4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 23-02-2018

Entrepriseleder anlægsafdelingenSom entrepriseleder i Arkils anlægsafdeling i Sønderborg bliver du kardinalpunktet for, om vores projekter bliver en succes for mange interessenter. Du får en afgørende rolle, hvor det er meget let at se, at du gør en forskel.

Sæt dit tydelige aftryk
Du tilknyttes anlægsafdelingen i Sønderborg, som primært udfører opgaver for kommuner og forsyningsselskaber i Sønderjylland. Projekterne spænder vidt, lige fra klimatilpasning og byrumsudvikling til traditionel anlægning af veje, kloakker og forsyningsledninger.
 
Med reference til Divisionsdirektøren får du en vigtig rolle i afdelingen, hvor du leder entrepriseopgaver i samarbejde med vores formænd, får økonomisk ansvar for egne sager og har kontakt med vores kunder i Sønderjylland. Du får rig mulighed for indflydelse og kan i høj grad sætte dit aftryk og forme stillingen.
 
Bidrag til et stærkt team
Du bliver en del af et af Danmarks største entreprenørfirmaer og får udgangspunkt fra afdelingens kontor i Sønderborg, men vil have tæt kontakt til de øvrige afdelinger, bl.a. Fundering, Miljøteknik og Bro & Beton. Dette giver dig en stor tværfaglig indsigt. Vi har stor succes med at fylde ordrebøgerne, hvilket betyder, at vi mangler dig på holdet til at hjælpe med at løfte opgaverne.
 
Vi har højt til loftet i afdelingen og en flad organisationsstruktur, hvilket medfører, at der er kort fra tanke til handling, og vi sparrer flittigt med hinanden i dagligdagen. Som ny medarbejder får du god introduktion og oplæring, løn fastsat efter dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring og god pensionsordning.
 
Din adgangsbillet til jobbet
Du kan kommunikere med alle parter i et projekt og er typen, der arbejder hårdt for at være på forkant, så projekterne glider bedst muligt. Derudover har du evnen til at få bygherre, rådgiver samt evt. øvrige interessenter til at se og arbejde efter ét fælles mål: Et godt projekt for alle.
 
Har du viljen og evnerne til at gøre en positiv forskel som entrepriseleder på anlægsprojekter hos os, er din baggrund ikke afgørende.
 
Nysgerrig efter at høre mere?
Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Divisionsdirektør Torben S. Andersen på tlf. 74 48 80 00.
 
Dit næste skridt
Send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke nedenfor på knappen "Send ansøgning".
 
Ansøgninger vurderes løbende, og annoncen slettes, når jobbet er besat.

 
Arkil er en entreprenørvirksomhed med cirka 1.800 ansatte, afdelinger i alle dele af Danmark og aktiviteter i ind- og udland. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitet til tiden og sikre de ansatte et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi bidrager aktivt til det samfund, vi er en del af blandt andet gennem uddannelse af elever, og skaber vækst og velfærd ved at bygge og vedligeholde broer, veje, tunneler, cykelstier og andet infrastruktur, der binder land og byer sammen. Vi holder også veje og grønne områder rene og ryddelige, renser forurenet jord og er med helt fremme i fortroppen, når nye bydele og bygninger skal bygges og fremtidssikres med forsynings- og energisystemer, der gør Danmark mere grøn og klimarobust. Selskabet er noteret på Nasdaq København og har en omsætning på cirka 3 milliarder kroner.        

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-02-2018
Udløber:
23-03-2018
Kviknummer:
LJA-56694065
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.