4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 05-11-2019

InformationssikkerhedskonsulentHar du lyst til at arbejde med informationssikkerhed i den finansielle sektor og for en af Danmarks største banker? Så er jobbet som informationssikkerhedskonsulent på Sydbanks hovedkontor i Aabenraa måske noget for dig.

Vi søger en erfaren og kompetent informationssikkerhedskonsulent til vores informationssikkerhedsteam. Med reference til Sydbanks CISO kommer du til arbejde med at vurdere, rådgive, udvikle, og understøtte Sydbank i relation til informationssikkerhed. Vi er som bank afhængig af et stort antal forretningskritiske applikationer og systemer og af, at vi altid har den rette adfærd dette skal vores nye informationssikkerhedskonsulent være med til at sikre.

Du bliver en del af et stærkt team, som har både brede og dybe faglige kompetencer indenfor informationssikkerhed. Det fælles for os er, at vi alle brænder for at sikre banken og kunderne bedst muligt mod eksisterende og potentielle risici, herunder cyber attacks. Vi er på en spændende udviklingsrejse, hvor vi kontinuerligt tilpasser vores kompetencer til både eksisterende og kommende sikkerhedstrusler. Udviklingen går utroligt hurtigt, og vi skal altid være på forkant.

Ansvar og opgaver:

Som informationssikkerhedskonsulent bliver nogle af dine primære arbejdsopgaver:

 • Vulnerability management
 • Threat hunting og overvågning
 • IT-risikovurderinger
 • Digital forensics og incident response
 • Deltagelse i analyser og sikkerhedsarkitektur af eksisterende og kommende systemer.

Du får en stor samarbejdsflade både i IT & Udvikling, hvor afdelingen er placeret, men også i resten af Sydbank samt i forhold til eksterne samarbejdspartnere og leverandører.

Vi forventer, at du har stærke tekniske kompetencer og erfaring indenfor:

 • White hat hacking / Red teaming
 • Blue teaming
 • Digital forensics
 • Incident response
 • Vulnerability assessments / management
 • Governance & compliance
 • Risikovurderinger

Hvis du har opnået én eller flere af følgende certificeringer, er det en fordel:

 • SANS GIAC-certificeringer
 • Certified Ethical Hacking (CEH)
 • Certified Penetration Testing (CPTE/CPTC)
 • Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI)
 • CISSP / CISM.

Udover de faglige kompetencer søger vi en kollega, som har et godt overblik, men også evner at fordybe sig fagligt. Derudover skal du være proaktiv, struktureret og tænke langsigtet. Vi vægter åbenhed og dialog højt, og det er afgørende, at du er god til at samarbejde både i teamet, men også bredere i andre områder af banken.

Vi tilbyder ...

et spændende job i en dynamisk bank med gode arbejdsforhold. Afdelingen har et højt fagligt engagement og et godt kollegialt sammenhold. I hverdagen prioriterer vi frihed under ansvar, det gode samarbejde og dialog. Vi vil tage godt imod dig og sikre dig en god opstart gennem et struktureret introduktionsforløb. Vi er alle erfarne, og du får derfor solid faglig sparring og gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Om afdelingen Informationssikkerhed

Informationssikkerhed er organisatorisk placeret i IT & Udvikling, men understøtter hele banken, herunder sikkerheden i og omkring alle vores forretningskritiske IT-systemer og applikationer samt vores arbejdspladser til ca. 2.200 medarbejdere fordelt på 62 lokationer.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte CISO Per Silberg Hansen på telefon 74372869, mobil 4529297570 eller på mail per.hansen@sydbank.dk

Ansøgningsfrist ...

er den 1. december, og vi glæder os til at modtage din ansøgning og dit CV.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4 i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse og ca. 60 km syd for Kolding. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner. Der arbejder 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-11-2019
Udløber:
01-12-2019
Kviknummer:
LJA-77150603
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
IT,
Salg & Kommunikation,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.