20 33 72 62 eller send din ansøgning via linket senest den 5. september 2017. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Kontakt
Kontaktperson
Kristina Mørk Beck
Tlf:
20337262
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
05-09-2017
Kviknummer:
LJA-48386680
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Kontor og administration,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.