5.111
5.111
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 02-10-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Brænder du for at rådgive og servicere erhvervskunder? Og er du en kundefokuseret og resultatorienteret erhvervsrådgiver? Så er du måske vores nye kollega i Erhvervsafdelingen i Haderslev.

Vi søger nemlig en erhvervsrådgiver, der i tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger skal være med til at fastholde den høje kundetilfredshed og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i Haderslev.

Ansvar og opgaver:

Du får ansvar for din egen kundeportefølje med mellemstore erhvervskunder. Din rådgivning er kendetegnet ved at være kompetent og proaktiv. Du får energi af at skabe behovsorienterede løsninger til kunderne sammen med dit team, og du trives som holdspiller. Du ser det som en spændende udfordring at arbejde med strategisk rådgivning over for kunderne, hvor du her vil være en vigtig sparringspartner overfor kunden. Du har lyst til at gå forrest, og du får stor frihed til at udvikle dine bestående og nye kunder samt deltage i relevante erhvervsnetværk.

Kvalifikationer:

  • Din rådgivning kendetegnes ved at være kompetent, proaktiv og behovsorienteret
  • Du har en bankuddannelse, gerne suppleret med HD eller lignende, og du har med succes arbejdet med erhvervskunder i et lignende job igennem en længere årrække
  • Du er resultatorienteret, positiv og udadvendt og i stand til at opbygge stærke relationer i målgruppen
  • Dit kreditmæssige håndværk er i orden, og du formår at anvende din dygtighed til god kunderådgivning
  • Din arbejdsstil er effektiv og proaktiv, og dine kunder oplever dig som en dygtig rådgiver, der er interesseret i og vil gå langt for, at kundens behov bliver imødekommet
  • Dygtighed og relationer skaber værdi er kernen i Sydbanks værdigrundlag, hvilket du fint kan identificere dig med

Vi tilbyder:

Gode arbejdsforhold, et vækstorienteret arbejdsmiljø, samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger samt faglig og personlig udvikling i en målrettet, tilgængelig og dynamisk bank, hvor kunden altid er i centrum.

Vil du vide mere ...

Om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Jens Jørgen Jensen på 74 37 49 02 / 51 80 79 31 eller erhvervsdirektør Ebbe Riis Ebbesen på 74 37 51 10 / 23 67 66 24.

Ansøgningsfrist 20. oktober

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. oktober, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område Kolding ...

Under ledelse af områdedirektør Dennis Vibjerg, omfatter udover områdehovedkontoret i Kolding filialer i Fredericia, Haderslev og Vejen.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2017
Udløber:
20-10-2017
Kviknummer:
LJA-49855522
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-12-2018
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-08-2018
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.